397
-
#37 Az eszedbe sem jutott, hogy ezt az 50 embert esetleg mát hónapok óta figyelik? Simén látják, hogy streaminget nézel / hallgatsz, vagy egészen mást csinálsz. Elég csak a portokat figyelni, még csak bele sem kell nézni a letöltött dolgokba. -
Fenjoy #36 már ne is haragudj Kit érdekel hogy mi csinált??? lehetett volna 1000 Gb és??? mivel Olyan netet kötetett be, amely, remélem most koncentrálsz..." NINCS LETÖLTÉSI KORLÁTJA"... mégegyszer NINCS KORLÁT!!! ergo ez megtévesztő... és etikátlan...hogy ezek szerint mégis van:) és innentől kezdve teljesen mind1 hogy mit és miért és mennyit töltött le... "magán" ügye...
A másik megtévesztése ez a "mindekinek megemeltük a sávszéleséget" KAMU duma ezt is vizsgálnám a helyükbe:)
Elnézést A Sorokért:) -
#35 Nagy valószínűséggel tényleg warezoltak. De most hagyjuk ezt, és térjünk át egy olyan helységbe, ahol meg van osztva az internetkapcsolat, és mindenki TV-t, vagy rádiót hallgat. Van 3 gép, mindegyiken megy valami. Fullosan kihasználják a netkapcsolatot, talán mindig. És jön egy ilyen üzenet... -
ZlatanIbra #34 Ezt már egy brit netszolgáltató eljátszotta és ők lépésenként mentek végig a felhasználók listáján. (egészen 30 gigás adatforgalomig ha jól emlékszem) -
Yv@n #33 Öszintén szólva nagy ívben teszek rá, hogy az adott arc mennyit tölt le. A korlátlan az KORLÁTLAN. Meg lehet nézni az értelmező szótár beli definiciót, ha valakinek nem megy a szó értelmezése önállóan. -
ZlatanIbra #32 Nem egyértelműen warez! Mostanában egy játékdemó is lehet 1 gigás. Lehet neten zenét hallgatni állandóan. De akár az is lehet hogy van a kutyájáról egy 100 megás képe és azt küldözgeti egyfolytában mindenkinek. -
Cat #31 a bixen tonlinenak tiz gigabitje van, ami 20%osan sincs kiterhelve
Az hogy - állítolag - forgalomkorlátos csomagokat vett a t online a tcomtól, kit érdekel? vegyen párezer korlátmentest, és a nagy letöltőket erre rakja rá -
#30 540GB havi forgalom és szerinted NEM EGYÉRTELMŰEN warez? Ne röhögtesd már ki magad. A srác valszínűleg nem is kispályás... -
ZlatanIbra #29 A szerződésben van egy rész, ami szerint ha egy felhasználó veszélyezteti a szolgáltatás minőségét, akkor simán szerződést bonthat a Tré-Online. -
ZlatanIbra #28 Azért mert teljesen jogszerű volt a szerződésbontás. -
Dodo55 #27 Az Origon ez cím: T-Online: jogszerű a szerződésbontás
És mégis miért állítják hogy jogszerű, amikor még nincs döntés?
Hát ezért: Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt., mely a Magyar Telekom-csoport tagja.
Egyértelműen protekciót ad az Origo a T-Offline-nak. -
#26 Gartula! Tényleg tetszik a logikád. Ezek szerint aki túl gyakran vesz autópálya matricát az drogcsempész?
(mondom Én havi 15 G forgalommal) -
#25 "A T-Mobile egy tróger társaság"
Látom képben vagy... :) De mocskolódni azt tudsz - ez a lényeg :) -
#24 "az átlagos havi 4-8 gigabájthoz képest elérte a havi 170-540 gigabájtot."
Azért már ne is haragudjatok, de én a T-Online helyében nem csak szerződést bontottam volna, de ha mondjuk a Kedves 540GB-os ügyfél kekeckedne, akkor lehet titokban ráküldeném a BSA-t is... Hát ez azért elég LOL. 540GB???? És ezt véditek ti? LOL! Az persze meg sem fordult a pici fejetekben, hogy ha van mondjuk 100 ilyen ügyfél (havonta) az milyen adatforgalmat tud generálni? És emiatt az átlag userek szívnak csak...
Ja? És mindezt mondom úgy, hogy chello-s (plus) vagyok 60GB maximummal havonta... -
#23 Szerintem T-Online nagyott hibázott ezzel a korlátlan reklámmal. De nekem nem baj, mivel nem nekem lesz több milliós veszteségem ezek után. -
#22 ha ugy vesszük ezekután sok felhasználó ha teheti mégis chello-hoz fog menni(akik hardcore userek esetleg) mert annak mindig világosabb, hogy igenis van korlátja, minthogy egyszercsak lekapcsolnak a NETről, mert abban a hisemben voltál, hogy nincs korlát, ez (ha ugy vesszük) kisebb reklám is -
Luminas #21 Azért kíváncsi lennék melyik internetes TV adást nézte ez az 50 ember. -
#20 Nem, ez T-Offline -
#19 T-Fosline:D -
#18 Lehet hogy jogszerű, de a reklám ,hogy korlátlan akkos is megtévesztő. Amiért remélem jól megbüntetik öket -
#17 T-Warez >>
Egész nyáron, féláron, havi 250 Ft-ért.
500 terra játék, 50 terra MP3, 100 terra film
Kattints rá ;) >> Download
Ehhez még a képet kellene elkészítenem, és tök poén lenne az egész :) -
jihad #16 Az túl enyhe, inkább milliárdost! -
#15 Mocskos 1 társaság az is tuti ;> -
Inquisitor #14 "Amúgy az origo.hu -n miért nincs kint ez a hír?"
Kint van. :-/
T-Online: jogszerű a szerződésbontás -
FecaA #13 Á hát ez ciki! ezt nem tom, hogy hogyan gondolták! Szeriontem, aki ADSL-t vesz az a letöltésér veszi! Nem a szörfözésért! + Ha korlátlan akkó tényleg jól + kell büntetni őket!
T-ETVEK!
MUHAHA! -
JohnnyFirpo #12 * már havi bruttó 12 900 forintért elérhető
* maximálisan 2Mbit/s letöltési sebességű internetkapcsolat
* fix, telefonköltségektől mentes havidíj
* havonta zenével, videóval, sőt: már az AXN TV adásával is!
* forgalomfüggetlen szolgáltatás !!!!!!!!!!
-
spawn666 #11 A T-Mobile egy tróger társaság...tudtam ezt az elejétől már akkor , amikor lecserélték a régi matávos fülkékben rózsaszínüre a kagylókat...már
kissé az is felháborított, de ez? :D büntetést nekik! -
ac3 #10 T-ETVEK
:)) eheheh -
#9 ha meg is büntetik őket, majd jól megemelik a net árát, benzinárra hivatkozvaD: -
#8 Amúgy az origo.hu -n miért nincs kint ez a hír?:DDDDDD -
#7 - Remélem jóóóóól megfingatják ezeket a T-etveket!
- -
jefferson83 #6 Azt miért kell vizsgálni ami egyértelmű? Ez tipikus bort iszik vizet prédikál esete. Nézzenek meg egy reklámot és azt hasonlítsák össze a felmondólevél tartalmával. Remélem a vizsgálat hamar lezajlik és bünti lesz a vége, még akkor is ha ez meg sem fog kottyanni nekik. -
#5 remélem jóóóóól megfingatják ezeket a T-etveket
http://t-online.hu/akcio/adsl_aug/images/title_tudjuk.gif :D -
#4 Hm, nem tartom magam hardcore letöltőnek, tényleg csak azt rátom le ami érdekel, és így is összejött a múlt hónapban 44 giga... -
#3 remélem a gvh a nyakukba akaszt egy szaftos kis büntetést, többszörösét az elvetemült letöltők által okozott kárnak -
#2 200 milliós büntetést nekik, akkor majd észhez térnek... -
#1 "Vizsgálni kell azt is, hogy a társaság nem tévesztette-e meg a fogyasztókat."