397
-
Yamee #357 De akkor beperelem az összes 100%-osnak mondott gyümilé GYÁRTÓT. :) Meg beperelek mindenkit, aki rosszúl néz rám, mint Amcsiban, ahol már nem jár "gyermekcipőben" a fogyasztóvédelem. Az sem hiszem, hogy olyan jó lenne... -
#356 Nem kreténnel köszöntél be? :D -
#355 Igen, már harmadszor van ideírva, csak mindig kimegy az oldal alján. :) -
#354 Lehet perelni, kérem! Meg is nyered, csak nem perel senki. Gyermekcipőben jár még a fogyasztóvédelem nálunk. -
#353 Csak vállalni kell a profit következményeit. Persze ha befogjuk a szánk, akkor nincs következmény. De ez attól még nincs így rendben. -
acdc #352 Engem nem tud megtéveszteni a cég,ugyanis már a kezdetek óta tudom,hogy egy mocskos szemét banda -
Yv@n #351 Őszintén szólva minden valószínűség szerint semmi kára nem lesz belőle. T-com-tól veszi a forgalomkorlát mentes csomagot, mint eddig, és számára mindez semmi plusz költséggel nem jár. Más kérdés, hogy mikor kerül ki a t-com kínálatából a korlátlan nagyker csomag. -
#350 LOOOL, ez igeeen! Majd meglátjuk, mit csinál akkor, ha ezen felbuzdulvan mindenki szerződést köt nála (mert az biztos nem korlátoz). Sok sikert az externetnek! Kívánok nekik 500 olyan előfizetőt, amilyen 50-et a T-Online kidobott, majd jön a korlát ott is :)))) -
#349 "Bazz ilyen egy elkorcsosult csellóst én még nem láttam."
Az lehet, hogy az vagyok, de egyszer nem sértegettem senkit, Ti viszont mást sem tudtok, csak Nyasgem T-Online, meg nyasgem én is, ha nem értek veletek egyet :) Egyszerűen szánalmas... -
#348 Mi a saját tulajdona??? Te most miről beszélsz? -
Yamee #347 Vazeg, ezt láttátok???
"Az Externet sajnálatosnak tartja a T-Online diszkriminatív lépését saját előfizetőivel szemben. Minden olyan T-Online előfizetőnek, akinek a szolgáltató 'túlzott' letöltés miatt felmondott, egy hónap ingyenes, valóban korlátlan ADSL előfizetést ajánl fel. A kedvezmény igénybevételéhez a T-Online valós szerződésszámra vonatkozó felmondólevelének másolatát kell eljuttatni ügyfélszolgálatunkra faxon vagy postán."
Ez aztán az üzleti érzék!!! :))) -
irkab1rka #346 perelni őket erőfölénnyel való visszaélés miatt, mivel ez még megállhat, tekintve hogy nem konkurenciával szemben, hanem a fogyasztóval szemben lépték meg.
-
Yamee #345 Egyébként ez az egész sajnos elég tipikus magyar dedós mentalitás. Ha van egy kis lehetőség szidni valami felettünk álló hatalmat (végül is a T-Online, mint múlti, ez), nekiáll mindenki szidni, anyázni, és minden sarat rákenni, még az inflációt is a nyakába varnátok :) Amit csinált, az egy vérkapitalista mocskos dolog, de ennél többet igazából nem lehet mondani. Lehet utálni, fröcsögni rá, de ettől még nem fordúl ki a világ kereke, és nem jön vissza semelyik békebeli rendszer, "amikor bezzeg minden milyen jó volt". Előre fele megy a világ, és fel lehet készülni, hogy még több ilyesmit láthatunk majd. Ez van. -
Yamee #344 Ez már marketing. Mondj egy multit, amelyik nem hazudik a reklámjában, vagy bármilyen megnyilvánulásában! Vagy tényleg szárnyakat ad a redbull? :) -
Yv@n #343 Ofkoz, de egy marketinges ezt soha nem fogja megtenni. Elég csak belegondolni mit tanítanak gazdaság órán: "A cél a kereslet kielégítése." Tehát már mikor tanítják is nyilvános hazugságra épül az egész mindenség, hisz minden valamire való arc tudja, hogy a cél a maximális profit, minden egyéb csak másodlagos. -
#342 Ez így van, és ezzel még úgyahogy egyet is tudnék érteni. ...már a nyilatkozattal. De mégsem teljes mértékben.
Ezen kívül látod a hír címét? Mert igenis megtévesztette. Most két dologról lehet vitatkozni. Vagy azért mondott fel, amit mond, és akkor nem jogos a felmondás. Vagy nem azért, amit mond, hanem egy sokkal átlátszóbb dolog miatt, akkor viszont nem jogos a szerződés sem maga. -
izb #341 Na de nem 3GB amit a t-com mond te ész joe!!
Hol van itt az igazság??
És a szélessáv főleg már 2Mbit sebességnél nem a 10Gb usereknek készült hanem olyanoknak akik nyugodtan akarnak letőlteni,ha már elviekben papíron megtehetik.
Bazz ilyen egy elkorcsosult csellóst én még nem láttam. -
#340 Ez így van, csak mégegyszer mondom, felelősség. Valószínűleg a kiszabható büntetéssel együtt megéri nekik, csak akkor nem kéne ködösíteni, hanem kiállni, és elmondani, és akkor azt mondom jó, legalább kiálltak valami mellett. De nem kéne ilyen popularista lózung szövegeket közzétenni, hogy a köz érdeke. A fenét, nekünk szar anyagilag és kész. -
izb #339 Nyami nyami kicsirigó!
Marha okos vagy és tájékozott.
Ezt a forgalomkorlátos szart a t-com már próbálta ráerőszakolni a szolgáltatókra,hál istennek nem sikerült.
Nem igazán lett volna rá kereslet.
A másik dolog,hogy hol olvastál te olyat hogy minden eggyes MB fizet a szolgáltató anmit a user letölt???Milyen hülyeség ez főleg úgy,hogy a saját szarát árúlja,ugyanis a a tulajdona,és mindkét cég egy és ugyanaz.
Hol a csudában??
-
#338 Én sem gondolkodnék, csak vállalnám a következményeket. Ez pont olyan, mint az ittas vezetés. Amikor az ember ittasan beül a kocsiba, sok mindent mérlegel, többek között annak az esélyét is, hogy lebukik. Aztán mikor lebukik, akkor ne kezdjen el nekem nyafogni, hogy csak egy ohárral ittam, meg mittudom én. Benne van a pakliban és kész.
Amikor a T-elefon szerződést köt az ügyféllel, benne van, hogy annyit tölt, amennyit adnak. Ha ez be is következik, akkor ne kezdjen el nekem nyafogni, hogy nem bírom el. Ha látja, hogy kezd a profit csökkenni, akkor nem adok ki több ilyen csomagot. -
Fenjoy #337 nem égetem magam:) de nagyon ugy nézz ki hogy a statisztikai adatokat hogy értelmezed ahogy neked jó:) én nem csak ebben a forumban irtakra, meg etc egy dc -hubon vannak vagy több ezren... számolni számolni:) de amit irtál a hozzászolásod második részében mint Ön magad jellemzése teljes mértékben egyet értek:)
Elnézést A Sorokért:) -
Yv@n #336 Ezt csak azért írom, hogy eloszlassuk azt a tévedést, miszerint a menesztések bármikapcsolatban lennének a szolgáltatás szinvonalával. Ez az egész pusztán anyagi érdek, ha a színvonalat befolyásolta volna, akkor a szerződést egy másik pontra hivatkozva mondanák fel, SZINTÉN jogosan, de nem 60 napos lenne a kifutási idő, hanem jóval kevesebb. Hozzáteszem, ha valaki elolvasta hogy a t-online arc mit nyilatkozott, akkor ez számára egyértelmű, viszont úgy látom sokaknak ez még mindíg nem esett le. -
#335 Mert tudod mihez tartani magad. -
#334 Igen, de nem vagy köteles tudni, hogy mi az előnytelen a szolgáltatónak, és ő nem figyelmeztetett előtte, ezt pedig már nem a szerződés, hanem a BTK rögzíti, és támadható. Mint ahogy, ha veszel egy BKV jegyet sem vagy köteles tudni, hogy a busznak rosszat tesz, ha huzamosabb ideig az első és a második sor között állsz a folyosón mozdulatlanul. -
Yv@n #333 "A T-genyánál még nem áll fenn ez a helyzet, és meg is akarja előzni."
Ez abban az esetben lenne így, ha a T-online levélben az állna, hogy azért bontották a szerződéseket, mert a felhasználó rontotta a szolgáltatás minőségét, de mint tudjuk, nem ez történt. Egyszerűen gazdasági okokra hivatkoznak. ADSL esetén a vonal ugyanaz, semmit nem fog változni a terheltség, ha ez a pár arc átmegy egy másik szolgáltatóhoz, lévén ugyanúgy T-com hálózaton fog menni minden adatforgalom. Tökéletes példája ennek, hogy pl. Nagytarcsán T-online sem tudja tolni ugyanazt a sebességet, mint itt nekem az utcában, és nem azért, mert messze van az arc a központtól, ugyanúgy náluk is megvan minden emelés, (bár fázis késésben), egyszerűen Invitel (vagy nem is tudom most épp őket hogy nevezik), fizikai szolgáltató területén van, és nem képesek/nem akarják beállítani megfelelően a sávszélt, így soha az életben nem jön még az elméleti maxal sem, míg t-com területen pár %-al fölé is megy. -
#332 Átlagban nem azért adják! Azért van a matek. -
#331 Az a baj, hogy korlátosan van rögzítve a hozzászólások száma, és nem lehet visszaolvasni.
Meg az, hogy korlátoltan olvasnak vissza az emberek egyébként is. -
#330 És? Ezzel most minek adtál jogalapot? -
#329 Ez így van. Pont. -
#328 Ja, hogy azért mert ide írt kb. 150 ember (akkor még sokat mondtam), akkor az tükrözi kb. 300 ezer ember internet használatát?
LOL, ne égesd már magad, és még nekem kéne kisegítőbe járnom?
Elárulok egy titkot: a több százezer előfizetőre ÁTLAGOSAN lebontva havonta kb. 5-8GB adatforgalom jut. Nem csak itt, a chello-nál is.
Most lehet ugatni, hogy nem igaz, meg fasz vagyok, stb. De attól még ez tény. Az olyanok, akik havonta sok 10 GB-ot szednek le, sokkal kisebb részét alkotják az össes előfizetőnek, mint amire Ti gondoltok... -
Yv@n #327 "A T-Online - mint ahogy sok más szolgáltató is - fizet a forgalom után."
Nono, úgy pontos, hogy a T-online a korábbi korlát nélküli csomag helyett, a forgalmi díjjas csomagot vásárolja tavasz óta a T-com-tól. Ez az ő személyes választásuk volt, nyilvánvalóan az ebből származó többletprofit miatt, hisz az előfizetések árai ugyanakkor egy fillért nem csökkent. A nagy letöltők pedig ebbe a tervbe belerondítanak, így ezeket most menesztik. -
#326 Anyagi, anyagi, nem sávszél! -
Yamee #325 Nagyon sok kis szolgáltatónál szívnak ilyenek miatt, és nem csak a szolgáltató. Több konkrét példát tudok, amikor a szerencsétlen felhasználók meg sem bírtak moccanni a neten, mert DC-zett a szomszéd. A T-genyánál még nem áll fenn ez a helyzet, és meg is akarja előzni. A 2 lehetőség: vesz még netet, illetve kivágja az 50 legdúrvább usereket, akik elviszik az összes forgalom 30%-át mondjuk. Szerintem itt egyikünk sem gondolkodna sokat, ha vezérigi lenne...
"átlagban havonta kb 40-50 Gb jön le userenként..."
Itt a topicban esetleg. Szerintem 3G alatt van az átlag. -
#324 Csak egy ponton tér el merőben a véleményem a tiédtől: nem rózsaszín, hanem madzsenta. -
#323 Amúgy is utálom a rózsaszín telefonkagylókat!
Amúgy szerintem olvassuk el újra a szerződést... itt van nézd meg! korlátlan! :) -
Fenjoy #322 Nem ökörség...OLVASD MÁR EL... a topicban, a hozzászolásokat...sokan vannak azokis aki Havi 100 Gb és fölötti, ergo amit irtál az az ökörség hogy ez az 50 user kitesz 10.000 usert...!
Ujra kéne járnod a Kisegítő osztályt:) Nos Nos a Cégnél milyen beosztásban vagy?
Elnézést A Sorokért:) -
pepe003 #321 Akkor a többi szolgáltatónak reklám, és akkor ez nem reklám, hanem kamuhír.
kimaradt egy ez.
Miért nincs itt psot szerkesztő?
-
pepe003 #320 Akkor a többi szolgáltatónak reklám, és akkor nem reklám, hanem kamuhír. -
pepe003 #319 Pl. tőlem. Warez nélkül egyszer 40gb.
Ugyanis az nemigaz, hogy aki nem warezol, annak nem kell gyors korlátlan net. Free cuccok nincsenek, amik legálisak, és nagy méretűek?
Hmmm... gondolkodj el egy kicsit... szerintem még te is többet használsz havi 4-8gb-nél -
#318 Ez jó! Néha tölthetsz le 100-200 Gb-ot havonta de amugy csak 40-es átlag a megengedett, mert mindenki annyit tolt, és mivel közösség vagyunk tessék betartani az etiketett. LoL A szerződésben hol írják, ha nem annyival töltesz mint a többi szerződéses ügyfél akkor kirugnak? Vagy Mert Ők ug yítélik meg, hogy nem tesz jót a többi usernek! Vedd már észre hogy csak megszabadulnak attól a sok milliós kiadástól egy ilyen kamu felhasználóbarát szöveggel! Kit érdekli őket a felhasznéló! A pénz kell nekik! Nem tudom miért véded őket? bezárnám pár honapra őket hogy gondolkodjanak. Addig mindenki ingyen mehet netcaféba...