397
-
#197 Olvastad a szerződést? -
#196 Én is ezt mondom, sétáljatok be az artisjushoz nyugodtan ezzel a szöveggel :) -
#195 Igen? Akkor vegyünk egy olyan esetet, hogy mondjuk 100db chello plus-os előfizető egyszerre akar letölteni külföldről...
100x5 = 500 MEGABIT.... SZERINTEM KURVÁRA FOGALMAD SINCSEN ARRÓL, HOGY MIBE KERÜL EKKORA KÜLFÖLDI SÁV EGY SZOLGÁLTATÓNAK... -
jefferson83 #194 Aki nem hiszi járjon utánna... -
#193 "BENNE VAN A SZERZŐDÉSBEN, HOGY MIRE NEM SZABAD HASZNÁLNI (ILLEGÁLIS TARTALMAK LETÖLTÉSE, STB...)"
Nincs benne, leven, hogy a szolgaltato nem jogosult annak a meghatarozasara, hogy mi legalis, es mi nem. Ez, tudod, a birosag dolga... -
#192 "Mo-on LEGÁLIS a ZENE és FILM letöltés!"
Lolololoooool! :) -
#191 "MI KÖZE VAN AHHOZ, HOGY MIT CSINÁL A SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐ?"
BENNE VAN A SZERZŐDÉSBEN, HOGY MIRE NEM SZABAD HASZNÁLNI (ILLEGÁLIS TARTALMAK LETÖLTÉSE, STB...) -
#190 Igazad van, ráadásul inkább 4x írják ugyanazt...
De ha már valami már unalmassá válik, akkor sem ott társalgok másról. Persze pár off-topic nem gond, de ez picit többre sikerült.
-
Yv@n #189 sg fórumon belül dobtam. -
#188 Ismeros nekem ez az arc. Sztem itt sg-n is jelen van. -
#187 Hat, szet nem esik, a nemeteknel van(volt) egy T-DSL akcio a 10. evfordulora... Ott mellesleg sokkal emberibb a T-aplo ceg. Szerintem a magyar marketdroidok az okai az esetnek. Tudod, budos a munka... :) -
Pintyőke #186 http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=93752&st=0&count14=1 -
Pintyőke #185 h4x: "Ma kaptam 1 levelet a tonlájnakszelerólófasztól, miszerint felmondják az ADSL szolgáltatásomat gazdasági okokból.
Felhívtam őket, és azt mondták, hogy többet töltök le, mint szerintük normális! Normálisak?
Más is kapott már ilyet?
Hihetetlen balfasz banda ez...
" -
Pintyőke #184 Yv@n: nem kaptam semmi uzit. Meg leszek ugy 15 percet addig nyugodtan zavarhatsz msn-n. -
#183 Erdekelne az "erintett arc" hozzaszollasa. Masoldd sztem be, ide tartozik. Cserebe azert a 10-20 kolis hozzaszollasert :) -
#182 Nem "mondtam", hogy nem élvezem, csak nem most, és nem itt. Ha ilyenhez van kedvem, megyek a fórum megfelelő részébe.... A szex se rossz, csak nem napközben a főtér közepén...
Na de, hogy a cikkhez is hozzászóljak: A T-equila belülről esik szét, csak sajnos úgy néz ki, hogy több év is kell ehhez. Tapasztaltam, náluk dolgoztam, amíg nem találtam jobbat -
Yv@n #181 Nomeg 150 hozzászóláson keresztül olvashatod, és a hozzászóló arcok cserélődése miatt legalább kétszer is ugyanaz a konklúzió :)
Ha ez nem elég, két hírrel lejjebb a főoldalon kb ugyanez a téma, illetőleg a hwsw fórumon is kb 18 oldalasra nőtte már ki magát a topic(ráadásul ott megszólal egy közvetlenül érintett arc is), úgyhogy tengernyit olvashatsz, ha tényleg arra vágysz :) -
#180 Sztem elvezted ezt a temat. Valld be! :) -
#179 Nem lesz ez a pár (30-40) hozzászólás kicsit off-topic lenni. A cikkel kapcsoltaban olvasnék, dehogy a koliban mi hogy megy, ezt inkább máshol, ha kedvem van hozzá.. -
Yv@n #178 Dobtam üzenetet inkább mégis azért. ^^ -
Pintyőke #177 Akar msn. ;) De ez a tema, na persze ezen technikai resze mar tenyleg nem ide tartozik. -
Yv@n #176 Úgyérted MSN? Mondjuk 23:48kor nem állok neki ilyenekkel zargatni másokat, főleg ha hosszúra is nyúlhat, pályázatról amúgy rémlik valami, de az tényleg nem kapcsolódik túl sok szálon a t-online elbocsájtott ügyfeleinek történetéhez :) -
Pintyőke #175 Tavasszal nem vergodes volt, hanem egy palyazat megnyerese! Nem kis osszegrol van szo. Picitt mar offtopic a tema itten, igy jo magyarosan kifejezve. Ha erdekelnek infok akkor keress meg maganban. Nevem ugyan ez, kukacka hotmail.com -
Yv@n #174 Amúgy meg mikor befejeződött a felújítás, egyik arc azon örvendezett, hogy olyan fasszentos aktív eszközök figyelnek most be, hogy szépen betekerik rajta különböző prioritásban a különböző dolgokat, úgysmint elsődleges a fontos abb szolgáltatások, másodlagos a minden egyéb, harmadlagos pedig a p2p cucclik...ezekszerint ez sem lenne így? -
Yv@n #173 Elhiszem, hogy többet tudsz a hálóról, csak nem tudom akkor idén tavasszal mire vergődtek...no mindegy. Mikor odakerültem már 2 gbit volt, aztán mostanában arc mondta hogy frankón kicsit szélesítettek, ezek szerint ő álmodozott :) Sajna nem vagyok abban a helyzetben, hogy én dugdossam az optika végét, úgyhogy csak a hallott információt adtam tovább, ezek szerint nem kellett volna.
-
#172 pfff.....nevetséges országban élünk...50 felhasználó tól megroggyan a t-online...már a UPC húzása sem vol t eccerű,de ez egyenesen undorító..... -
Pintyőke #171 Regorlus: valahogy kenyelmesebb nekem igy, mint egerrel celozgatni a valasz gombot. -
Pintyőke #170 Yv@n: marpedig csak alom amiben te hiszel. :) 1G-volt, aztan durvan 2 eve (idoben nem vagyok bizti) lett felbovitve 2-re. Elotte 155M-s volt. Kokorszakban 2M (micro), es megregebben... :D Maradjunk annyiban, hogy picit tobbet tudok arrol a halorol mint te.
A kolisok meg tenyleg rettegjenek, mert a 6500-asba be fog kerulni egy igen durva es draga tuzfal modul es ugy fogja szurni a p2p halot, mint annak a rendje. :DDD Na jo picit tulzok, de igen kemeny helyzete lesz egy ket embernek, habar mar most is tuzfalon keresztul megy, igaz ott meg nincs igazan nagy szures. -
#169 Oooo, ize, kerek egy online ugyvedet... Kulonben is a hangok mondtak... Amugy csak egy coloc szerver az a vaj... :) -
#168 Csak úgy, mert én még nem tudom, lehet le vagyok maradva, de van annak oka, hogy nem használod a válasz gombot? -
#167 Csak vicc volt, de ez a reakció vajra utal. -
Luminas #166 kikerülted a választ, kénytelen leszek én utánnakeresni :) -
Yv@n #165 Fura, meglehet pedig akkor, csak nem vágom, lévén ezer éve 2gbit a bejövő, nehogymár csak álmodtam volna :) -
Pintyőke #164 Luminas: ha nem ulsz managelheti halozat mogott, akkor semmit. ;) -
Luminas #163 Azt, h a sniffelésen belül pontosan mit is kell nézni :) -
Pintyőke #162 Yv@n: na, akkor en sem arulom el, hogy hol dolgozom egesz pontosan. :D
Csak egy link a jelenlegi halozatrol:
http://noc4.vh.hbone.hu/wm/
Magaert beszel, szerintem tevedesben elsz. :) -
#161 Felmondolevelet? Kitol? Ha a chello mond fel, akkor a husegnyilatkozat miatt a maradek idot meg lenetezhetem, nem? Nem. Na, mind1... Mellesleg nem vagyok kolis, mar reg semmi dolgom veluk. Mellesleg csak a sajat szabajaikat "alternaltak", nem az egyetem hatarozatat. A jogkorukon bellul vannak... Amugy ez nyilt titok, meg a rektor is tudja talan :) -
Pintyőke #160 Luminas: sniffelest, azaz, hogy lasd a forgalmat es tudjal szamolni, hogy hany gep van a NAT mogott? :) -
#159 Felbújtasz nyilvános helyen? Nem félsz, hogy hamarosan kapsz egy felmondólevelet? -
Yv@n #158 Nem ülök a tűz közvetlen közelében ha arra gondolsz ;)
Kicsit az is erős hogy dolgozom, hísz "amíg csak fizetgetnek addig csak dolgozgatunk" :D
De a lényeg, az, hogy tényleg 2 gbit volt mostanáig, viszont volt 1-2 kellemes bővítés, átszervezés. Régi központot megszüntették, stb.
Kolival kapcsolatban ofkoz nem rossz, de nehogy azt hidd, hogy az ottlakóknak nem lépnek a tökére, ha nagyon nagy csúnyaságokon törnék a fejüket :)