397
  • Alien_AM
    gg

• Dzson
    Pireksz te egy dilettante kis pöcs vagy, de ezt mindig is tudtuk.
  • Cicero
    Előző cikkben még 170-540 gigabájt volt -.-
  • artschiatwork
    +SOSE VOLT MÉG ENNYIRE KORLÁTLAN
  • TheZsenyka
    Díjcsomagjaink:

- ABSZOLÚT KORLÁTLAN
    - NAGYON KORLÁTLAN
    - ÁLTALÁBAN KORLÁTLAN
    - ELÉGGÉ KORLÁTLAN
    - JOBBÁRA KORLÁTLAN
  • avman
    te nagyon kretén, ha nem értesz vmihez (úgy mint polgári/szerzői jog) mert csököttagyú szakbarbár rencergarázda vagy, akkor inkább hallgassál. áruld már el nekem, hol a büdös fenében lehet letölteni másolásvédett (CCS) tartalmakat (megjegyezném jelenleg Fr.-ban a másolásvédelem számít illegálisnak)? az meg h p2p mit osztok meg nem téma. lehet legális is a megosztásom. te körülbelül a X. okostóni takony vagy akibe belefutok a téma kapcsán. nézd már át mire jogosult a szolgáltató a letöltött tartalmakkal kapcsolatosan és mire meg nem. sem a szerzői jogot nem ismered sem a fogyasztói jogot, sem személyi- és szabadságjogokat. tény h mindegyikre szarnak, de ha már papíron élő dologgal jössz.
  • Smuge
    Rohadt szemetek még ők vannak felháborodva, csak ebbe a tetves országba fizetnek 12-15e forintot egy elvileg "jobb" " korlátlan " internet szolgáltatásért , sehol máshol.
  • comet
    Ez nem igaz. 99% fajlcsere az egy hatalmas kamu. Mellesleg ha az internetrol toltod le akkor ott alapbol hol van masolasvedelem mp3-on? :) Elarulom: sehol.
  • fapapi
    "A vállalat meggyőződése, hogy többszázezer ügyfelének érdeke semmiképpen sem sérülhet 50 extrém adatforgalmat bonyolító ügyfele miatt. A cég szerint ezért a napokban tett lépés - amely szerint 50 előfizetőjüknek felmondtak - ezért álláspontjuk szerint sem jogi, sem etikai szempontból nem kifogásolható."

Ez egy olyan dolog hogy vannak olyan éttermek ahol befizetek egy bizonyos összeget és annyit eszem amennyit akarok. De mikor megeszem a 3-dik rántotthusikámat kivágnak az etteremből mert a rántotthúsforgalmam meghaladta a 2 rántotthust így az étterem veszteséges lesz és a többszázezer rántotthúsevőnek egyel kevesebb hús jut.
    Ez etikailag megengedett!!!!

• copass
    a klónszámlát az eon is megcsinálja simán, ez már csak így megy
  • fapapi
    huuuuu nagyon felhuztam magam megnéztem az adatforgalmam 150 giga felett vagyok átlagban.
    De basszák meg 12900 Ft ot fizetek hogy használjam a kibaszott netszolgáltatásukat.
    És van pofájuk azt nyilatkozni hogy veszteséges a cégnek...... akor mi a faszomert van internet szolgáltatás ha veszteséges ????????????

na nem írok többet mert a végén elérem a 300 Gb ot forumozással és kitiltanak :)
  • Frank99
    loolll...
    99%, aha, meg ftp-k, weboldalak, ahol nem kell megosztani...

öcsi...
  • Frank99
    ne looll-ozzál, ha nem tudsz valamit!
  • PyRex
    looool :)))))))))))))))))))
  • fapapi
    T-online: Havonta 4 számlát kapok tőlük hogy nem fizettem be a számlám amit befizettem már.
    12900 Ft ot fizetek ezért a tetves netért.
    FELHÁBORÍTÓ akkor ne írják ki a weblapjukra hogy ADATFORGALMI KORLÁTOZÁS NÉLKÜL!!!!!!

Nem bírom ki hogy ne így írjam le de a kurva anyátokat.....
  • PyRex
    Nem fognak, fogadunk?
  • copass
    anyám egész nap humor rádiót hallgat köbö 1Gb naponta, akkor most engem is kib@xnak mert nagy a forgalmam?érdekes ez.
  • PyRex
    "látod, nálam nem a cégem foglalkozik vele, hanem én."

Kötözködés...

"Persze tudom, hogy a streaming nem ezeken a portokon megy (általában), de mehet ezen is. Nem tiltja semmi."

És mondtam ilyet, hogy tiltja?? Azt mondtam, hogy az esetek 99%-ában NEM ezen meg (ennek ellenére).

"És ha komoly portszűrés van, akkor megoldható a dolog úgy, ahogy írtam."

Tudom, mert mi is így csináljuk. Kösz, hogy ezt az infót megosztottad velem, de nem mondtál újat. Csak elfelejted, hogy ahol komoly portszűrés van, ott általában alkalmazás szintű tűzfal is van és ott a stream-et soha nem fogják Neked átengedni, még a 80-as porton sem (nem egy ilyen céget tudok kis hazánkban) - de ez már egy másik történet és nagyon offba menne el a téma.
  • PyRex
    Én arra írtam, hogy nincs egy olyan szolgáltató, aki ha ráereszti az összes iserét EGYSZERRE a hálójára, az bírná. Mindenhol a többszöröse a felhasználó, mint amit a sáv elméletileg max. bír...
  • PyRex
    "A kivétel vonatkozik például a zeneművekre, filmekre - ha azokat nem védi másolásvédelem"

Egy olyan CD-t, vagy DVD-t mondj amin nincs ma másolásvédelem... Még ha minimális és elavult is, de valami eljárás mindegyiken van. Szóval talán neked kéne előbb olvasnod...

...öcsi.

A másik dolog, hogy az esetek 99%-ában fájlcserélő programmal szeded le, amihez meg is kell osztanod...
  • arty
    biztos megbüntetik őket 3 millára szokás szerint ...
  • comet
    Ahhoz kepest elegge le vagy maradva szerzoi jogbol, ocsi.
  • comet

Tajekozodj. Mondjuk azt megertem, hogy nem nagyon reklamozzak, hogy legalis filmet es zenet letolteni, akkor ha profitszerzest meg kozvetlenul sem szolgalja.
  • Yurij
    Nekem is felmondták, a szerzödést,az én szerzödésem nyugodtan megnézheti Kathi Attila azon egy betü olyan sincs hogy kivéve,korlátozás,stb stb.
    Ja és mellesleg majdnem 12000Ft fizetem.Mindegy tegnap ment a Fax hogy lemondom,masiknak meg ment a fax hogy elöfizetek.
    Ezen nincs mitt szépiteni ez egyoldalu szerzödés modositás,már annak akinek még éppen hatályba volt 1-2év szerzödés.
    Pl:Mikor én anno elöfizetem a AXELERO-nál akkor ugy volt benne a szerzödésbe hogy korlátlan adat forgalom.
    Felhivtam öket mirre azt mondtak hogy az utobbi 2 honapba 300gb töltötem.Mondom neki dehát korlátlan a elöfizetésem?Hebbeget habogot,hogy ilyen jog szabály olyan jogszabály.Meg hogy levélben irták mikor nevet váltottak.Persze semmi ilyet nem tartalmazott a levél csak hogy név váltás lesz meg hogy fantasztikusan elö fizethetem a legujabb szolgáltatást ami ugyan az mint a régi csak drágábban.
    Magyarán nem csak ugy lehet elérni ilyen 300Gb adat forgalmat hogy az ember illegális dolgokat tölt le,hanem ha a munka helyi gépe és a saját gépe mozgatja a dolgokat.Meg ha játszik,filmet néz,rádiot halgat stb stb.DE KÖNYÖRGÖM AKKOR NE UGY HIRDESSÉK HOGY ADATFORGALOM MENTES.AKKOR IRJÁK ODA HOGY XXXX ADATFORGALMAS.MINT A CHELLO MEG EGYÉBB MÁS SZOLGÁLTATO.
    REMÉLEM JO NAGY BÜNTETÉST KAPNAK!!HIHIHI
  • Riddick
    Hát ez mindenképpen erkölcstelen! Gondolom azért töltöttek annyit,mert korlátlan netjük volt! És a korlátlan az korlátlan!!! Külföldön 6 mbites vagy nagyobb netekkel,10-20 biztos hogy nincs korlát,erre ezek meg szivatják a népet önkényesen! Közeben meg mindenki közel tizezret fizet minimum a szolgáltatásért! Remélem a fogyósztaó védelemtől kapnak egy 100 millás birságot..:d
  • IoIa
    "Ezt én nagyon jól tudom, de az átlag streaming szerverek nem a 80-as porton mennek, mellesleg oktass már ki légyszi internetes streaming-ről, csak 4 éve foglalkozik a cégem vele, de köszi, hogy megmondod mit hogyan kell" - látod, nálam nem a cégem foglalkozik vele, hanem én. Persze tudom, hogy a streaming nem ezeken a portokon megy (általában), de mehet ezen is. Nem tiltja semmi. És ha komoly portszűrés van, akkor megoldható a dolog úgy, ahogy írtam.
    Egyébként meg szívesen. Ja, és a tiedét.
  • IoIa
    "Te nagyonkretén!" - örülök, hogy bemutatkoztál. Én meg a lola vagyok!
  • Gregorius
    Nem jól látod, szoftverekkel például semmit nem csinálhatsz. A mindenneműbe nem tartozik bele a szoftver.
    Ha veszel egy játékot, egy zenei CD-t, videókazettát, annak adod oda, akinek akarod. Elég furcsa lenne, ha hirtelen a születésnap, névnap, Karácsony intézményét illegálisnak minősítenék. Ugyanilyen tulajdont képez az az adat is, amit számítógépről írsz CD-re.

Kicsit byonolultabb a helyzet annál, mintsem, hogy lehet letölteni, és nem lehet feltölteni.
  • Gregorius
    Te nagyonkreténezős, a T-online is pontosan ezt csinálja. Nem tud szolgáltatni, hát nem szolgáltat. Vagy te ezt minek neveznéd felhasználói szempontból? És minden hálózati szolgáltató cégnél van egy részleg, ami semmi mással nem foglalkozik csak a sávszélesség meghatározásával, hogy milyen százalékban essen a terhelés a hálózatra. Ezt a T-Online elszúrta. Nem képes szolgáltatni ezeknek az arcoknak, pedig vállalta.
  • Gregorius
    És honnan tudja, hogy mit tölt le? ÉS egyébként is teljesen mindegy, mert nem azon az alapon mondtak fel nekik. Mert felmondani is csak szerződés pontja alapján lehet, és a túl magas forgalomra hivatkozva mondtak fel, hogy rontják a szolgáltatás minőségét. Mikor a szerződő félnek, ha rendeltetésszerűen használja a szolgáltatást, akkor nem is köteles tudnia, mi az, ami rontja a szolgáltatás minőségét.
  • Gregorius
    Ilyet csak magyar ember csinál, hogy figyelmeztetés nélkül támad. Ez nem kultúrországba való cégpolitika. Annak idején a TV2 engedett magának egy ilyen húzást, azóta is kuss van róla.
  • Gregorius
    Én egyébként kötelezném őket arra, hogy mondjanak fel az 50 legkevesebbet letöltőknek is, hogy nem normális, amit csinálnak, és észrevétlen állítsák át őket egy előfizetésre egy konkurrens cégnél.
  • EarthQuake
    Mo-n a minden nemű letöltés legális, addig amíg magáncélra történik. Ha leszedsz 1 filmet és megnézed akkor teljesen legálisan cselekedtél, de ha ezt felírod cd-re és odaadod havernak, vagy éppen visszosztod, legyen az dc++ vagy akár torrent (torrent alapelve a visszaosztás), akkor az már illegális.
  • Gregorius
    Np, de ha mondjuk a válasz gombra klikkelnél,akkor magától hívna engem Gregorius-nak Regorlus helyett.

De mindegy, ízlések és pofonok. Csak úgy meg egy kattintás az olvasónak megnézni, hogy mire is válaszolsz. De ízlések és pofonok, nem erőltetem én rád a dolgot. Mindenki fórumozzon, ahogy szeret, csak megkérdeztem.
  • EarthQuake
    Csao, csak annyit szólnék hozzá, h minden szolgáltató 0.25-ös szorzóval számol, ami azt jelenti h minden 4. user használja csak ki a teljes szolgáltatást. vagyis ha van 100db chello+ -os, akkor az ugye 1-es szorzóval 500mbit, de 0.25 szorzóval csak 125mbit. UPC a betápja külföldről 2x10Gbit vagyis 20Gbit ami azt jelenti h 4x20Gbit/5mbit = 16384 chello+ -ost kell elbírnia, gyors fejszámolással :D

Hát 1sort akartam írni, de nem ennyi lett :)
  • Yv@n
    Hjah, csak ha már az embert kicsit magával ragadta egy téma, nehezen veszi észre magát :)
  • jefferson83
    Erre szokták mondani, hogy hihetetlen de igaz. Semmiféle felelősségrevonástól nem kell tartanod ha letöltött zenék és filmek vannak a gépeden. Programokra és játékokra ez már nem igaz.
  • h4x0r
    Igen, akkor átfogalmazom: tényleg benne van, hogy a hatályos jogszabályoknak meg kell felelni, de azt, hogy mi jogos, és mi nem, azt a bíróság mondja meg. Tehát elvileg (bár nem vagyok jogász) csak bírósági határozat alapján lehet valamire azt mondani, hogy illegális (mindenki ártatlan, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják). Legalábbis ez lenne logikus. Bocs a (nagyon) pontatlan fogalmazásért.
  • PyRex
    "Ha egy szolgáltató nem képes az összes felhasználójának egyidőben biztosítani a feltételeket, az ne szolgáltasson."

Te nagyonkretén! A világon EGY DARAB szolgáltató nincsen, akire ez igaz, amit mondasz...
  • PyRex
    Ezt én nagyon jól tudom, de az átlag streaming szerverek nem a 80-as porton mennek, mellesleg oktass már ki légyszi internetes streaming-ről, csak 4 éve foglalkozik a cégem vele, de köszi, hogy megmondod mit hogyan kell... ^^