6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#480 Már el let mondva sokszor h. nem lesznek kasztok, csak multiban lehet kasztot választani.
Singleben csak a skilljeidet tudod nővelni pontokkal, nem lesz kasztod.
Egyébként a videóban azt mondták h. kb. 15 óra a single végigjátszása, de 4 féle befejezés lesz. -
#479 Nálam a végigjátszási karik ezek lesznek sorrendben:
1.)vari
2.)árcsör (legolas elbújhat majd XD)
3.)vórijőr (átááák átááák!!!)
4.)Ászászin (Még azt se látják hogy meg haltak :D)
5.)majd kockán eldöntöm ha fej akkor nem játszom tovább, ha bármi más akkor igen. X-DDDDD -
#478 en nemtom hogy assa legyek, vagy archer, de tuti ezek kozul leszek valamelyik
mind2 mellett szolnak ervek... nehez :D -
#477 AAAAAAAA rosszat masoltam be :D
tehat:
-
#476 D:\9026\sitebuilderes\teszt2\site\index.html -
#475 megnéztem a videókat. azt tuti hogy én elsőnek vari leszek. -
#474 Ez tök más lesz, mint az Oblivion. Az Oblivion akcióelemekkel dúsított RPG, ez pedig egy kommon akciójáték lesz.
Aki nem hiszi, nézze végig ezt a videót.
De biztos jó lesz, bár aki újabb Arx Fatalist vár, az koppanni fog. -
csgj #473 -
#471 Szerintem ez akkora csalódás game lesz,bár nagyon re mélem hogy nagyon nagyot tévedek. -
#470 LOLKA-BOLKA -
#469 -||-
ugy legyen
:D -
#468 Az oblivion-nál csak jobb lehet. -
#467 ugy legyen -
Thanatos #466 nem nem, a vége elött mgé kiszedheted a ládábol (szintén no textura :P) a "lootot" egy kéken világitó 8csak a féyn még nem elssz benne ugye) varázs bugylibicskát... :D -
#465 Remélem hogy legalább az E3-as videókban látott pályákat végignyomhatjuk. Aztán lehet csak annyi lesz hogy egy nagy textúrázatlan szoba egy fél hp-s ork és öld meg. Sikerült? Vége! :D -
#464 Inkább azért lepődjünk meg mert túl jó lett. :D -
#463 en nem varok tole tul sokat, nehogy aztan meglepodjek -
Árnyvadász #462 Várom. -
#461 Jön a demó...juhujjj...jujjjj.......hujjjjj....
Naon-naon várom már.... -
#460 Akkor a hivatalos cikk ha megengeditek:
"Dark Messiah of Might & Magic' Demo Coming August 8
Posted on Wednesday, August 02 @ 18:49:31 PDT
In Dark Messiah of Might and Magic, players will be introduced to the world of Ashan, the new setting for all future Might & Magic games. Ashan is a dark and unforgiving world, scarred by a bloody history and threatened by an apocalyptic prophecy: the Dark Messiah. Ubisoft will be releasing a singleplayer demo on August 8, which we will of course have available on our fileserver network."
forrás: WORTHPLAYING
köszönet érte: grebber -nek -
#459 Köszi. Nagynehezen megtaláltam közben a hivatalos fórumon (vagy ilyesmi). Else nem hiszem :) jövő hét kedden már akkor játszhatunk is vele. Remélem nem ilyen timeshift szintű demo lesz hogy lelősz 3 ellent és vége a pályának. Hmmm jó lenne ha a videóban látott pályát raknák bele. és azokat a varikat meg még az összes többit is :D
nah megtámadom a naptáramat a piros tollal XD -
#458 Parancsolj! -
#457 hmm. nézelődtem de nem láttam semmi ilyet. Esetleg tudnál adni egy linket? -
#456 "What is this kerek?" - Hofi
He? Mivan? Demo? Hol? Mikor? Hogyan? Miért? Mekkora? Asszem rákattanok a gúglira! -
#455 [b]aug 8 DEMO! -
Cat 02 #454 megteccc a 2 kép :) -
#453 rédekes volt nekem az is, amit latok :D
igazabol engem az fogott meg csak, ahogy mutattak felsorolva/leirva a karakterek erossegeit / gyengeit -
Thanatos #452 pedig abban közlik ám a sok sok rédekes info-t... :D -
Thanatos #451 borzasztó... :P -
#450 nem erdekelt a "ahngja" -
Thanatos #449 az a ahngját kikapcsoltam cimü megjegyzésre vonatkozott :DDD -
#448 akkor miert puffogsz? :| -
Thanatos #447 pfff....
de mind1, belenéztem, szerencsére angol :) -
#446 oo a hangjat kikapcsoltam, a latvany volt a lenyeg :D -
Thanatos #445 a videok is német nyelvüek? mert ha igen akkor asszem hanyagolom :) -
#444 25 új kép -
#443 ilyen bemutatointerju szeru a classok elonyeirol / hatranyairol
nagyon allat, csak lassan pufferel -
#442 hmmmmajd este megnéjem őket. de így első blikre nem úgy tűnik mintha lett volna. -
#441 nemtom volt-e mar, tokjo bemutatovideok vannak itt:
link -
#440 IQLight? Hát még enyhén fogalmaztál. Akik nézegetik azok mind ilyen "magasanképzett" managerek. Annyit értenek a Gazdaság és üzletpolitikához mint pisztráng a madárfogáshoz.
De reméljük hogy jó lesz a játék mikor és ha kiadják.