4874
-
#414 mondjuk érdekes, semmi infó, pedig a reklám fontos lenne, hát más játéknak fél évvel a megjelenés előtt full extrás honlapjai vannak, ennek meg szinte honlapja sincs -
#413 lehet nem bíznak annyira magukban -
#412 ha csak időkorlátosat is de demót kidobhatnának,nem a megjelenés napján kéne.. -
#411 én, de sajna a convoyról elég gyér az infótömeg :)
de majd kanyarítok egyet ;) -
#410 "Légy elnéző mások hibáival szemben,még jól jöhetnek ha összeveszel velük"
Ídézet egy fórumozótól. -
#409 :DDD -
#408 -
#407 Nézd meg a Convoy-t. -
#406 Hehe... ha be lehet pakolni a cuccokat, akkor majd az ifával lehet összeszedni a legnagyobb convoyt.... :P -
#405 Nemnagyon... -
#404 thx. A pttm-ről nem te írtad tavaj a cikket a főoldalra? Dobhatnátok egyet a Convoy-ról is. -
#403 nem láttál még egymás után 2-3 ugyanolyan kamiont menni? -
#402 én nem látok ilyennel kapcsolatban hozzászólást, szerintem valamit benéztél :DDDDDDDDD -
#401 kicsit rendet vágtam a ganalyba :)
amúgy tud, szépen törli őket :) -
#400 Egyedűl sz@r kólbászólni az úton.Meg a convoy sokkalszebb látvány annál mintha egyedűlmennél. -
#399 Szóval.... aki beválalja a házigazdaságot, mit tud tenni az ilyenek ellen? Kicsit uncsi már, hogy vagy 50 hozzászólás óta az megy hogy ki hány éves.... Egy két napos eltiltást mindegykinek, aki ezután még csak említést is tesz valamilyen életkorral kapcsolatos dologról... -
#398 tényleg, mire jó ez? :)) -
#396 Jaja, első kérdésem a játékkal kapcsolatban: Ugye itt majd "convoy"-ban lehet menni. Nos, én ilyet való életben sem láttam/hallottam. Szóval miért is lesz ez olyan jó? :)) -
#395 Ámen -
#394 Nem hinném, hogy bárkinek is köze lenne hozzá. Ezért megosztottam vele priviben. Erről ennyit ..
BACK TO TOPIC !! -
#375 egyetértek -
#373 Sziasztok!!
Szerintetek a demó is 1 óra játékot fog engedni mint a pttm-nél? -
#370 Így van! -
#369 én inkább annak a híve vagyok, hogy nem az számít hány éves vagy, hanem amennyinek látszol (függettlenül tőled MR) -
#366 -
#365 Hát igen -
#364 -
#363 -
#362 én 13 vagyok, akkor az már jó? De voltam már nővel, úgyhogy én már nagy vagyok... -
#361 Csak nem éppen magnumrolcsi... -
#360 jó sztem egy 12 éves is tökre ugyanúgy is megtudja csinálni mint mondjuk te, de mind1 -
#359 jah ez van amcsik :D, amúgy mi a játék oldalának a címe? -
#358 Nem baj. De miért egy 12 éves vállalja el a témának, a házigazda jogát ? Mikor vannak itt érett felnőttek is .. -
#357 és szerintem Gumikacsának kéne lennie, de ha ő nem válalja el akkor tőlem jöhet bárki -
#356 Azé mekkora genyók, nem? Egy hete halaznak, hogy már kész a gamma, de azért a demóval megvárják a szept1-et...(remélem, tévedek...) -
#355 Mér is baj az hogy tizenéves??? -
#354 Ok, már kértem. -
#353 Ja, tőlem.... én nem vállalnám. -
#352 Kamionos topicban olvasgattam, hogy ő el akarja vállalni -
#351 magnumrolcsi??
Köszi!