4874
-
#350 Hehe. Kisbarátunk, magnumrolcsi akarta. De szerintem tizenéves tininek felesleges ..
Így énis osztom a véleményt. @Duddits, lehetne. -
#349 Kacsa! Beleegyezel? -
#348 Akkor ha nem bánjátok, elvállalom. -
#347 Korlátozás ban csak tod hogy az összes kresz szabály csak akkor érvényes ha rendőr van a közelben -
#346 én meg a Kenguru címú filmet,egy csávó Zil-lel tolja meg vannak benne régi volvok scaniak nagyon állat film,magyar király nagyon sztem -
#345 ök az nem tudják:)...nekik attol még wan sebbeség korlát me te kinyomtad a zsarukat.... -
#344 ez nagyon nagy film...kultusz. meg aki szereti a jó kamionos filmeket, meg a country zenét, ajánlom még a FEKETE KUTYA című filmet. -
#343 jogos -
#342 Úgylátom lassan tényleg kell egy házigazda... Kezdenek elszaporodni a láma kérdések. -
#341 Ja ez már rögtön más de én is az vok és nyomom padlóval és nem kapnak el a fakabátok mer kikapcsoltam őket!!!! Na erre varjál gombot -
#340 a goldsztárosokra is vonatkoznak a sebbeség korlátok -
#339 jogos de egy gold starostól -
#338 hmm ez igaz de nem teljesen...nekem walamikor ugy mennek hogy uttol se érem öket:)..pedig padlogázal megyek... -
#337 De azér én optimista vok -
#336 Konvoly, mi pttm megveszem a krapekomnak a full tuningos actrost, jóvan egyszer csak találkozom az egyébként gold staros krapekommal aki autópályán negyvennel megy!!! Remélem itt jobb lesz és nem ifás tempóval nyomatjuk konvoyba -
#335 Kössz -
#334 höhö direkt mondtam azt...szivatás képp -
#333 Majd ilyen lesz -
#332 -
Régi idők -
#330 mert hol kérdeztél te demoról?:P
nah mindegy nem flémelek bocs a többiektől -
#329 bazd meg te -
#328 Igen mert a teljes meg a demó szerintem nem egyszerre fog megjelenni. -
#327 bazd+
#199 "Ez a játék mikor fog megjelenni?"
válaszoltam,szeptember 1.
most megint megkérdezted mikor jön a teljes...
-
#326 te írtad, hogy szep.1 (#200) . Gumikacsa meg azt írta, hogy párnap múlva jön a demó.A demó meg a teljes nem egyszerre szokott megjelenni.!!! -
#325 Ez jó -
#324 sőt még ő kérdezte!
hogy lehet valaki ilyen idióta... -
#323 De annyira nem. -
#322 Körül lehet nézni, az egeret mozgasd jobbra, balra. -
#321 szerintem még ezen az oldalon van
-
#320 Még ami nagyon idegesít engem hogy nem lehet kinézni az oldalsó ablakon, mennyiből tartott volna megcsinálni hogy az ember feje kicsit tovább forduljon!
Én mindig belsőből megyek, ha jövök ki valahonan, derékszögű kereszteződés, nem tudok oldalra nézni hogy jön e valami, így ez nem az igazi hogy vagy bejön vagy nem módszerrrel megyek ki. -
#319 nehogy válaszoljatok neki.. -
#318 MIkór lesz teljes? -
#317 félre érthető #310-#311-#313 -
#316 majd pár nap mulva lesz a demo csak akkor toljátok (1 szoval se mondtam hogy most) -
#315 honnan?
-
#314 Az AI-kal csak a gond van. Autópályán megállsz, a leállósávban, és nem mennek el melletted, inkább áll 10km-es sor :// -
#313 a demot csak -
#312 ? -
#311 toljad