4874
-
#454 Arra énis.!! Gondolom meg kell majd várni a leállósávba vagy majd utánunk jön.De remélem a tankolást egy kicsit jobban megoldják majd mint a többinél nem csak annyi lesz, hogy F5-öt megnyomom.Meg a szervizbe belehet-e állni majd. Meg még arra lennék kiváncsi, hogy majd kilehet-e szállni a kamcsiból? -
#453 Akkor megáll és tankol ennyi :D,te meg továbbmész,vagy megvárod vagy nem:D -
#452 ezt én se vágom csak eddig még nem szólgtam róla :D -
#451 Azér' kiváncsi vagyok hogy hogy szervezik meg a convoyt, mer az gáz hogyha az első nem tudja az uticélt, bár ilyen nem sűrűn van de mivan ha az egyik tankolni akar?? -
#450 most ez hülye kérdés lesz de nem volt kedvem visszaolvasni a demo vagy a teljes game jelenik meg szept. 1.én? -
#449 ja 2 hosszú nap -
#448 de sztem is -
#447 -
#446 hmm a cheat points meg a cheat money nincs felcserélve? -
#445 Énis nagyon, Remélem mihamarabb megjelenik.Biztos lesz qva hosszú pót, meg ... széles. -
rgida666 #444 Kiváncsi vagyok milyen speciális missziók lesznek. -
rgida666 #443 Ez az amit én sem tudok. Kicsit tudok csak angolul. -
#442 Frissített infokat mond a különleges feladatról a meg a szabad kettős pótkocsiról, hogy 90 féle rakományt vihetünk. -
#441 köszi -
#440 dupla tréler 90 féle rakománnyal -
#439 A 434-et fordíja már valaki!!! -
#438 Méhg két nap.A visszaszámlálás elkzdődött... -
#437 Közeledik a játék kiadása?? -
#436 mér, mit jelent? -
rgida666 #435 Akkor ez most hogy is van? -
#434 updated info on by jarek says special mission double trailers will be posible also 90 diferent loads -
#433 cheat & tips:
cheatok:
tippek (térkép szerkesztő):
-
#432 aha thx -
#431 INNEN VETTÜK A SZEPTEMBER ELSEJÉT -
#430 A Top 10 a lényeg teli offal, vagy egy normális topik? -
#429 Az oldalunkon, van egy fórum nem tom mennyire teccik,mert maga az oldal még nincs kész de a fórum már müxik itt van -
#428 Offolással csak bekerültünk a top10-be -
#427 7. 18 Wheels of Steel: Convoy
8. Real Madrid Fan Club
9. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
-
#426 Mondom, én elvállalnám a házigazdaságot. Csak adják meg. -
#425 a gém oldalán csak az van hogy szeptember de honnan veszitek az elsejét bár már kész van de mind1 -
#424 ez a baj -
#423 ha a valusoft adja ki, akkor nem, mert ők akkor is kiadják időben, ha nincs kész -
#422 Lehet olyan lesz mint a Rig'n' Roll .!Igérik oszt majd 1évvel később adják ki. :) -
#421 egy hete kész van -
#420 így van, szept 1es rilizhez már 2 hete gyártásban kellene lennie -
#419 pl. ezt nem értem, hát ha már szept.1-én kiadják, már rég nem dolgoznak rajta, hát már régen a gyár futószalagján kell lenni, és mégse adják ki a demót, pedig a játék már biztos kész van -
#418 hát épp ezért kéne reklám -
#417 Lehet nem érnek rá mert gőzerővel csinálják a játékot. -
#416 ez a játék kevés embert érdekel sajnos. -
#415 mert ha jól emlékszem a pttm-nek napokkal a megjelenés előtt már volt demója nem?