1156
-
#74 Újabb képek -
#73 Azért, hogy próbálják valamennyire visszaszorítani a kalóz-piacon történő terjedést. Szerintem jó húzás, de úgyis lesz tört. -
#72 Első 3 in-game shot -
FLeK0 #71 ha nem talalsz kiadot, akkor talan jo valasztas egy olyan program is ami naponta fut milliok gepen (foleg ha ilyen koran megfelelo reklamot kap). -
#70 érdekes nemértem miszükség steamos idótaságra adjanak ki egy rendes full gémet de őktudják -
#69 Hát kiváncsi leszek erre a pár havonkénti epizódosdira...na meg, hogy már télen elérhető lesz az első...
Remélem ezekben az epizódokban is lesz annyi új játékelem, mint annó a SIN-ben volt... -
haxoror #68 I look forward to purchasing my RITUAL ENTERTAINMENT!
A lényeg hogy jön a SiN2 :) -
#67 Nem feltétlenül jelenti azt, hogy pénzért fogja megszerezni... :) -
haxoror #66 " said Gabe Newell, founder and president of Valve. "It's great to be working with Ritual again as they take this pioneering step for the industry. I look forward to purchasing my copy of SiN: Emergence."
Neki se adják ingyen hehhe -
#65 Hivatalos honlap (betettem a banner mögé is) -
#64 "A mai naptól hivatalos a Ritual Entertainment által fejlesztett SiN c. játék folytatása. A SiN Episodes névre keresztelt folytatásban visszatér az előd ügyeletes lángelméje és bájos szépsége, maga Elexis Sinclaire. A SinTek multimilliárdos birodalom vezetője, velejéig korrupt biokémikus asszonysága újabb tervett agyalt ki, hogy a saját szája íze szerint formálja az emberiséget, ám útjában az ellentétes pólust képviselő HardCorps speciális osztag ezredese John R. Blade áll. Kissé megviselt hősünk munkáját az izgága HardCorps hekker JC és az ügyeletes zöldfülű Jessica Cannon segíti. A leszámolás egyes felvonásait a San Franciso, Tokió és New York mixturából született Freeport Cityben vihetjük véghez.
A játékot a Valve Source motorja hajtja és az egyes epizódokat - Emergence lesz az első - a Steam tartalomszolgáltató rendszerén keresztül lehet majd letölteni."
Forrás: HARDWIRED -
#63 Nem tudom, engem speciel a multi hidegen hagy. -
#62 20 USD egy rész?!
Nekem ez így sok lesz, ha (és gondolom) nem 2 részesre akarják csinálni.
És hogy lesz megoldva a multi vajon? Az új epizóddal új patchet, pályákat és fegyvereket is kapunk? Mert akkor ha jó lesz az első rész, akkor nagyot fognak kaszálni az embereken a többivel. -
#61 "A PC Gamer interjút készített a Ritual vezérigazgatójával, Steve Nix-szel, melyből részben kiderül, hogy a kiadók húzták a szájukat, amikor beterjesztették a Sin 2 koncepcióját. A Valve-val már több, mint négy éve tárgyaltak a Steamről és arról, hogy mindenképp fel akarják támasztani a SiN univerzumot. Irónikus a helyzet, ugyanis anno a Half Life c. Valve játékkal vívott virtuális küzdelembe, az idő előtti megjelenésbe halt bele a SiN.
A Ritual Entertainment bűnös folytatása epizódonként lesz elérhető a Valve Steam online terjesztőrendszerén. A megközelítőleg hat órás felvonások három-négy havonta lesznek elérhetőek egyenként 20 dolláros áron. További meglepetés, hogy a SiN 2 a Source motor módosított változatát használja. A PC Gamer brit kiadásának aktuális számában nyolc oldalas beszámolót olvashatunk a "házasságról".
Az első rész idén télen várható, egyelőre nem tudni, hogy lesz-e dobozos változat.
Érdekes kezdeményezés az online terjesztés. A Scott Miller által feltalált shareware korszak fogja reneszánszát élni, s talán újra ötletgazdag, kreatív játékokkal találkozhatunk, s egyben a független fejlesztők is prosperálni fognak."
Forrás: HARDWIRED -
Axl Rose #60 SIN 2 és a Valve
ma 17:33 | PLATFORM: PC | TÍPUS: Érdekesség | Író: Shifty
Nem is olyan rég törölték a SIN 2-t, de aztán valami oknál fogva mégis feltámosztatták a projectet az okosok, így most a legújabb PC Gamer magazinban számos érdekeségre derült fény, amit a Ritual egyik munkatársa, Steve Nix tolmácsolásában tekinthet meg minden kedves olvasó.
Ami minket játékosokat a legjobban érint, hogy a kicsike a Source engine-t fogja alkalmazni, ami véleményem szerint kiváló húzás. Emellett a Valve csapatával az együttműködés tovább folyik és mivel a srácok még nem találtak kiadót a játékhoz, elég nagy az esély arra, hogy a Steam rendszeren keresztül történik a terjesztés. Majd meglátjuk mi sül ki ebből a "házasságból"...
-
#59 ez nagy baromság mitnemondjak -
FLeK0 #58 SiN 2 Release On Steam
Ritual Entertainment's long-awaited Sin 2 is to be released episodically over Valve's Steam digital distribution system, with episodes lasting around six hours each to be released "every three to four months" for around $20 (£11.38) an episode.
link -
#57 Még sehonnan...de még nem is nyomtam végig az alapot... :) -
haxoror #56 A kieget honnan szerezted? -
#55 Az alapjáték már fenn csücsül...ha végignyomtam, jön a kieg... :) -
Lehet én is felteszem ennek örömére :) Nosztalgia powa! :) -
#53 Remélem, hogy nekem meg nemsokára a gépemen lesz... :) -
#52 Jól emlékszel.
Wges of Sin. Itt van a polcomon a CD :)
Nagyon király game volt a maga idejében. Legjobban a JC (szemüveges kocka, aki Blade-et segíti) beszólásai tetszettek. -
haxoror #51 O.K. thank you ez lesz az oka, gondoltam most hogy már elég erős a gépem kiélvezem a gamét mégegyszer full grafikával :) -
#50 Hehe, ez egy régebben előszeretettel használatos dolog volt FPS-eknél...
Szóval a full screen-nél ne állítsd max-ra a csúszkát, csak utolsó előttire, ugyanis szerintük a full screen azt jelenti, HUD nélkül :)) -
#49 Nekem utána már ment minden tökéletesen. -
#48 Igen, ahogy Deajka írta, win95 kompatibilitással kell indítani...(miután kitömörítetted az önkicsomagolós .zip-et) -
haxoror #47 Nálad megjeleníti a HUD-ot?
Szórakoztam a felbontásokkal meg a video beállításokkal de nem tudom előcsalni :( -
#46 THX -
Deajka #45 A demo setup.exe-nél állítsd be 95-os kompatibilitásra.
Sajnos nekem késQbb nme megy. -
#44 nekem demo installnál hibát irki a setup neked is ott?:D -
#43 No leszedtem én is a full alapjátékot, simán felement, s hiba nélkül fut XP-n...(a demóval kissé trükközni kellett, hogy felkússzon)
Kedvencem a "DEMOS" opció, amiben több pályát is bemutat a játék... :))) -
#42 edonkey2000 fájlcserélőprogival -
haxoror #41 Itt csak nem tudom hogyan szedjem le -
#40 az az! hun találtad? :) -
haxoror #39 Ez a kieg?
SiN Mission Pack: Wages of Sin
-
#38 innen -
Axl Rose #37 nekem is megvan még..
még a kiegészítő cdje is, ott lapul a sok-sok régi cd között -
#36 nematalálok működő linket te honnan szedted? -
Dant0r #35 Fenti szomszédnak megvan a full