8545
Spore
  • Fantos
    Van erre igény?
    példaértékü csak de foyltatnám a listát tovább
  • Lobsterman
    Spore-SG logó egyben :D
  • Pluskast
    Nekem pl az is marhára tetszik, hogy ugye az épületeidtől kezdve a járműveiden át még az űrhajódat is te tudod megtervezni. Múltkor nézegettem a képeket és láttam olyat is aki egy az egyben megcsinálta a Star Trek Entreprise-t:)))
  • ZsZso
    Ja, OK. Nem piszkálódásnak szántam :). Úgyis kell a "reklám" :).
  • poppe
    azért ennyire nem vagyok vak :) csak ez gondolom a játékra vonatkozik, én meg csak ezt a lénykészítőt kérdeztem, előbb megnézném mi is ez... de a gémer gépen nincs net, szal akkor nem lesz lénymegosztósdi...
  • Fantos
    valaki nem akar sg és spore logót egybeszerkeszteni?
  • ZsZso
    FAQ
  • Fantos
    én már regeltem tárhelyet
  • Pluskast
    Nem feltétlenűl kell csak akkor nem tudod megosztani senkivel a lényedet.
  • wesker24
    Itt vannak az lényeim is !!

My Spore Creatures

És ott van újabb 2 teremtményem !!

Dinosaurus

X-rovar

• poppe
    ehhez ami most kijött ugye nem kell internet kapcsolat? mert olyan gépre raknám fel...
  • Pluskast
    A játék nmég nincs kint csak a lénykészítő. Annak is csak a trial változata ami ingyenes de a fullosnak csak a 25 százalékát tudja. Ha a teljes lénykészítő kell akkor vagy rendeld meg neten 10 ajróért vagy várd meg a 20-át és akkor már itthon is megszerezheted 2000-2500 forintért. Maga a játék meg majd szeptember 8-án jön ki. Elmondani nagyon hosszú lenne hogy miről szól. Képzelj el egy civilisatin játékot ami full 3d-s és nem krisztus elött 4000-ben kezdesz hanem az általad megcsinált faj mikroszkópikus változatával. Végig kell menned a törzsfejlődés egész szakaszán aztán vadászól gíűjtögetsz törzsé szerveződsz várossá civilizációva felfedezel mindent elfoglalod az egész bolygót, utánna pedig irány az űr. Kolonizálhatsz terraformálhatsz más naprendszereket látogathatsz meg idegen más lényekkel veheted fel a kapcsolatot lehetsz békés vagy le is igázhatod őket sőt akár a bolygójukat is megsemmisítheted. Persze lehet hogy találkozól majd nállad fejletteb idegen civilizációval is de az is lehet hogy olyannal aki még csak az "ókorban" jár.
    Kb ennyi:)
  • ToCsEk
    #1404 nekem az egész demó magyar, a cuccok neve is meg minden..
    #1405 hát én rányomtam arra hogy avatart csináljon, aztán az ugrásra és ennyi, de ahogy észre vettem elég rövid időt vesz fel..
  • ZsZso
    Jópár nap sz@rakodás után, sikerült előállnom a SporeFAQ béta verziójával. A design kezdetleges, a motor végleges :).

Aki akar segíteni írogatni a kérdéseket, pls keressen meg priviben (itt az SGn)! Adok neki jogokat, s fel tud venni kérdéseket/válaszokat. Ha szeretnétek segíteni, de jobb nektek a névtelenség, akkor nyugodtan küldhettek kérdés/válasz párokat is, és feltszem őket én rendszerbe.

ChuckHUN kérdése is elég általános, szóval ha valaki össze tudna állítani rá egy frappáns választ, akkor azt is betolnám a FAQba.

SporeFAQ v0.1 :)

(Beletelik még egy hétbe minimum mire megkapja végső formáját.)
  • DarkSector
    Az avatarnál hogy lehet a mozgás állítaní, mert látom nálad ugrik, nálam meg mindig csak gugol egyet és ennyi.
  • DarkSector
    Itt a demo...
    A kezelése meg nem túl bonyolul, főleg hogy magyar menü és segítség van benne.
  • Hmuda
    Hmm, jó lett. De az eredetinek emlékeim szerint mintha kicsit laposabb lett volna a szája. Na mindegy, gondolom majd a teljesben úgyis lesz megfelelőbb, csőrszerű kajalyuk.
  • ToCsEk
    én is megalkottam az első lényem:

• DarkSector
    ???
  • ChuckyHUN
    Valaki PMben írja már nekem hogy a játékban mi a lényeg, és hogy lehet ilyen dögömet csinálni:D
    Mert nagyon tetszik, csak nem tudom h kiprobáljam e.
  • Pluskast
  • Ron Ragm
    Csináltam egy Clanfeart, szerintem baromi jól sikerült, a fejtető sem lifeg túlságosan

Mondjuk így is a maxot hoztam ki, a komplexitásmérő lassan kiakadt.
  • Pluskast
    Én is most olvasom. Szerintem az EA-nál elgurúlt a gyógyszer....
  • Lobsterman
    csuklyás medúza powa

egyébként teljesen életképes, a szája a teste alján van. rálebeg az áldozatára becsukja a csuklyáját és rácuppan. szegény dögnek meg nincs hova menni :D
  • Hmuda
    Ezt csak a galxisnet oldala alapján mondtam. Lehet még változtatni fogják, főleg mert az EA ilyen baromi döntésképtelen.
  • Tatyla
    pont kérdezni akartam mikor lesz bolti verzió.
  • Hmuda
    Kicsit össze-vissza dobálóznak a dátumokkal, de már csak egy napig kell kibírniuk...
  • Me Ga
    Ez jött nekem is... ezek nem nagyon tudják, mikor mi lesz... :-)
  • Hmuda
    Na jó, ahogy én eddig ki tudtam szedni:

17-e: azoknak akik előrendelték az EAstore-ból.
    20-a: azok akik itthon boltban akarják megvenni.
    17-e: akik le akarják szedni a legális trial verziót.

• AntiHero
    mosmár aztán tényleg nem tudom mi van:)

Eggyezünk meg abba hogy a héten lesz:)
  • Hmuda
    Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
    The product listed below will now be available on 17 June 2008

Celebrate good times...come on!
  • DarkSector
    Nemsokára meg tudom oldani az összes lény feltöltését!
    Estére szerintem már elérhető lesz!!!

Lobster és Zidzsi THX a lényeket.
    Berakom az SG-s kollekcióba.
  • Kmarha
    Pár saját, és néhány lopott: http://rapidshare.com/files/122820682/Lenyek.zip.html
  • balee4
    Darksector feltölthetnéd ezt a csomagot vhova, megnéznék egy-két lényt. :D
  • Lobsterman
    na akkor már én is felteszem a lényeim(30 darab :D)
    itt vannak
  • Aragorn83
    Csak azért kérdem, mert már annyi egymásnak ellentmondó infót olvastam, hogy teljesen belezavarodtam...

Valaki tegye már nekem tisztába! :)
  • DarkSector
    Eddigi SG-s lények.
    Remélem mindenki lénye működik, mert van 1-2kreatúra, ami valszeg át volt méretezve.
    Ha valskinek kifogása lenne, hogy az ő lénye ne legyen benne, akkor szóljon és kitörlöm a feltöltésből.
    De talán ilyen nem lesz.

Honlapot meg ha addig nem sikerül valakinek összehozni, akkor utánanézek majd.
  • Aragorn83
    Én már most is úgy teszek. Minden lényemhez beszoktam írni, hogy hungarian. :)

Most nem egészen világos a dolog. Két új dátum jelent meg: 06.18 és 06.22 Melyik konkrétan mit takar?
  • Malakai
    Én azt mondom, hogy majd úgy rakják föl az emberek a sporepediába a lényeiket, hogy hun, meg sg tagekkel pl, akkor gyors rá lehet keresni egyszerre mindenkiére...
  • Hmuda
    Ugyan dehogy...