8545
Spore
-
#1500 Megy valakinek a pack amit feltettem (Total commander-rel egyesíteni kell a négy fájlt, hogy megkapd a rar-t), mert kiváncsi lennék, hogy így a rar-ból kiszedve nem károsodnak-e az adatok. -
#1499 Jéé, Dönci lett a mintapéldánya a repülni képes lényeknek! :D
Köszi! -
#1498 Kösz. :-) -
#1497 Köszi.
A FAQ amit írtál, még nem szerepel ebben a FAQban. Tenni fogok érte, hogy ne így legyen :).
EZ is benne van mostmár => KLIKK (kicsit átszerkesztettem)
Nem győzőm hangsúlyozni, hogy BÁRKI aki szeretne, segíthet! Beléphet, és felvehet kérdés-válasz párosokat, csak előtte meg kell velem beszélni (priviben). -
#1496 Ezt mondom hogy amíg bele lehet kötni hogy "minden hasonlóság csak a véletlen műve" addig legálisan teljesen tiszta az ügy -
#1495 Jó kis FAQ lett.
Ezek a kérdések it benne vannak?
Még azt kérném, hogy EZ is kerüljön bele. -
#1494 Pill. :) -
#1493 Hmuda, be tudnád tenni a FAQt a banner alá? -
#1492 Mert néha visszafelé megy a számláló, és ígyis a közepefelé eléggé sok van, aminek már nincs képe, és nem lehet letölteni. -
#1491 köze nincs hozzá.
tökéletes pikacsut csináltál? NEM! :]
másrészt, anno nemtudom valami sims szerű játéknál olvastam ott le is volt írva, hogy nem reklamálhat senki ha megépítik, mivel nem megcsinálva adják a kezedbe, ha te összefabrikálod akkor meg pechük van.
amíg nem keresel vele pénzt, nem használod fel semmilyen célra bármilyen érdekben, addig nincs gond.
de első sorom. mivel nem tudsz tökéletest alkotni így nincs is vita. -
#1490 Hacsak nem csinálod meg tökéletesre akkor nem lehet belőle semmi :) -
#1489 Ezt passzolom, csak az a biztos, hogy a falloszmániások kreálmányai tuti törölve lesznek. Majd át kell tanulmányozni az EULA-t, hogy pontosan miket tilos csinálni. :-) -
#1488 Amúgy vajon ebbe beletartoznak a kopirájgtos cuccok? Csak mert már így is rengeteg pokémon meg egyéb cucc keletkezett amik máshonnan vannak (én is csináltam párat), és hát ugye érdekes dolgokat vethetnek fel. -
#1487 Ja akkor oké csak haverok között hülyülés végett csinálnánk. -
#1486 Ha feltöltöd a Sporepediába. -
#1485 Kérlek magyarázd el mert ezt nemértem.
Amit csinálok lényt azt ők látják vagy mi az isten? Vagy hogy van ez hogy bannolnák az accomat érte? -
#1484 Ugyanmár gyerekek, most komolyan. Az interneten vagyunk. Ti tényleg azt hittétek hogy nem fognak csinálni mindjárt a megjelenés napján rengeteg faszt? -
#1483 Ja, de a szerverről úgyis rövidútön törlik.
És csak reménykedhetem, hogy már a második kihágás után bannolják az accountot kulcsokkal együtt. -
#1482 Ez komoly. Tényleg lehet benne ilyet is csinálni ?? Mármint méretes péniszt? -
#1481 ja értem, így már tiszta :] -
#1480 ha kijön a full akkor tudod használni :) -
#1479 Ez a demó verzió. -
#1478 Honnan veszed, hogy a pédiából törölni fogják a régi lényeket? Őszintén. o.O
Soha semmi ilyesmiről nem volt szó és kétlem, hogy azok a pár kiloByteos fileok akkora terhelést jelentenének ami miatt indőnként üríteni kellene. -
#1477 hogyha nem használhatom azokat a testrészeket amik lockolva vannak, akkor mire is jó ez? :$ -
#1476 nem törlték csak confirm birth date-re kell nyomni, de ezekszerint te nem feleltél meg a kritériumonak -
#1475 Sajnos mind a kettő fentvan. :/ -
#1474 Köszi! -
#1473 az elsőt törölték de a 2. odab*sz :D -
#1472 most őszintén emglepődtél? -
#1471 uristen ilyen beteg embereket :D
18+,18+ szintén -
#1470 Íme a várva várt ---> 12881 Creatures Pack!!!
Info a mellékelt "Olvass el.txt" -ben találjátok.
Azért is érdekes ez a pack, mert igaz hogy elérhető egyenként a Sporemedia-ból, viszont onnan néha törölnek is régebbi lényeket, amik itt megmaradnak/tak.
Jó töltögetést és játékot!!!
Természetessen ami ezek után jelent/jelenik meg az mind gyüjtve lesz a következő pack-ba!
http://rapidshare.com/files/122848524/All_Creatures_OF_Spore.001.html
http://rapidshare.com/files/122880116/All_Creatures_OF_Spore.002.html
http://rapidshare.com/files/122894743/All_Creatures_OF_Spore.003.html
http://rapidshare.com/files/122898625/All_Creatures_OF_Spore.004.html -
#1469 OFF:
Igen PHP, de nem én írtam (bár lassan már annyira széthekkeltem, hogy a szerzője se ismerne rá :).
Ez a moci hajtja
http://www.kbpublisher.com/ -
#1468 bocs a függöleges elrendezésért... -
-
#1466 szép munka gratulálok!
(php-ban készült? nyáron meg akarom tanulni legalább az alapokat :D) -
#1465 #1463 thx
#1464 oké de ott se tudok. ---> #1463 már értem.
omg :D -->
-
#1464 Olllléééé!
Elkészült a SporeFAQ v0.2! Új designt kapott a cucc, remélem tetszik!
ToCsEk - legjobb tudásom szerint válaszoltam meg a FAQban a kérdésed. -
#1463 majd ha engedélyezik.. korábban kijött egy változat, azzal csináltuk meg mi is.. aztán a Sporesok hagyták egy napig, hogy felcsigázza magát a nép (és hogy a trialt látva még gyorsan megrendeljék a teljeset), majd letiltották az egészet. Most várni kell, amig hivatalosan ki nem adják a trialt (holnapig elvileg) -
#1462 hol tudok accountot létrehozni? mert a játékban nem engedi hogy regeljek :S a honlapon meg nem találo ma lehetőséget. pls help. -
#1461 ez sajna bug ha a dokumentumok közt kimented a png-t ás újrarakod a spore-t majd vissza a png-t a helyére ott lessz a minden közt