8545
Spore
-
#1219 Kissé spanyolviasz kategória, de grat a felfedezéshez. :-) -
#1218 köszönjük Emese -
#1217 Bazzmeg! Kép formályában hordozhatóak a lényecskék!!!
Na tehát:
Menjetek ide --->
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Spóralkotások\Lények
Az itt lévő képek tartalmazzák a lényeket!!!!!!
Ha ezt a képet elkülditek valakinek és bemásolja saját magának ebbe a mappába, akkor bent a "MINDEN" listán megtalálható lesz.
A "saját lények" opcióban viszont nem, de ha beütöd, hogy szerkesztés, és újból elmented akkor gondolom berakja oda is, bár szerintem ez is elég ha az összesítésekben hozzáférhető.
Már próbáltam és működik.
Ezért nem értettem, hogy Sporemedia oldalán vagy hol, mikor rányomok a DOWNLOADRA, akkor miért csak egy kis kép jelenik meg. Háát azért, mert az tartalmaz minden adatot!!!!!
Ez monnyuk nem újdonság.
Már régebben is léteztek olyan progik, amikkel képekbe lehetett rejteni monnyuk adatokat. Mint például egy MP3-at, csak meg volt adva, hogy a kép méretének hány százalékát tudod megpakolni.
Úgyhogy indulhat a gyüjtögetés!!!!!!! -
#1216 pár postot olvas vissza -
evildamien #1215
Uborka:D -
#1214 a testet hogy lehet formálni?hogy vastagítani meg ilyenek -
Thanatos #1213 utobbi -
#1212 Az a neve, hogy "Creature Creator trail". Szerintem a Civilizációs fázis demója lesz.
/szarkazmus off -
#1211 Ebben a demóban vannak rendes küldetések vagy csak lényeket lehet készíteni? -
#1210 A Creature Creator demo-ja. -
#1209 jóvanna feltételezés volt :P -
#1208 A te logikád alapján az én Beholder lényemnek csak a kép alapján egyszerűen nem lenne szabad lőnie a szeme alatt lévő köpőizékkel és nem lenne szabad, hogy LVL1-es lebegéssel rendelkezzen (mert a szárny amit ráraktam egyszeráen nem látszik). De mégis képes rájuk (reinstall után importáltam).
Szóval: adva van egy 128x128-as méretű PNG file (ekkora képet tölt le a sporepedia). Nem akarom elfogadni, hogy bárki elhiszi, hogy egy ilyen bélyeg méretű képből bármiféle program képes lehet egy olyan lényt kielemezni amiket ezzel az editorral létre lehet hozni. A mai technológia ezt egyszerűen nem teszi lehetővé.
Megoldás: nem a képet elemzi ki hanem a kép adatai mellé bekódolt információkat. -
#1207 nem hivatalosan igen :D -
#1206 Valószínűbb a végén, az elején a header kell, hogy képnek lássa minden (gondolom). Mindenesetre érdekes, nem találkoztam még ilyennel. -
#1205 rámész arra a csigojára ahol vastagítani szeretnéd és egérgörgő -
#1204 Valamiről lemaradtam? Demo jött ki vagy mi? -
#1203 csak a lény felét kell látnia mert a másik fele szimetrikus 100%-san -
#1202 valamit nem értek: a lény vastagságát hogy lehet átállítani? alapból ott van egy bizonyos vastagságú része amit ha nyújtok (a gerincét), fokozatosan vékonyodik és sokszor alapból is vékonyabb, mint amilyet akarnék. -
#1201 Nem a kép alapján simeri föl, az lehetetlen. Ha valami takarásban van akkor azt nem rakja be?
Szerintem csak símán a kép adatai után vagy előtt van lekódolva a lény információja. Információk alapján ez nem több pár kB-nyi adatnál, szóval bőven belefér egy PNG bitjei mellé. -
#1200 Aranyosan pislognak :) -
#1199 igen énis gondolkoztam ezen hogy dúrva hogy képről feiismeri :O azon gondolkozom hogy ha átszinezem a .png-t akkor mi fog történi -
#1198 Oh, csak most jöttem rá, hogy hogyan lehet színárnyalatokat választani!
(Sokáig lenyomva az egérgombot a kívánt színen bejönnek az árnyalatai).
Amúgy tényleg jó ötlet a png-ket feltenni ide, hisz helyet gyakorlatilag nem foglalnak, és akkor mindenki otthon megcsodálhatja más agyszüleményét :)
Tényleg, ez a .png hogy képes tárolni minden infot a lényről? -
#1197 és itt van Dino:
a hátán a foltokat üvegszemel oldaotam meg -
#1196 felfedeztem egy hibát amit nem tudtam sajna levideózni de leírom:tegyél egy fejre szemet azután cseréld ki a fejet egy másikra eredmény:eltünek a szemek de ha ráraksz újabb szemeket akkor az elözőek is feltünek -
#1195 Az első :)
Nagyon jó lesz ez a játék. -
#1194 arra gondoltam hogy meg lehet csinálni a flinstone családból Dino-t -
#1193 Szép lett! -
Gibor #1192 Eza legelső állatkám :) -
Gibor #1191 Itt van az én Zámetorsz-om:
Ez egy igazi ragadozó :)
VIDEO -
#1190 Újabb lényt csináltam !!
-
#1189 ha a vágot vagy a sima szem van azt a kölköknél nem kicsinyíti el ezért azoknak ormótlan nagy szemük van szerintem ez bug -
adammmmmmm #1188 Ez most hogy a F@szban jön ide? Meny a reklámoddal máshova. -
#1187 Jobban jársz ha sms-ben szerzel aranyat, mert ezért itt büntetés jár! -
#1185 Youtube is nyakig van videókkal. -
#1184 Sok kis lurkóval körbevéve...
-
#1183 Első kísérlet
Fluxuritusz:))
-
#1182 Haha, köszi!
Király! :D -
#1181 elsö próbálkozás -
#1180 oscart neki -