8545
Spore
  • ZsZso
    Úgy rémlik, hogy megkérdezte a lénylabor, hogy kell -e az a download manager, szóval 1 szavazat arra, hogy a lénylaborban is benne van.
  • Malakai
    Nem, a lénylaborban csak lények lesznek.
    A teljes Spore játékban viszont lesznek jármű, épület és növény szerkesztők is (plussz lehet formázni a bolygót is).
    Tényleg, ha már itt tartunk, a növény kreátorból volt képanyag? :)
  • Hmuda
    Nekem még mindig 17. Véletlenül nem egy amerikai változatot rendeltél? Mert nekik van 18-ra rakva a megjelenés.
  • balee4
    Még1: néztem képeket a full Lénylaborból, lesz benn járműszerkesztő is?
    Ja feltöltöttem a lényeimet: (vagyis a tesóm lényeit, ebből én csak 2-t készítettem) http://data.hu/get/342141/my_creatures.rar.html
  • Malakai
    Első google találat?
  • Pluskast
    Hm lol. már júni 18 a dátum amikortól le lehet tölteni.....
  • Hmuda
    Már nem emlékszem, hogy pontosan hol akadtam rá, valahol a Store oldalán. De nekem már a CC-trial is telepíteni akarta, szóval próbálj egy reinstallt.
  • Pluskast
    Hmuda te ez az ea download managert hol a csudába tudom letölteni?
  • Hmuda
    Na ez egy beteg kreáció. Baromi kreatív és nagyon tetszik, de tuti nem fogom hagyni, hogy a játékomban megjelenjen.

• ZsZso
    Közel jártál az igazsághoz! A demóban a testrészek 25%a érhető el.
  • balee4
    Köszi, szal azok a teljesben elérhetőek, bár érdekes, mert a lények 80%-a ilyen lockolt. Mind1 majd pénteken jön a teljes, remélem kapható lesz már aznap az 576-ban is.
  • Hmuda
    Na, a mai a nagy nap. Kíváncsi vagyok, hogy ugyan meddig húzzák a full-CC kiadását, csakhogy minél jobban bosszantsanak. :P
  • ZsZso
    balee4:
    jó kérdés

Hmuda:
    jó válasz

Én:
    FAQba új bejegyzés
  • Hmuda
    1: de lehet. CTRL+ALT+drag.
  • Carlos
    Valaki erre valamit?
  • Carlos
    1 demóban nem lehet
    2 újságirók, tesztelők, maxis-osok csinálták
  • balee4
    Lenne néhány kérdésem:
    - egy testrészben hogyan lehet háromnál több ízületet csinálni?
    - vannak lelockolt lények, ezek a demóban egyáltalán nem elérhetők? (akkor hogyan készítették őket?)
  • ZsZso
    Ja!!! Igen, onnan fordítottam :).

Mostmár beugrott a neved a GSről ("külön kell megvenni a lénylabort" c. ocsmány cikk hozzászólasai)
  • xAlterego
    Az xSpore.com-ról fordítottátok nem? http://www.xspore.com/faq.html

Egyébként nem baj, kimondottan növeli az e-péniszemet hogy amit leírok azt három nyelvre kefordítják. (Már egy orosz és egy spanyol fansite is jelezte hogy onnan fordítja a híreket. XD
  • ZsZso
    ?!
  • Carlos
    Újabb kérdés. Spore website-ján be akartam jelentkezni és ezt irta:
    "A bejelentkezés sajnos nem sikerült. Ehhez a fiókhoz nincs hozzárendelve személyiség."

Ezmiez?
  • xAlterego
    Jé, ezt a FAQ-t én írtam! XD
  • ZsZso
    Közérdekű felhívás:
    Opera, Firefox 3, IE alatt kisebb-nagyobb design hibák vannak a FAQ oldalon. Örömmel venném, ha valaki segítene megoldani őket, mert én kezdek kifogyni az 5letekből.
  • mama2
    Hát ilyen nekem nincs, de majd gondolom a teljesben.
  • ZsZso
    A Maxis is készített jópár lényt, meg valószínűleg kiadták tesztereknek is a lénykészítőt, s ők tehették fel.
  • mama2
    Na, sikerült belépnem. Csináltam lény ennek örömére, megakartam osztani, de nem történik semmi. Nektek sikerül?
  • cenobite
    Ilyen szárny van a lénylaborban? Én nem találkoztam vele, de most a Sporepedia-n sok ilyen szárnyas lényezet van. Meg ilyen sárkányszárnyas is.
  • Carlos
    Belépéskor Invalid Login...
    Pfff...csak elindul egyszer...
  • Carlos
    ramaty minőségű!
    ReCap.
  • Synit HUN
    XD Ez mennyire beteg játék már... :D
    Hazamegyek kipróbálom!
    +fav
  • xAlterego
    Működik a szerver!!

Mindenki! Feltölt! Most!
  • martin1992
    én egy perverz alak vagyok

és itt egy videó róla
    http://www.youtube.com/watch?v=FRYafyMwRY4
    ha rossz a minőség szóljatok mert akkó újra felveszem
  • Zomil
    elvileg mától lehet csak használatba venni, a sporepedia-t miután hivatalosan is letölthetö a trial
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem!
    Regisztráltam a lénylaborban. Megjött a mél. Verifikáltam. Kiirta, hogy üdv a csapatban, sikeres regisztráció, stb.
    Viszont amikor a lénylaborban be akarok jelentkezni, akkor azt irja:

Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
  • Carlos
    Első alkotás demóval: Döme:
  • DarkSector
    Oks bár ez nem feltétel, csak ha ezt szeretné valaki, akkor tudja mindenki, nehogy félreértés legyen.
    Csak akkor oszd meg mással, ha te szeretnéd.
    Ha jó, akkor egy olyan pozícióban, méretben valamint minőségben látod viszont a feltöltött képet, mint ez:

A tiéd az előző ien vot:
    (ebben a formában nem lehet használni, de ez mégegyszer említem csak ha te azt akarod akkor kell a másik verzióban tálalnod, ha nem szeretnéd másnak "feltölteni" nincs harag, senki nem fog kiutálni, ez egy lehetőség)

Amúgy szívessen.
  • Peppus
    köszi :) javítottam.
  • DarkSector
    FONTOS!
    Ha meg szeretnétek mutatni (megosztani hogy mások is kipróbálhassák) másoknak a lényeiteket, akkor mindenképpen egy az egyben a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Spóralkotások\Lények\ nevű mappából töltsétek be a png kiterjesztésű kis képet, mert másokkal csak így tudjátok megosztani (mások így tudják "jobbegér/kép mentése másként" lementeni maguknak).
  • Zomil
    ez remélem nem reklám :)

lesz a spore-nak CE változata :)
  • Peppus
    Akkor én is megmutatom a kicsikémet :D