8545
Spore
-
#1620 ilyeneket hogy lehet csinálni? mert amit nálam csinál az AA nélküli, és elég szarul néz ki az egész (pedig grafika elvileg maxon)
hogy lehet ilyen "egységes" méretű fasza png-t? -
#1619 Én is felraktam és nekem is jó -
#1618 Érdekes nálam frankón müxik a hivatalos demo is semmi probléma nincs vele !! Minden simán bejön rajta !! -
#1617 Itt még mindig azt írják h júni 17. Fura -
#1616 Az EA logónál kilép minden üzenet nélkül? -
#1615 FAQba kitett link működőképes. -
#1614 Honnan szeditek a hivatalos demót? A weblapjáról még nem elérhető. -
savior #1613 olyan jora sikerult a hivatalos demo, hogy el sem indul -
#1612 Ennyire nem kellett volna kapkodni :). Amúgy jó! -
#1611 íme, bocsi, csak telóval tudtam gyorsba felvenni :]
[center] -
#1610 csináltam egy őspulykát, aztán közbe szólt pergős muzsika, mindárt töltöm a filmet :P nagyon oltásul nyomta rá :D -
#1609 Ime egy újabb lényem !!
-
#1608 http://youtube.com/watch?v=4geFPC5UInc
Tauren :D -
#1607 Heh, a régi trial tökéletesen működött, de a hivatalos kiadás már nem jut tovább az EA logónál és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép.
Nagyon ajánlom, hogy a full editor ne szórakozzon. -
#1606 Hát ha írsz :). Vagy adhatok accot :). -
#1605 ok az újrarakás tényleg segit abban, hogy megjelenjenek a lényeim az összes között (mert párat korábban ugye nem akart megjeleníteni).
Azonban a saját lényeim üresek, és megosztani sem engedi a korábban álltalam készítetteket! -
#1604 nm.
Sporepedia-ra feltöltési leirás? -
#1603 Ismét köszi. FF3 bétát nem szereti a WYSIWYG editor :S. -
#1602 rossz a link -
#1601 Hahaha! 59. helyen van az emberszunyogom a legnépszerűbb lények közt :D -
#1600 YOU!
Kicseréltem. -
#1599 FAQ-ban a lénylabor demó letöltését írjátok át a hivatalos oldalon lévőére...szerinte...
Mehetne fel egy hogyan töltsek fel lényt a SporePedia-ra tutorial is! -
#1598 Tehát lényegretörőbben ctrl = izületek, végtagok felragasztása, leszakítása; alt = bármilyen testrész másolása.
És feldobtam a korábban Racta nevű lényem sporepediába. -
#1597 A store főoldálán tuti kint van valahol. -
#1596 Köszi! -
#1595 Köszönöm! :) -
#1594 Meg ha már a ctrl+alt benne van, akkor bele lehetne, hogy a ctrl = egy másik testrészre való rárakása az újnak, alt = egy a lényen lévő testrész másolása. -
#1593 Pénteken jön ki, 1500 Ft lesz és gondolom a CDG-ben, 576-ban kapható lesz. -
#1592 Már be is tettem! -
#1591 A Lénylabor teljes verziója fog megjelenni a napokban?
Tudnátok segíteni, hogy hol és mennyiért lehet megvenni? -
#1590 Ez a kérdés is mehetne a FAQ-ba, mert gyakran felteszik.
Mindent a törzs méreteit is az egérgörgővel lehet állítani, a gerinc csigolyáin görgetve növeli, vagy csökkenti a testtömegindexet azon a területen. :) -
#1589 görgő -
#1588 görgő... -
#1587 Hogy lehet vastagítani, vékonyítani?
(gerinc, lábszárak) -
#1586 Egy lényt véletlenül 2x-szer tettem fel nincs rá mód hogy azt töröljem amelyikből 2 van ??
Amugy már én is feltölöttem mind a 4-et !! -
#1585 Tessék itt vannak !!
-
#1584 Nos.
Csináltam egy új regisztrációt!
Ezzel már be tudok jelentkezni, a másikkal még mindig nem...
Érdekes. -
#1583 Tényleg a Lénylaborhoz, mármint a fullhoz kell internetes aktiváció?, a Spore-hoz majd a Mass Effect-hz hasonlóan kell. -
#1582 Hehe. Belépésenként egy lényt tudok feltölteni. Most lépek be 4.szerre :D -
#1581 Ja nem nekem is 17 volt a levélben csak ahogy az e oldalát nézem ott 18 van írva. Felraktam újra de hiába kérdezte meg hogy telepítse a download managert nem teszi meg.