8545
Spore
-
#1299 rakom be a png-ket de semmi nem változik incsenek ott a betett lények -
#1298 Miért, ez nem az? :D :D -
#1297 nagyon kreatív grat -
#1296 Hát végülis azt is megcsinálhatom ha gondolod xD -
#1295 Egy WC-csészén döglődő maki? :D -
#1294 Bazz akkor ez figyu...egy beszélő porszívó.
A sok pihent ember...
-
#1293 Haha, hihetetlen!
Kár, hogy nálunk nem megy egyelőre! -
#1292 Legújabb fun-projectem
A lustaszaurusz arról ismerhető meg hogy nem szeret járni ezért közlekedés gyanánt más lények hátán feküdve napozik míg oda nem ér ahova akar. xD
-
#1291 énis néztem hogy Tapadó Tomi az átlagosnál nagyobat szaltozik -
#1290 ázzeg ez komoly XD De utáálom már ezeket a nyulakat >:-( MONDJANAK LE! -
#1289 Majd így :D
-
#1288 Na most ettől komolyan beszarok
Valamelyik rayman hobbit csinálhatta...
-
#1287 Ah, sorry, inkább így:
Tapadó Tamás -
#1286 Dino 2.0 verzsön
-
#1285 Ha már hülye járás:
A kaktusznak csúfolt lényem közlekedése és bravúros szaltója:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RgxkWp1OH3U&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RgxkWp1OH3U&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> -
#1284 THX
LOL ez sajna nem jött össze.
Gondoltam berakom az újságírói változatból ezt a sünit, hát naná hogy lelakatolja (hibaüzenet: a lény megjelenítésére nincs feltelepítve a szükséges testrész) vagy mi...
Pedig ez eléggé pofásra sikerül -
#1283 Fel-le nyil. -
#1282 Még mindig nem jön össze, hogy hogyan lehet a csigolyáknál megváltoztatni a test átmérőjét.
Valami tipp. vagy ebben a trialban nem műkszik csak? -
Első lényem :) -
#1280 Jah má értem.
Bakker. Akkor azért voltak olyan furák, mert sok helyen érdekes alkatrészek vannak a szörnyeken. -
#1279 Mert csinált fansite-ot, és megszerették a Maxisnál. Meg beépített emberei is biztos vannak :D -
#1278 Hát erről látod nem tudok semmit. Aragorn-t kéne megkérdezni, hogy van e valami a verzióján :D -
#1277 de neki hogyhogy elküldték? -
#1276 Az a nagyközönségnek fizetősként lesz elérhető és az EA majd hülye lesz nem levédeni valamilyen aktiváló kulccsal azt a verziót. Márpedig ki az a hülye aki kiadja a saját különbejáratú kódját (amivel ráadásul vissza is lehet nyomozni, hogy ki szivárogtatta ki)? :-) -
#1275 Furcsállom is hogy még nem került ki semmilyen kétes tisztaságú forrásból ki egy újságírói változat a netre ;) -
#1274 Van egy másik verió, egy "újságírói" változat, ami hivatalos, de nem mindenki számára elérhető (nem publikus). Ebben már sokkal több (mind?) "alkatrész" benne van, és egyelőre csak ők tölthetnek fel.
Valaki írta itt a fórumon korábban, hogy az EA/Maxis neki is elküldte ezt a változatot. -
#1273 Szerinteda készítők és azok családja/barátai, az újságírói példánnyal rendelkezők és azok családja/barátai majd ülnek a saját verziójukon 17-éig? -_- -
martin1992 #1272 köszi Rip -
#1271 Az eddigi talán kedvenc lényem. Az Arany Lovag :D
-
#1270 De akkor hogyan létezik, hogy folyamat jönnek újak? -
#1269 Haha, a hóember nagy ötlet! :D Grat! -
#1268 -
#1267 Most sehogy...majd 17-én lesz újra aktiválva. -_- -
#1266 Jah és miképpen kell feltölteni, mert nem láttam Upload menüpontot a SPOREPEDIA oldalán??? -
#1265 Amíg nem aktiválják a feltöltéseket addig úgyis csak szórakozgatok, nem csinálok végleges lényeket, de ennek a lényemnek a járása nagyon megtetszett. :-)
-
#1264 Ez tetszik.
Gondoltam leszedem az összes állatot, hogy legyen 1 gyüjtemény, de ez lehetetlen.
Már több mint 13.000 kreatúra van fent a neten.
Ez már giniszrekord!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A legtöbb játszható karakter egy játékban" kategória, és akkor még hol vannak a járművek meg tökömtudja mik. azt ez a trial is mindössze 200MB-ba sűritve!!!
Mindenképpen elismerésre méltó. -
#1263 Tényleg egyszeri lehetett, mert sehogy se akar összejönni. -
martin1992 #1262 a legjobbaim
Hóember
csirkeféle
-
#1261 Oh, néztem a többit is, csak nem rémlett, hogy te tetted fel :) -
#1260 Igen de gondolom arra céloz, hogy most már hivatalos, és ezért már regelni is lehet.
Vagy nem jól mondom ZOMLI???