Baszom mióta felnyomtam a packot még 192 új van. LOL
Jah és 2-vel megint csökkent a létszám, úgyhogy néha törölnek 1-2őt.
De sebaj én eltárolom mindet. Később sokat fog érni.
Íme az én első lényem, ha érdekel valakit.
Íme gömböc.
És mozgás közben:
Igen, azért mert lehet hogy nem eredetibe raktad be a képet, és még valszeg 1-2 ígyis nagyobb mint 128x128, vagyis használhatatlan a program számára. :(
De ha berakod simán a PNG-t eredetibe, akkor leszedem, mert csak az működőképes. :)
Íme az SG-s kollekcióm.
Ez mind tőletek van!
Hmm, pedig az előző linkelésnél működött. Na mindegy, a lényeg látszik. Összeömlesztjük a FAQ egyik pontjába és mindenki attól és azt tölt akitől/amit akar.
Egylőre ez az egyetlen dolog amivel vagyánykodni lehet. :D
De gondolom nem kell túl sokat várni és úgyis megoldják, hogy BB-kódos helyekre is be lehessen rakni. :-)
Aha, ez tényleg nagyon jól néz ki.
De még jobb lenne, ha innen a lényeket egyből át tudnánk húzni drag-and-drop módszerrel a szerkesztőbe, vagy le tudnánk menteni.
Vagy csak én vagyok béna? Ha ráviszem az egeret, csak kinagyítja, klikkre nem reagál.
vagánykodjál még, h te ide be tudod rakni :DDDDDDDDD
A Faq alá kellene egy opció lénylabor\lénykölcsönző néven monnyuk (vagy valami frappáns nevet adni), és ott csak lények képeit lehessen letölteni, amiket mi sg-sek csinálunk.
Nem.
Szerintem nagyon jól nézne ki, ha egy oldalra be lennének ömlesztve ezek a kis widgetek. Dizájnos, jól kezelhető és mindegyik lény benne van amit feltölt az ember. :-)
Dönci überbrutál lett :) Naná, hogy őt tettem be :).
Ennek még mindig nem sok értelmét látom. Ott a SporePedia, mindenki leírja az account nevét, berakjuk a FAQ-ba és kész is az SG-s lista. Sőt, a legjobb ha külön menüpontba bemásoldatjuk a widget-eket és úgy még dizájnosabb is lenne.
Ha már egyszer a Maxis egy ilyen hihetetlenül jól összerakott adatbázist dobott az ölünkbe akkor használjuk már ki.
Szerintem Fantos oldalát is kirakhatjuk a FAQ alá ( Fantos Gyűjteménye ) és itt gyűjthetnénk ideiglenesen a büszkeségeinket! Ehhez viszont az kell, hogy a kis .png-t is berakjátok, így mindenki meg tudja csodálni.