8545
Spore
  • DarkSector
    Összeszedtem a legtöbb (amit lehetett) SG-s kreatúrát.
    Ha kell ezt a csomagot is felteszem, de télleg kéne egy honlap SG-seknek!

Jah és már látom előre, hogy ebből a spóre-ból jönnek majd a kinyomtatható tetkók, polóra vasalható képek, meg kártyajáték, mint a yu-gi-oh-ban, de mint a pokémon mester akár gyüjthetők is lesznek ezek a lények (Sporepedia). Utána spore szörnyes poharak tányérok plüssfigurák...stb...stb...
  • Kmarha
    zöldszar tökéletes! :D
  • 5c0rp330n
    1-2 elcseszett teremtményem:

<-ez különösen el lett cseszve :)
  • Hmuda
    Mondjuk nekem már a csütörtöki értesítőben is úgy állt, hogy 2008, júni 16. 20:00 CDT (közép-amerikai idő), ami itthon kedd, hajnali hármat jelentett volna. Az, hogy most ez akart-e lenni a 16-ai megjelenés vagy még ezt tolták hátra at nem tudom (de mostmár úgyis oly mindegy :( ).
  • Pluskast
    Látod azt nem kaptam meg bár az is igaz hogy én csak pénrteken rendeltem meg.
  • Pluskast
    Őőő igen így van ahogy mondod
  • Hmuda
    Az ominózus levél előtt jött még egy másik is, ami meg egyenesen 16-ára rakta a megjelenést. Szóval egy előrehozott megjelenést toltak el egy héttel. Logikusan gondolkoznak...
  • DarkSector
    Jah igen..bocs már belezavarodtam, a sok dátumba, meg a sok progiba.
    Mert ha jól látom a dolgokat, akkor van a gém, annak a demo-ja a lénykreátor, és annak a demo-ja ez. vagy nem?
  • Seth
    Na így már világos.
  • Pluskast
    Nem egésszen mert 10 euróért meg tudod venni a teljes lénykreátort. Ezt rendeltem meg én és ezt lehett volna 17-én letölteni. Azonban éjjel úgy 3-kor jött a levél amit ma reggel olvastam el, hogy ennek a letöltését eltolták 17-ről 22-re.
  • DarkSector
    Van már egy trial...demo, amivel lehet próbálkozni szörnyek összerakásával.
    De jól hallottad, a full game, amiben használhatjuk is a kreációkat, az majd később fog megjelenni.
  • Seth
    Most mit toltak el? Nem figyeltem eddíg a játékot,szóval nem tudom miről is beszéltek, de ez a szörny kreáló felkeltette az érdeklődésem :D A full game vmikor szeptemberre van írva ugye? Amit most 22-re raktak az talán a full szörnykreáló része??
  • mama2
    Csak külföldön tolták 22.-ére? Vagy MO.-n is akkkor fog megjelenni? Shit:@...
  • Thanatos
    egy játék egy hetes csuszása miatt, ergo hiszti :D
  • Pluskast
    Passz. Nem tudom miért és hogy mi az oka.

Thanatos: Nem hisztizünk csak mérgesek vagyunk:))
  • Lobsterman
    Sok értelme nincs a szerver miatt eltolni, ha a trial úgyis kijön hivatalosan holnap. Most nem értem miért jobb ha azzal zúzzák le a szervert, a hivatalossal.
  • Thanatos
    most tényleg 1 héten hisztiztek? :)
  • Lobsterman
    Parancsolj
  • Pluskast
    Én is. Bár azért attól függetlenűl még le lehett volna tölteni max vasárnaptól tudtad volna csak feltölteni őket. Szemétség mert kifizettem azt a szaros 10 eurót.
  • Timbo
    jók lettek :)
  • olcsy11
    Ha egy Sporeos oldalt szerkesztesz, amit támogat az EA, akkor te is megkapod... ;)
  • Timbo

ez sikeredett :D krumpli
  • Hmuda
    Egyedül a szerver és a lénylistának a javítását vagyok hajlandó elfogadni kifogásként.
  • Pluskast
    Látom te is megkaptad..... Marhára nem értem miért kellett ez...
  • olcsy11
    mama2: sorry, de nem lehet... ugyan az miatt, ami miatt aragornnak se...
  • Hmuda
    Ráadásul majdnem egy egész héttel arrébb...
  • Pluskast
    Na ma reggel kinyitottam a levelesládámat is milyen üzenet fogadott a szemétláda EA-től?

"Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
    The product listed below will now be available on 22 June 2008"

Anyátokat! A francért kell még ezt is arréb tolni!!!
  • mama2
    Vagy is nem priviben, hanem feltölthetnéd valahova. Köszi:).
  • mama2
    Nekem elküldenéd priviben? Köszi.
  • olcsy11
    Sziasztok!
    Basszus... ez nagyon nagy.. a trallal miket gártotok... nekem a tejessel sem sikerülnek ilyenek... az én Sporepediám: http://www.spore.com/sporepedia#qry=srt-hr%3Asrch-olcsy11
  • Kmarha
    elöször várjuk meg hogy a teljes játék nem teszi e meg ezt helyetünk :D ha nem akkor felrakhatod a csomagodat :)
  • Hmuda
    Lefekvés előtt még bénáztam egy kicsit.

• DarkSector
    Na mos aki tud az üljön má le egy székre, vagy a földre!!!!!!!!!!!!!!
    És ha megvagytok akkor nézzetek a képre!

ALL CREATURES FROM SPOREPEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    13.254 kreatúra, kivéve amiket már töröltek az oldalról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tehát 12.803 kreatúrát tartalmaz a 335MB-os mappa

Ha évente mindennap kipróbálnék 1 figurát, akkor több mint 35 évig kéne egyfolytában játszanom!!!!
    LOL...LOL

2órát szenvedtem vele!!!
    Azért van csak 200 bent mert különben ha az összesset berakom, akkor kifagy a játék!!!!!!LOL

Igény esetén feltölthetem!

• AntiHero
    wtf?
  • Aragorn83
    Elküldenéd ezt a levelet nekem? Hozzánk még nem jött ilyen iromány...
  • Aragorn83
    Lobster: Az Aranylovagod kis png-be beszúrnád? Szeretnék rá szert tenni! :)
  • Rip
    Ok, akkor jöjjenek az én gyermekeim, az igényesség igénye nélkül :D

Bika Béla:

Dönci:

Fűhasú Kálmán:

Hüllien:

Poszméh Pali:

Zsiráf Berci:

És nem maradhat ki a sorból Tapadó Tamás sem:

Bár egyik sem ér fel Toiletmonkey nagyságával! :D
  • Me Ga
    Jaja, remélem igazad lesz.
  • Lobsterman
    nem tudom mi az. sose néztem pokémont. csak láttam itt nagyon mennek ők, gondoltam megpróbálom összedobni az egyetlen pokémont amit ismerek :)
    elvileg pikacsu háta is csíkos a kép alapján amit néztem, de a trialban nincs olyan minta h csak a háta legyen csíkos
  • Fantos
    na boldog ésfélt a szörnyek is alusznak már