8545
Spore
-
#1379 Összeszedtem a legtöbb (amit lehetett) SG-s kreatúrát.
Ha kell ezt a csomagot is felteszem, de télleg kéne egy honlap SG-seknek!
Jah és már látom előre, hogy ebből a spóre-ból jönnek majd a kinyomtatható tetkók, polóra vasalható képek, meg kártyajáték, mint a yu-gi-oh-ban, de mint a pokémon mester akár gyüjthetők is lesznek ezek a lények (Sporepedia). Utána spore szörnyes poharak tányérok plüssfigurák...stb...stb... -
#1378 zöldszar tökéletes! :D -
#1377 1-2 elcseszett teremtményem:
<-ez különösen el lett cseszve :) -
#1376 Mondjuk nekem már a csütörtöki értesítőben is úgy állt, hogy 2008, júni 16. 20:00 CDT (közép-amerikai idő), ami itthon kedd, hajnali hármat jelentett volna. Az, hogy most ez akart-e lenni a 16-ai megjelenés vagy még ezt tolták hátra at nem tudom (de mostmár úgyis oly mindegy :( ). -
#1375 Látod azt nem kaptam meg bár az is igaz hogy én csak pénrteken rendeltem meg. -
#1374 Őőő igen így van ahogy mondod -
#1373 Az ominózus levél előtt jött még egy másik is, ami meg egyenesen 16-ára rakta a megjelenést. Szóval egy előrehozott megjelenést toltak el egy héttel. Logikusan gondolkoznak... -
#1372 Jah igen..bocs már belezavarodtam, a sok dátumba, meg a sok progiba.
Mert ha jól látom a dolgokat, akkor van a gém, annak a demo-ja a lénykreátor, és annak a demo-ja ez. vagy nem? -
#1371 Na így már világos. -
#1370 Nem egésszen mert 10 euróért meg tudod venni a teljes lénykreátort. Ezt rendeltem meg én és ezt lehett volna 17-én letölteni. Azonban éjjel úgy 3-kor jött a levél amit ma reggel olvastam el, hogy ennek a letöltését eltolták 17-ről 22-re. -
#1369 Van már egy trial...demo, amivel lehet próbálkozni szörnyek összerakásával.
De jól hallottad, a full game, amiben használhatjuk is a kreációkat, az majd később fog megjelenni. -
#1368 Most mit toltak el? Nem figyeltem eddíg a játékot,szóval nem tudom miről is beszéltek, de ez a szörny kreáló felkeltette az érdeklődésem :D A full game vmikor szeptemberre van írva ugye? Amit most 22-re raktak az talán a full szörnykreáló része?? -
#1367 Csak külföldön tolták 22.-ére? Vagy MO.-n is akkkor fog megjelenni? Shit:@... -
Thanatos #1366 egy játék egy hetes csuszása miatt, ergo hiszti :D -
#1365 Passz. Nem tudom miért és hogy mi az oka.
Thanatos: Nem hisztizünk csak mérgesek vagyunk:)) -
#1364 Sok értelme nincs a szerver miatt eltolni, ha a trial úgyis kijön hivatalosan holnap. Most nem értem miért jobb ha azzal zúzzák le a szervert, a hivatalossal. -
Thanatos #1363 most tényleg 1 héten hisztiztek? :) -
#1362 Parancsolj
-
#1361 Én is. Bár azért attól függetlenűl még le lehett volna tölteni max vasárnaptól tudtad volna csak feltölteni őket. Szemétség mert kifizettem azt a szaros 10 eurót. -
#1360 jók lettek :) -
olcsy11 #1359 Ha egy Sporeos oldalt szerkesztesz, amit támogat az EA, akkor te is megkapod... ;) -
ez sikeredett :D krumpli -
#1357 Egyedül a szerver és a lénylistának a javítását vagyok hajlandó elfogadni kifogásként. -
#1356 Látom te is megkaptad..... Marhára nem értem miért kellett ez... -
olcsy11 #1355 mama2: sorry, de nem lehet... ugyan az miatt, ami miatt aragornnak se... -
#1354 Ráadásul majdnem egy egész héttel arrébb... -
#1353 Na ma reggel kinyitottam a levelesládámat is milyen üzenet fogadott a szemétláda EA-től?
"Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 22 June 2008"
Anyátokat! A francért kell még ezt is arréb tolni!!!
-
#1352 Vagy is nem priviben, hanem feltölthetnéd valahova. Köszi:). -
#1351 Nekem elküldenéd priviben? Köszi. -
olcsy11 #1350 Sziasztok!
Basszus... ez nagyon nagy.. a trallal miket gártotok... nekem a tejessel sem sikerülnek ilyenek... az én Sporepediám: http://www.spore.com/sporepedia#qry=srt-hr%3Asrch-olcsy11 -
#1349 elöször várjuk meg hogy a teljes játék nem teszi e meg ezt helyetünk :D ha nem akkor felrakhatod a csomagodat :) -
#1348 Lefekvés előtt még bénáztam egy kicsit.
-
#1347 Na mos aki tud az üljön má le egy székre, vagy a földre!!!!!!!!!!!!!!
És ha megvagytok akkor nézzetek a képre!
ALL CREATURES FROM SPOREPEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.254 kreatúra, kivéve amiket már töröltek az oldalról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát 12.803 kreatúrát tartalmaz a 335MB-os mappa
Ha évente mindennap kipróbálnék 1 figurát, akkor több mint 35 évig kéne egyfolytában játszanom!!!!
LOL...LOL
2órát szenvedtem vele!!!
Azért van csak 200 bent mert különben ha az összesset berakom, akkor kifagy a játék!!!!!!LOL
Igény esetén feltölthetem!
-
#1346 wtf? -
Aragorn83 #1345 Elküldenéd ezt a levelet nekem? Hozzánk még nem jött ilyen iromány... -
Aragorn83 #1344 Lobster: Az Aranylovagod kis png-be beszúrnád? Szeretnék rá szert tenni! :) -
#1343 Ok, akkor jöjjenek az én gyermekeim, az igényesség igénye nélkül :D
Bika Béla:
Dönci:
Fűhasú Kálmán:
Hüllien:
Poszméh Pali:
Zsiráf Berci:
És nem maradhat ki a sorból Tapadó Tamás sem:
Bár egyik sem ér fel Toiletmonkey nagyságával! :D -
Me Ga #1342 Jaja, remélem igazad lesz. -
#1341 nem tudom mi az. sose néztem pokémont. csak láttam itt nagyon mennek ők, gondoltam megpróbálom összedobni az egyetlen pokémont amit ismerek :)
elvileg pikacsu háta is csíkos a kép alapján amit néztem, de a trialban nincs olyan minta h csak a háta legyen csíkos -
#1340 na boldog ésfélt a szörnyek is alusznak már