8545
Spore
-
#1259 szal cseréld ki a lény fejét másra és a szemek érdekesen viselkednek 8ha van rajtuk az a sima szem) bár lehet egyszeri hiba volt megpróbálom mégegyszer
-
#1258 Mert fejlődni szeretne, és kimászott :D
9?? Én egyet néztem meg :) -
#1257 Ezt a bugot elmagyaráznád mégegyszer, mert nekem sehogy se sikerült előcsalni. -
#1256 Más forrásokból 2 napja letölthető :) -
#1255 hát megpróbálok regelni
egyébként én a honlapomra korábban feltetem szal nyehehe :P -
#1254 hm, nem tudom ismeritek-e a pcdome nevü info lapot, de pl. ott már letölthetö a trial változat(kb 2 orája), ezekszerint már ma is engedélyezve lenne? :) -
#1253 Ja mondjuk, ha már van egy accountod magyarul, akkor nem is érdemes a könyvtár átnevezős móka, mert akkor nem átiratod a dolgokat, hanem az új nyelv miatt új fileokat is kreál a documentsbe, vagyis kapsz üres creature listát. -
#1252 melyiket? (ugyanis csak ma 9-et csináltam) -
#1251 THX -
#1250 Aha, én megnéztem :) -
#1249 akkor mé van szárazföldön? -
#1248 Ha végtagok nélkül leejted az alap testet az is halad, lényegében hernyó-mozgást csinál olyankor, ha nincsenek lábai... Szóval irányíthatatlan semmiképpen nem lesz, igaz attól még túlélésképtelen, kétlem, hogy a végleges játékban engedné. :) -
#1247 Az nem kaktusz! Kikérem magamnak!
Az egy mélytengeri ragadozó! -
#1246 van aki letöltöte a png-ket amiket ide betetem? (kiváncsi):D -
xAlterego #1245 Nem mindíg, van hogy a legalsó testrészükön ugrálnak, vagy ha a hasuk ér le, féregként mozognak. -
#1244 azt bírom hogy ha nincs lábuk akkor lebegnek gyakorlatilag -
#1243 Mostantól napi 4-5 ember megkérdi ezt? -
#1242 Az, hogy megy, az erős túlzás, de halad :D -
#1241 Az a kaktusz? :-)
Egy-két lényemnek még lába sincs, mégis egész jól elközlekednek. :-) -
#1240 Úristen, él még ember a földön, aki nem tudja, mi az a Spore? :D -
#1239 omg és tud menni :O bár fizikailag lehetetlen de tud -
#1238 miiiiii ez a SPore?????????XDDD de msot komolyan???mien játék ez???lényeket köl csinálni?:D -
#1237 Az angol fileból veszi az alapot. Több a jól hangzó név szerintem, de azért abban is előfordul egy-két értelmetlen hülyeség. :-) -
#1236 :D
(nem saját, de lol)
-
#1235 így tud értelmesebeket generálni? -
#1234 Ok, senki nem mondta, hogy ne örülj. Vannak akiket zavarnak a ritka magyartalan fordítások, vannak akiket nem.
Én egyedül a név generátor file-ját cseréltem le végül, a többi maradt magyar, mert úgyse a primitíven fordított testrészneveket nézem, hanem a formáját és az adatait. Arra meg tökéletesen megfelel a magyar szöveg is. -
#1233 Próbáld ki :)
-
#1232 én tökre meg vagyok hatva hogy omg magyar gém ti pedig itt egyből izéltek hogy angol legyen :,-( -
#1231 Asszem az options-ben maradt egy-két dolog, meg a "spore odalam" szövegei magyarok, de nem vészes mennyiség. -
#1230 -
#1229 köszi.És ez menni is tud? -
#1228 Szemek -> Aligantenna -
első alkotásom^^ -
#1226 Jah lehet hogy monták már, csak én nem láttam... -
#1225 Jah elnyomtam... -
#1224 #1214 -
#1223 szeme melet logó vackok hol vannak mert az kéne Dino fejére -
#1222 Én átneveztem az angol könyvtárakon kívüli könyvtárakat ugyanott, így nekem teljesen angolnak tűnik. A te módszereddel hol maradt benne magyar rész? -
#1221 Hja, és hejesírás rulez, ugyebár ("formályában") :) -
#1220 Jó reggelt :D
Kb. 5 poszttal ezelőtt beszéltünk erről :)
Amúgy Tapadó Tamásért én kérek elnézést: