35054
-
pedro870 #246 de ez az avi meg akad.... -
pedro870 #245 vagy vmi dvd lejátszó (powerdvd) -
pedro870 #244 Hires AVI
A vob file-okat pl az mplayer simán megnyitja. -
#243 mi az isten játssza ezt le? -
pedro870 #242 hát ezt most dobták ki, hátha (ide még nem ért le):
Hires Arma vid
Lores Arma vid -
#241 JAJA SORRRYYYY:D -
#240 Paszmeg pajti, annyira beugrattál, hogy tovább sem olvastam, szedem le a Rar-t, csomizom ki... erre látom, hogy képek... :))))
Viszont egy videóból vannak, meg kéne szerezni, kiváncsi lennék milyen mozgásban. Viszont a sűrű erdőtől nyomtam egy hátast. Tetszik!!! :) -
#239 De ingém videóból vannak a képek :D
El se olvastam csak odáig hogy ingame trailer... pedig ingame trailer SCREENS :DDDD -
#238 jaja elbasztam
Kicsit belelkesűltem :)))) -
#237 kepek csak -
#236 Van tréler!!!!
KLIKK ARMED ASSAULT TRÉLER!!!! -
#235 Ezt nézzétek. Scanek egy cseh újságból, az arma-ról és game2-ről. Bár én semmit nem értek belőle, de van pár újabb kép :) -
pedro870 #234 30+ fps és néha megakad (tölt). az objektum spórolás, amit cifu ír, igaz, de ez vhogy nem tűnik fel elsőre :)... plusz ezen szerintem javítani fognak. -
#233 Ráadásul ugye nagy távolságra már csak a kopasz tájat rakja ki... :( -
#232 Durva gépen 5km? kb olyan mint egy kevésbé durva gépen :) pár fps, nemsok :D -
pedro870 #231 igen, de ez az 1200, vagy akár 2000-es látótáv is 0, miután megnézi az ember egy durva gépen, hogy milyen az 5km-es :) 2000 méternél vagy fölötte mindenesetre a célzás teljesen másképpen működik mint kisebb látótávnál, a desert front pályán, amit mondjuk sokan emiatt nem szeretnek, elég alacsony a találati százalék, pedig ofpben nem olyan nehéz célozni elvileg. -
#230 CTI-ben 1200 és 1500 méteres látótávot lehet állítani, de mindíg 1500-on jáccunk pedig ott aztán van pár dolog a pályán :) -
pedro870 #229 a szerveren a nagyobb pályákon (tehát ahol van tank, heli, miegymás) 1500-1800m-re voltak belőve a pályák, volt(van?) egy sivatagi is ahol 2000+. Az fps-t érdemes volt beáldozni a nagy látótávra, és játszható maradt azért a cucc. Mondjuk mindehhez basc-ék jóvoltából jött egy dinamikus időjárás script, szóval néha 800 méterre láttál, néha megvolt a max. -
#228 Hat nalam ez az egy mai szamit! Nekem am ostani OFP (modokkal meg uj addonokkal) boven megfelel! Ha nem kell a latotavot a beka segge ala regukalni en mar jol leszek. -
#227 és az a vicc hogy milyen grafika volt mellette :D -
#226 Ez az, ami isten tudja, megvalósul-e. Az alap OFP küldikkel, meg a későbbi átlag MP küldikkel is az volt a gond, hogy le kellett venni a látótávolságot, hogy a gyengébb gépek tulajai ne diavetítést élvezzenek. Szó se róla, én is imádnám, ha az 1200-1500 méteres látótávolság lenne az alap, de kissé szkeptikus vagyok e téren... -
#225 es vegre a folyo tuloldalan a hegyoldalt is lohetem esz nelkul mert latom is a celt :DD -
#224 De jó lesz amikor majd a szépen optimalizált motor használatával, a mostani 50 helyett 500 tank meg katona fog szaladgálni körülöttem CTI-ben :) mer az jó. -
#223 Ott fent van egy FAQ. :))) -
#222 Ja de nem az a lényege :) végülis most online-ra hegyezik főleg :) -
#221 Hát még nem :) Majd 2006 elsőfélév... -
steweee #220 ja, még nem jelent meg? -
#219 Jaaa tényeleg az amazon :D))) -
#218 most miért? lehet hogy már az amazon kiadta :D -
#217 Még ne siess a boltba :)) Persze lesz kampány. -
steweee #216 jajj csak most látom hogy ez az opflash folytatása. régi nagy kedvencem, megszámlálhatatlan játékórát töltöttem vele a gép előtt. nyugtassatok meg hgoy ennek is van egyjátékos kampánya, mert akkor már megyek is a boltba megvenni. az onlin rész nem érdekel, ott a pörgősebb dolgokat szeretem, pl bf -
#215 Ezt neki :DDDD
Most küldtem neki jó régi ofp lanos képet (Bodajk) :))) -
pedro870 #214 én kettőről. de akiben nem tudtunk megegyezni, az Don volt :) -
#213 Csíter? Hát volt egy, legalábbis én annyiről tudok az meg nem sok :). -
pedro870 #212 Petiqe ne magyarázzon, hanem pl jöjjön játszani :) -
#211 azért volt egy p1 is szeptember végén:) igazából ez egy ördögikör mikor mindenki arra (másikra) vár hogy legyen játék a szerveren. Ennek csak egy kis löket kell amit szvsz az ArmA fog megadni. -
#210 CTI-t nem szeretem, (Petiqe szokta magyarázni milyen jó...) Fin mod-ról csak képeket láttam OFP.cz-n. -
pedro870 #209 lehetne erről vitatkozni, csak nem érdemes. reménykedjünk abban, hogy ha lesz arma (de inkább majd ofp2-nél) újra összerándul a régi társaság és elfelejtjük azt a sok ökörséget ami miatt így 3 (?) év után kicsit szétestünk. mindenesetre arma-ra is lesznek 5-nél többen azért. fél éve scene-en is voltak nagy meccsek.
most viszont akinek van kedve jöjjön ctizni vagy finmod coopozni (utóbbira felkerült a ww2-es 1.4-es frissítés is) -
#208 Jah játszanaka rajta 5-en :) Amióta ZSIR lépet nagyon szétment a scene szvsz...sok volt a csíter -
#207 Szerver lesz, vagyis van, csak az arma hiányzik róla :)