35054
-
lachun #166 Nagyon jo , ugylátszik azért , jogos volt a kitörésem:DDD -
#165 A STEAM nem spyware, mellesleg pedig jelenleg az egyetlen valamire való, működő online kiadási rendszer. -
Thanatos #164 ne, ne legyen steam alapu..., maradjunk meg a normális dolgoknál :) -
#163 Inkább ne legyen Steam (spyware) alapú, hanem valami normálisabb letöltősdi :)
Gondolom meg az egyedi játékmód a CTI lesz, amivel már alap ofp-vel is jáccogatunk pár éve ;) örülnék ha kiadnák letöltősben, és majd amikor lesz kiadó akkor megveszi az akinek lemezen kell :D Amúgy majd lehet normálisan közlekedni az épületekben, az tuti, mer már a VBS-ben is lehetett. Csak én most így félek a gépigénytől :\
Ja még mindíg nincs kijavítva az ex ofp2 felirat :\ -
#162 Armed Assault:
Grafikai motor:
-DX9 motor, mely támogatja a legújabb technológiai megújításokat, mint a HDR. (saját vélemény: a HDR kibaszott jól néz ki, és nagyott dob a játékokon, nekem tetszik)
-Újradolgozott teljesen élethű animációk (remélhetőleg nem lesz több kitört nyakkal rohangáló model...)
-Folyamatosan "töltő" motor, mely lehetővé teszi extrém nagy környezet megvalósítását, tele speciális effektekkel. (ie.: valószinüleg jóóóó sok ram kell majd :)))
Környezet:
-A környezet részletekbe menően kidolgozott, és változatos (reméljük ez igaz is lesz)
-Új, hatalmas csatatér, a bejárható terület nagyobb, mint az OFP és az OFP:Res összes mapja. (ebből én arra következtetek, hogy itt most csak egy "sziget" lesz)
-Sűrűn lakott csatatér, kétszer annyi (terep)tárgy, mint az összes korábbi OFP, OFP:Res szigeten együtt. (ez jól hangzik)
-Dinamikus időjárás és nap/éjszaka szimuláció, apály/dagály és dátumnak megfelelő csillagkép. (ez is jól hangzik, de mintha ez már benne lett volna az alap OFP-ben is, nem?)
-Élő vadvilág. (lelövön a vadkant, megsütöm, és megeszem? :)))
Játékmenet:
-A fegyverek és járművek nagy választéka. (oké, de milyen nagy, és ebből mennyi lesz valóban új az OFP és a OFP:Res-hez képest?)
-Egyedi és már bizonyított mesterséges inteligencia. (reméljük azért kezelhetőbb lesz...)
-Egy új sziget, amelyen nagy városok lesznek rengeteg különböző, teljesen bejárható épületekkel. (csodás, de remélem ez egyben annyit is jelent, hogy végre lehet is normálisan közlekedni az épületekben - mert ez volt az OFP/RES egyik gyenge pontja)
-Az ArmA kampány egy teljesen új, modern időkben játszódó történetre épül, amelynek környezetét és eseményeit a való világ eseményei, katonai stratégiái és politikai doktrínái inspiráltak.
-Felújított irányítás és parancskiadó rendszer. (hipp-hipp hurrá)
Multiplayer (eztet nem tudom mi lehet:)))
-Hatalmas, folyamatos csaták
-60+ játékos, plusz AI és Join-at-progress, tehát bármikor be lehet lépni (VÉGRE!!!!)
-Egyedi játékmódok, melyek közül sok más játékokban még nem tünt fel. (hát őszintén remélem is, hogy nem a CTF lesz az uralkodó játékmód...)
-Cooperative játékmód (Best!)
Egyedileg átszabható játék
-Nyitott játék architectúra (magyarul: majd a fanok fognak mindenféle editorokat alkotni...)
-Az OFP addon és modding rendszerére épül fel
-Beépített editor.
-Rugalmas tárgy és jármű animációs rendszer (vajon leszakadó lánctalpak is lesznek?)
-Számtalan hasznos scripting lehetőség.
-Küldetésvarázsló, mely lehetővé teszi a játékot bármilyen addonokkal (na erre nagyon kiváncsi leszek.
Nagy negatívum:
-Még mindig csak keresik a kiadót... (B+, ha más nincs, akkor legyen Steam alapú, ne tököljetek már :))) -
#161 1 ilyen szintü játékra bármennyit képes vagyok várni:) -
pedro870 #160 a h1 végül is elég tágas, hogy kezelje a hisztériát, és ne nyaggassuk a bist folyamatosan, hogy "akkor most tényleg megjelenik 1 hónapon belül vagy mi van már?" ... :). Viszont ha jól állnak, és találnak egy kiadót, akkor optimista kedvemben azt hiszem, talán még q1-ben is kijöhetnek vele. Mert különben q2-t mondtak volna. -
#159 Az a baj hogy én is a halfra tippeltem, csak azért fejtegettem, mert elvileg idén kellett volna kijönnie :( -
#158 h=half, vagyis félév
q lenne a negyedév sajna... -
#157 Nem most évvégére ígérték egyébként? Szal lehet a h1 inkább 2006 elsőnegyedév. Mert az reálisabb lenne szvsz. -
#156 Lesz az meg szerintem H2 is.... -
#155 Lefordítom: Blablabla igen, ami volt eddig is, 200 négyzetkm sziget, dx9-es effektek, új "tömeghisztéria imádjuk de asse tudjuk miaz, de kell minden játékba" hdr effektek, új animációk, nagyon részletesen kidolgozott táj, képeket látva, jónagy látótáv, dinamikus időjárás (ezzelis minek foglalkoznak, majd a modderek megcsinálják), vadállatok, sok jármű fegyver, blabla, jobb ai, javított kezelőfelület, és irányítás, különleges multi módok (gondolom gyári cti) több mint 60 játékos támogató multiplayer, meg ugye a JIP, jól moddolható lesz.
De ez nem vígasztal sajnos, ez a 2006 h1 lesokkolt engem... Ennyire még nem vártam egy játékot sem... -
#154 Ja jó lenne ha valaki lefordítaná az infókat a játékról. Thx :) -
#153 CIFU!!!!!!!! Idesüss megint fogunk játszani ofp-t khmm elnézést Armed Assaultot!
"60+ player multiplayer (plus additional AI), players can join at any time." -
#152 A DX9-et kihasználó engine már érződik azért :) -
#151 Egész pofás lett :)
-
#150 Huu apam micsoda latotav!!! Akarrrroooooom :D -
-
#148 ÚJ INFÓ! A HIVATALOS OLDALON!
A lényeg "Armed Assault is now planned to be released in H1 2006". -
#147 Arma Press Release 2006 H1-et írnak megjelenésnek, csak tudnám mi az a H1-es. Csak nem első félév, mer akkor ideges leszek. Na mind1 legalább ezis valami... -
#146 már én is -
lachun #145 nagyon nagy a csend ,karácsonyra , valami hir valiköt,A képeket unom nézegetni!!! -
#144 Érdekesség: jövő hét végén hivatalosan is bejelentik illetve bemutatják a VBS2-őt.
Érdekesség mellékága: Ellenben az Armed Assaultról továbbra sincs semmiféle információ... :\ -
#143 Azzal keveri. Hmm ha 14-én megjelenne ááá nemtom micsinálnék :) az biztos hogy örülnék eléggé. -
#142 Véletlenül nem az Xboxos OFP Elite-el kevered? -
#141 Valahol azt olvastam, hogy megjelenés 2005 november 14.-én, akkor elméletileg holnap már lehet vele játszani. Véleményem szerint elírtak egy karaktert, nem 5 hanem 7. -
#140 -
cenci #139 nemtom mi köze ezeknek ehhez a topikhoz?poénkodni menjél a csat-re,vagy épitkezésre/cementet már nem kell venned,elég ha az ujjad belerakod a betonba/ -
#138 látom lecserélted a billentyŰzetedet! -
cenci #137 az persze,a nyugdijasok szabadegyeteméröl -
#136 Te cserediák vagy? -
#135 Nekem így nemmegy, mert eredetiben van :) úgy simán felmegy. Amúgyis 3000-ért adják a bótba, meg lehet venni. -
cenci #134 hello! én leszedtem ezt a változatot de nem tudom felrakni/mount daemon/ha neked ez megy lécci leirni:??nekem az 1.cd-t felrakja utána kéri a 2.:cancel--fagy-i.a 2. -3. cd-t ha bemountolom nem lát semmit/külön-külön-vagy egyszerre sem/ -
#133 Ez egy xbox os ofp trailer, de sokmindent megmutat mi lesz az arma-ban is. A videoban látszik, hogy van fű, sok, és lengeti a szél a fűszálakat, sőt a fák lombját is! És az árnyékok is nagyon jók, már nem csak a földre vetülnek az árnyékok, hanem mindenre! Nagyon komoly. És ez benne lesz az arma-ban is, talán még sokkal szebben, hiszen az xbox hardvere 733-as p3, egy geforce3 szerüség, és 64 mega ram... És hát a mai pc-k már enyhén izmosabbak :) -
#132 Pár nap múlva kiadják az xboxos ofp-t, talán akkor lesz valami az arma-val kapcsolatban is :) -
#131 a profeta szoljon beloled -
#130 Majd fogsz -
#129 ejjj bar hinnek benne -
#128 Most november-december környékén kéne megjelennnie. -
#127 Üdv!
Az mi is szeretnénk tudni!!!
Cifu