35054
-
#206 Legyen itt az ArmA, legyen magyar szerver, legyenek magyar játékosok. Utána megbeszélhetjük. :) -
#205 Klánt csinálunk? (csak vicc volt) -
#204 izé mászt hev
jovan késő van meg minden:) -
#203 Sajnos az OFP repülőgép-kezelése nem volt éppen csúcsformában, amire rátett egy lapáttal az a csoda, ahogy swappelni tudott a játék... :D -
#202 Csak joyyal ofp-ben? Nekem fordítva, én nemtudok joyyal repülni benne, mer a gépágyús célzás nemmegy (mondjuk mer elég gagyi joyom van), viszont il2-be tudok joyal menni (mer ott van filter, meg mer ott mással nem lehet :D). -
#201 nem hinném hogy kihagynák belőle, bár ha kihagyják de jól megtűzdelik helikkel akkor nekem úgy is jó :) -
#200 Dunno, OFP-ben a repülőgépekkel csak Joyal tudtam repülni, viszont a helikkel csak egér plusz billentyűzet segedelmével. BTW eddig repülőgépet nem is láttunk ArmA screenshoton, csak "kismaradat" (AH-6). :) -
#199 ha kijön a játék már látom előre hogy venni fogok egy joystickot is, a bf2-ben a repülés fun valahol billentyű+egér kombinációval csak eléggé rossz a hatásfokom benne :) -
#198 Elkéstél, ülj a helyedre! -
#197 nah csókolom :) -
#196 Valami szél van az ofp-ben csak azt nem tudom milyen hatással van a különböző objektekre pl a zászló mindig ugyan abba az irányba lobog-e. Annyi biztos hogy lelehet pl kérdezni a golyó helyzetét, már csak az a kérdés meglehet-e változtatni, eltolni érték alapján Menetközben azt. Mert ha igen akkor lehet csinálni scripttel szél szimulációt. Csak hát ugye mennyire eszi a gépet. -
Thanatos #195 hát erre szvsz várhatunk még egy ideig :( sajnos :(( -
#194 Az angol nyelvű szöveg is csak mozgó (moving) fűvet és fákat említ, pedig tényleg még az lenne durva, ha rendes szélvizsgálat lenne (a fű és fák mellett a füst is arra szálna, amerre a szé fújja, illetve befolyásolhatná a ballisztikát, sőt, a légi járművekre is hatással lenne). -
#193 a hajladozó fű és fa az elite-ban meg van, így szinte biztos hogy bekerült ArmA alá is. Viszont még nem láttam normális animálást ami egy bizonyos irányú szelet szimulálna, nem pedig az egyfolytában jobbra-balra billegést. -
#192 Szerintem a Game2 sokkal gépigényesebb lesz... -
#191 Meg majd azt nézném meg h. ez így milyen gépen menne normális sebességgel... -
#190 Én is hajlok arra, hogy a VBS2 inkább csak sok téren fog a Game2-höz kötődni, de az tényleg sok tér lesz. Az épületek rombolhatósága a Game2 interjúben említve volt, a hajladozó fű és fa szintén, a megnövelt parancsnoki lánc is (ezt ki is hagytam: a VBS2 zászlóalj szintű játékot is lehetővé tesz (egy zászlóalj általában 2-6 századból (leggyakrabban 3-4 század) áll, egy század pedig általában három szakaszból áll, egy szakasz pedig három rajból, ha az USMC felépítést vesszük, akkor egy feltöltött zászlóalj mintegy 1000 katonát jelent)). Szóval van átmenet. A grafikai motor mondjuk tényleg inkább ArmA, mint game2, de ez érthető is - kissé túlzás lenne a VBS2 gépigényénél az, hogy min. Gf6800 vagy Radeon X850XT... :)))) -
pedro870 #189 én úgy tippeltem inkább, hogy a vbs2 inkább arma alapú lesz, és a game2 tényleg más történet. a hadseregnek valószínűleg kevésbé számítanak azok a fejlesztések, amik a game2-ben lesznek az arma-hoz képest. legalábbis szvsz. az hogy miért nincs kint arma videó, ez tényleg rejtély, de xbox videót is szinte csak megjelenéskor dobtak ki.
viszont, amit írsz:
-Rombolható épületek, falakon keresztülhatoló lövedékek, és működő ajtók, melyek elpusztíthatóak.
Hát ez nem arma szint... :) Persze most is "rombolhatóak" épületek, meg a falon néha átmegy a lövedék, ha bug van ;), de nem hiszem, hogy erre gondoltak. -
#188 Nekünk elvileg a Játék kettő fogja a főbb dolgokat hozni, de persze az extrák nélkül. Bár ki tudja. Mondjuk el tudnám viselni, ha az ArmA-ban nem is, de a Játék kettőben már lenne tüzérségi modul. -
Thanatos #187 tudom, ezért irtam amit irtam :)
ergo hiába nyáladzunk rajta... :/ -
#186 A VBS1 és 2 nem az otthoni gamereknek készül, hanem az állami szerveknek, az árazása is ennek megfelelő... -
Thanatos #185 és gondolom ez se fog elérhető áron forgalomba kerülni nem? :) -
#184 Apropó, egy kis összegzés, amit a VBS2-ről tudni lehet:
-Megjelenés: 2006 Q3
-A szimulációs motor kódneve Real Virtuality
-Új adatfolyamkezelő rendszer, mely lehetővé teszi a 100x100km-nél nagyobb területek beépítését, több milliónyi tereptárgyal, épülettel, stb.
-Szélben lengő fű és fák, élő vadvilág a rovaroktól a madarakig.
-Fejlesztett fizika és mesterséges inteligencia
-Új hálózati rendszer, join-in-progress, és adminisztrációs felület.
-Rombolható épületek, falakon keresztülhatoló lövedékek, és működő ajtók, melyek elpusztíthatóak.
-Fejlesztett fegyverrendszerek, hőképző éjjellátókkal, tűzvezető rendszer-szimulációval, és torony-kezeléssel.
-Új terepeditor, a Visitor 3.
-Valós idejű C&C (Command & Control) felület mind az AI-k, mind a játékosoknak kiadandó parancslehetőséggel.
[center] -
#183 Az a Bohemia Interactive Australia (BIA), de gyakorlatilag ők a BIS "leányvállalata", tehát ebből gondjuk nincs, a technológiák átjárnak közöttük (ebből gondolom, hogy a VBS2 alapja is a Játék kettő lesz - vagy fordítva). -
#182 VBS-eken másik csapat dolgozik asszem. Köze van a BIS-hez, de végülis külön csapat. -
#181 Én arra gyanakszom, hogy az OFP-RES-VBS1 vonal következő lépcsőfoka lesz az ArmA, tehát a motoron a VBS1-hez képest sokat nem fognak tekerni (sőt, pl. sok model nem lesz benne, pl. MV-22, F/A-18, stb.). A játék kettő pedig teljesen új (?) motorra épül fel, amely persze a VBS2 (?) alapja is lesz majd. Elvileg tehát az ArmA szinte csak a "content" cuccokban különbözik a VBS1-től, meg persze pár apróságtól, amit kiszedtek belőle (kiértékelőcuccos, pl.). Így az ArmA végülis egy Addon (minimális, jobbára már az OFP/OFP:Res-ben benne lévő cuccok látszottak az eddigi képeken) és egy Küldetésgyüjtemény, egy picit megbuherált VBS1-en. Ennek a fejlesztése nem vehet igénybe olyan eszméletelen időt. -
#180 ..es igy sose lesz kesz ..mert elfeledted hogy a VBS-en is dolgoznak..es ott szvsz ha van hatarido azt betartjak...a gamerek meg varjanak... -
#179 ...ami részemről felvet egy kérdést:
A BIS párhuzamosan fejleszti az ArmA-t és a Játék kettőt. Namost. Vagy az ArmA már gyakorlatilag készen van, és csak csiszolgatják, illetve kiadót keresnek. Ennek ellentmond, hogy alig-alig adnak ki képeket, márpedig kész játéknál ez nem lenne probléma (pl. láthatnánk már egy rendes, HUD-os képet, vagy jármű belsejében készültet, stb...). Eszerint visszont lehet, hogy tényleg párhuzamosan dolgoznak az ArmA-n és a Játék kettőn? Ez elég bizarul hangzik... -
pedro870 #178 a bis fórumon kérdezte vki, hogy ha már ennyit húzzák, ez jelentheti-e azt, hogy az arma lesz végül a game2. az volt a válasz erre egy másik fórumtagtól, akinek már volt szerencséje a game2-t látni a bisnél, hogy ez nem egy lehetőség, mivel utóbbi lényegesen fejlettebb, egy teljesen más projekt. -
#177 Figyelembe véve a körülményeket, kár is volt mást várni. Amíg nincs bejelentett kiadó, vagy kiadási forma, addig sajnos semmi értelme nincs a megadott körübelüli kiadási dátummal számolni. -
#176 Majd cserélgetem a bannert időnként, hogy mindenkinek a kedvében járjak. :))) -
djukel #175 Jol megszopatott a BIS. Direkt oszre upgradeltem meg a gepet, tudvan jon a game. Faszom se fogja most mar epekedve varni, majd elkeszul valamikor oszt kesz. -
#174 Te is sokat nézted a halál 50 óráját :DDDDD -
#173 Jó a FAQ, bár csak a játék lenne kint :))) Bannernek meg úgy is tudod melyik képet raktam volna be :)))))))))) -
lachun #172 spuer lett, Cifu!!! -
#171 Javítva. ;) -
pedro870 #170 ez jó ötlet volt -
#169 Király, csak egy kis apró hiba van, hogy arma megjelenés 2005 első félévre van írva ami ugye szép lenne ha így lenne, de nincs így :) -
#168 Nah, csináltam gyorsan egy bannert, és van egy gyorsan összedobott FAQ. Ha van jobb banner vagy FAQ, akkor lehet privit írni. :) -
#167 Hát nem maga a spyware, de mellé adnak ingyen spyware-t is, e nélkül viszont jó lenne :)