35054
-
DJviolin #126 Sziasztok!
Mikor jelenik meg az AA?
Üdv:
DJviolin -
#125 Novembertől számít Q4-nek szóval vanmég idő :)
bár már október is bennevan :\
Mostanában decemberről írogatnak a BIS fórumon. -
#124 Majd jovo oktoberben -
#123 Kezdek aggódni, itt vagyunk október közepén, és semmi hír még mindig... se kiadóról, se megjelenési dátumról... -
Rafia #122 mmmmmmár alig várom. Remélem BF2-t dobhatom a sutba -
#121 Jah, ok, köszi. -
#120 Operation Flashpoint Game Of the Year Edition szóval az alap ofp+Red Hammer+Resistance egybem. Amúgy már 2 éve megjelent... -
#119 Ez micsoda? -
#118 Akkor keressél :) -
#117 Legyen mar legalabb szep es igenyes logo..ez tre es kesz :D -
#116 És mi a gond?? lekicsinyíted akkorára amekkorára kell, ennyi sztem ez jó lenne bannernek. -
#115 -szeretnél -
#114 de nem csúnya
ha tucc jobbat szeretnél, akko photoshop rulz -
#113 Ez nem kicsit hanem bazi nagy! -
#112 tehát akkor kérek tippeket az "ex Operation Flashpoint 2" cím cseréjére.
én akartam, hogy ez legyen a bannerünk mint ami a hivatalos oldalon
de kicsit nagy, és nekem időm kevés, hogy csináljak -
#111 Ez miért ment el kétszer? -
#110 Szerintem jogos az 1.96 ver, mivel a game az első kadás óta qrva sokat fejlődött. A kép jó, meg a felirat is egyértelmű, szerintem jó lesz így. -
#109 Szerintem jogos az 1.96 ver, mivel a game az els ő kadás óta qrva sokat fejlődött. A kép jó, meg a felirat is egyértelmű, szerintem jó lesz így. -
#108 az az 1.96 az valójában 1.0.0.96 asszem az 1.96 az csak rövidítés. Még régebben ezt írta ki a vinfos a tulajdonságoknál a verzióhoz, bár most 1.96-ot ír, nemtommiért. -
#107 Az 1.96 utáni (verziót) 1.5-nek? Szerintem Armed Assault-nak vagy ArmA 1.0-nak. Az OFP 2.0 logikus lenne, de nagyon könnyen összekeverhető a 2. résszel. -
#106 Hát amúgy game 2-nek nevezik az igazi 2.-t meg game 3-nak. -
#105 Ja mondjuk valami ilyesmi képet, egy armed assault felirattal. -
#104 amugy most akkor minek nevezzuk berken belul? :D OFP1.5 es felnek? (vagy 2.0-nak de nem ofp2-nek).....persze csak hogy egyszeru legyen az elet :DDDDDDD -
#103 Bizony aki nincs otthon a témába, csak tájékozódni akar egy-két dologban vagy csak szimplán érdeklődik azt megzavarhatja. -
#102 Csinalni kene egybol akkor logot is es egyben kerni moderektol! -
#101 DE ezt az ex Operation Flashpoint 2 feliratot el kéne tüntetni, mer nem aktuális má jó ideje :) -
#100 szerintem is arra gondolt..de akkor meg eleve rossz topicba postolt -
#99 Én nem vettem el a kedvét :DDD csak megmondtam mire számíthat, meghogy az arma még nem jelent meg, de szerintem az OFP GOTY-ra gondolt, ami viszont 2 éve megjelent :)) -
#98 Ne vedd el a kedvét. Lehet, hogy egy új rajongó. -
#97 Nem jelent meg, és a BF2-vel ne hasonlítsd össze mert az arkád hentelés, ezmeg szimulátor. -
#96 ez most megjelent mert láttam egy szerveren hétvégi dátummal egy ilyen nevű gépet 3 cd-s igaz lehet ??? összehasonlítanám a BF2-vel
-
#95 sajna igaz -
#94 Najó megnyugtatlak, a félelmed nem alaptalan
Jobb már most megijedni, és túllenni rajta, mint majd akkor -
#93 jo lessz ez csak félek a gépigénytől -
#92 jah :)
Sanyix: en is en is! :))) -
#91 Émmá jáccani akarok vele -
#90 Azért félévente eszükbe jut, és frissitik a játék oldalát. :))) -
-
#88 Az a baj, hogy semmi újdonság nincs rajta :\ -
#87 cool