Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

általában le tudsz jönni a tetõrõl úgy, hogy odamész a tetõn az állványhoz, és megjelenik a zöld lefelé nyíl... aztán persze biztos van kivétel

Bucser
Itt én vagyok a pilóta. Nem tudom õket utasítani.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha az elsö lépést nem hagyod ki "megauploadbar install" akkor nincsen full slot móka

joebacsi
nah végre volt egy kis idõm, és feltettem én is, igaz még csak a karcolt változatot, mert elõbb még konfigot kéne rá gyúrni 😊
sok meglepetés nem ért, az én történelem elõtti gépemen full low-on majdnem játszhatóan fut, pont amire számítottam 😄
pár apróságot leszámítva nagyon igényesen lett kidolgozva sztem, földi jármûvek mozgása végre normálisabb, 3d irányzék nagyonjó, városi harcokra is rágyúrt keményen a bis (ugye ofpben a közelharc azért hagyott némi kívánnivalót maga után 😊)

így elsõre 2 hiba volt benne zavaró, az ofpbõl ismert liftes épület fenti ajtaja pont annyira nyílik csak ki, hogy ne lehessen kiférni, illetve a "betonkoszorús" háztetõkrõl lehetetlen lejutni ugrás hiányában (egyik single missionba futottam bele, fel volt állványozva az oldala, felmentem, és jól megleptem az utolsó életben lévõ ellenséges szakaszt, és vége is lett a küldetésnek, de ugye nem tudtam eljutni a szállítóheliig 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
Az a baj, hogy a warez telepítéssel kapcsolatban szinte folyamatos update kellene, hiszen ha jön egy új patch, akkor megint lehet valószinüleg egy új leírást csinálni. Én is respektálom Kaszi46 türelmét, hogy nekiállt, rááldozta az idejét és megcsinálta.

Ami a részletesebb dolgokat illeti (menük, beállítások, stb.), lehet, hogy arról majd elkezdek valamit összehozni, de ugye ez szabadidõ kérdése, azzal meg kutyául állok.

Alapozónak jó lenne egyébként egy OFP leírás is, hiszen a játék kezelése és mûködése úgy 90%-ban megegyezik vele. Hajdan elkezdtem írni egy ilyesmit, de már fogalmam sincs, hogy egyáltalán meddig jutottam vele, és publikálva lett-e. Majd megnézem a vinyó backup könyvtárait, lehet, hogy valamelyik pókhálós sarokban még ott van. 😊

Ezek az "AI" problémák valójában nem AI problémák, vagy legalábbis valószinüleg nem azok. A küldetések felépítése un. trigerek-re épül, ha az adott tényezõ jelen van, vagy éppen nincs jelen, akkor történjen ez és ez. Tehát az adott helikopteres küldetésnél valahogy úgy nézhet ki, hogy ott van a két négyfõs osztag, aki vár az LZ-n, ha a helikopter leszált, akkor a triger aktiválódik, és a két csapat következõ waypontja aktív lesz, amely arra utasítja õket, hogy szálljanak be a helikopterbe. Lehet, hogy az egyik csapat trigerje nem aktiválódik (pl. mert a helikopter messzebb szált le, vagy a fene tudja), vagy akár hiányzik, esetleg a waypont valamilyen beállítása nem stimmel. Ez esetben a küldetés készítésekor vétkeztek valószinüleg, és nem tesztelték le rendesen.

A másik lehetõség, hogy a trigereknél valami más script tényezõ miatt nem következi be az aktiválás, vagy éppen idõ elõtt aktiválódtak. Az OFP-ben is ismert jelenség volt ez, olykor csak érdekes volt, például ha meg kellett ölnöd XY-t, de egy véletlenszerû útvonalat követõ baráti járõr vagy helikopter éppen arra járt, és megölte, akkor Mission Complete lett, pedig te még a közelébe sem jártál. Az idegesítõbb az, amikor valamiért nem aktiválódik a triger, aztán teljesen elõrõl elkezdve a küldetést x próbálkozásra minden tökéletesen megy, ahogy a küldetés tervezésekor kigondolták.

Ez bizony benne van a játékban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DummyBoy
Nekem volt olyan hogyha "Mount - Anywhere"-t utasítottam akkor b@sztak megmoccanni, de ha "Mount - Ride Back" vagy mit akkor beszáltak ...

Próbáljátok ki ha nem akaronak bemászni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[NST]Cifu
Megkérnélek, hogy a továbbiakban mellõzd a blogszerû hsz.-eidet arról, hogy honnan szeded le, hány százaléknál jársz, és hogy az adott órában éppen milyen problémád adódott a letöltéssel. Tudnillik senkit sem érdekel!

Csak azért bátorkodom emiatt felemelni a hangom, mert ha így haladunk tovább, akkor most az jön, hogy lépésenként tájékoztatsz minket arról, hogy a telepítés mely szakaszában jársz éppen, majd hogy az options éppen melyik részében állítgatod a játékot, majd realtime közvetíted, hogy hol jársz a küldetésekben. Légyszives kíméld meg a topicot ettõl. A valódi tartalommal bíró hozzászólásokkal semmi bajom, de eddig kb. 10 hsz.-edet töröltem a fent vázoltak közül, és már kezdem unni...

trident
Személy szerint én is szivesen látnék minél több fontos vagy gyakori kérdések szedetét, kezdve az alapoktól, a küldetésekig, tippekig.

Egyrészt rendezõdne a topik másrészt jól jönne azoknak a játékosoknak, akiknek még szokatlan, ismeretlen az AA (ofp). 😊

Cifu: nem lényeges a dizájn, az is elég ha a faqban könnyen megtalálja mindenki amit keres (telepítés, követelmények, küldetések, multi, stb), Kaszi nekem is segített, szóval respektálom munkáitokat.

nekem még egy kérdésem lenne: bennem van a hiba, vagy az AI-ban? Nekem is hasonló problémám van mint Bucsernek, a csapattársakat nagy nehezen bekönyörögtem a szállítójármûbe, kijönni meg nem akarnak az istenért sem...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Raptor 2
Hát én minnyá leszopom magam!! Egy haverral leszedettem az uccsó filet! És kurva jó, most jött át msnen kemény 2-3 óra alatt. De megvan. Már csomagolom ki a cuccot!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Bucser
vááá 4. alkalommal csinálom ezt és az a 4 hülye mindig ott hasal vagy áll...

Argh...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

köszönjük mindenkinek a fáradozást.

Mellesleg torrenten is lehetne tölteni, ha az 1000db seederbõl nem lett volna egy nap alatt 150. Õk azok, akiknek nemhogy a dobozos verzió, de a visszatöltés is drága.

Sanyix
A GS is "butított" GT annyiban hogy alacsonyabb órjalen megy 😊 GS-re kerülnek a GT órajelét nem bíró GPU példányok. Amúgy sztem a butítás inkább az azmikor letiltanak a gpu-ban valamit mert nem mûxik jól pl pipeline, a csak alacsonyabb órajelû gpu az inkább gyengébb minõségû, nem butított.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Kaszi46 munkája bekerült linkként a FAQ-ba, sajnos csak minimalista desing-al, idõm most nem volt vele szórakozni, de a célnak megfelel.

koschwarz
akkor mindenki zuttyanjon le a slotokról, tölteni akarok vaze<#hehe>

bucser:

van az armához is olyan szerkesztõ mint ami az ofp-hez volt? azzal próbálkoztam annak idején, létrehoztam egy-két teljesen õrült pályát.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bucser
Armed Assault. Info

Bohemia Interactive have announced a community project that will convert everything from Operation Flashpoints cold war campaign to Armed Assault.

The project is looking for community members to help create addons, missions, islands etc in the best detail as possible that Armed Assault can offer, check the BI Forums and the BIKI for more information

Me0w
Mivel a M.o.-nak szant slotok teltek be...

Together we'll fly someday...

koschwarz
ugyanaz<#rinya><#rinya><#szomoru2><#law>

koschwarz
én is szopok vele<#ticking><#hehe>

Próbáld igy hátha segit

Raptor 2
Hülye kárörvendõõõ<#vigyor>

koschwarz
nem vagyok titkárnõ vaze!<#mf1><#mf2>

bakvarnyu
bemásolnád ide mit írtak a játékról? valakit kérjél meg, hogy diktálja.

koschwarz
akkor húzd meg te a triggert és lõdd le a lázadó parancsmegtagadókat<#hehe>

mellesleg ilyen hibák gyakran elõfordulnak?

a decemberi gémsztár 90%-ot adott a gammára<#taps>

Bucser
Csak hogy játékhoz kapcsolódó kérdés legyen: 1.01-ben a BlackHawk kiképzés során mikor fel kell szedni az osztagot miért csak 4-en szállnak be? a másik négy lent marad. ÉS nem aktiválodik a trigger, hogy tovább menjen...

koschwarz
<#hehe>

Raptor 2
NEM NEM NEMMMMM!!!!4
Megaupload azt a kibszott 200 mb os filet kellene má csak leszedni, és erre meg tulléptem a határt! vérjak 800 percet!! Nem 80, 800perc! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

PLÍZ VKI KÜLYGE EL A FILET!!!!

nem <#vigyor>

sziasztok, krumpli felelõs vagyok a mcdonaldsban. segíthetek?

Akkor qrvára ne legyen idõd ArmA-ra se. Már 20 ilyen kérdésre válaszoltunk.

koschwarz
mivel cifu megmondta a frankót az elõbb, erre nem is írok semmit, pedig tudnék<#nezze>

Mr Csé
azt is rühelem ha valaki hülyét kérdez és azokat is akik geciskedve válaszolnak ! 😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Kaszi46
Összeírtam az összes warez elindítási módszert, és a warez multizás mikéntjeit is. Mert már valóban elég idegesítõek az ismétlõdõ kérdések. Aki fel tudja rakni valahova az plz keressen meg priviben. Természetesen én is a játék megvásárlását pártolom, de majd csak akkor ha megjelent világszerte angolul. Addig meg úgyis kénytelenek leszünk megtûrni a, mégegyszer 'kimondom' warez-t.😛

*Posse*T.W.D*

[NST]Cifu
A bankos témát hanyagolni kellene, fõleg a másik irányába szóló személyeskedést. Uff, én beszéltem.

koschwarz
miután kiírtad egy dvd-re, lemész az utcára, keresel egy lejtõs részt, és a dvd-t az élére állítva elengeded rajta<#zavart2>

isten barma...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JohnnySmith
Bravó....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sziasztok letöltöttem a német törtverzíót, hogy kell elindítani???
mondok egy egyszerûbbet:
- sima cseh verzió feltelepít a német kulccsal
- felpatchel a cseh 1.01 es patchel
- az angolosítóból pedig tetszóleges sorrendben, de mindkettõt (CZ-ENG, DE-ENG) lefuttatja...
ennyi
koschwarz
origos cikk volt asszem, vagy indexes?<#fejvakaras>

DummyBoy
OFF: Ezt a linket azért megkereshetnéd nekem ...

koschwarz
<#worship><#fogmosas>

ottapont! ez is szempont. ezért is adhat az otp ilyen kondíciókat. végülis igaz, hogy ha befektet bankfiókokba olyan helyeken, ahol más bank nem nyitna, akkor drágább is lesz.

DummyBoy
Egy kis OFF ... hogy lesz az emberbõl OTP-s? Eccerû ... legyél paraszt az alföld közepén ... Ahol nem hogy másik bank, hanem az OTP-s bankfiók is másik városban van!!!

Videókártya témában, a 7600 GST-t (igen, géesté) ajánlom figyelembe, nekem az van, a GS és a GT között van, "majdnem GT, felhúzható" kategóriában. Gyakorlatilag GT mag van benne ha jól emlékszem, butítva. Jóval erõsebb mint a GS, és az ára sokkal barátságosabb mint a GT.

Én 30 bruttó vettem hónapokkal ezelõtt.

koschwarz
ha bank, az emberek 90%-nak elõször az OTP jut eszébe<#szomoru2>jó, nem akarom ragozni a dolgot, de mivel a feleségem bankos (nem otp-s), ezért számomra nem egyértelmû, hogy otp-nél nyissak számlát, hanem eszembe jut megnézni a kondíciós listákat. valahol van is a neten egy összehasonlítás, de most nem keresem meg, de meglepõdnének egypáran, hogy milyen különbségek vannak otp és más bankok között<#wow3>

de igazából engem se zavar hogy más mire szórja ki a pénzét<#nemtudom>

bucser: én is csak azért írtam be a megaupload-os kínjaimat, mert kíváncsi vagyok, hátha másnak is ez a problémája, vagy esetleg a munkahelyi net miatt szarakodik, de ezek szerint nem<#whatever><#hehe>

Me0w
Ja, csak masol az 2k. Nem a foldhozvagasrol volt szo, hanem arrol, hogy az OTPnel minden 2x annyiba kerul mint a tobbi bankban. Lasd vallakozoi szamalvezetes, lakossagi szamlavezetes, webkartya, stb. De mondom, hasznald egeszseggel az OTP-t, en nem banom, de masoknak adasson meg mar a lehetoseg hogy elkeruljek ezt az ocsmany ceget.

Bucser
És ez így igaz. Asszem 2 lehetõség is volt beszerezni a cseh verziót. A német verziót pedig már le is lehet tölteni. Aki nem tudja beszerezni az meg így járt.

Akik meg warezolnak :

-nem kell beírni, hogy hány százalékkal és mennyi jött le és honnan és milyen gyorsan, lévén szinte senkit nem érdekel. A topicban a warez nem támogatott csak megtûrt mint az korábban is jelezve volt a beszerzés nehézsége miatt.

Bucser
OFF

OTP-s mastercardom van és asszem 3K forint évente a fenntartási díja... NA nagyon földhözvág...

inkább használjatok Raiffeisen okoskártyát... na az az átbaszás....

Me0w
Akkor hasznald egeszseggel az OTP-t. De az, hogy masnak tanacsot adunk, hogy ne koltson havi 2k-t valami elbaszott webkartyara - mikor mashol a dombornyomott Visa / MC 2k egy EVRE ugy, hogy az elso ev ingyenes - az szerintem meg belefer a topicba.

koschwarz
nem kell hasbaakasztani magad, de ezek tények.

egyébként meg ok, megvárjuk amíg valamelyik lúzer forgalmazó behozza a gammát. elsõnek fogom megvenni. addig meg mindenki aki nem eredetivel tolja <#kuss> ezen a fórumon<#sniffles>

koschwarz
én is kínlódok a megauploaddal, de mégis jó lenne innen tölteni, mert melóhelyen csinálom, és simán lejön 400-600-zal is, és haza is tudom vinni az 500 megás csomagokat, csak ez a download limit exceeded üzenet...

négy csomag már megvan, tegnapelõtt le tudtam tölteni 3 darabot, tegnap már csak egyet, pedig még free membershipre is feliratkoztam, de nem jobb, csak 25 mp-et kell várni 45 helyett