Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sok meglepetés nem ért, az én történelem elõtti gépemen full low-on majdnem játszhatóan fut, pont amire számítottam 😄
pár apróságot leszámítva nagyon igényesen lett kidolgozva sztem, földi jármûvek mozgása végre normálisabb, 3d irányzék nagyonjó, városi harcokra is rágyúrt keményen a bis (ugye ofpben a közelharc azért hagyott némi kívánnivalót maga után 😊)
így elsõre 2 hiba volt benne zavaró, az ofpbõl ismert liftes épület fenti ajtaja pont annyira nyílik csak ki, hogy ne lehessen kiférni, illetve a "betonkoszorús" háztetõkrõl lehetetlen lejutni ugrás hiányában (egyik single missionba futottam bele, fel volt állványozva az oldala, felmentem, és jól megleptem az utolsó életben lévõ ellenséges szakaszt, és vége is lett a küldetésnek, de ugye nem tudtam eljutni a szállítóheliig 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ami a részletesebb dolgokat illeti (menük, beállítások, stb.), lehet, hogy arról majd elkezdek valamit összehozni, de ugye ez szabadidõ kérdése, azzal meg kutyául állok.
Alapozónak jó lenne egyébként egy OFP leírás is, hiszen a játék kezelése és mûködése úgy 90%-ban megegyezik vele. Hajdan elkezdtem írni egy ilyesmit, de már fogalmam sincs, hogy egyáltalán meddig jutottam vele, és publikálva lett-e. Majd megnézem a vinyó backup könyvtárait, lehet, hogy valamelyik pókhálós sarokban még ott van. 😊
Ezek az "AI" problémák valójában nem AI problémák, vagy legalábbis valószinüleg nem azok. A küldetések felépítése un. trigerek-re épül, ha az adott tényezõ jelen van, vagy éppen nincs jelen, akkor történjen ez és ez. Tehát az adott helikopteres küldetésnél valahogy úgy nézhet ki, hogy ott van a két négyfõs osztag, aki vár az LZ-n, ha a helikopter leszált, akkor a triger aktiválódik, és a két csapat következõ waypontja aktív lesz, amely arra utasítja õket, hogy szálljanak be a helikopterbe. Lehet, hogy az egyik csapat trigerje nem aktiválódik (pl. mert a helikopter messzebb szált le, vagy a fene tudja), vagy akár hiányzik, esetleg a waypont valamilyen beállítása nem stimmel. Ez esetben a küldetés készítésekor vétkeztek valószinüleg, és nem tesztelték le rendesen.
A másik lehetõség, hogy a trigereknél valami más script tényezõ miatt nem következi be az aktiválás, vagy éppen idõ elõtt aktiválódtak. Az OFP-ben is ismert jelenség volt ez, olykor csak érdekes volt, például ha meg kellett ölnöd XY-t, de egy véletlenszerû útvonalat követõ baráti járõr vagy helikopter éppen arra járt, és megölte, akkor Mission Complete lett, pedig te még a közelébe sem jártál. Az idegesítõbb az, amikor valamiért nem aktiválódik a triger, aztán teljesen elõrõl elkezdve a küldetést x próbálkozásra minden tökéletesen megy, ahogy a küldetés tervezésekor kigondolták.
Ez bizony benne van a játékban...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Próbáljátok ki ha nem akaronak bemászni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak azért bátorkodom emiatt felemelni a hangom, mert ha így haladunk tovább, akkor most az jön, hogy lépésenként tájékoztatsz minket arról, hogy a telepítés mely szakaszában jársz éppen, majd hogy az options éppen melyik részében állítgatod a játékot, majd realtime közvetíted, hogy hol jársz a küldetésekben. Légyszives kíméld meg a topicot ettõl. A valódi tartalommal bíró hozzászólásokkal semmi bajom, de eddig kb. 10 hsz.-edet töröltem a fent vázoltak közül, és már kezdem unni...
Egyrészt rendezõdne a topik másrészt jól jönne azoknak a játékosoknak, akiknek még szokatlan, ismeretlen az AA (ofp). 😊
Cifu: nem lényeges a dizájn, az is elég ha a faqban könnyen megtalálja mindenki amit keres (telepítés, követelmények, küldetések, multi, stb), Kaszi nekem is segített, szóval respektálom munkáitokat.
nekem még egy kérdésem lenne: bennem van a hiba, vagy az AI-ban? Nekem is hasonló problémám van mint Bucsernek, a csapattársakat nagy nehezen bekönyörögtem a szállítójármûbe, kijönni meg nem akarnak az istenért sem...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Argh...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mellesleg torrenten is lehetne tölteni, ha az 1000db seederbõl nem lett volna egy nap alatt 150. Õk azok, akiknek nemhogy a dobozos verzió, de a visszatöltés is drága.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
bucser:
van az armához is olyan szerkesztõ mint ami az ofp-hez volt? azzal próbálkoztam annak idején, létrehoztam egy-két teljesen õrült pályát.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bohemia Interactive have announced a community project that will convert everything from Operation Flashpoints cold war campaign to Armed Assault.
The project is looking for community members to help create addons, missions, islands etc in the best detail as possible that Armed Assault can offer, check the BI Forums and the BIKI for more information
mellesleg ilyen hibák gyakran elõfordulnak?
a decemberi gémsztár 90%-ot adott a gammára<#taps>#taps>
Megaupload azt a kibszott 200 mb os filet kellene má csak leszedni, és erre meg tulléptem a határt! vérjak 800 percet!! Nem 80, 800perc! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
PLÍZ VKI KÜLYGE EL A FILET!!!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
*Posse*T.W.D*
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
- sima cseh verzió feltelepít a német kulccsal
- felpatchel a cseh 1.01 es patchel
- az angolosítóból pedig tetszóleges sorrendben, de mindkettõt (CZ-ENG, DE-ENG) lefuttatja...
ennyi
ottapont! ez is szempont. ezért is adhat az otp ilyen kondíciókat. végülis igaz, hogy ha befektet bankfiókokba olyan helyeken, ahol más bank nem nyitna, akkor drágább is lesz.
Videókártya témában, a 7600 GST-t (igen, géesté) ajánlom figyelembe, nekem az van, a GS és a GT között van, "majdnem GT, felhúzható" kategóriában. Gyakorlatilag GT mag van benne ha jól emlékszem, butítva. Jóval erõsebb mint a GS, és az ára sokkal barátságosabb mint a GT.
Én 30 bruttó vettem hónapokkal ezelõtt.
de igazából engem se zavar hogy más mire szórja ki a pénzét<#nemtudom>#nemtudom>
bucser: én is csak azért írtam be a megaupload-os kínjaimat, mert kíváncsi vagyok, hátha másnak is ez a problémája, vagy esetleg a munkahelyi net miatt szarakodik, de ezek szerint nem<#whatever>#whatever><#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
Akik meg warezolnak :
-nem kell beírni, hogy hány százalékkal és mennyi jött le és honnan és milyen gyorsan, lévén szinte senkit nem érdekel. A topicban a warez nem támogatott csak megtûrt mint az korábban is jelezve volt a beszerzés nehézsége miatt.
OTP-s mastercardom van és asszem 3K forint évente a fenntartási díja... NA nagyon földhözvág...
inkább használjatok Raiffeisen okoskártyát... na az az átbaszás....
Together we'll fly someday...
egyébként meg ok, megvárjuk amíg valamelyik lúzer forgalmazó behozza a gammát. elsõnek fogom megvenni. addig meg mindenki aki nem eredetivel tolja <#kuss>#kuss> ezen a fórumon<#sniffles>#sniffles>
négy csomag már megvan, tegnapelõtt le tudtam tölteni 3 darabot, tegnap már csak egyet, pedig még free membershipre is feliratkoztam, de nem jobb, csak 25 mp-et kell várni 45 helyett