Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Nem, 4,03-as, de közbe magamtól is rájöttem ! 😊) Most már megy is, az elsõ benyomások nagyon pozitívak, én ennél sokkal rosszabra számítottam...
és nagyon jól fut a max beállítások mellett amit optimistán elõszõr beállítottam, csak még (újra)kell szokni a kezelést és beállítani a controlst stb.
Jónak tûnik a kicsike, remélem lesz multizás, és moddolás ajrópai fegyverekkel (US über állesz már nagyon uncsi) is vele !! 😊
(Gondolom ehhez a motor nagy részét át kéne mahinálni…😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.armed-assault.hu
Hali, elvastam a FAQ-ot, azt végigkövetve felraktam a cseh ARMA verziót, felraktam a crackelt patchet, angolosítást, majd bemountoltam Deamonnal a modosított MDF file-t, all emulation options on, Deamonból kilép, emulation options bekapcsolva hagy. Arma indít, de elõtte fel kell rakni a védelmet, felteszem, restart, deamonnal megint mountol, emu options on, kilép, options megtart.
Indítanám az ArmA-t, de a protection software a disc checknél továbbra is kiírja hogy emulation software detected stb.
Mit rontottam el ? Hogyan kéne...?
hisz a bluetooth sebesség bõven felette van egy hagyományos usbs egérének szal nem az átviteli csatorna hanem a pc oldalon lehet lassú az adatfeldolgozás.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bár most megvédenélek okosan, de kellett neked barátnõzni bftali helyett...<#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
cifu: torold a tobbiwell 😊
Harcolok, Utamból Kotródj!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kaphattad volna ezt is,
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1> bocs ha sértõnek tûnt, de azert egy régi motorosnak, mint te, élbõl kellene keresnie a faq-ot itt sg-n.
*Posse*T.W.D*
ha a #4367-re a reakciómért utólag bocs, csak nem tom tényleg miért nem lehetett normálisan válaszolni, hogy a faq-ban találok megoldást.
amúgy meg nemtommirõ beszész, én nem értek az ilyesmi böngészõ meg webdolgokhoz...<#vigyor5>#vigyor5>
De ez má most OFF és nem kívánom Cifut piszkálni, szal részemrõl befejezve, merülj szépen az ArmA mélyére <#violent>#violent>!!
egyébként, meg, csak, hogy én is kötözködjek:
" a hozzászólást ahova írod, tudod az egy ablak!!"
az nem ablak. a böngészõprogramod egy ablak. ahova a szöveget irod, az egy szövegdoboz ;P
Na az felett kb 1.5 cm-re van egy F egy A meg egy Q betû.
amit ha egybeolvasol akkor azt kapod hogy FAQ!!!
na ha az egérkurzort a betûk fölé viszed akkor egy kis mutatóujját feltartó kéz jelenik meg!
Ha most kattintasz egyet, akkor meg jééé némmááá, egy új eddig ismeretlen oldalra jutsz!!
Namost ha nem vagy olyan szûkében az olvasás és a szövegértés tudományának mint ahogy a logikus gondolkodásnak igen, akkor ott megtalálod a kérdésedre a választ.
Mielõtt megsértõdnél felfedem elõtted: amit kérdeztél az egy Gyakran Elõforduló Kérdés, amit angolul úgy rövidítenek hogy FAQ, és a gyakran elõforduló kérdésekre található ott válasz.
Ha legalább pár oldalt visszaolvastál volna vagy neadjisten mindjárt az elején átfutod, nem kérdeznél számunkra triviálisnak tûnõ dolgot.
egyébként meg leszophatsz!
Szóval, ha segíteni nem tudsz (vagy nem akarsz), az épületes megjegyzéseidet írd le egy papírra, gyûjtsd össze és egy csöndes téli estén olvasgasd át, majd biztos jókat fogsz derülni rajta.. :-)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ott állok a 4. pályán a hídnál tanácstalanul. Ha robbantok, akkor se történik semmi, ha nem robbantok, akkor se. A tankok jönnek mennek, majd végül kinyírnak természetesen. Már nekiálltam az intenzív cseh tanfolyamnak, hátha meglesz a játékélmény, mert eddig csak bosszúság van...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(pedig eredeti van)
Miért csinálja ezt?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1024 x 768 100Hz minden röccenés mélkül, de a maus késik.
lebutítva sík hülyére dettó késés....
javítva sry
Az en 7600GT -m nek is butitani kellett rendesen, hogy folyamatos legyen a mozgas.Igaz 1280x1024 -be.