Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
HOgy érted h. a kameramozgatás? Te má rájöttél hogy kell kameranéteeket csinálni? (ami az ofp-ben a triggernél volt)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Jah én csinálom is 😊 de pl.: az object 12345 setdammage 1 pl nem müxik máshogy kezeli az object ID-ket mint az OFP... :\

nem jó az editor...se kameramozgatás,se semmi...pedig már az elsõ kampányom csinálnám...

Nem, megúsztam hálistennek, ebbe a hazai seregbe - minek...? OFF

Amúgy megoldottam, úgy tûnik adott számú szabotõr van a környéken, õket kell jól agyonlõni. Miután megúntam a körbekörbét, szépen kimentem a kerítésen hátul, és rögtön belebotlottam az egyikbe aki ott lapított nem messze. Egy ideg néztük egymás éjellátón (bravó AI) aztán kiloccsantottam az agyát - mission complete.

Amúgy nagyon hangulatos küldi 😊

koschwarz
jó küldi lehet<#nyes>

nem voltál katona? ha az a parancs hogy reggel 8-ig tarta a szolgálat akkor reggel nyolcig kint állsz<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jóó reggelt,

kis segítség kellene az éjszakai õrjáratos secondary missionhöz, ahol éjjel egy kihalt gyártelepen kell õrködni és körbe-körbe õrjáratozni az épület körül miközben jönnek az ellenséges szabotõrök hogy felrobbantsák a lõszerüket. Mi a túrót kell csinálni, vagy meddig mert én futok körbe szépen egymás után, már vagy 4 szabotõrt lelõttünk, és kezd uncsi lenni...

Mikor teljesül a mission, adott számú kör megtétele után vagy... azt nem mondjátok reggel hatig kell köröznöm mert asszem olyan éjjel 1 körül járhat még csak 😊

Me0w
Egy csomo routerbe mar alapbol be van epitve par dinamikus ip-hez domaint rendelo website adata. Pl DynDns.org, a routered ha uj wan ip-t kap akkor feltolti az infokat a szerverre, igy pl. a kacsa.mine.nu vagy a kacsa.dyndns.org mindig a gepedre mutat 😉

Together we'll fly someday...

DOGMAN
Nálam nem látható a kép....

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Raptor 2
Itt egy gémpléjkép, nekérdezzétek mér rakom be, csakélvezem az új VIP-jogomat:

DOGMAN
Húzd fel a beállításokat ne hagyd azon amit ajánl és egy diafilmet kapsz majd...
Ez van majd 1-2 év múlva már jobb lesz <#smile>

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Adam II
Nah ma kipróbáltam a játékot.
Elég fura ,nem játszottam OFP-vel ,szóval zöldfülû vagyok ebben a stílusban minden estere a kampány elsõ küldijét egy lövés nélkül sikeresen megoldottam (illetve a csapattársaim oldották meg) a második már gázosabb. Elég nehéz mennyi idõ kell ,hogy beletanulj??

Ami idegesít azaz FPS mérõ lebutítom találomra grafikát opció. Nem lehet kikapcsolni?

Cream78
Ez jól kivan találva! <#taps>

DOGMAN
"Mit csinál?Ipt hogy feltölteni?"

hogy vazz?

Az ipm egy szám amit lekérdezek egy progival én feltöltöm monnyuk (példa) a http://www.dogman.hu/otthonigep.txt-be mint szöveget.
Írtam egy php scriptet amit igy hívok: http://www.dogman.hu/otthonigep.php
az betölti a txt-bõl az épp aktuális ipt azt átírányatja a böngészõt az otthoni gépemre.. 😄
vagy épp a mobilomat, amire kiírja hány fok van otthon, meg megnézhetem a webkamerát ami a parkolóban figyeli a kocsimat...
vili???

Kaszi46
sry😊

*Posse*T.W.D*

Sziasztok. Nem tudjátok hogy a patch és a 08as nyelvpatch feltelepítése után miért nem látom a kampányban a képeket?
Úgy jártam el ahogy a FAQban a 2-es pontban volt leírva. Tehát a német keyyel tettem fel majd a hivatalos patchet majd mindkettõ nyelvpatchet.

Mit csinál?Ipt hogy feltölteni?<#vigyor>Azt kapod a szolgáltatódtól

DOGMAN
nekem megy sokszor és csináltam egy progit ami reconnect után feltölti ip-t egy fix tárhelyre.

ADSL-rõl annyit, hogy ha én 5 percenként bontom a kapcsolatot akkor 5 percenként lesz új IP-m. Szóval tényleg nem lehet hosszú idõ 😊 Egyébként nekem barátságosabb így, persze nem is megy a gépem 24 óráig.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

[NST]Cifu
ADSL: már többször volt problémám amiatt, hogy a szokásos 24 óránkénti lecsatlakozás/felcsatlakozás után más IP-t kaptam, hasonlóan viselkedett akkor is, ha kézzel bontottam a vonalat. Nem tudom mennyi ez a bizonyos lease time, de nem lehet túl hosszú akkor. 😉

KábelTV: ez a gép, amelyrõl most netezek kábelTV-s, fixIP-vel, amit a TCP/IP beállításoknál van megadva, ergo akár modemet is cserélhetnék, akkor is ugyanaz lesz az IP-m. Persze ez szolgáltatótól is függ.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Me0w
Ha nem telt le a lease time akkor nem kapsz ujat.

Together we'll fly someday...

0Fritz0
Elméletileg ha kihúzod, kikapcsolod a kábelTV-s modemet és utána visszadugod, akkor új IP kapsz a szolgáltatótól, de ez csak elmélet... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cream78
Az ok! CSak szedem az armát oszt minden rész között megáll a letöltés!
Ha újraíndítok akkor minden oké a következõ részig!

[NST]Cifu
He? 😊

Ha kábelTV-s neted van, akkor ha jól tudom sehogy.
Telefonos internetnél (dial-up, ISDN v. ADSL) egy újracsatlakozás, és máris új IP-t kapsz.

Cream78
Láma kérdés, de nem tudom.... 😄
Hogy lehet dinamikus ip-t beállítani?

Nekem is integrált van ,de az nforce audiodrivernél ki kell kapcsolni a 'Környezet engedélyezve' pipát és akkor jó lesz.

Raptor 2
Hát igen.. Na valaki adna egy tippet hogy milyen hangkártyát vegyek???(Nem kell xtra kemény, elég vmi kezdetleges ócsó szar is, csak ne recsegjen...)

Amúgy meg köszi a tippet! PRÓBÁLKOZOM! 😊
Az is lehet, hogy félt a pilóta, hogy leszedem a távcsövesemmel, és így inkább önként ment a halálba! <#nyes>
[NST]Cifu
Jogos, végülis tényleg ritka az a játék, ahol ilyesmivel szembesülhet az ember. 😉

Raptor 2
Az életben is vannak balesetek...<#kacsint>

okosszöszi26
A helikopter irányítás undorító lett szvsz az OFP-hez képest.
Úgy látszik még az AI-nek is beletörik a bicskája. <#hehe>

A Falu elfoglalását én is végigszórakoztam vagy 20X.
Ugyanúgy álltunk bambán és vártuk a semmit.
Pedig roppantmód vigyáztam, hogy mindig minden waypointon ott legyek, és biztosan minden egyes ellenséget kinyírjak, hogy a triggerek aktiválódjanak.
Láss csodát, az utolsó próbálkozásnál elõkerült +1 raj ellenség, gondolom õk akartak lenni az erõsítés, azokat is gyorsan lerodáztuk a megmaradt US soldierekkel és kész. Vissza kellett menni a Hummerhez, beülni és hajrá. Mentünk egy darabig, majd the end.
Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy:
1; mindenkit kinyírni
2; minden waypointon megjelenni
3; várni a csodát

|Származási hely: Degec|

Amúgy ugyanennél a kampányrésznél a másik másodlagos pályát képtelen vagyok teljesíteni. Mindenkit kinyírtunk a srácokkal, öten maradtunk, de az utolsó (?) waypoint-nál csak állnak bambán ás nem történik semmi. Jó sokszor újrajátszottam, de ennyi. Ez mekkora szemétség!
Gyönyörû... Azon a pályán, ahol a hotelnél le kell lõni a tisztet, miután végeztem a piszkos munkával, ugye felszállt az ellen helikoptere. Ott kuksoltam a fûben, nehogy észrevegyen. A rotorzugásnak egyszer csak egy robbanás vetett véget. Felnéztem és láttam, hogy a helikopter pár kör után egyszerûen nekirepült a hegyoldalnak és lángokban hullott alá. Pedig én csak a fûben lapultam elõle! 😄
Szóval az AI itt is "szép" dolgokra képes...
DOGMAN
OFP-nél tipikus hiba volt a hang recsegése, de nam alaplapi hanem a "régi" SB Live 5.1 kártyáknál.
Nálam is recseg a mai napog OFP vel😄
megoldás a fentiekre OFPben: külsõ nézetre váltás majd vissza.Gondolom EAX észleli a pozícióváltást és ettõl magjavul ... hehhe lehet armában nem ez a gond de a jó ZSÍRos ahol tud segít.

SgtChris
Hát nem tudom, de nálam nem recseg az AC197-es alaplapi zajkeltõn, viszont néha rettenes, ahogy kezeli a hangforrásokat. Egy tõlem 2 km-re lévõ tanknak olyan hangja van, mintha mellettem állna, míg az alig pár méterre levõ Hummer meg csak épphogy ciripel. Kipróbáltam már, hogy hardveres hang ki-be, EAX ki-be, de semmi javulás.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

okosszöszi26
Nekem akkor recseg, ha egyszerre sok hangforrás van.
Pl. pont az elõbbi problámés hidas pályán, ahol egyszerre x tank, meg x BMP, meg UAZ, meg robbanások, meg száncsengõ szól egyszerre akkor biz recseg undorító hangon.
Szintúgy alaplapi szarral szenvedek.
Lehet egy olcsóbb Audigy kártya már megoldaná a problémát.

Raptor 2
Nekem a problémám, h. recseg a hang. Eddig nem zavart, de most már kicsit kezd. Alaplapi hangkártyám vabn, de eddig nem volt problem vele. Hallottam, hogy néhány embernek szar alaplapija vol, és a sima Operationflashpointnál recsegett, és belassult a hang, majd végül ujraindult a gép. Nekem ilyen nem volt, az Ofp-vel minden rendben volt, meg más játékokkal is. Az Arma-ban se lassul a hang, és nem indul ujra a gép, csak recseg!! PLZ HELP! Mindenképpen uj hangkari kell??

SgtChris
Kössszi! :-) De miért bonyolították így meg? :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Rusid
Nekem akkor csinált ilyet játék ,mikor háttérben futott a teamspeak illetve ha fel voltak rakva a codekjei. Igaz nem az arma csinálta ezt de egy próbát megér.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

okosszöszi26
Tedd le a bombákat a híd alá, bújj el, várdd meg amíg a rádióban a góré azt nem mondja, hogy FLASH FLASH FLASH!
Így 3X egymás után.
Na akkor robbantsd a bombákat.
Utána szerezz magadnak roketometot meg lõszert. A térképen látod hol lehet. És hajrá a köv. waypoint. Közben ki kell lõni egykét mandrót meg tankot.
Sok sikert.

SgtChris
Tud valaki tippet adni a Dolores nevû pályához? (asszem a 4. vagy 5.ik..) Mi a bánatot kezdjek azzal a híddal???

Faq-ban tévedés a nagc szerver, megauploadról megy a töltés semmi köze nincsen hozzá <#ravasz1>

Raptor 2
Huh akkor ötletem nincs<#wow2>...

Mds file

Természetesen ezzel kezdtem!!!
vsly
Az MDS csak 40Kb<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Promi
4.6 gigat nemhinnem, hogy megosztananak.😊
Sziasztok.Vki meg tudná osztani az mds fájlt?(nem a mini imaget).
Raptor 2
figy. ne csakaz editort nzd, hoy ott hogy megy a gém. Pl kezdj el egy küldit (Missions) Mondjuk a Concvojt... Erre kiváncsi leszek h. ott hogy fog menni..

Na re! Azóta sem oldódott meg az egérkéséses problémám.
Márpedig ha maga a játék nemmegy 20 fps alá,
nemvagyok hajlandó butítani a grafot az egérkésés miatt.
De hamár itt tartunk, el kell mondjam, hogy a butítás,
segít valamit, sõt majdnem jó, de csak majdnem. Számomra ez
izom zavaró ( idióta cs-s... 😊 ). Tehát ha nemtud valaki megoldást,
akkor addig nem nyomom a játékot míg a hiba kinincs iktatva.
Ugyanis imádtam az OFP-ot, abban nem volt ilyen bug... 😞