Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Nem, megúsztam hálistennek, ebbe a hazai seregbe - minek...? OFF
Amúgy megoldottam, úgy tûnik adott számú szabotõr van a környéken, õket kell jól agyonlõni. Miután megúntam a körbekörbét, szépen kimentem a kerítésen hátul, és rögtön belebotlottam az egyikbe aki ott lapított nem messze. Egy ideg néztük egymás éjellátón (bravó AI) aztán kiloccsantottam az agyát - mission complete.
Amúgy nagyon hangulatos küldi 😊
nem voltál katona? ha az a parancs hogy reggel 8-ig tarta a szolgálat akkor reggel nyolcig kint állsz<#vigyor5>#vigyor5>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jóó reggelt,
kis segítség kellene az éjszakai õrjáratos secondary missionhöz, ahol éjjel egy kihalt gyártelepen kell õrködni és körbe-körbe õrjáratozni az épület körül miközben jönnek az ellenséges szabotõrök hogy felrobbantsák a lõszerüket. Mi a túrót kell csinálni, vagy meddig mert én futok körbe szépen egymás után, már vagy 4 szabotõrt lelõttünk, és kezd uncsi lenni...
Mikor teljesül a mission, adott számú kör megtétele után vagy... azt nem mondjátok reggel hatig kell köröznöm mert asszem olyan éjjel 1 körül járhat még csak 😊
Together we'll fly someday...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ez van majd 1-2 év múlva már jobb lesz <#smile>#smile>
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Elég fura ,nem játszottam OFP-vel ,szóval zöldfülû vagyok ebben a stílusban minden estere a kampány elsõ küldijét egy lövés nélkül sikeresen megoldottam (illetve a csapattársaim oldották meg) a második már gázosabb. Elég nehéz mennyi idõ kell ,hogy beletanulj??
Ami idegesít azaz FPS mérõ lebutítom találomra grafikát opció. Nem lehet kikapcsolni?
hogy vazz?
Az ipm egy szám amit lekérdezek egy progival én feltöltöm monnyuk (példa) a http://www.dogman.hu/otthonigep.txt-be mint szöveget.
Írtam egy php scriptet amit igy hívok: http://www.dogman.hu/otthonigep.php
az betölti a txt-bõl az épp aktuális ipt azt átírányatja a böngészõt az otthoni gépemre.. 😄
vagy épp a mobilomat, amire kiírja hány fok van otthon, meg megnézhetem a webkamerát ami a parkolóban figyeli a kocsimat...
vili???
Úgy jártam el ahogy a FAQban a 2-es pontban volt leírva. Tehát a német keyyel tettem fel majd a hivatalos patchet majd mindkettõ nyelvpatchet.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
KábelTV: ez a gép, amelyrõl most netezek kábelTV-s, fixIP-vel, amit a TCP/IP beállításoknál van megadva, ergo akár modemet is cserélhetnék, akkor is ugyanaz lesz az IP-m. Persze ez szolgáltatótól is függ.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha újraíndítok akkor minden oké a következõ részig!
Ha kábelTV-s neted van, akkor ha jól tudom sehogy.
Telefonos internetnél (dial-up, ISDN v. ADSL) egy újracsatlakozás, és máris új IP-t kapsz.
Úgy látszik még az AI-nek is beletörik a bicskája. <#hehe>#hehe>
A Falu elfoglalását én is végigszórakoztam vagy 20X.
Ugyanúgy álltunk bambán és vártuk a semmit.
Pedig roppantmód vigyáztam, hogy mindig minden waypointon ott legyek, és biztosan minden egyes ellenséget kinyírjak, hogy a triggerek aktiválódjanak.
Láss csodát, az utolsó próbálkozásnál elõkerült +1 raj ellenség, gondolom õk akartak lenni az erõsítés, azokat is gyorsan lerodáztuk a megmaradt US soldierekkel és kész. Vissza kellett menni a Hummerhez, beülni és hajrá. Mentünk egy darabig, majd the end.
Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy:
1; mindenkit kinyírni
2; minden waypointon megjelenni
3; várni a csodát
|Származási hely: Degec|
Szóval az AI itt is "szép" dolgokra képes...
Nálam is recseg a mai napog OFP vel😄
megoldás a fentiekre OFPben: külsõ nézetre váltás majd vissza.Gondolom EAX észleli a pozícióváltást és ettõl magjavul ... hehhe lehet armában nem ez a gond de a jó ZSÍRos ahol tud segít.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Pl. pont az elõbbi problámés hidas pályán, ahol egyszerre x tank, meg x BMP, meg UAZ, meg robbanások, meg száncsengõ szól egyszerre akkor biz recseg undorító hangon.
Szintúgy alaplapi szarral szenvedek.
Lehet egy olcsóbb Audigy kártya már megoldaná a problémát.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Így 3X egymás után.
Na akkor robbantsd a bombákat.
Utána szerezz magadnak roketometot meg lõszert. A térképen látod hol lehet. És hajrá a köv. waypoint. Közben ki kell lõni egykét mandrót meg tankot.
Sok sikert.
Márpedig ha maga a játék nemmegy 20 fps alá,
nemvagyok hajlandó butítani a grafot az egérkésés miatt.
De hamár itt tartunk, el kell mondjam, hogy a butítás,
segít valamit, sõt majdnem jó, de csak majdnem. Számomra ez
izom zavaró ( idióta cs-s... 😊 ). Tehát ha nemtud valaki megoldást,
akkor addig nem nyomom a játékot míg a hiba kinincs iktatva.
Ugyanis imádtam az OFP-ot, abban nem volt ilyen bug... 😞