Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, az autó vezetése is rémgagyi. Egyszerûen nem lehet benne finoman kormányozni. Nyomok egyet jobbra vagy balra akkor mindig meghatározott mértékben fog elmozdulni. Ez bizony pocsék megvalósítás. Még csak bill.-el próbáltam, ha joyal jó, akkor nics gond.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sanyix
Egyetértek, sztem is csak élethûbb lett a heliirányítás, a sok sírás után kipróbáltam végre én is hogy milyen is, és csak annyi a lényeg, hogy finomabb mozdulatokkal kell repülni, és gyakran kell használni a gázkart, meg a ruddert. De ezt már pár oldallal elõbb leírtam.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bakvarnyu
most volt a spektrumon egy helikopterekrol szolo musor abban epphogy azt mondtak a mostani harci helikoptereket mar tok konnyu vezetni a tapasztalt pilotaknak. persze nem az orosz oldaliakat.egy jo pilota-lovesz paros percek alatt ledaralhat egy kisebb falut.

[NST]Cifu
Emlékeim szerint csak a riporternõ beszélt csehül, a katonák végig angolul beszéltek. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bakvarnyu
nekem mar az elso kampanykuldetesbe is angolul pofaznak
van egy fasza rekedtes hangu katona a hang alapjan elegge egy masnapos alkoholistanak tunik hehe

koschwarz
most néztem meg néhány videjót a jutúbon, és meglepve tapasztaltam, hogy az egyik helikopteresben angolul karattyoltak. az angolosítás amivel itt kavartatok, ezek szerint a hangokat is leváltotta? azt hittem csak az írott szöveget.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
hmm most nézem, hogy ezis zetor, csak nincs rajta az a megszokott kabin, ami ugye nálunk is jellemzõ...azt hittem, hogy valami amcsi szutykot tettek be...
akkor segáz 😄
\o/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Honnan?

joebacsi
jaigen, nekem a játék eddigi legnagyobb csalódása, hogy kikerült a zetor <#shakehead>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#hehe> <#vigyor>

PhantomAss
ahogy Bucser kolléga mondja.....alig várom már a black sharkot 😄 az lesz az igazi heli szim

GOOBY, pls

ev1l FlOwEr
Jó kis install helpet írtál, gratula!

Feltettem, bezebbent a cucc, csak kicsit sírós lett a szám széle, hogy 1024*768-ban képregényt nézek....

Holnapra esetleg túlteszem magam rajta, és lejjeb veszem a grafot.

Most egy kis sof jön. 😄DDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Icebird
Nagyobb hangsúlyt fektettek az üzemanyagnak a játékban mert eddig elég nehéz volt kifogyasztani.
Bár lehet hogy most meg túlzásba vitték de fuelCapacity megoldja. Tankoknál kevesebb, szóval most már nem csak javítani, lõszert feltölteni megy vissza egy technika hanem üzemanyagot tankolni is😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Igazából nekem a helivel nincs bajom, tudom hogy rohadt nehéz mert próbálkoztam komoly szimekkel is mint a jénszes epecs longbow2, csak valahogy nem az én mûfajom a forgószárnyazás. Túl nagy rajta a propeller, és még az is rossz helyen van. Lánctalpak meg ágyú sincsen rajta. 😊 Tény hogy rohadt nehéz az életben is vezetni, nem véletenül kétszemélyesek a harci helik.. viszont a programban már csak azért is nehéz, mert nincsen az ég világon semmi komolyabb mûszered ami alapján repülni lehetne a cuccot, nincs throttle, nincs varió, van szpíd meg altitúd meg mûhorizont/kompassz.. kb. mint egy elsõ világháborús vászonborítású kétfedelû gépen. Hogy a célkijelölési nehézségekrõl ne is beszéljünk. Szóval röviden felemás, adtak egy elég nehéz repmodellt, ami hajlamos a túlérzékenységre és a korrigálhatatlanságra, és az ég világon semmi támpontot hozzá, a rutinon keresztül amit megszerezhetsz idõvel, de garantálom hogy vérrutinosak is jónéhányszor földbe mennek majd multiban.

Ami viszont egyértelmûen nem tetszett, bár még csak a Cobrát próbáltam, az a nevetséges mennyiségû üzemanyag. Talán ha 5 perce elég. Multiban így mire lesz jó? Vár a reptéren, és *ha jelentik* (nem fogják) az harckocsit, felszáll és odarepül? Addigra rég nincs ott a harckocsi, mert vagy kilõtték már réges rég vagy elment onnan. Csatatér feletti repkedésre esély sincs.

Próbáld ki a Mi-17est is...

Kaszi46
Elég sok szerverre be enged multiban a csúnya törtel is. aki esetleg addig nem próbálta most megteheti.😊

*Posse*T.W.D*

Bucser
Igazából szerintem a heliirányítása most lett helyretéve. Aki játszott komolyabb heliszimekkelaz tudja, hogy bizony annak a szar helikopternek igencsak kell idõ megállni emelkedni és süllyedni. A Colective-el és a hajtómûtlejesítménynyel folyamatosan játszani kell.

Vegyük alapból a helikopter irányítást: A gázkarral a rotorok állásszögét állítod tulajdonképpõen. Ezzel befolyásolod a fordulatszámát. Ha a gázkar középállásban van a gép elkezd lebegni. a földtõl való elszakadáshoz kell egy nagyobb "fröccs" ami után visszavéve a gázkarból akár 1 méteren is lehet lebegni. Majd ha csökkented konstans sebességgel süllyedni vagy emelkedni kezd a gép. A vicces része az, hogy ahogy a vlóságban is a gyorsításhoz elõre kell dönteni a gépet.Viszont ezen esetben az emelõ erõ kevesebb így meg kell növelni a rotorok állásszögét is. Ha eldõl a felület (amit ugye a forgó lapátok generálnak) akkor a felhajtóerõ is csökken, így adni kell rá "gázt" hogy továbbra is tartsd a magasságot ám elõre is haladj. Szóval a gázzal folyamatosan játszani kell .egyyszerre 2 kontrollt kezelsz legalább vízszintes repülés során. a gázkart és az irányt... Pl nagyon jól meg lett csinálva a hirtelen körzés egy cél körül. és ezen esetekben bizony az következik, hogy a gép lezuhan😊

Nehéz a heli vezetése, de közelebb áll a valósághoz mint az az OFP-ben valaha is meg volt jelenítve. SZVSZ persze szigorúan.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem nem attól függ a kérdés hogy szeretjük-e a BF-t vagy sem, de tény hogy a heliirányítás tényleg el van baszva, meg még egy pár dolog az ArmA-ban.

- beakadások a tereptárgyakba, ugyanígy menj föl egy víztorony vagy az építkezés alatt álló ház tetejére. "Kissé" nehézkes. Elõször is el kell tökölni azzal hogy az ember megtalálja azt a pontot, ahol fel tud mászni a létrára. Fönnt aztán azt látja, hogy kilógott a korlát mögül, és leesett. Vagy lefeküdt, és lóg a lefegõben.
- A hangok effektek. egyszerûen tré, fos, igénytelen, a leggyengébb pontja.
- AI, ami az ég világon semmit nem fejlõdött az OPF óta, az pedig nem ma volt. Ha van scriptelve, odamegy. Ha már ott van, lõ. Ha lõnek rá, lefekszik. Ha nem lát semmit, nem lõ, nem csinál semmit. Köbö ezt tudja.
- bugok a küldetésekben, szarul mûködõ scriptek, van mission objective ablak, ami aztán eltûnik.
- A sérülésrendszer elavult
- cseh nyelvû híradó. Szörnyû egy nyelv. 😊 :p

Nem mondom hogy a BF jobb, én nagyon keveset játszottam vele mert ott is ugyanez baszta a csõrömet csak még jobban. Viszont a BF2-ben legalább van (némi) fejlõdés az elõzõ részhez képest, és az alapdolgokat nem tolták el annyira, gondolok itt megint a hangra, és a beakadásokra, amik a legidegesítõbbek. Az egyetlen mentõöv az a néhány küldetés, ami hangulatosabbra sikeredett, de az eredeti OPF-hez képest nagyon rövidek, egyszerûek. Menj ide, védd meg ezt, esetleg menj tovább, ölj meg mindenkit, szállj be a jármûbe.

Valahol ott tartok a kampányban hogy az amcsik ellentámadnak végre, mert hogy megjöttek a maríín-ok. És kezdem uncsizni a dolgok, kb. eddig tartott hogy visszaemlékezzek hogy hogy volt az OPF-ben, na itt tökugyanígy van, csak csilivilibb a grafika, és irgalmatlanul szarok a fegyverhangok. A realizm mod javít rajta valamit, amíg nem lõnek rád, amit onnan tudsz, hogy valami kattog. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még egyetlen egyszer sem sikerült a nyomjelzõk nélkül arra asszociálnom, hogy itt bizony gépkarabéllyal, ne adj isten géppuskával lõnek...

Talán modokkal lesz javítva, illetve a multi kárpótol érte, de ez így egy kicsit kevés hosszútávra, fõleg mert itt nincs az mint az OPF-nél hogy aszta, ilyen még nem volt, nagy sziget stb.

Cream78
😄.... Oks... Megnézem! 😄

joebacsi
én azt mondom, hogy kezdj el a mission editorral ökörködni...és ha már azt veszed észre, hogy az egész délutánt elb@asztad azzal, hogy terepen versenyezteted 2 bottal a skodát és a traktort, miközben helibõl figyeled, hogy melyik nyer, nah azután mond, hogy nemtetszett meg 😄

Cream78
Simán! 😄
Attól csk kicsit viszketek...

Keresztül száguld rajtad mondjuk egy 7.62es lövedék és te futnál tovább mi? 😄

Cream78
Okés! Értem alényeget, csak az elsõ nekifutásra ez nem fogott+..
De remélem egy-két jó csata után másként fogom értékelni a gammát....
Nekem a lent említett gamma is egy év elteltével kezdett igazán tetszeni annyira, hogy megvegyem eredetibe.... 😄

joebacsi
a sok pro vérpistike, aki 30 órát seggel egy játék elõtt naponta itt semmire se megy, mert hiába az überskill, a reálisabb mozgás, illetve fegyversebzés miatt, ha nem fedezik a popóját ugyanúgy halott...jóval csapatorientáltabb az egész az egyéni teljesítménnyel szemben...itt nincs olyan, hogy 1 ember ledarál egy egész squadot, akik együtt mozognak...

Cream78
Pont multiba tapasztaltam, az egy golyó egy halált... De lehet csak mindenki jó passzban volt....

Cream78
Nem baj azt is túlélem.... 😄

Az nem nagyon érdekes hogy hol talál el a golyó mert az AI szinte kivétel nélkül fejbelõ 😊 boooomheadshot!

joebacsi
bár nemvagyok teljesen tisztában az arma sebzésrendszerével, de felsõtestre 2-3 golyó kell...illetve ha lábon lõnek akkor pl nem tudsz felállni, de életben maradsz (a nagy távolságok miatt multiban ez elég gáz...ezért mindig legyen nálad +1 gránát, mert itt nincs gombnyomásos suicide 😊)

Cream78
Azt legalább tudom élvezni... Bár néha az is idegesítõ tud lenni, fõleg ha a sok pro nem haggya az embert kettõt lépni....

Szóval elsõ nekifutásra az arma nekem csalódás, de remélem változik majd a véleményem....

Cream78
Joy-al gondolom könnyebb írányítani a heliket, de billel azé elég gáz...(azé bírtam vele) 😄

Hány lövést, 😊) Szerintem egy lövedéktõl nem kell feltétlen elpatkolni.. Attól függ hol talál a goló...

joebacsi
bezzeg bf2 delfinje nagyonjó, mi? 😊
meg a sok mogyoróköpködõ fegyver...ez legalább tényleg reális

miért, te hány lövést bírsz? omg

DOGMAN
rudder.... meg ilyenek... hmm

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

heli irányitás mirét lett elbaszva? mert nem csinál magától mindent mint bf2-ben? lol...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Cream78
Az ember mozgása... mint a lajhár... Egy lövés egy halál? 😊
Mind 1, csak megkedvelem majd ha kicsit jobban megismerem...

Bucser
ehhehehhee😄 valóban ha lejött és kipróbáltad és inkább Bf 2 akkor valóban nem neked való😊

A BF2 -rõl elég 2 óra véleményt alkotni😄 Szerintem errõl nagyon nem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cream78
Lejött kipróbálltam, graf rendben, megy faxán, de szerintem nem egy nagy eresztés... Inkább Bf2......

Heli irányítás eléggé el lett b@xva, a többi jármû tetszik...
De mondjuk most fáradt vagyok, majd megnézem pihenten is....

repvez
vedd vissza mindent a legalacsonyabbra akkor biztos hogy olyan homályos mosott ironsight lesz hogy csak na 😄
joebacsi
mér, amúgy nem? 😊

Szerintem a textúrákat Kegetys Photoshop textura pluginnal csinálják vagy mittudomén...
nekem most az a legnegyobb gondom ,h elhomályosodó ironsightokat akarok ,de akkor meg baromira szaggat 😞

repvez
Egyébként ahhoz milyen progik kellenek hogy az egyenruha texturáját lehessen megváltoztatni?A PS-en kivül, és hol kell keresnem azokat a fájlokat amik az egyenruha texturához kötödnek?
repvez
Egyébként ahhoz milyen progik kellenek hogy az egyenruha texturáját lehessen megváltoztatni?A PS-en kivül, és hol kell keresnem azokat a fájlokat amik az egyenruha texturához kötödnek?
Hát azok nem olyan nagy modok szal ilyenek vannak ,h heli meg tank hagját javítja ,h 1km-rõl már ne olyan legyen mintha ott lenne. Amíg nincsenek toolok még csak texturázásokat tudnak.Készül valami VIRUS nevû totál konverzió biztos régi O2-vel. És nem cseszi el a gamét (legalábbis nekem nincs semmi gondom az eredeti verzióval).

repvez
probálta már valaki azokat a modokat amik az arma.infon vannak?
ha igen mondana rola valamit hogy mit kell vele kezdeni és hogy nem rontja e el a játékot ugy értve hogy nem indulna el utána.
repvez
nem tudom ezt már láttátok e
kung fu
Ha már ilyeneket meg lehet csinálni akkor remélem majd lesz olyan mod hogy nem egy pont korül forog majd az emberke mint most
Hát éppen ezaz...nincs benne kameraváltás...meg egy csomó minden nem mûködik...nekem pl a trigger nem kapcsol szöveget,ha érzékel...
f2d
Én föladtam nem játszok már vele.<#szomoru1> Rettenetes a kodoptimalizálatlansága, amint többen mozognak a pályán szaggat és a hangok is elmennek. Szerintem ez valmi ratyi beta verzió, majd jövõre jön a rendes angol nyelvû végleges kiadás, legalábbis bízom benne.
(Januárra jó lesz még az OFP, keress hozzá jókis új pályákat!!)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

repvez
Na ma volt egy huzos missionom 1 ora 15 perc volt.
Természetesen mindent magamnak kellett csinálni mert hiába mondtam bármit az AI-nak csak azt hajtogatta hogy negativ.
Sanyix
Eddig se volt kameramozgás editorban, nem is tudom hogy editorból hogy lehetne megoldani. Viszont scriptbõl simán lehet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Raptor 2
Na mosmár elvileg kell hogy lássátok...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu