Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de nem akarok személyeskedni<#whatever>#whatever>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ezt írtam be telepítésnél REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT
Modok vannak, más kérdés, hogy annyira merev a rendszer, hogy a készítõk vért izzadnak még az apróbb változásokhoz is.
Ja, és az csak most jutott eszembe, mit csináltak a legnagyobb mod (DC) készítõivel. Felvásárolták az egészet jól potom 300e $-ért, aztán a bf2 kiadása után kb. 3 hónappal lapátra tették az egész csapatot.
Mondjuk az EA-rõl rosszat írni nem nagy kunszt, ezzel van tele a net 😊
mondanom se kell, hogy mennyire örültünk neki, mert mire kijött rá egy napra játszottunk nemzetközi meccset 12vs12ben, ahol ugye a szabályok szerint mindig a legújabb javítással kell játszani, ezért mindenkivel leszedetni gyorsba az új peccset, szervert is gyorsba frissíteni (amivel persze nem kompatibilis az elõzõ remote kliens), mivel egy másik csapatnak is hostolunk szervert, ezért ez dupla élvezet...a szerver frissítés után meg nagyon nem akaródzott megfelelõen mûködni, így jó kis 120as pinggel kellett játszanunk külföldi szerveren, buktuk is a meccset 😞
undorító delfin ugrabugra még mindig megvan, meg néha a havert is ellenségnek mutogatja, és most 2142 után már sansztalan hogy lépjenek akármit is...szal ja, nagyonjó a support <#levele>#levele>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs mod? De van.
1 évente új rész? igen
Mi rosszat tett hát akkor az EA?
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
Clear Sweep III.
Uff!
Freudi elszólás?😄
Egyébként igazad van😄
"... megállja a helyét a 20. században ..."
Csak kötekedésképpen , ez most nem a 21-ik ? Vagy szándékos volt ?
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1.: lezáratják a kódot, és nem lesznek modok jó ideig
2.: OFP szigetekk és kapány nem kerülnek át az ARMA-ba soha (jogviták miatt pedig nézd a BIS már meg is hirdette rá a projectet)
3.: Kérdés hogy álltak volna a BIS katonai fejlesztéseihez.. lehet, hogy nem rajnogtak volna azért ha a BiS mást is csinál az õ játékukon kívül. Márpedig a cseh srácok ebbõl tartják el magukat.
Én az az igazság, hogy örülök ezen játék esetén, hogy bár kicsitr nyögvenyelõsen de végül ki lett adva és olyan formában hogy megállja a helyét a 20. században (jó nem optimalizáltság terén) de elég sok részén)
Nekem tetszik nagyon és szerintem ezzel is elleszünk Game 2 megjelenéséig mint az OFP-vel voltunk idáig😊
Apropó Mission Wizard ... Tudja valaki hogyan tudom növelni az AI létszámát a Wizardban? Nem az Editorban!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Fõleg olyat keresnék, amiben egyedül gyakorolhatok (egy kupacban mindenféle jármû és bizonyos távolságban rakat ellenfél). Égne a pofám úgy fellépni valahol egy szerverre, hogy még az alapokat sem tudom.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De jó ez nekem 😊 Fõleg a pénztárcámnak 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem most X2 3800+, DFI Lanparty UT SLI, 2x1GB Hynix ECC, 7900GT döcög itthon ... Gondolkoztam a Core Duo cserén ... 6300, ASUS P5B Deluxe és hasonló 2x 1GB 800-as mem-re 60 ropit kellett volna rádobnom ... Az meg rengeteg ... (Fõlegy hogy az X2-esem 2700-at megy alapfeszen 😊 ) ...
Szóval én megtartom az S939-es platformot asszem ...
A számlán ez látható:
1 Armed Assault PC
2 ArmA: Armed Assault- special edition (lol)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nekem most még itt figyel a polcon (1hete szemezek velük kb):
Abit AB9PRO, Core2Duo E6400 ez több mint valószínû @ 3800-on ketyeg majd
2GB GEIL 800mhz és ugye a lent látható Gainward 8800GTS...
Ami per pill még a házban van:
Abit NF7, AthlonXP 3200+ , 1GB ram, MSI 6600GT (128mb) Ezen nemtom hogy megy az ArmA most már nem is fogom kipróbálni. (ja igen eza konfig mondjuk Cifu ledobott gépe volt kb 1éve, vga nélkül offkorz)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Örülnél ha mongyuk az EA lenne a kiadó? Akkor leve 12999HUF lett volna, kijött volna hozzá 4 peccs 2 év alatt, minden peccsel 8324376524 új hiba, 2 év után meg újabb rész, még több buggal, de a neten megvásárolható + fegyverekkel?
Jobb lett volna?
Én is most kezdtem kicsit tuningolgatni a procit, mert unszimpi volt hogy normal - low beállítások mellett 1280x1024-ben szaggatok 😞
Gondolkodtam platformcserén is, de neveccségesen lement az ára sima S939-es cumónak ... szóval marad ez ... VGA csereberék lesznek max ...
Czech Republic: BI & JRC & CQE
Slovakia: BI & JRC & CQE
Austria: Morphicon
Germany: Morphicon
Switzerland: Morphicon
Poland: Lem (15th December 2006)
Russia: Akella (To be Confirmed)
EU & Others: 505 Games (Q1 2007)
Nem, 1általán nem nyugtattál meg...
Ez remélem így már jobban alszol....

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De a triggeres küldik néha megölik az idegeimet ... most megint kezdhetem elõrõl az egyik pályát a Campaignban (122353263-ik alkalommal ...) mert a végére érek és nincs vége 😞
És ez már az 5-ik ilyen a kampányban 😞