Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja arról nem is beszélve, hogy ide is be lett már írva párszor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Bitom az ilyen álszent embereket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

koschwarz
aha, nem kicsit nézik általában gyökérnek azt aki fórumba irogat be telepítõkódokat...nem akartam ezt írni, ezért tettem be a szmájlit

de nem akarok személyeskedni<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Raptor 2
Ha valaki tuggya mi a címe az editoron belül, és megmondaná, megköszönném...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Emberek! Nem találom ezt a zenét, az EDITOR-ban: muzikk, pedig a Campaignban hallottam!!!!

Shep
Hát ezért kár volt a hozzászólásaid számát növelni, közben szedek egy krekkelt peccset hátha az jó lesz.

koschwarz
<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shep
Megvan a game, telepíteném az 1.01-es cseh peccset amit innen szedtem le és azt írja, hogy wrong cd key. Ilyenkor mit lehet tenni?
ezt írtam be telepítésnél REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT

Arról már ne az EA tehessen ha eladták x összegért a céget...

Nah, hát mások nagyjából már leírták. Még annyit, hogy a sorozat alkotóit (DICE) idõközben bekebelezte a kiadó. Valószínûeg rendes FPS-t már nem is látsz többet tõlük, mert õk már MMOFPS-ben és hasonlókban gondolkodnak. Közben még megpróbálják a lehetõ legtöbbet kihozni a bf2-bõl (booster packok, bf2142 és egyéb hülyeségek), de szerintem ez nem jött be nekik.

Modok vannak, más kérdés, hogy annyira merev a rendszer, hogy a készítõk vért izzadnak még az apróbb változásokhoz is.

Ja, és az csak most jutott eszembe, mit csináltak a legnagyobb mod (DC) készítõivel. Felvásárolták az egészet jól potom 300e $-ért, aztán a bf2 kiadása után kb. 3 hónappal lapátra tették az egész csapatot.

Mondjuk az EA-rõl rosszat írni nem nagy kunszt, ezzel van tele a net 😊

joebacsi
az 1.41 valami egy darab 8adrendû szerverhibát orvosolt, amit abszolút nem vett észre senki, viszont 2-3 új bug jött vele együtt, és ezért 600megát kellett leszedni, mert csak egybecsomagolt patch verzió jött ki...
mondanom se kell, hogy mennyire örültünk neki, mert mire kijött rá egy napra játszottunk nemzetközi meccset 12vs12ben, ahol ugye a szabályok szerint mindig a legújabb javítással kell játszani, ezért mindenkivel leszedetni gyorsba az új peccset, szervert is gyorsba frissíteni (amivel persze nem kompatibilis az elõzõ remote kliens), mivel egy másik csapatnak is hostolunk szervert, ezért ez dupla élvezet...a szerver frissítés után meg nagyon nem akaródzott megfelelõen mûködni, így jó kis 120as pinggel kellett játszanunk külföldi szerveren, buktuk is a meccset 😞
undorító delfin ugrabugra még mindig megvan, meg néha a havert is ellenségnek mutogatja, és most 2142 után már sansztalan hogy lépjenek akármit is...szal ja, nagyonjó a support <#levele>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Bocs ez nem EA topic, de nagyon sok szar jön ki a keze alól. ÉS a gond az hogy ráüla licencre és lehetõséget sem ad más cégnek, hogy azonos témában egy profi dologgal elõrükkoljon. (itt kifejezetten a sport licencekre gondolok amikbõl igen nevesa címeket lehetnekihozni PC-re...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én örülök az EA-nak. jó sok szervert üzemeltetnek, mégse kell amcsiba konnektálódnunk egy jó játékért <#eljen>

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

bakvarnyu
Sztem nem állította meg a supportot, ha jól tudom most jött ki az 1.41 patch. és a játék egyáltalán nem szar sõt. de az ea attól még szar. persze minden multicég szar.

joebacsi
hmm azért armaban is vannak szépségek, mission editorban próbálgattam az egységeket, és a próbaszigeten rögtön felszaladtam a t72-esel a palatetõs magtár tetejére <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
<#eljen>

Bucser
Szar játékot adott ki?<#idiota> Ráült nagyon sok neves licenre?? egy full bugos játékhoz megállítja a supportot mert jön az új rész ami ráadásul nem is ugyanaz a kategória?? Soroljuk még a bûneit?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Arra van valami megoldás, hogy ha bekapcsolom a hardweres gyorsitást a hangnál akkor idonként elhalkulna szöveghang, ill. hogy az autok meg a helikopterek hangja olyankor is hallatszik amikor látszolag nincsen is a közelben olyan eszköz.Föleg a lögyakorlat pályán volt állandoan autohang.
konkrétan mit tett vele?
Nincs mod? De van.
1 évente új rész? igen
Mi rosszat tett hát akkor az EA?

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

Igen, ez lenne a jobbik eset, hogy azért mentek saját utakon, mert nem voltak hajlandók lefeküdni a nagy kiadóknak. Csak meg kell nézni mit mûvelt az EA is a Battlefield szériával.

Itt egy jó kis single küldi:
Clear Sweep III.

Úgyvan!Éppen ezért becsüljük meg a BIS fáradozát (és hogy nem adták fel elveiket,és nem adták el magukat 1 tetü nagy kiadónak,ezzel megfosztva a rajongókat a többéves fergeteges játéktól) úgy hogy megvesszük az eredeti játékot,pláne ha még akarunk majd vmikoris nyomulni az OFP2-vel.Ennyit igazán +érdemelnek a srácok.Ugye?
Uff!

Bucser
<#hehe>

Freudi elszólás?😄

Egyébként igazad van😄

OFF
"... megállja a helyét a 20. században ..."
Csak kötekedésképpen , ez most nem a 21-ik ? Vagy szándékos volt ?
ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

trident
Oksa, még nem nagyon néztem, kissé idegen még nekem az Arma.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bucser
Azért nincs rendes global kiadója a játéknak mivel nem tudtak úgy megállapodni egy kiadóval sem ahogy õk akarták. Az OFP nyílt moddolható platform volt ennek köszönheti/köszönhette a sikerét. Ha egy nagy kiadóhoz kerül a játék tutira veheted, hogy

1.: lezáratják a kódot, és nem lesznek modok jó ideig
2.: OFP szigetekk és kapány nem kerülnek át az ARMA-ba soha (jogviták miatt pedig nézd a BIS már meg is hirdette rá a projectet)
3.: Kérdés hogy álltak volna a BIS katonai fejlesztéseihez.. lehet, hogy nem rajnogtak volna azért ha a BiS mást is csinál az õ játékukon kívül. Márpedig a cseh srácok ebbõl tartják el magukat.

Én az az igazság, hogy örülök ezen játék esetén, hogy bár kicsitr nyögvenyelõsen de végül ki lett adva és olyan formában hogy megállja a helyét a 20. században (jó nem optimalizáltság terén) de elég sok részén)

Nekem tetszik nagyon és szerintem ezzel is elleszünk Game 2 megjelenéséig mint az OFP-vel voltunk idáig😊

Természetesen nem, de ne mondd már, hogy csak ez a két út létezik egy (ilyen) játék eladására!

DummyBoy
Ja ... legjobban a Mission Wizard teccik 😊 Beállítom hogy milyen küldi, milyen idõben , utánna meg a pontokat áthúzgálom és mehet is az ökörködés ...

Apropó Mission Wizard ... Tudja valaki hogyan tudom növelni az AI létszámát a Wizardban? Nem az Editorban!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
pár kattintásból te is csinálhatsz ilyet magadnak...

trident
Szerkesztett már valaki küldetést?

Fõleg olyat keresnék, amiben egyedül gyakorolhatok (egy kupacban mindenféle jármû és bizonyos távolságban rakat ellenfél). Égne a pofám úgy fellépni valahol egy szerverre, hogy még az alapokat sem tudom.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DummyBoy
Nem ARMA miatt lett volna csere ... Idõtállóság miatt ...

De jó ez nekem 😊 Fõleg a pénztárcámnak 😊

Sanyix
Procicserével nem is érnél sokat armánál... annak videokártya kell(mint általában a játékoknak), prociban még a 2500+-om is elég neki 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DummyBoy
Nem rossz 😊

Nekem most X2 3800+, DFI Lanparty UT SLI, 2x1GB Hynix ECC, 7900GT döcög itthon ... Gondolkoztam a Core Duo cserén ... 6300, ASUS P5B Deluxe és hasonló 2x 1GB 800-as mem-re 60 ropit kellett volna rádobnom ... Az meg rengeteg ... (Fõlegy hogy az X2-esem 2700-at megy alapfeszen 😊 ) ...

Szóval én megtartom az S939-es platformot asszem ...

Az a tragédia, hogy egy ilyen game nem talál magának normális kiadót, mert már rétegjátéknak minõsül. Akkor ettõl csak rosszabb lesz?

JohnnySmith
Egy kis on is legyen, posta költség nélkül (átszámítva) 8500ba került/db az ArmA.
A számlán ez látható:
1 Armed Assault PC
2 ArmA: Armed Assault- special edition (lol)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Jah 😄 de már egybe lenne😊

Nekem most még itt figyel a polcon (1hete szemezek velük kb):
Abit AB9PRO, Core2Duo E6400 ez több mint valószínû @ 3800-on ketyeg majd
2GB GEIL 800mhz és ugye a lent látható Gainward 8800GTS...

Ami per pill még a házban van:

Abit NF7, AthlonXP 3200+ , 1GB ram, MSI 6600GT (128mb) Ezen nemtom hogy megy az ArmA most már nem is fogom kipróbálni. (ja igen eza konfig mondjuk Cifu ledobott gépe volt kb 1éve, vga nélkül offkorz)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DummyBoy
Arra, hogy ez nem egy BF2 ...

Örülnél ha mongyuk az EA lenne a kiadó? Akkor leve 12999HUF lett volna, kijött volna hozzá 4 peccs 2 év alatt, minden peccsel 8324376524 új hiba, 2 év után meg újabb rész, még több buggal, de a neten megvásárolható + fegyverekkel?

Jobb lett volna?

DummyBoy
Kellett neked ilyen gagyi VGA ... <#hehe>

Én is most kezdtem kicsit tuningolgatni a procit, mert unszimpi volt hogy normal - low beállítások mellett 1280x1024-ben szaggatok 😞

Gondolkodtam platformcserén is, de neveccségesen lement az ára sima S939-es cumónak ... szóval marad ez ... VGA csereberék lesznek max ...

Azt se nagyon értem mondjuk hogy, szinte minden országban más a kiadó, mire jó ez <#confused>

Czech Republic: BI & JRC & CQE
Slovakia: BI & JRC & CQE
Austria: Morphicon
Germany: Morphicon
Switzerland: Morphicon
Poland: Lem (15th December 2006)
Russia: Akella (To be Confirmed)
EU & Others: 505 Games (Q1 2007)

Nem, 1általán nem nyugtattál meg...

JohnnySmith
Azért mert balfasz kiadót találtak... (jobb mint a semmi)
Ez remélem így már jobban alszol....

És nehogy aztmondjátok hogy az angol szinkronhangok miatt tartana még pár hónapig <#falbav>

Télleg mi van (pontosabban, mi nincs) a német verzióban amitõl fele akkora mint a cseh, rájött már valaki <#confused>, és angolra miért kell ennyit várni, mire kijön már a világ összes nyelvére le lehetne forditani tutorialostul, campaignostul, menüstöl, mindenestül?

JohnnySmith
Csak az a baj hogy még ezen sem fut röccenés mentesen....szvsz (vagyis nem hiszem)

DummyBoy
VGA-t elfogadnam ... 😊

JohnnySmith
Sajna csak holnap tudom tesztelni tekintve hogy még nincs összerakva az új gép... majd kell 2ember a multihoz hamár 3 ArmA-m van <#ravasz1>

Raptor 2
Meg. A változatban alapbol benne vlt, feltettem...

JohnnySmith
Kis off (most jöttek)

Sanyix
1.01 patch megvolt?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DummyBoy
Ja ... tudom 😊 Én arra gondoltam, hogy nregeteg küldetésnél szopom meg azt hogy a küldetés effektív hossza 20 perc, én lenyomom 47 alatt mert nem hajlandók a kecsegek azt csinálni amit mondok ...

De a triggeres küldik néha megölik az idegeimet ... most megint kezdhetem elõrõl az egyik pályát a Campaignban (122353263-ik alkalommal ...) mert a végére érek és nincs vége 😞

És ez már az 5-ik ilyen a kampányban 😞

Raptor 2
Na, én is kipróbáltam. A játékkal magával teljesen elégedett vk. Ezt vártam. Szép is, jó is. DE! Az a k**va optimizálás. Áhh Szinte csak Lowon játszható nálam.(bár úgy tényleg akadásmentes) Ezen: AmdA64: 3200+, 2GB RAM, Ati X1600 Pr 256mb. Na, azért többre számítottam. Editorban Tiszta pályán akár Fullra is húzhatom a grafot, nem akad, pl nagyobb város felett helikopterrel se. De Campaing, Missions, az néha elég gáz.