Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oxigen elméletileg 1hét mulva, Visitor 2 hét 😊
Te mit tudsz errõl az Oxigen és Visitor nevü progiról ami átkonvertálja az OFP-s addonsokat Arma alá ? Ezt Cifu FAQ-jában olvastam de hallottam már régebben is hogy lesz ilyen lehetõség . Ez önmagában nem is lenne rossz fõleg Az RAH-66-os meg az OICW kellene már .
#ofp.hu@irknet
Lám , ez nem is lesz rossz . 😊))
Hova lett az Arma faq???Multkor még ott volt?!?!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kár szétbaxni a topikot...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
befejeznéd?? Ha meg véleményed van akkor bökd ki.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...
most mi nem tetszik?
Akkor nem rakom fel , így is meg vagyok elégedve az FDF Sound Pack-al , nagyon valóságos hangok vannak benne így is .
Azért még hiányolom a Armából pl a T80-ast ami sajna nincs benne . Neked megvan a Demo-nak a 3. pályája fullos Arma alá ahol oda le kell menni a városba és írtani ?
Azért még hiányolom a Armából pl a T80-ast ami sajna nincs benne . Neked megvan a Demo-nak a 3. pályája fullos Arma alá ahol oda le kell menni a városba és írtani ?
#9839: ajaj 😛
#9838: Kipróbáltam. Szar hangok, tele van fölös .pbo-kkal. Multit nem próbáltam vele 😊
#9838: Kipróbáltam. Szar hangok, tele van fölös .pbo-kkal. Multit nem próbáltam vele 😊
most már csak jó
tempit meg lefokozom
tempit meg lefokozom
www.armed-assault.hu
Te már kipróbáltad a XAM Total Conversion kieget ? Multiban nem zavar bele ?
köszönjétek pedrónak 😊
Azt írja a honlapon a szerver áttekintõ,hogy nem fut a szerver<#szomoru1>#szomoru1>
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Megvan valakinek közületek a Demo játék 3. pályája az a coop-os ami jó a fullos game alá ? Vagy honnan lehetne letölteni ? Próbáltam a demó-ból kiszedni de az valami más formátum és nem volt jó .
bár már biztos késõ, de újraindítottam
ha meg már ment rendesen, és játék közben b*sztalak ki titeket a szerverrõl, köszönjétek tempinek 😊
ha meg már ment rendesen, és játék közben b*sztalak ki titeket a szerverrõl, köszönjétek tempinek 😊
www.armed-assault.hu
én csak az oldalon vagyok admin (<#hawaii>#hawaii>) a serverhez nincs hozzáférésem.
mitnézzek?
Nekem sajnos nem mûködik mert a XAm bin fájlja miatt hibát ír ki😞
Pedig az 1.2.5-ös verziójú XAM
Pedig az 1.2.5-ös verziójú XAM
Én felraktam,de ahhoz le kell tölteni az 1.08-al kompatibilis változatot ha jol emlékszek az a 1.2.05-ös változat.És nem kell másolni semmit sem mert feltelepiti magát ahova kell manuálisan csak az indito paraméternél kell megadni az elérési utat a sokásos -mod=XAM kiegészitéssel.
Csak ahogy irtam nem vettem észre olyan nagy változást vele.
Csak ahogy irtam nem vettem észre olyan nagy változást vele.
A XAM-ot használja valaki?
Elég csak a mappáját bemásolni a játék fõkönyvtárába vagy felül kell írni az eredeti fájlokat a XAM fájljaival?
1.05-tel mûködött úgy ,hogy felülírtam most felraktam az 1.08-at és így hibát ír ki ha pedig csak bemásolom a XAM mappát akkor nem mûködik.
Elég csak a mappáját bemásolni a játék fõkönyvtárába vagy felül kell írni az eredeti fájlokat a XAM fájljaival?
1.05-tel mûködött úgy ,hogy felülírtam most felraktam az 1.08-at és így hibát ír ki ha pedig csak bemásolom a XAM mappát akkor nem mûködik.