Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
végülis a játék fizikáját használja. Egyszerû lowpoly téglákat alkotott és scriptel összekötötte õket melyek nagyobb fizikai hatás esetén elválnak. (gondolom én)

Így nincs szüksége sokkal nagyobb erõforrásokra mint az OPFEC blood effecteknek... (ugye ott is a fröccsenõ vér sokezer spheroid objectbõl áll). Ezért van a lassulás az alphaban mert még nincs optimalizálva.

Majd meglátjuk mi lesz belõle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
erre azért kíváncsi vagyok, mert így ránézésre is rengeteg adattöbbletet jelent, amit továbbítani kell...lanra, vagy netre írták?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Aztmondták 100% multibarát lesz
jah és minden sértõdöttsége ellenére bennevan a VTE teamben 😊

Bucser
Majd látjuk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
jópofa, de gondolom multiban ez kivitelezhetetlen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
"Mert sok a köcsög" (ha jól emlékszem)

Néhány faszparaszt tajbunkó nyavajgiott, hogy hol van már az addon amit ígérget.... meg a töke tele lett a communityvel aki a BIS forumon van.

Me' sertodott?

#ofp.hu@irknet

Bucser
DEANO minden sértõdöttsége ellenére dolgozik a dynamikusan rombolható környezet (épületek, jármûvek) megteremtésén.

Csak a téglázat egy-két bomba után

Épületek rombolása

És egy kis történelmi áttekintés

qd

na mivan mégis visszhangos az fdf? pedig miko kijött nagyon odavoltál érte :/

Inkabb a bizont tettek volna bele :/

#ofp.hu@irknet

De ettõl még a BI belerakta a játékba 😛

Végeztem az 0.1 beta verzióval 😊 az összes kézifegyver + M2, DSHK hangját lecseréltem, .cpp-vel szenvedek éppen...

Miért ne érne? Szubszonikus lõszerrel ugyan olyan csendes lehet, mint egy M16/M4...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Raptor 2
Hangtompítós AK? Hát sztem nem sokat ér a hangtompító egy AK-n a valóságban...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

AK74 ,(hangtompítós),M4,(hangtompítós),M16,M249,M240,PKM,SVD,M2,DSHK,30mm
van kész eddig 😊 ma meglesz a többi + remélem még a config s akkor este már azzal nyomhatjuk 😛
Ja és ezeket ne hasonlítgassátok az FDF soundpackal mer nem ilyen agyonvisszhangosított hollywoodi hangok lesznek :]

A legjobb akkor is az volt, mikor minishak-on Donnal téptünk vissza az emeggyel, kb 1mm-es armorral (6 lövés 😉 ), nyomunkban 2 ruszki tankkal, üvöltözve, hogy akinél csõ van figyeljen, zede meg lazán kilawozott minket 100m-rõl 😊)

Persze zede velünk volt 😄
L H Oswald HUN
Szevasztok!
tpM! Soundpackal hogy állsz? <#email>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Ajajj , ezt ényleg nem könnyû de megpróbálkozom vele . Köszi , talán sikerül az OICW fegyó .
36 perces kop video, tokjo pelda a csapatjatekra, igaz ai-k ellen:

http://dslyecxi.com/videos/jul1_mout_patrol.wmv

Csak a nem fuggoleges hazakat nem ertem...

#ofp.hu@irknet

Na és mikó Zs meg Bubba zsákmányolt leoval iszkolt hazafelé BF1en?
Én meg arra jártam BMDvel😄

A Béna.

Ja, bar szerintem kar rad ennyi byteot vesztegetni 😊
na má én vagyok a téma? qd

Bubu meg rendszeresen kierpegezte CTI-n a teherautot, ha veletlenul nem vartak meg 😊

#ofp.hu@irknet

w77d
van itt vki aki vista 64bit-el nyomja??

Boconadi
"Volt, hogy 45 fõs pályán, bubu ledobta a helit az enemy respawnra, és még sorolhatnám..."

Fú de megnéztem volna 😄
m1c1mack0
Jo volt a ctf, de az a TK-zas szerintem sem volt olyan poenos.

Nem voltak olyan jók azok a CTF-ek... ködös meg mindenféle ambient... olyasmi kéne mint OFP-nél Everonon TCZ! 😊

Egyébként meg nem kell ezt olyan véresen komolyan venni 😊 Ha ez ennyire felidegesít, akkor egy lanparty-n sztem agyvérzést kapnál 😊

Volt, hogy 45 fõs pályán, bubu ledobta a helit az enemy respawnra, és még sorolhatnám...
Tényleg nem jött le senki. Csak nem volt admin. Addig meg unalomûzésként lövöldöztek a respawnon. Én is. Jó móka volt. Inkább ez mint, hogy hummer-el autózgassak doloresbe negyed órát 😊))

A CTF-ek viszont egész jók voltak.
^^
1. ha jól emlékszem te ott se voltál (ebbõl adódóan honnan veszed ezt a baromságot)
2. igen megbeszéltük, hogy berakunk 1 CTF-et és valaki poénból lelõtte a másikat ebbõl alakult ki egy helyi lövöldözés és lõttük egymást.
és képzeld nem jött le senki sem a serverrõl.

wardogzombie
arrol beszélek hogy mikor már untad a mapot beáltál a respawn pontra és sorba szedegetted le az emberkéket erröl beszélek.amit tegnap produkáltál csak nem mapváltás lett belöle hanem lejött mindenki a szerverröl. gondolom rémlik de ha nem eröltesd meg az agyad.

Boconadi
TÉK
Boconadi
biztos lelõttél mindenkit<#gonosz1>
Márcsak ki kéne deríteni, hogy mirõl beszél...

Boconadi
látom te nem nagyon szereted tempikét
wardogzombie
gratulálni szeretnék a mai teljesitményedhez tényleg le a kalappal.
<#nezze>lelövöldözöd a saját társaidat ehhez azért kell tudomány.<#worship>

Ehh én csak fegyvert tudok 😊 a többit nehéz...
itt van 1 leírás hozzá

Le tudnád írni majd hogyan is kell átkonvertálgatni az OFP-s cuccokat ? A szigetek nem is annyira érdekelnének inkább az addonok , milyen tool-ok kellenek hozzá ?
akkor jó 😊

Adam II
Beírtam így és pont úgy sült el ahogy akartam. A fegyverek hangja fdf de a tankban megmaradt a rádióbeszélgetés meg van nyomjelzõ és XAM-os robbanás effektek. Nem gondoltam volna ,hogy pont az lesz amit szerettem volna.

Jah... és nem a konvertáláshoz kellenek majd 😊
Mostani toolokkal is mindent lehet konvertálni (igaz szigetet nagyon nehéz)

Ehhh az nehéz lesz mert mind2nek külön cfg-je van.
-mod=@XAM;FDF_Sounds

Adam II
Azt meg lehet csinálni ,hogy több modot használok egyszerre?
A XAM-ban van egy két dolog ami önmagában tetszik viszont a fegyverek hangjai nem jók ezért az FDF sound pack hangjai jók lennének helyettük.
Tulajdonképp azt szeretném ,hogyha néhány elem külön megmaradna a XAM-ból (mondjuk a nyomjelzõ) de a hangok az FDF-bõl lennének.

megy

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

w77d
vista alatt egyébként megy a game???

w77d
köszi

Nem...az a game2 :]

2145 Q4
MarkBlade
Köszi! És bocsánat de nem vettem észre.. 😞
Köszi , már várom nagyon .

www.supergamer.hu

Rendelést lead , és küldi a futár 1 napon belül . Ha jól tudom akkor olyan 10490 Ft az angol verzsön .