Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lehet, hogy egy kisse tulzas, hogy a jatek egy vicc, de rengeteg olyan dolgot elszurtak benne , ami idegesítõvé teszi a játékot."
Ez már kezd konstruktív kritikába hajlani és igaz is, de még kevés. Viszont ha így kezted volna, egy szót se szoltam volna.
"Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál."
Egy gondolkodó értelmes ember nem megy be egy fúrumba és fikázza a fanoknak a gamét, minden konkrétum nélkül.
"Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres" Mi a siker? Az hogy sokan játszák? Akkor a WoW az igazán sikeres. Menj, játsz azzal!
"A reakciotok alapjan, vagy tul tapasztalatlan fiatalok vagytok, vagy csak tul sok a feszültség bennetek." Hát fesz a van, és jól ki is engedtem tegnap este 😊
Persze az utolsó cseppet te adtad a pohárba 😊
Wardog: az 5-re ne vegyél mérget 😉
Harcolok, Utamból Kotródj!
1.menj más topicba és 2 hszböl add tudomásukra hogy a játék amit tolnak szar.
2.szerintem itt értelmes emberek vannak voltam máshol ahol más volt a helyzet.
3.csak azért mert egy lövésböl nem lösz ki 6 ellent,vagy zavar a lövedék röppályája,esetleg kilönek és azt se tudod honnan még nem jelenti azt hogy gagyi.igenis kellett már egy ilyen gamma ahol végre törekednek is az élethü játékra.
4.minden játékban van hiba ez miért lepett meg?
5.csak azért mert neked nem tetszik nem lönélek fejbe ha az utcán összefutnánk,de sztem a többiek se.
6.(bár sose lehet tudni<#worship>#worship>)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Welcome to the real world. Szerinted miért vannak a modok? Meg a patchek? Meg egyáltalán a mission builder és a scriptírási lehetõség?
A játék nem vicc csak te ítélkezel olyan dologról amirõl 10 perc alatt alkottál véleményt.
Azt meg hogy mióta játszol FPS-t kb mindenki leszarja. Ugyanis ez nema "kinek nagyobb a kukija játék"
Apropó 9 éve milyen FPS-el játszottál? (azaz mi volt az elsõ FPS amit toltál?)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet, hogy egy kisse tulzas, hogy a jatek egy vicc, de rengeteg olyan dolgot elszurtak benne , ami idegesítõvé teszi a játékot.
A reakciotok alapjan, vagy tul tapasztalatlan fiatalok vagytok, vagy csak tul sok a feszültség bennetek.
Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál.Ha mindenhol, így reagálnának egy ember más véleményére, a végén egymást ölnétek még az életben is az utcakon.
Nõjjetek fel! Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres, mint amennyire ti gondoljátok, mert sokmindent nem úgy készítettek el benne, mint kellett volna.
Részemrõl lezártam a vitát, és nagyon sajnálom, hogy még mindíg vannak olyan emberek, akik a moderatort nem fogjak tudni soha sem bekapcsolni a fejükben...és csak szórják a szitkokat,leminõsítenek mindenkit látatlanba és egy épkézláb mondatuk sincs.
Akinek nem inge ne vegye magára.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Szegény nagyott csalódott, mert egy igazi taktikai fpssel találta szembe magát.
Ezért miután kisírta magát anyuci szoknyájánál, benyögött valamit a játék fórumába, amivel csak a saját n00bságát igazolta, és elindult keresni egy neki való árkád fosht.
tudom ez nem vitzes, de nem érdekel, most ez jött ki, fáradt vok...majd törlik...vagy nem...
Harcolok, Utamból Kotródj!
egyébként felpatchelted a játékot 1.0.8-ig?
Kar erte.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Nallam a game nem indul el.> "Error compiling vertex shader VSTerrian"hibat ír ki.
Ati X1950Pro van jelenleg a gépben.
Próbáltam 7.5-tõl 7.7-ig a drivert a VGA-nal, de ua. a hiba.
Ha valaki jart így, vagy tud segíteni az plz. írja le, hogy mi a megoldás!
Thx!
#ofp.hu@irknet
Autós jelenet
után is épségben szállnak ki.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
ezt el tudnád magyarázni bõvebben?
köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Egyébként mondtam lentebb. nem mind háborús akcióval közvetlenül foglalkozó film hanem háttértörténet a háború és a háború körülményei között zajlódnak az események. befolyásolják az események alalkulását.