Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez normális??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vegyük pl a dragunovot. Szórakoztam vele egy kicsit. leszedtem a SP/MP multi utility practice fieldet (amiben taxival ki lehet utazni a varosi gyakorlótérre a helikopõterekhez vagy épp a lõtérre ahol kék célpontok vannak)
Nos ott elõvettem egy dragunovot és teszteltem kicsit. Közelrõl (azaz a lõtér végébõl kicsit fölé ment a lövés mint ahova céloztam. Majd elszaladtam a bunker tetejére ott már egy 1,5 miliméterrel a szálkereszt alá kellett célozni.
Majd kimentem a rádiótoronyhoz (onnan látszanak még a hátsó célpontok akkor már bõven lehetett lõni a skála szerint.)
Az igazi gond inkább a távolságok felmérésével van. Azaz jó lenne tudni, hogy milyen messzire lövök. (gondolom lehetne scriptelni egy távcsövet mely alkalmas távolságmérésre így egy sniperteamben lenne értelme a 2 usernek hisz egyik spottol, távolságot mér és véd, a másik pedig céloz és lõ)
Na szóval semmi gon nincs ezzel😊 egyébként tudtommal a red Dot irányzik az M4-eken szarul van beállítva. kéészült erre is egy mod azt hiszem és az újabb fegyvermodokban is azt használják.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És ez tök jó, hogy mindenhol aztmondják, hogy az opflash sokkal jobb pedig ennek is az az alapja.
na, most az éjszakai pálcélosok elleni küldetést választottam. mondjuk elég érdekes hogy ha nem csinál az ember külön profilt, nem menti el a billentyûkonfigot hanem a defaultot adja újra. elég bosszantó
hát a night vision lehet ugyan élethû, de egy rakás szar, kifolyik a szemem hgoy lássak.érdekes hogy mi vagyunk a spec opsok nv googléval, és a sima katonák meg az elsõ pár lövés után halálos pontossággal lekaszabolnak messzirõl is, bár nem értem hogy hangtompítós lángrejtõs fegyvert hogy szúrnak ki
szánalmas, el nem hiszem, de a sima opflash sokkal jobb volt mint ez. gyalogos katonaként überkiller voltam, úgyhogy ne merje bárki azt mondani hogy biztos azért mert béna vagyok
egyszerûen csak rosszul van megírva. még várok pár peccset hozzá, azt hiszem
Vmivel fele kell celozni, vmivel meg nem, mindez me'g nagyban fugg a tavolsagtol is. Probalgasd...
#ofp.hu@irknet
nem tudom mennyit javít az 1.08 az eredetihez képest, mert én már csak ezzel láttam meg vele a napvilágot, de egy athlon 2800+ nvidia 7600 gs és 1,5 giga rammal minen normal árnyékok nélkül tökéletesen megy még növelt látótávval is, és egy ilyen játékhoz sztem tökéletes a grafikája. tehát ezzel nincs gond
ami nem tetszik az a továbbra is gagyi irányítás, bár hozzátenném hogy azt a pár funkciót amit használ is az ember be lehet jól konfigolni, de eszem megáll minek annyi lehetõségre gombot adni amit úgysem használ az ember. el lehet tökölni vele az elején míg kiirtja az ember az elõre konfigolt szarságokat
a másik a mesterlövészpuska. a második pályán a kampányban egybõl az orvlövészkedés nemes útjára léphetünk, de kevés örömmel. nem találtam logikát a dologban. az addig rendben van hogy nem mindig a célkereszt közepére érkezik meg a lövedék, de ezt talán annak mozgásával kellett volna megoldani, mert elég meglepõ hogy akkor sem oda megy ha másodperceken keresztül mozdulatlanul a célra tartok.a gurulata a lövedéknek reális, de nem igazán hiányzik sztem. nem vettem észre hogy nagyobb távolságnál felé kellene célozni, illetve nem tudom belõni a távolság és az oldalirányú mozgás gyorsasága alapján hogy mennyivel kellene a célpont elé lõni hogy találjon, pedig eddig az összes játékban nagyszerû mesterlövész voltam. bár lehet ezt is majd megszokom, még keveset játstzottam vele, nem akarok elsõre ítélni, de mindenesetre furcsa a dolog
#ofp.hu@irknet
triggerbe vagy scriptbe: katona playMove "AmovPercMstpSlowWrflDnon_AmovPsitMstpSlowWrflDnon"
a lámpánál asszem valami ilyesmi kell: switchLight "ON"
Van a keresõlámpa ami a static-ban van , hogyan lehet üres állapotban bekapcsolni .
Amúgy ezeket a küldetéseket nagyon utálom ahol egyedül kell egy fél hadsereggel megküzdenem. Ez annyira Rambós csakhogy itt elfogy a lõszer meg lelõnek ,szerintem a valóságban nem egy katona kapna ilyen feladatot hanem legalább kettõ.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Hadjáratban a harmadik küldetésnél most azt választottam ahol el kell pusztítani egy konvojt. Csónakkal érkezem és egy kisvárosban el kell helyeznem robbanóanyagot (csak egy táska van belõle) majd kivárni amíg a felderítõk jelzik ,hogy jön a konvoj. Van egy m4-esem meg két LAW a feladat elpusztítani az összes URALt. Hamarosan megjön a konvoj az élen egy BMP ezt fel is robbantom a detonátorral hirtelen úgy számoltam két URAL jön mögötte mondom az jó mert így el tudom õket intézni a LAW-val.
Az Uralok egy templom mögött próbálják meg kikerülni az égõ BMP-t ami mögött elbújtam és ki is lõttem kettõt erre látom van harmadik meg negyedik elkezdtem lõni az utasteret M4-el erre jön a végére még egy BMP ami kinyír.
Kérdés ,hogy a rákba intézzek el 4 Uralt egy szakasz katonát és két BMP-t egy szál magamban egy M4-el egy táska C4-el és két LAW-al?
És igen, vótmá 😊 ArmAHu-n cikként amibõl kiderült, hogy az RTE-n, normális hangokon, jelzõlövedéken és AAR-on kívül semmi különös nincs bent 😄
Lehetséges-e üresen bekapcsolni este a searchlight-ot ez a static-ban van és hogyan kell azt ?
#ofp.hu@irknet