Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A Razor two küldetés kicsit problémás nekem. Elmegyek a nagytáborba a tiszt bejelöl 3 piros X-et a térképen, mindhármat terepjáróval bejártam, a harmadiknál volt is ellenség, ott egy sátorban találtam fotókat(bizonyítékokat), de ennyi, ott áll a csapat a harmadik helyen és nem tudom sajna merre kellene mennem. Tudna valaki segíteni. Elõre is köszönöm.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Ettöl függetlenül tetszik az AI viselkedése abban a videóban, még akkor is ha csak "ugy tesz" mintha nem látna. <#wilting>#wilting>
Az illuzio a fontos. Ha elhiteti velem ,h nem lát, én már annak is örülök.
<#nyes>#nyes>
www.smart-bus.hu
Ez is, hogy ugyan olyan mint a többi játék, a csapattársak legtöbbször csak nyûg a hátunkon, egy hasznuk van, hogy 500 méterrõl az erdõn keresztül meglátják az ellent, amit te sosem, csak ha 20 méterre van tõled és lõ. Ellenben állandóan lelövik õket, nemtom, sztem abszolut nem mennek fedezékbe, állnak az út közepén... van erre valami parancs? hogy ha lõnek csapódjanak már egy fal mögé vagy egy bokorba. IDEGESÍTÕ
Az embrrek nem tudnak beszálni mind azt mondja negativ
.. másik lehetõség kijelölöd kivel szeretnéd, megnyomod a 0-át, ezután 4-et, és az itt megjelenõ listán megkeresed melyik lehetõség kell neked és a mellette lévõ gombot megnyomod
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ezeknél sincs még HD adás😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
olvasd el sgteam hozzászólásait, a linkelt térképét, majd azt, amit 3 hsz-el elõbb írtam neki.
Köszi
átsiklottál felette. kb ott van, ahol a térképeden az "m" jelöléssel létrehoztál egy pontot. kb pont ott van. (egyébként járnod kellett ott, lévén a mission jelölése ott van!)
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Olyan problémám lenne hogy a játék kb fél percenként megáll mintha pause lenne utánna megy tovább, szagatás nélkül. Vista 64bit-et használok. Valakinek van valami ötlete mitöl lehet?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Keress tweak-et PCI express kártyákhoz. az az igazság az utóbbi idõben nemigen követtem ezeket a dolgokat csak alapszinten szóval ha google nam találilyet neked akkor passz <#zavart1>#zavart1>
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
De csak ez az egy játék produkálja ezt szóval -.-"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
jó már?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Ez a hiba akor van amikor elfogy a video ram és/vagy felüliródnak benne az adatok. Írtam hogy nekem is volt ugyanez,megnöveltem az AGP mem mértet és így a rendszer ramból kipótolta magának a kellõ ramot. azóta sem volt ilyen többé
Neked PCI-express a vga-s ezért valahogy másképpen kell ezt megoldani, driver, frissítés (sõt néha bejön az is hogy egyesével lépkedsz visszafele a régebbi drivereket próbálgatva).
ellenõrizd a vga hõmérsékletét is attól is hibázhat a ram rajta.
idézek egy híres mondást: 640 KB mindenre elég lesz (by BG)
<#vigyor1>#vigyor1>
Ha gördülékenyebb futást szeretnél akkor fõleg a textúra részletességbõl kell visszavenni. Ritkábban fog akadozni, fõleg amikor fordulsz vagy zoomolsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek megérné ugyanilyen + 2x1GB memóriát vennem a géphez, hogy gyorsabban olvassa fel az objektumokat (városban például)?
SPOILER!
.
.
.Manhattan
.
.
Tud esetleg valaki egy nyerõ taktikát arra, hogyan juttassam el a vörös hajú csajt az LZ-ra, majd fel a helire annélkül hogy mind meghalnánk? Fél napja próbálom, jönnek gonoszak 2 irányból ugye, egyfelõl 2 kocsi és pár gyalogos a másik irányból. Azzal próbálkoztam eddig, hogy a csapatom betettem a hummerbe, én meg mentem a nõvel a piros kocsijával. Ám valamelyik csapattársam mindig kilövik, ha nem az összeset... Egyetlen egyszer sikerült, próbáltunk eliszkolni, ahogy jöttek az ellenséges könnyûek, mentem elfelé, aztán megjött a heli, de a csaj kiszált a kocsiból, legugolt és ottmaradt... Nem tudtam mit kezdeni vele. Bár lenne nálam sniper, mert így abszolut szerencsén múlik, eddig. Akinek sikerült árulja el hogyan!
9.5 fennt van^^
Na megnézem ezeket a ketyeréket,aztán óvatosan kipróbálom õket😊
Radeon BIOS Editor 1.18 a spéci alkalmazás neve, de ahhoz hogy ezt használd, kell egy még spécibb progi, az AtiWinFlash, amivel kiolvasod és viszaírod a BIOS-t. De mielõtt hûbelebalázs módjára nekállnál, olvass utána mit szabad és mit nem, különben bámulhatod a sötét monitort ha nincs alaplapi videokártyád. Keresd a prohardver fórumon katt777 blogját...
DE! Mielõtt még nekiállnál, tornászd fel a hûtést és tedd fel a 9.5-öt (ha még nem lenne fennt) hátha már az megoldja a problémádat, amirõl ismétlem nem a BIS tehet. Vagy ha igen, akor ezt a Rockstar is és még jó pár fejlesztõ szintén elkövette.
Más:Az a fû,susnya stb remekül elrejt mindenkit néha 50centirõl nem lehet észre venni a katonákat^^
4830,512mb😊
És mi a spéci program neve?
Ha pl. kerülgeted az épületet mindig arra néz, amelyik sarkon ki fogsz bukkanni. Azt is tudják melyik emeleten vagy egy ablaktalan lépcsõházban.