Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ DrRadon : no problémó 😊
u dont have to listen anybody else but me
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vagy az 1-ben csak modként van jelen? Meg valami sivatagos mapra van esély? 😛
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ezért most nem voltam rest és pár önként jelentkezõ AI-vel (mellényt viselõ orosz, mellény nélküli lázadó és egy civil részvételével) elvégeztem jópár nagy távolságu gyilkosság tesztet.
A lábuknál mindhárom célalany esetén 2-3 találat kellett a jobb létre szenderüléshez. A felsõtestet célozva a mellényt viselõ alakba nem ritkán 4-5 lövés kellett, míg a civil 1-2-tõl elhalálozott. Fejlövést nehezebb volt, és nem is volt türelmem hozzá, de a védtelen civil ismét kevesebb töltényt fogyasztott mint a sisakos.
A tesztet néhány méterrõl elvégezve mindegyik kifeküdt az elsõ lövéstõl.
Vagyis, szerintem az ArmA2 számolja a lövedék becsapdási erejét a távolság függvényében, de a mellény és a sisak armor értékét alacsonyra állították, ezért van az, hogy csak a távoli lövéseknél mutatható ki létezésük statisztikai módszerrel.
Ha már a tudományos alapossággal kivitelezett teszteknél tartunk, akkor itt egy másik, aminek fõszereplõje az új UAZ 😊
De hát mióta reménykedem hogy a BIS megdob vele.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
#ofp.hu@irknet
A sebzés rendszere közelít a valósághoz. Fejlövés=halál. Láblövés= hernyó üzemmód. Törzs találat= lehetõségek nem túl széles skálája (halál, vagy fetrengõ hullajelölt). Mindezeket befolyásolja a sisak és a mellény, de nem csak random, hanem közel pontos ütközés vizsgálattal.
zúmolni tudsz?Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
par napja csak ezen faradozom es az elejen meg eleg normalis küldetesek voltak,de mostanaba nagyon felhuzott.par kedvenc:
-vedd meg a területet ugy hogy a geppuskaalvany kb 20fokot forog es hatulrol jönnek 8-10en+egy bmp!raadasul korom sötet van ejjelato nuku
-vadaszgeppel öld meg a celpontot(satorban tartozkodik fegyvertelen stb-stb)kora hajnal lehetett 10m latotav.ja es ha bombazol vagy valami elbuktad mert tul sok embert öltel meg
-es vegül a kedvencem!kerekparral akadalypalyn nekimentem egy kis bozotnak erre irja:-küldetest elbuktad mert lefulladt a jarmüved!!!<#action>#action>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
felvidéki vagyok, magyarországról meg nem postáznak ide.. úgyhogy nem volt más lehetõségem, mint hogy UKból rendeljem
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
amúgy igazad van, a pontos fogalmazás nagyon fontos! 😊
Legalábbis ha a térkép a lényege...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
"egyébként szerintem nem vészes a játék, 1 kezemen meg tudom számolni a halálozásokat"-hat ha minden karcolasnal revert-et nyomnek ense halnek meg soha<#nevetes1>#nevetes1>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
o0tomy0o:Nem tudom te hol látsz ilyet,ha valaki meghal akkor azt írja ki, hogy a Razor Teamet azonnal kivonják a helyszínrõl-->Csak ezt a csapatatot nem pedig az egészet-.-"
Illetve nem végig verekszi magát ha nem erõszakos felderítést hajt végre(És nem csak egy sima fire-team hanem egy Force Recon csapat ami az Elit tengerészgyalogságon belül még elitebb-.-"]Pl az elsõ küldetés ott is csak minimális tûzharc volt mert elvileg minden OPFOR a parton várja a partraszállást mi meg a hátukban tevékenykedünk..
egyébként szerintem nem vészes a játék, 1 kezemen meg tudom számolni a halálozásokat, jóval könnyebbnek tûnik, mint anno az ofp1 és az arma1 (egyébként erre a játékra feltétlen igaz, hogy van betanulási ideje)
Akárhogy is erõsködsz, szerintem az 1 mentés is sok! Ha meg annyiszor menthetne az ember ahányszor csak akar, akkor még több CoD szökevény zúdulna a nyakunkba, és még többet kéne hangsúlyozni, hogy ez "elvileg" szimulátor, ergo a lehetõségekhez (!) mérten minél inkább a valóság felé hajaz...
Az pedig, hogy a szobakatonásdi milyen hátrányokkal jár meglehetõsen relatív kérdés... lehet, hogy szûk a látótér, cserébe viszont nem töri a lábadat a bakancs, nem kapsz hõgutát, nem fagynak le az ujjaid, és 50 kilónyi felszerelés sem húzza a válladat... no meg ugye azért csak elõröl kezdhetõ minden küldetés... lehet, hogy a háborúba igyekvõ bakák szívesen cserélnének velünk... 😉
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
Ha fegyvert vesztek elöbb ammo-t vegyetek hozzá, vagy bepirosítja a fejetek a balalsóban miután félholtra parázta magát a lõszerhiány miatt.
(azt nemtom hogy ettõl 1 hit halál e)
Akkor tegyük fel, hogy nincs mentés, és ha meghalsz akkor kezdheted elölrõl a missziót. DE nem csak a te életeden múlik, hanem még 3 hülyén. Azokat meg nem te vezérled (persze, adhatsz 5-6 utasítást, meg némely pályán a bõrükbe is bújhatsz, de más játékban érzésem szerint kifinomultabbak a lehetõségek). Szal ha egyik csapattagod meghal, baszhatod. Ennyi erõvel mondjuk csak azért lehessen több mentést létrehozni egy misszióban, hogy a csapattársaid hülyeségét kompenzálhassa. Mert ugye kezdõ ponton nem hagyhatod õket és rambózhatsz le 150 katonát meg a nehéz tüzérséget... Ez is tipikus amcsi dolog, 4 fõs csapat végigverekszi magát a fél CCCP-n...
Jah, legjobb az a szöveg amit ír mikor megölik a csapattagod, 1 ember halála miatt US kivonul és magára hagyja a felkelõket. LOL
És télleg u.i: Minnél tökéletesebb és életszerûbb egy szimulátor, annál életszerûbbnek kell lennie a vezérlésnek is. Mert kivi lennék, hogy a harcmezõn a legjobb katona mit kezdene egy egérrel egy billel és egy 22" os monitor látóterével... Szal a fizika legyen életszerû, de a "játékmenet" könnyedebb.
Jah, mindenki tartogasson elég idegszálat, nálam már mentett rosszul a játék, úgy hogy akárhányszor is be akartam töltetni az auto mentést kifagyott a játék hibaüzivel (Pont a Badlands-nél), szal lehet kezdheted újra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hõs, Stg. Rodriguez állandóan megszegi a parancsom. Hiába szeretnék macskaügyességgel az ellenség mögé lopakodni míg õk a szövetségesekkel vannak elfoglalva, az a f@sz állandóan elkezd lõdözni, de nem azonnal mikor meglát egy ellent, hanem a lehetõ legtisztább helyen. Egyszerûen nem értem miért. Nem kap lövést, nem lõnek felénk, kúszva megyünk, mindenki át van húzva pirossal szal tuti hogy fire hold van nekik. De csak elkezd lõdözni és felfed minket, de csak õ, a másik kettõ ugyan úgy áthúzva marad és kussol, én sem adok le lövést ofkosz. Szabotál a mocsok. Grrr. Nesze neked taktikázás.
Amúgy egy igazi F/A-18 pilóta nyilatkozta, hogy az a legvalósághûtlenebb F-18as film