Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solt ezért nem csajozik, elég, ha Armaban rálõnek vagy felrobban a közelében valami 😄

<#idiota>

nah holnap hozzák ezt a szégyent

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Vagy Mojo-ra hegyezed? 😊

Hmmm... 100-150 fõs hentek. De hiányzik...
Te viszont nézesd meg magad, ha e miatt púposodik a gatyád 😊

Szükségem lenne egy kis technikai helpre.

8Mbps-es ADSL-el mennyire kéne játszahtónak lennie?
T-home-os iptv-vel 2-bõl 1 opcionálisan megy (anyám nézi/vagy nem), a másik a tv-mre van kötve, de az a monitorom is. A thome-os router és a gép között van még egy router (rádiós jel erõssége miatt).

Hibás a koncepcióm, és legyen egy lan kábel a gépig?
(Darázsfészkes tetõtér feletti üregbe nem szívesen megyek az elsõ fagyokig) 😊
Vagy lehet valami software-s tweak dologgal gyorsítani a kapcsolaton?

Tegnapi A2 teszt alapján (haverral, hamachin, 2 külön de warez kulccsal), volt lag, és néhol igen csak zavaró másodperces csúszások is befigyletek 1-2. Esetleg lehet FADE is a háttérben?

Hamarosan az enyém is a kezemben lesz, személyes átvétellel 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Fõleg, ha megint nem engednek majd hangmodot használni...

Ja elég vicces ^^ dollárba számítva meg max 11ezer

röhej steamen 48euro azaz 13700ft 😮 cdgalaxisból meg 8200 házhozszállítva 😄 .. jah és csak 30.tól

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

sokan kerdeztek itt is, hogy kaphato lesz e gyüjtöi verzio?..ha igen nälunk is?...köszi
alma2
Aki gyors volt es elhozta mar, nezze meg legyszi, hogy az angol benne van-e alapban, vagy a language file-ok ide-oda masolasaval lehet csak mas nyelvre birni a magyaron kivul ?
koszi.

szerintem

Szerinted miért néztem vissza? 😊 Erõsen gondolkodom rajta, de még mindig szar idõpontban van nekem. Szombat este :S

Megerõsítem! 😊
Foglaltam egyet, ma megyek érte!

Viszont ArmA2-vel egy IC hadjárat... hmmm... asszem kezd merevedésem lenni! 😄

www.smart-bus.hu

És még a búcsúbulira se hívtak meg minket... szemetek...

Meg is rendeltem. holnap hozzák!

Hopp, CD galaxistól megjött a levél 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

De kár! 😄

www.smart-bus.hu

Jut eszembe Mojo azt hiszem már nem tagja az IC stábjának 😊

A "gamma" multija forgalmasnak mondható, de elég családias a légkör. Annyi játékos nincs mint a nagybecsû és mindenben etalon CoD4-nél, szóval ritka VÉR.....rokon.<#ravasz1>

Prince23
Egyébként a gamma multija mien? nagyon forgalmas? van olyan sok player mint a CoD4-nél jelenleg?

az az érdekes, hogy ennyi sok bug mellett szakitanak idõt arra, hogy teljes részletességel kidolgozzák a futás minden részletét - utolsó pillanatok, ahogy meghajlik a bakancs orra, amikor elrugaszkodik vele az ember - .. tetszik!

Ezt azt hiszem még nem modellezte ilyen részletesen senki sem.. legalábbis én nem tudok róla

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DrRadon
Hangerõt csutkára, képet a fali plazmára...

DrRadon
Hát ez nem lett az igazi.

A Democratic Republic of Sahranivideó az etalon. Ezt a kampányt nyertük annak idején 😊

Prince23
Off: A magyar Tesco logisztikusainak sincs egyszerû dolguk, mivel állandóan angol mértékegységeket kell magyarra konvertálni .. szállitás során csak bonyolitja a fuvarszervezést

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

[NST]Cifu
Ne félj ránézni ilyenkor a Sztakira, ott is ott van kaliber van a gauge mellett.

A sörétméret angolban shot size, ez egy külön misét megér, mert szinte mindenhol másképpen számolnak, az itthon használatos sörétméret például úgy van meghatározva, hogy két lépésenként fél millimétert változik, a 10-es például 3,5mm-es sörétméretû sörétekkel pakolt patron, a 8-as meg 3mm-esekkel. Mókásan hangozhat egy laikus számára, amikor egy fegyverboltban 12-es sörétes puskához kérsz két doboz 6-os és két doboz 10-es sörétes lõszert. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezeket én csináltam, a sörétesnél ugye "gauge" van, azthittem az magyarul sörétméret... 😊

Én olyat láttam, hogy a kölyök a házból lõt ki az ablakon át.. és mivel 4-5 golyó az ablakkeretet találta el ezért leomlott az egész ház 😊

[NST]Cifu
Ahh, tehát akkor valószínûleg az IDEA intézi nekik a kiadókkal való kapcsolatot. 😊

Ami fordítási dolgokat illeti, ott igazából szép munkát végeztetek, amivel én találkoztam, az az ArmA2 weboldalon olvasható (a játékkal még nem játszottam), de gondolom ennek is van köze hozzátok:

-Ka-52 Alligator / Fekete Cápa (a jármûveknél és az Orosz erõknél van említve Fekete Cápaként, ami az együléses Ka-50 elnevezése, a Ka-52 elnevezése Alligator / Aligátor)

-géppisztolyok résznek csak a bevezetõje van lefordítva, a maradék:

MP5

A HK MP5 egy német géppisztoly, mely megbízható mûködése és nagy pontossága miatt etalon lett a géppisztolyok között. Ezen fegyver mellett döntött a katonai és rendfenntartó különleges erõk legtöbbje. Az MP5SD változat egy igen hatékony beépített hangtompítót kapott, de az elsütõszerkezetét is áttervezték, hogy teljes csendben mûködjön, ezáltal e fegyver a tökéletes választás gyors, feltûnésmentes bevetésekhez és épületharcokhoz.

PP-19 Bizon

A Bizon egy páratlan géppisztoly, melyet messzirõl fel lehet ismerni a 64 lõszert befogadó, csõ alatt elhelyezett helikális (spirális) tárjáról. Alapja az AKS-74U gépkarabély és mûködése is nagy vonalakban megegyezik vele, ám a kisebb 9x18mm-es pisztolylõszer az átütõerõ és a lõtáv árán a nagyobb lõszermennyiség és a sorozatlövés közbeni jobb kontrollálhatóságot biztosít.

VSS Vintorez

A VSS Vintorez (magyarul kb. hajszál vágó) egy orosz gyártmányú hangtompítós mesterlövészpuska. Könnyen szétszerelhetõ kisebb darabokra, hogy feltûnésmentesen lehessen szállítani egy kis méretû táskában, és ezen képessége miatt a Szpetnaz elsõdlegesen a titkos akcióknál használja. A beépített hangtompítója, és speciális 9x39 mm-es lõszere miatt nagyszerû akkor, ha csendben, de biztos távolságról kell valakit eltenni láb alól. Egyetlen hátránya a mesterlövészfegyverekhez képest szerény, 400 méteres hatásos lõtávolsága.

(megj.: A Bizon-ról itt egy kicsi ismertetõ)

-Sörétes puskánál az adott fegyvereknél 12-es kaliber használatos (például itt 12-es sörétméret van írva).

(megj.: a sörétes puskák kaliberjelzése eltér a megszokott kaliberjelzéstõl, itt a kisebb szám jelent nagyobb ûrméretet, a 12-es kaliber ûrmérete 18,2 mm, a 16-osé 16,8 mm, míg a 20-as 15,7 mm. A háttér az egységesítés, sorozatgyártás korai példája, mikor Angliában a különbözõ fegyvergyártók által puskacsöveket és a hozzájuk való lövedékeket kellett valahogy szabványosítani. A lövedék alapanyagául szolgáló ólom lett a mérce, a kalibert úgy határozták meg, hogy egy font (~0,43kg) ólomból az adott csõátmérõhöz való golyókat öntöttek, a 12-es öbnagyság (kaliber) esetén ebbõl a nem egész fél kiló ólomból 12 darab ~18,4mm-es golyót lehetett kiönteni. Így a golyók darabszáma adta meg a kaliber vagy az öbnagyság fogalmát, egy darab golyó átmérõje pedig a csõátmérõt. A sörétméret az adott sörétes patronban lévõ sörétszemek méretét jelenti.)

Késõbb majd a jármûveket is lefordítom, ahogy nézem azok még például hiányoznak, de most más dolgom akadt (illetve be kellene már fejezni egy cikket ^^)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a.carkey
Akkor ok.

A medve nem játék.

ArmA1-hez is internesönel peccsek voltak...

vandyke
A magyar patchelés párhuzamos lesz az összes nyelvi változattal. Ugyanúgy, mint a Sacred 2-nél. Ez csak így mûködhet, ráadásul ebben állapodtunk meg.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

a.carkey
Remélem.

A medve nem játék.

a.carkey
Én is ezt a vonalat képviselem, de erre az itthoni vétellel nem látok esélyt.

A medve nem játék.

Mondjuk nálam ez volt az egyik szempont, hogy olyan verzióm legyen ami pecsselés szempontjából is elõnyt élvez - angol verzió!

a.carkey
Viszont nagyon várom ...

A medve nem játék.

Ha visszaolvasnál, látnád, hogy a patcheléssel foglalkozni fognak...

a.carkey
Én speckó nem mindig örülök, ha egy játék magyarosítva jelenik meg. Legutóbb pl. belefutottam a War Leadersbe, és megfogadtam, hogy nem veszek többet magyarosított gamét, mert a magyar változat ott ugyan 1.3 (azóta se jött ki új), de még azzal is gázabb, mint a németnél volt az 1.2 (töltési idõk pofátlanul magasak maradtak, ezzel szét is cseszték az egész játékot, valamint a hunglish fordítások, megspékelve totális baromságokkal). Erre itt a Arma2, és ismét magyarul jelenik meg. Annyira szar megint a forintunk, hogy nem tudom, érdemes-e egyáltalán külföldrõl megrendelni?
Szerintetek patch oldalról itthon komolyan fogják venni a játékot, vagy hozzák a magyaros formát?

A medve nem játék.

Ha kiürül a büdzsé, és a befektetõk eredményket várnak akkor is tolják ki a megjelenést? Egy tökéletes világban talán.

vandyke
Na most hívott a PC Dome, hogy hamarosan jön a rendelés. Tehát, aki eddig megrendelte az lehet, hogy holnap, de legkésõbb pénteken megkapja.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Innen rendeltem> http://www.game.co.uk/

A cseh verziót megjelenését kitolták 24-ére nálunk

Meg ezzel a Community Awards-szal is mióta pöcsölnek már...

Ja, értem...

vandyke
Itt nálunk nem lehet megvásárolni. A futárszolgálatos kiszállításhoz az kell, hogy a cég aki végzi ma 12-ig lerendelje, mert akkor holnap el tud menni érte és elkezdheti a kiszállítást. Ebben az esetben péntekig tuti. Ha csúszik a rendelésük a kiszállítás annyival tovább tart.
Elvileg a futár 24 órára szállít.
Egyébként a kiszállításainkat és postázást a PC Dome intézi nekünk.

Ja még annyi, hogy: Futárszolgálat másnapra hozza ki, vagy hosszabb idõintervallum? Vagy ezt ti nem tudjátok, csak a futárszolgálat?

SevenM-tõl mikortól lesz rendelhetõ? Nem elõrendelésre gondolok, mert azt látom, hogy már van 😊

vandyke
Közvetlenül az Idea-val vagyunk kapcsolatba, ott is egy bizonyos Jan Kunt-tal.
Mivel a marketing és a fordítások ütemezése és kiosztása nem az én feladatom így nincs rálátásom, hogy a kolléganõm hogyan osztotta ki a munkát, de amint az mondtam nagyon szívesen veszünk minden észrevételt, mert tényleg hajmeresztõ meló volt/lesz. 😊

vandyke
na ilyennel én is találkoztam a lépcsõfordulókba 😊