Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Battlefield bad company 2
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Hát errõl már lecsúsztunk, és patch formájában sem fogjuk a bistõl megkapni:
Leragadtak a dx9nél és ne tovább!
És a DX11-rõl:
"A compute shadereket így a fejlesztõk tetszésük szerint könnyen alkalmazhatják például olyan vektorizált, vagyis adat szinten párhuzamos feladatokra, melyek szorosan kapcsolódnak a grafikához, eredményeik látványos kihatással bírnak -- mint például ütközéskor fellépõ látható roncsolódások kiszámítása, egy füst vagy víz természetes hatást keltõ, interaktív viselkedése, vagy a renderelt kép fejlettebb effektezést alkalmazó utófeldolgozása."
"A meghatározó újítások közé tartozik az úgynevezett compute shaderek megjelenése, melyek lényegében szabad kezet adnak a programozók számára, hogyan használják a grafikus processzor erõforrásait. Ezzel a DX11 és így a multimédiás fejlesztések fõáramának részévé vált a GPGPU, vagyis a general purpose GPU néven ismertté vált koncepció, mely a grafikus chipek általános célú, tehát akár a grafikus megjelenítéstõl teljesen elrugaszkodott számítási feladatokra történõ alkalmazását takarja.
Az Evergreen kódnéven készülõ új grafikus chipek támogatják a Tessalation és Transcoding technológiákat, valamint a mesterséges intelligenciával kapcsolatos feladatok compute shader-en keresztül történõ kezelését. A korai megjelenés persze azt is jelenti, hogy a fejlesztõk idõben elkezdhetik a munkát saját játékaikon és egyéb alkalmazásaikon, vagyis a Windows 7 esetében valószínûleg gyorsabban megy majd végbe a váltás, az új generáció megjelenése, mint ahogy azt a Vista és a DirectX 10 esetében láthattuk."
DirectX 11 Compute-Shader - Particle Simulation
megyek skodával az úton jobbra a mezõ közepén vmi nádas és kék folt. kipattanok, mert gyanús, bokrok között kis ház és hát bazze mellette a nádas közepén egy kis tó, benne növényekkel. tuti lesz horgász mod.
www.armed-assault.hu
Ha nem javítják én nem veszem meg:@
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
sima p4 2.4 northwood+ati eax1650 kb 20-22 fps, néha 10 😄
és akkor random jönnek a törött poligonok...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Csak nekem vannak ilyen képhibák ha bizonyos irányba nézek?(Tök rnd idõként rnd irányba nézve ilyen jön általában küldik/kampány közben egyébként tökéletes^^)
Ja és a Shilka úgyátlõtte az egyik hodályt, hogy csak lestem^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
BTW a bombákat sose szereték a MiG-15 pilóták, mivel nem volt bombavetéshez megfelelõ célzóberendezésük, csak a sima ágyúkhoz való, ezért is szerették inkább az irányítatlan rakétákat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szerintem
Na jó nem, ahelyett hogy ezzel tököltek volna, bugokat javítanának!
szerintem
A második küldinél beérünk abba a faluba és ott egy Zsu-23 és az mindig megöl valakit a csapatból..Nem tudjátok, mit lehetne vele kezdeni, hogy megsemmisüljön?-.-"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Komolyra forditva, engem ez a bug idegesit fel a legjobban. És nagyon lelombozott a házfalba bevetödö, majd ott eltünö harcos. Youtubeon láttam, valami német teszt volt. Ez azért ijesztö, mert ezzel valamiert nem tudnak ( vagy akarnak ) mit kezdeni. Tekintve ,h az ARMA 1 ben az utolsó patchig képtelenek voltak kigyomlálni ezt a hülyeséget.
( Legalábbis 1.14 ig biztosan nem )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fixes bugs in the AI routine (AI does not respond)
Stable Scripts in the campaign
Fixes some crashes, flickering textures and improves performance
Továbbvittük coopban, hát könnyesre nevettük magunkat többször is. Az egyik vicces, hogy állandóan jelenti az UAV -ot, kérdezõsködök a katonai táborban, mondat közepén így hirtelen bekiabálja, nézem a térképet, akkor is (mármint nem folyamatosan, hanem így bizonyos idõközönként mikor meglátja, de akkor a leg életszerûtlenebb helyzetekben). A másik, egyszer csak úgy döntöttek a társak, hogy nem követnek tovább, bármit mondtam nekik nem reagáltak 😄 (ahogy láttam ez a patchben már javítva is van).
Csak a regbe kinullázott cdkeyre megy fel és csak yasu társaságában használható!
verzió, régi: 1.1.0.57631 új: 1.1.0.57751
Ezzel kilehet nullázni és patch felrakás után vissza a régi serialt:
ArmA2SerialReplace
Úgy kell használni mintha a játékot telepítenénk!
Akkor mit kell csinálni?
Ott van egy kis ellenallas, a falu szelen, az lehet, hogy tovabb viszi a tortenetet, de mar ott ismet bosszantott a vedelem, /remelem a vedelem volt/ es veletlenszeruen lesebzodtek, elvereztek a katonaim, ugyhogy hagytam. Illetve meg a taborban egy kek autorol is beszeltek, csak eggyel talalkoztam, azt szet is lottem, de civil volt 😊
szerintem
ráadásul azt is tudni kell, hogy már az OFP óta legalább 4-5 patch kell a játékhoz, mire tényleg játszható (na jó, persze ez tényleg bosszantó, de hát ez van).
ha tobzódnánk az ilyen kategóriájú játékokban, lehet hogy a fejlesztõk is jobban összekapnák magukat, de hát nem tobzódunk. egyébként én bízom az OFP2-ben is, függetlenül attól, hogy nem BIS játék.
A razor kettõ nevû pályán mit kell csinálni mert nem mutassa hova kell menni már elmentem megkeresni a táborokat ,de utánna mit kell csinálni?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)