Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy van akinek más a véleménye az ArmA1-rõl?
Lenne egy kis problémám: Játék közben, amikor futok, csak késõbb hajtja végre az oldalra fordulást vagy bármilyen parancsot. PL: Futok, meg akarok fordulni, akkor azt több másodperc múlva hajtja végre...
Nem akadozik a játék.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
vagy be kell mennem érte a városi postába?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De mostmár legalább én is tudom. :|
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
u dont have to listen anybody else but me
Vásárló megtévesztése.
Rakerdeztem, hogy akkor megis honnan vannak a kulcsok ? Esetleg betak, lopottak, mi a forrasuk ? Bohemia tud errol ? megkerdezem toluk.
Ime a kulturalt valasza a hulyegyereknek. Ezek utan tuti irok a bohemainak, hatha rausztanak valami hatosagot, bar ketlem.
"then do and fuck off,
we are just reseller from chinese keys and us dont interest from where u get the fucking source of the game.
Its your problem and not ours, and when u have a problem with it then go and fuck off, nobody says that u have to buy from us."
szerintem
Ezek kokler kulcsok, csak azt nem tudjuk meg honnan szereztek ezeket, illetve meddig fognak mukodni. /az sem kizart, hogy evekig/
Lehet, hogy a pajtija irta epp a kulcsgeneralast a jatekohoz, vagy nala van a szerver ahol nyilvan tartjak ezeket.
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szal mennyit telepít fel?
Ha tûrhetõ akkor énis megveszem gõzön, ha értelmes áron adják.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elég vicces, hogy a webkettõ világában te egy standard formájú hivatalos válaszlevélre vársz. Ebayben például még egyszer sem csalódtam, pedig már nem egyszer vásároltam ott. És ott se bonyolitsák felesleges az üzenetek szövegét. Egy ilyen vállalkozást valszeg csak egy-két ember vezet, másodállásban.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
nahhh ezekre kene rauszitani minden kulfoldi fogyasztovedelmet 😊
Azt hiszem meg a gyali piacon is normalisabb valaszt adtak volna a kerdesemre... dugjak fel a kulcsukat maguknak... nem csodalkoznek ha az itt vasarolt kulcs egy honap mulva mar invalidda valt, mert parat kiloptak valahonnan, azt aruljak. Vagy valami fel nem hasznalt beta kulcsok. Eleg vicc az oldalon meg az ingyenes battlefield heroes beta kulcsokat is aruljak...
ime a valasz level ez a fel sor ! Azert meg elkuldom oket a fenebe 😊
"U have to get your self the game,"
szerintem
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
..tehát nyomj 0-1-1 .. asszem ez a parancssorozat tartozik, ahhoz hogy Done vagy Ready
Lenne egy kérdésem tánha valaki tud rá választ, nem vagyok jó commander sajnos és néha elõfordul hogy véletlen elnyomok valamit és amit azt adom ki parancsba hogy mindenki kövessen akkor ilyet ad ki hogy mindenki kövesse a 2 est vagy mindenki kövesse a 3 ast... hogy lehet megadni hogy megint engem kövessenek?
Szerintem ennek az a célja, hogy ha már megvan az eredeti játék, akkor ha vásárolsz tõlük egy új cdkeyt akkor feltelepitheted mondjuk egy másik gépre is..
Ahol azert az egynek /jo gold edition/ elkerik az arat is, illetve linket is kapsz ahonnan letoltheted az egeszet. Erdekes azon az oldalon szo sincs meg a masodik reszrol.
Ok lehet, hogy negativan indulok neki, pedig mar tobbszor vasaroltam neten, kulfoldrol, de valami megis visszatart ebben az esetben. A valaszt azert megvarom. pl nem is egy az egyben valtjak az euro- dollart ami azert nem jellemzo. Meg annyi sincs kint, hogy + ado vagy sem stb.
arma gold
szerintem
a valaszt majd bemasolom ide.
szerintem
#ofp.hu@irknet
Irok a cdkey-s oldalnak, ok ezt hogyan is gondoljak.
Koszi.
szerintem
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Akartam irni a bohemianak egy levelet, mondjanak ra valamit, de egyelore egy eppkezlab cimet se talaltam amira meg valaszolnanak is nagy esellyel...
szerintem
azt mondta, hogy õ rendesen használja egy no-cd krekkel és több órát is szokták tolni estefele neten a játékot.. még az 1.01-es peccset is feltette