Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megnéztem, hogy is van ez az amazon-ról való rendelés... 15-22 MUNKANAP!!! tehát... 1-2 hónap alatt ér ide... persze lehet fizetni azért h hamarabb érjen ide, de úgy már occóbb ha az országban rendelem... mindegy, a régi ArmA-t már felesleges megvenni szerintem, ArmA2-nek adok pár hónapot és teljesen kiforrott lesz(patchek, ACE mod, zombimod, stb).

Vagy van akinek más a véleménye az ArmA1-rõl?

kamaszaki
Hi!
Lenne egy kis problémám: Játék közben, amikor futok, csak késõbb hajtja végre az oldalra fordulást vagy bármilyen parancsot. PL: Futok, meg akarok fordulni, akkor azt több másodperc múlva hajtja végre...
Nem akadozik a játék.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

bocs, elcsesztem a végét:
vagy be kell mennem érte a városi postába?

Külföldrõl még nem igen vásároltam dobozos terméket... Ez hogy mûködik? Kifizetem bankkártyával, elpostázzák ide a Magyarországi fõpostára, onnan a lakcímemre?? vagy kihozzák futárral? vagy be kell mennem érte a postára?

[NST]Cifu
No offense, de akkor már ott van az Amazon, mint lehetõség.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ha a német letölthetõ verzióban gondolkodik, akkor annyira már képbe lenne, hogy nem tesz fel ilyen kérdést. 😊

Mondjuk kicsit átb*szós a dolog... erre még rájön az átszámítás összege, a dollárra +adó (nem tudom mennyi:\). ezen kívül csak amerikában lehet megvenni, de kis IP ügyeskedéssel megoldható... anno TDU Megapackot is IP Proxyval vettem meg (csak ATARItól tudtam megvenni akkor)

Prince23
És mi van ha valaki, a netes elõrendelés híve?

[NST]Cifu
Kb. ennyi lehet a különbség.

[NST]Cifu
Még ki se jött a játék hivatalosan, csak német nyelvterületen. Szerinted értelmes kérdést tettél tehát fel?

Hülye kérdés következik...
Ez miben különbözik ettõl?
Azon kívül, hogy a gold tartalmazza a Queens Gambitet...

Prince23
Inkább OFP2 powa😊)

XenHai
Érdekelne hogy meg éri meg venni 2 részt sokan tolják? Laggosak a szerók?
Balumann
Jöhetsz nyugodtan, van még hely 😄 (mármint az elsõ résszel játszunk még inkább)

Balumann
jah :-)

hamachin játsszátok?😊

Balumann
Te nem is vagy sose leader, majdnem mindig én vagyok, vagy más <#kuss><#kuss>
De mostmár legalább én is tudom. :|

Picit nehezemre esik elhinni, hogy ezt irtak... kivancsi lennek ra, hogy te mit irtal nekik... bemasolnad azt is?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
köszi a válaszod már jó másfél éve játszok egy kisebb közzösséggel de erre még sosem jöttünk rá<#buck>
azt nem mondtam én perelném õket. Bohemia. És ha híre menne, Activison-Blizzard, meg az összes többi... Valve... nagy visszhangja lenne

VRSDM
vagy pereskednél faszomtudja meddig, aztán úgy se találnák meg õket. stb. : D és ugrott két milliód.

u dont have to listen anybody else but me

Mondjuk feljelenteni... áhh lehet nem kéne mert a szüleik szívnák meg. Mert ahogy elnézem, ezek max 14-15 évesek lehetnek... legalábbis a hangvételbõl

Hogy miért lehetne õket feljelenteni?
Vásárló megtévesztése.

Akkor simán fel lehet õket jelenteni... oldalukon ott van "100% LEGAL"

[NST]Cifu
Ezzel egy gond van - ez nem legális...

küldd el a bohemianak továbbítva az emailt, meg írd le, hogy mivan...

Miért piszkálod ezeket a böcsületes kereskedõembereket?! Utána meg csodálkozol, ha idegesek lesznek! 😊)

alma2
Hahaha, stilus az megvan, mintha Magyarorszagon jarnek.
Rakerdeztem, hogy akkor megis honnan vannak a kulcsok ? Esetleg betak, lopottak, mi a forrasuk ? Bohemia tud errol ? megkerdezem toluk.

Ime a kulturalt valasza a hulyegyereknek. Ezek utan tuti irok a bohemainak, hatha rausztanak valami hatosagot, bar ketlem.

"then do and fuck off,

we are just reseller from chinese keys and us dont interest from where u get the fucking source of the game.
Its your problem and not ours, and when u have a problem with it then go and fuck off, nobody says that u have to buy from us."

szerintem

alma2
Azert az ebay-hez felesleges hasonlitani szerintem. Ez egy "ceg" ha fantom is 😊 adja meg a minimalis modjat, hogy legalabb elhiggyem.
Ezek kokler kulcsok, csak azt nem tudjuk meg honnan szereztek ezeket, illetve meddig fognak mukodni. /az sem kizart, hogy evekig/
Lehet, hogy a pajtija irta epp a kulcsgeneralast a jatekohoz, vagy nala van a szerver ahol nyilvan tartjak ezeket.

szerintem

a telepített nekem 8,25gb

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sanyix
Na felrakom má egyszer ezt a kokságot azt megnézem, de 2 gond van: mindig elfelejtem, és csak 250gigás vinyóm van 😄

Szal mennyit telepít fel?

Ha tûrhetõ akkor énis megveszem gõzön, ha értelmes áron adják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
Dokumentumok.És tényleg 1-2 értékkel más volt a render mint a felbontás^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A beta kulcsok nem ingyenesek a bf-hez, mivel zártkörû.. kérvényezni kell.

Elég vicces, hogy a webkettõ világában te egy standard formájú hivatalos válaszlevélre vársz. Ebayben például még egyszer sem csalódtam, pedig már nem egyszer vásároltam ott. És ott se bonyolitsák felesleges az üzenetek szövegét. Egy ilyen vállalkozást valszeg csak egy-két ember vezet, másodállásban.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

alma2
pfff, milyen ceg mar ez ? Irok egy "majdnem" hivatalos levelet, erre ennyi kikopnek valaszul, mindenfele megszolitas nelkul...
nahhh ezekre kene rauszitani minden kulfoldi fogyasztovedelmet 😊
Azt hiszem meg a gyali piacon is normalisabb valaszt adtak volna a kerdesemre... dugjak fel a kulcsukat maguknak... nem csodalkoznek ha az itt vasarolt kulcs egy honap mulva mar invalidda valt, mert parat kiloptak valahonnan, azt aruljak. Vagy valami fel nem hasznalt beta kulcsok. Eleg vicc az oldalon meg az ingyenes battlefield heroes beta kulcsokat is aruljak...

ime a valasz level ez a fel sor ! Azert meg elkuldom oket a fenebe 😊

"U have to get your self the game,"

szerintem

SgtChris
Ez az Arma2.cfg hol található??? Sehol se találom.... Pedig megnézném.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Úgy kell, hogy elõbb saját cselekvésedet kell lenullázni, mert ha te "elfoglalat" vagy akkor a sorban következõre értendõk a parancsok...

..tehát nyomj 0-1-1 .. asszem ez a parancssorozat tartozik, ahhoz hogy Done vagy Ready

Hogthar
Hello mindenkinek, hu most ahogy kijött az arma 2 de meggyarapodtunk, nem is tudom kinek volt 1-2 hónapja ezzel kapcsolatba egy megjegyzése😄

Lenne egy kérdésem tánha valaki tud rá választ, nem vagyok jó commander sajnos és néha elõfordul hogy véletlen elnyomok valamit és amit azt adom ki parancsba hogy mindenki kövessen akkor ilyet ad ki hogy mindenki kövesse a 2 est vagy mindenki kövesse a 3 ast... hogy lehet megadni hogy megint engem kövessenek?
Én nem akarlak rábirni a vásárlásra... csak egy lehetõséget vázoltam.. azért kiváncsi vagyok mit válaszolnak

Szerintem ennek az a célja, hogy ha már megvan az eredeti játék, akkor ha vásárolsz tõlük egy új cdkeyt akkor feltelepitheted mondjuk egy másik gépre is..

alma2
Ok, ezzel tisztaban vagyok, de pl a forumrol egy masik oldal.
Ahol azert az egynek /jo gold edition/ elkerik az arat is, illetve linket is kapsz ahonnan letoltheted az egeszet. Erdekes azon az oldalon szo sincs meg a masodik reszrol.
Ok lehet, hogy negativan indulok neki, pedig mar tobbszor vasaroltam neten, kulfoldrol, de valami megis visszatart ebben az esetben. A valaszt azert megvarom. pl nem is egy az egyben valtjak az euro- dollart ami azert nem jellemzo. Meg annyi sincs kint, hogy + ado vagy sem stb.

arma gold

szerintem

Nem csak Armed Assaulthoz árulnak itt cd-kulcsot.. van CoD4 meg sok más

alma2
topikot nem nyitok, mert ha lehet hinni az oldalnak akkor csak 32 item(s) available, igy irtam nekik, ha szamomra elfogadhato valaszt kapok, akkor elgondolkodom a vasarlason.
a valaszt majd bemasolom ide.

szerintem

topikot azért szerintem ne nyisson neki

#ofp.hu@irknet

a válaszukat írd már le nekem pmben

alma2
Ezt meg akar el is hiszem 😊
Irok a cdkey-s oldalnak, ok ezt hogyan is gondoljak.
Koszi.

szerintem

Pretorian
Valószínûleg le lehet majd tölteni Steam-en, ha beregeled hozzá a CD-kulcsot. Nem nagy dolog, eddig is így volt sok játéknál. Ha egyszer regeled a játékot, akkor utána bármikor le tudod majd tölteni. Az lehet, hogy már meg lehet venni a kulcsokat, de nyilván õk is úgy gondolták, hogy majd csak a premier után lehet használni is a játékhoz, így valamilyen módon letölthetõvé teszik majd a programot. Jahh, a "10 helyett 5" az meg a doboz miatt van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Igazából én az 1-et is megvenném szívem szerint, de 6290 egy 2 éves játékért... szerintem sok

Hát én azért lehet inkább megveszem a dobozost ha tényleg 8ezer lesz...

alma2
ok, ez jol hangzik, de ha egy auto, vagy akar egy jatek minden kereskedonel 10 Ft lesz, pl julius 1-tol, akkor igen csak ketsegek kozott olvassa az ember azt, hogy csak nalam csak most 5 Ft, illetve melle le kell toltened az illegalis valtozatot, ha jatszani is szeretnel vele, mindezt junius 1-tol. Mondj az eletben ra meg egy peldat es meggyoztel, bar tudom nem ez a celod 😊

Akartam irni a bohemianak egy levelet, mondjanak ra valamit, de egyelore egy eppkezlab cimet se talaltam amira meg valaszolnanak is nagy esellyel...

szerintem

Két ismerõsöm használja.. mondjuk én attól nem félek, hogy nem megy mivel mindkét srác armaholic szóval ez nem lehet gond

azt mondta, hogy õ rendesen használja egy no-cd krekkel és több órát is szokták tolni estefele neten a játékot.. még az 1.01-es peccset is feltette