Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tényleg zuhan a topik színvonala...:/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kb az elso hozzaszolasok ota ilyen ez a forum.
A hullamban az a jo, hogy nem vonul le, csak neha hullamvolgy van...
Maradjunk annyiban, hogy az idegrendszerem állapotától függõen a számat harapdálva próbálok meghúzódni a háttérben, amíg ez a ( inkább nem minõsítek ) hullám levonul...
Szó szerint fizikai fájdalom végig olvasni egy-két hozzászólást...
www.smart-bus.hu
Ha meg valaki hasonlít, és minõsít, legalább próbálja ki, mielõtt beszél... komolyan mondom mint valami kisegítõ iskola alsó tagozata... horror ami itt megy...
www.smart-bus.hu
De persze a legnagyobb elõnye, hogy soha nem kell virtuális memória, kevesebb vinyórecsegés, gyorsabb mûködés. Néha x264-et is kódolok már ha van mit, az is szereti a sok ramot. Mellesleg amikor vettem olyan olcsó volt, hogy kár lett volna kihagyni (ugyanis annál már csak drágább lesz (10k 4 gigáért).
Jót tesz egyébként frapseléskor is, fõleg hd minõségben, hiszen rohadt sokat kéne írni a vinyóra egyszerre, így azt is a memóriába cacheli.
Egy 32bites játék 3 giga körüli ramot tud használni, ramként... viszont a videokártya is tudja használni a ramot extra textúramemóriának (igen a nem integrált is). Pl nekem most 3323 mb-ot ír grafikus ramnak (512 a kártyán +2,8 gigát használHAT ramból), és emellett meglepõ módon nem csak a játék fut egyedül a gépen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
6 giga az miért nem dual channel? 2*1+2*2 giga miért ne lenne az? Biztos viccbõl írja induláskor 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pl. imac-be minek van? pont azért 😄
u dont have to listen anybody else but me
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az ikarus hangja nagyon gagyi, max az alapjárat hangja hasonlít az igazira valamennyire, na meg 74-nél kiakad, holott annyival a szétesõben lévõ bkv-s csuklós ikarusok is simán mennek 😄
Belehet -e kapcsolni hogy mutassa a küldetések helyét mert nem tudom mit hol kell csinálni
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
mert, hogy magyarban állj meg angolban is oké..de hogy német nyelvben se sikerül az már idegesít :\
meg a magazinok is állandóan össezhasonlítják az arma 2 és ofp 2 mint konkurenciát
de a vidik alapján mondtam a kijelentést. ofp2 vs arma 2 videói. Meg ahogy észrevettem az arma 2 szimulátorosabb az ofp2-höz képest. bár nem játszottam egyikkel sem 😄
játszottál már az ArmA2-vel? Ez elég kommandós feeling... sõt néha kicsit túlságosan is😄
Elég ha idézek egy sort amit egy fejlesztõ mondott a játék bemutatása alatt:
"Eltalálták a fejem. Nem túl vészes, de erõsen vérzek. Gyorsan el kell állítani mert elvérzek."
Ez a nagyjából össze is foglalja a legfõbb változásokat az eredeti óta. Nagyon nem egy kategória a két játék. Konzolos játékhoz képest valósághû lesz, de a büdös életben nem veszi fel a versenyt az ArmÁval realizmus terén.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az ilyenek miatt jatszom OFP-t is csak addonos szervereken, oda kevesebb jut beloluk.