Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix, mondanál pár fps értéket? Hasonló konfigom van, és ez adna némi támpontot a következõ upgrade-hez. Még nem döntöttem el, hogy procit, vgat, vagy ramot vegyek. (Persze, mindhárom kéne, de a fizumon még nagyon érzõdik a világválság. :/)

Scottt
Minimum helvét szint precíz rendet(A porosz linkeket meg hagyjuk a picsába😛)
Egyébként tényleg zuhan a topik színvonala...:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Jó rendben... elkel az erkölcs csõsz... rendnek kell lennie... katonásnak! 😊

www.smart-bus.hu

Johat, bocs. Sokat dolgoztam az elmult 2 evben. De igerem, picit tobb figyelmet forditok mostantol erre is 😊
Akkor az utóbbi 1-2 évben apály volt... 😊 A repszimulátor topikokhoz hasonló kulturált fórumozás folyt itt még pár hete... még a viták is normálisan zajlottak... ez a stílus nem volt divat...

www.smart-bus.hu

Akkor csak szenilis 😊
Kb az elso hozzaszolasok ota ilyen ez a forum.
A hullamban az a jo, hogy nem vonul le, csak neha hullamvolgy van...
m1c1mack0
Te vagy már õsrégi nem Solt új.

Rég röhögtem ekkorát! 😄😄😄

Maradjunk annyiban, hogy az idegrendszerem állapotától függõen a számat harapdálva próbálok meghúzódni a háttérben, amíg ez a ( inkább nem minõsítek ) hullám levonul...

Szó szerint fizikai fájdalom végig olvasni egy-két hozzászólást...

www.smart-bus.hu

Uj vagy errefele.
<#gun><#violent><#boxer><#fogmosas>

Ezt a trágár egymást fikázó stílust be lehet fejezni... hányinger kezd lenni a fórum... vagy fáradjatok át az off topikba, vagy valami minimum tiszteletet mutassatok egymás iránt! ( eddig ez a lakótelepikulcsosgyerek stílus itt nem volt divat )

Ha meg valaki hasonlít, és minõsít, legalább próbálja ki, mielõtt beszél... komolyan mondom mint valami kisegítõ iskola alsó tagozata... horror ami itt megy...

www.smart-bus.hu

VRSDM
ne nekem magyarázz 😄 én a te pártodon állok. 😊

u dont have to listen anybody else but me

Sanyix
bármihez jó. Mint mondtam cache-nek (köze nincs a superfetchez meg ilyesmikhez), bármi bele töltõdhet, elindított program megnyitott fájl, így következõ jóval gyorsabban indulnak el, már ha bentmaradnak. Ezzel lehet olyan vicces dolgokat csinálni, hogy dvd-rõl úgy nézek filmet, hogy nincs benn a lemez, mert becachelte.

De persze a legnagyobb elõnye, hogy soha nem kell virtuális memória, kevesebb vinyórecsegés, gyorsabb mûködés. Néha x264-et is kódolok már ha van mit, az is szereti a sok ramot. Mellesleg amikor vettem olyan olcsó volt, hogy kár lett volna kihagyni (ugyanis annál már csak drágább lesz (10k 4 gigáért).

Jót tesz egyébként frapseléskor is, fõleg hd minõségben, hiszen rohadt sokat kéne írni a vinyóra egyszerre, így azt is a memóriába cacheli.
Egy 32bites játék 3 giga körüli ramot tud használni, ramként... viszont a videokártya is tudja használni a ramot extra textúramemóriának (igen a nem integrált is). Pl nekem most 3323 mb-ot ír grafikus ramnak (512 a kártyán +2,8 gigát használHAT ramból), és emellett meglepõ módon nem csak a játék fut egyedül a gépen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
valószínûleg a több ramtól let gyorsabb, de 1,5x nem. Mondjuk nézz meg egy szintetikus tesztet(amiben minden különbség maximálisan kijön, bár a valósághoz köze nincs) mennyivel gyorsabb az 1066-os, még ott is talán olyan 5% körül lehet 😄 az meg valós használatban meg egy nagy 0, vagy akár lassabb a nagyobb késleltetés miatt.
6 giga az miért nem dual channel? 2*1+2*2 giga miért ne lenne az? Biztos viccbõl írja induláskor 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

VRSDM
mondjuk lehet grafikához / videó vágáshoz / 3d-hez. a lényeg hogy akinek nagy fileokat kell mozgatnia és gyorsan. annak kell a 6giga ram.
pl. imac-be minek van? pont azért 😄

omg... gta4 nekem 4giga 1066os rammal majdnem 1,5x gyorsabb lett. ha annyira kell ram, majd veszek 2x4Gb GEIL ULTRA 1066ot azt csá😄 6 giga felesleges... még nem is dual-channel-.-

Sanyix
Azon elgondolkoztál márt hogy 1066-os mi a picsának? 😄 mert annak 0 értelme(800-asnak is csak annyi hogy nem drágább a 667-esnél). A sok ramnak ezernyi haszna van(sok cache, nemkell virtuális memória, minden elfér benne, játékokat rá lehet állítani extrémsok ram használatra ami jár pár elõnnyel). Van is egy olyan mondás, hogy ramból sosem elég.

[NST]Cifu
Sajnos a jelenlegi állapotok szerint ez lesz. Én bánom, de nagyon, egyfelõl végre nem orosz, hanem kínai ellenfelek lesznek (igazán nagyot akkor nõttek volna a szememben, ha angol, német vagy francia oldal a "jó fiú"), másfelõl lehet tényleg az kellene a BiS-nek, hogy legyen egy normális konkurensük, mert így, igazi konkurencia nélkül még törni sem kell magukat. Kb. olyan szitu, mint a komoly repülõgép-szimulátorok esete.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Prince23
Miért... 20. hétvége? ha igen , akkor nem szállítanak, valóban.

20. nehezen. hétvégén nem szállítanak

Prince23
ja, de max 20. tuti megkapod

nem. küldenek 1 levelet, és azt meg kell erõsíteni

Tudja valaki, ha elõrendelem a játékot a galaxisnetnél akkor õk már 19-én ki is küldik? tehát még ez nap meg is kapom a játékot?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Köszi
mi a picsának 6giga ram? inkább lenne 4giga 1066MHz-s... nekem igy egész jól megy highon 1280x1024ben

Balumann
Szerintem ha könnyebb fokozatra rakod, akkor mutatja.

Sanyix
Na kipróbáltam... hát 4400+ x2+ hd3850 512mb, 6 gigga ddr2 800 Kb úgy ment high grafikán 1800-as látótávval mint az arma, és very highon se volt olyan szörnyû... de ha azt nézem, hogy az arma ezt 16x-os af-el játszottam lehet nem olyan jó (bár még nem próbáltam azzal a 2-t). Pedig itt is ocsmányak a távoli textúrák, úgyhogy kell az af. Pár patch után lehet jó is lesz.

Az ikarus hangja nagyon gagyi, max az alapjárat hangja hasonlít az igazira valamennyire, na meg 74-nél kiakad, holott annyival a szétesõben lévõ bkv-s csuklós ikarusok is simán mennek 😄

Hello
Belehet -e kapcsolni hogy mutassa a küldetések helyét mert nem tudom mit hol kell csinálni
Igen.. nekem pl. többször is

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Kenny85
valakinek sikerült már a "menj ide" parancsot kiadnia? 😄
mert, hogy magyarban állj meg angolban is oké..de hogy német nyelvben se sikerül az már idegesít :\

Prince23
Ennyire lement árkádba az a sorozat? én azt gondoltam valamivel realisztikusabb lesz a MW2-tõl vagy BC2-tól.
meg a magazinok is állandóan össezhasonlítják az arma 2 és ofp 2 mint konkurenciát

[NST]Cifu
A dolog valahol ott kezdõdik, hogy az OFP2-ben az eddigi hírek szerint nem lesznek civilek, max. túszok. Innentõl kezdve sajnos (bármennyire is drukkoltam az OFP2-nek) már az alap OFP-vel sem ér fel. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha az OFP2 veszélyt jelentene az ArmA2-re, mert a BiS nagyon megérdemelne egy kiadós, masszív fenékbe billentést, de úgy néz ki, hogy az OFP2 nem az ArmA2-vel, hanem a Modern Warfare 2-vel és a BF: Bad Company 2-vel fog versenyezni.

Prince23
Sajna még nem😊

de a vidik alapján mondtam a kijelentést. ofp2 vs arma 2 videói. Meg ahogy észrevettem az arma 2 szimulátorosabb az ofp2-höz képest. bár nem játszottam egyikkel sem 😄

lol
játszottál már az ArmA2-vel? Ez elég kommandós feeling... sõt néha kicsit túlságosan is😄

Prince23
Reménykedni lehet 😄 Meg sokkal kommandósabb feelingû sztem.

Nem túl vészes, mivel üres! 😄

m1c1mack0
"prince23" LOL<#wow3>

Hmuda
Én néztem videókat az E3 alatt és a nagy szigetet leszámítva semmi köze az ArmA által képviselt realisztikus vonalhoz.

Elég ha idézek egy sort amit egy fejlesztõ mondott a játék bemutatása alatt:

"Eltalálták a fejem. Nem túl vészes, de erõsen vérzek. Gyorsan el kell állítani mert elvérzek."

Ez a nagyjából össze is foglalja a legfõbb változásokat az eredeti óta. Nagyon nem egy kategória a két játék. Konzolos játékhoz képest valósághû lesz, de a büdös életben nem veszi fel a versenyt az ArmÁval realizmus terén.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ott lesz 8 fos a multi?
Balumann
De nagy csalódás lesz ebbõl szerintem 😊)

VRSDM
má megint okosabb lettél volna ha bekussolsz :C

Sanyix
biztos jó lesz egy nemlétezõ játék, ami rendervideokból áll 😄

Scottt
Azért az ACE 2 hamarabb jöhetne^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JohnnySmith
Jah alig várom hogy legyen egy Salvation mod 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Ha 1x az életben az is megjelenik, 2009 fall a legutóbbi dátum... Addigra már az ArmA2-õt is kipofozzák, megjönnek a komolyabb addonpackok, stb...

Jaja jó kis Modern Warfare 2 konkurencia lesz 😛

Ifj. Ver Istvan. Laggosak a szerok? OMFG
Az ilyenek miatt jatszom OFP-t is csak addonos szervereken, oda kevesebb jut beloluk.
Prince23
Várd meg az OFp2 Dragon Rising-ot, fasza coop lesz ott is, és jobb lesz ettõl 😄

sry arma

De addig úgyse fogok unatkozni a coop miatt 😄 vagy még nem tudom mi legyen...

ACE 2-nek sztem legalább fél év kell.