Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a pályát konkrétan úgy kell megoldanod hogy végigmés az úton és õk követnek.
Nem tudom mennyire ismered a játékot. Ha parancsnok vagy a hk.-ban, akkor az w,a,s,d, gombokkal is irányíthatsz. Én ettõl hülyét kapok. Vagy mondhatod, hogy menjen el a keresztezõdésig. Mivel alapból oszlop alakzatba vannak a többiek, ezért követni fognak.
Tény hogy az AI nem a játék csúcsa néha.
repvez
Ez egy egységnél rendbe is van de amikor rajtam kivül még van 3 tank akkor azokat nem tudom vezetni és csak az lesz a vége hogy egyedül érek a célterületre a többi meg még a habokba kószál és megy a siránkozás ,hogy "where are you".
És ez nem csak a tankoknál van igy hanem minden egységnél ahol az én parancsaimat kéne követniük.
Jelentem megdobáltam õket játék katonákkal. A marketingesek megölve és elásva. (Nem pont ilye sorrendben.) Egy kis csoport programozót életben hagytam és a marketingesek vérével a falra festettem, hogy: bogártalanítás, sérülés model, fizika. Szvsz még a magyar szótárt keresik a googlin. <#eplus2>
Az Armás trük az hogy ha menni akarsz akkor soför vagy. Ha lõni akkor meg irányzó.
Mellesleg az hogy ha egy vastagbõrû egységnek azt mondod hogy irány horány és õk ékben elindulnak oda, az nem olyan nagy baj. :-)
Hogy mi? Mire térünk vissza? Ki is vagy Te? <#ticking>

www.smart-bus.hu

20 év múlva visszatérünk erre ;D

Neeeem... a flém karban tartja az agysejteket! 😄

www.smart-bus.hu

Viszont annyi fronton flémelsz, hogy több agysejted pusztul mintha innál/cigiznél/drogoznál és kurváznál egyszerre. 😄

Jogos, ebben is van valami, de az a gép szerintem ehhez is kevés lesz. De a puding próbája az evés, úgyhogy hajrá...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
egy szónak is száz a vége magamból kiindulva biztos nem kínlódnék normál grafikai beállitásokkal mert tisztában vagyok vele mire képes a játék jó vason,ám az is tuti hogy még normál beállítás mellett is képes olyan hangulatot csinálni hogy az beszarás szerintem megér egy misét próbálja csak ki nem egy 12ezer forintos játékról van szó.

Hát a gazdag az túlzás, de mivel nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom, nem kurvázok így marad a gépre pénzem! 😄

www.smart-bus.hu

wardogzombie
áh te gazdag fehér fiu vagy nálad biztos ultra high graf van

wardogzombie
annyira jó vagy annyira gáz?

Inkább nem mondom meg milyen beállításokkal játszom! 😊)

www.smart-bus.hu

wardogzombie
viszont a hídon átmennek<#vigyor5>

repvez
egyébként van valami trukje a tankcsoport commandirozásának?Mert a OA második pályáján amikor meg kell tisztitani az utvonalat azt hittem, hogy megöszülök, beszáltam, mint paracsnok kiadtam térképen mindenkinek az irányt erre megindult mindenki, de nem az országuton vagy a könnyü terepen , nem mert az ugy tul egyszerü lenne inkább nekivették magukat a hegyeknek abramsal ird és mond 2-5 km/h ás irtózatos tempoban 😞
Hát azt hittem sohasem érünk a 3km-re lévö célig.
Most már tényleg jó lenne ha kezdenének a 3. részbe ezzel az utkezelö algoritmussal vagy az AI-val valamit, mert ez igy katasztrófa.
wardogzombie
miért grétsi tanár ur nálad 100%ig tökéletesen fut a kieg?

Tolhatja, meg húzhatja is, de, hogy menni nem fog normálisan, az fix. 😄

www.smart-bus.hu

wardogzombie
ez rohadtul igaz bár oa-t még tolhat az némileg jobban fut

Szedd le a demo-t, próbáld azzal. No meg ugye az eredetihez jár az SG.hu arma topikjának a supportja is. 😉

( Egymás közt szólva pedig, ezzel a géppel ne akarj armázni... ennél jóval komolyabb gépeket is keresztbe nyel. Sajnos ez nagyon gép ( fõleg cpu ) igényes játék. )

www.smart-bus.hu

Omega
kösz a linket, tök olcsó, de aztán ha megveszem, ugyanez lehet a probléma az eredetivel is

wardogzombie
hjah<#miaz>

Na jó, õszinte leszek... több fronton megy a flém, és most csak ennyire tellett! 😄

www.smart-bus.hu

wardogzombie
változnak az idõk......<#szomoru2>

Öregszem... 😄

www.smart-bus.hu

Ebben az esetben EZ a megoldás.

www.smart-bus.hu

wardogzombie
Solt most lövi be intravénásan a nyugtatót közbe regényt gépel hogy miért is nem célszerû kalózkodni.ide a rezsdást

wardogzombie
<#idiota>kalóz yarrrrrrrrrrrr

Omega
nem, kalózverzió

Eredeti a játék?

www.smart-bus.hu

Omega
Pentium Dual Core E5200 2,5 Ghz
2 GB RAM
Windows7 32 bit
Ati Radeon HD 4600

Akkor kezdjük a végén... milyen géped van, milyen oprendszer, eredeti a játék? Stb...

www.smart-bus.hu

Omega
Igen, ha rákattintok a scenariora. A single már futtot egyszer de aztán kidobott.

Omega
Az lehet, de mint írtam a boot camp minden gond nélkül fut mediumon, highon néha tölt, de még úgy sem vészes.

Mindig ugyanakkor fagy?

www.smart-bus.hu

Omega
Angol fórumokon is téma ez a probléma, de megoldást sehol sem olvastam.

Omega
Igen.

Más játékkal minden rendben?

www.smart-bus.hu

Omega
Sziasztok! Az a bajom ezzel a játékkal, hogy ha rákattintok a single player scenariora, vagy a campaginra rögtön kidob az asztalra. A Boot Camp szépen megy (nem a legmodernebb hardverem van), mi lehet a baj? A drivereim frissek.

Ez az új (kiegészítõ) ez mi akar lenni ?? remélem nem lesz kötelezõ és nem fog pénzbe kerülni mert én is társulok a fojtogatáshoz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

<#hehe>

Te így hívod? 😄😄

www.smart-bus.hu

Remek. Janáj fojtogatni ment, Solt addig tõzdecápáskodik, én meg elmegyek biciklizni. Majd este folytatjuk a megbeszélést. 😄

Ámen! 😄

www.smart-bus.hu

És a pénzbõl amit BIStõl kicsalsz alapítunk egy konkurens stúdiót, mit szólsz? 😄

Lefoglaltam az arma4.com domaint. Ha így haladunk, elõbb utóbb jó pízt kapok érte! 😄 Majd rám fognak mutogatni, hogy miattam kellett ugrani egybõl az 5. részre! 😄

www.smart-bus.hu

Ja ezt azért mutatom, mert arma3.com nemrég még egy ilyen kis "fansite" volt ami egy cseh valaki nevén volt. Aztán így a holnapi nagy bejelentés elõtt hirtelen domain tulajdonos csere lett (BIS), az oldalt pedig levették.

Támogatom! 😄

Janáj közlegény! Irány észak-nyugat, lépés iiiiinduuulj! 😄

www.smart-bus.hu

De amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. XD