35054
  • tpM
    Pl. itt hallgatom az M249-cet, mintha egy eldugult varrógép lenne.
  • tpM
    Én ezekben a játékokban sem tapasztaltam igazán hangos hangokat. Inkább ilyen kis puha, basszusos pötyögés mindenféle fémes zörejjel tarkítva. Nincs az az igazi éles, fémes csattanás.
  • lee56
    Azért nem 600Ft-os tescogazdaságos mikrofonnal dolgoznak ezek :) De persze semmi sem adhatja vissza az eredeti hangot, úgy mint hogyha ott állnál te magad a két-csatornás fülecskéddel :)
  • Gascan #27002
    ez milyen mod? itt is lejjebb kéne venni a hangerőt :D

na mindegy, a lényeg sztem az hogy eredetiben tuti más hangja van.. a mikrofon azért torzit rajta
  • DancZer
    A magyar nyelv szépsége, hogy választ kapsz a kérdésre.

Nem, nem hangos. :D
  • Gascan #27000
    asszem inkább jobban teszem ha nem szólok bele amihez nem értek :D
  • Hogthar
    Egyébként az AA3 ban is a BF3 ban is és a 2010 es medal of honorban is igazi m4 es hangok vannak, de szerintem mind 3 nak eltérőek a hangjai. Számít milyen környezetben veszik fel, mennyire torzul el és milyen mértékben veszik le a hangerejét, meg persze sok olyan változótól is amiről nekem fogalmam sincs, szóval szerintem ezek a hangok rendben lesznek.
  • tpM
    Ez a lényeg. :)

Alapjátékba nem tehetsz ilyen hangos hangot, mert azt használja minden távolságra, így viszont, hogy fel van osztva, szerintem nagyon jól meg lehet csinálni. :)

ACE-ben ha bedugod majd a füled, akkor a lövésdörejek is eltompulnak.
  • lee56
    Addigra már az A-III hangjait kéne majd moddolni nem? :))
  • Gascan #26996
    amúgy most tényleg... nem lehetne egy picit lejebb venni a hangerőt mert sztem nagyon hangos
  • Hogthar
    Jah az úgy már oké mert akkora már lesz gépem :D
  • tpM
    2013
  • DancZer
    Melyik év? :)
  • tpM
    Áprilisban kb.
  • Scottt
    Mea culpa,amúgy mikor lesz kész ? :D
  • tpM
    Te értettél félre, mert én is az AA-s hangokra mondtam. :P
  • Scottt
    Szerintem félreértetted Gascan mondnaivalóját,ő az Americas Armyt éreztem részletesebbnek.

Nekem bejön ettől független,(Y)!
  • tpM
    Ez több mikrofonnal felvett, profi felvételről való, legalábbis az alaphang amit aztán össze-vissza csűrök-csavarok. AA-ban egyáltalán nincsenek ennyire hangos hangok, legalábbis ha jól emlékszem, szóval érthető, ha részletesebb. :)

Amúgy ez csak technológiai bemutató, nem véglegesek a hangok. Kakaskukorékolást meg tehénbőgést is tehettem volna be helyettük, a lényeg, hogy van lehetőség környezet/távolságfüggő hangok modellezésére. :)
  • Gascan #26987
    nem igazán tudom mit vegyek valóságnak, de ha pl. az Americsa Army 3-ban pontosak a hangok akkor az nem nagyon hasonlit ehhez .. mármint ami az M4-est illeti 1st person nézetből

AA3-ban pl. jobban hallatszik a gázelvezetés vagy hogy kell forditani a gas-operated-et :)
  • priluki
    ez komoly lett :) meg is hozta a kedvem :)
  • tpM
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=3KLurJvVdx0]ACSE video #2[/URL]
  • tpM
    Na gyermekek.
  • Feró Flex
    Akit érdekelhet esetleg:O)

!!!Steelbeasts!!!

For a FREE trial demo, contact Sean via PM or eMail.

Steelbeasts demo
  • Fürtös
    Na meg azért a kirobbanó betondarabok sem pattognak le a delikvens arcáról mindenféle hatás nélkül...
    Plusz a lélektani hatás, nem nagyon van olyan huszár aki a porrá omló fedezék láttán ne kezdene a megadáson gondolkodni.
  • lee56
    Mondjuk hogy miután lebontottad a falat már nem lesz hova bújnia, ha esetleg túlélné a falbontást az ürge :)
  • tpM
    Pedig erre valóak ezek a fegyverek; fedezék/jármű védelmébe húzódó emberek likvidálására.
  • Gascan #26979
    a vált az egy l :)
  • Gascan #26978
    mi értelme olyan fegyvernek ami átlövi a betonfalat? a lövedék miután átütötte a falat úgy is menetirányt vállt, szóval ha csak valakit nem akarunk megilyeszteni akkor mi?
  • lee56
    Nálam kimaradt, azért jó kis fegyver, valóságos kézi ágyú :)
  • Hogthar
    Pedig ezt már a tévében is leadták jó fél éve ha nem több, A fegyver ami még a betont is átlövi címszóval
  • DancZer
    Nem úgy linkelte ahogy akartam. 1m10s-nél lő az említett HUD-on keresztül.
  • DancZer
  • lee56
    Hmm érdekes, nem így képzeltem :) Ez magyar találmány? Nem nagyon hallottam még ilyenről, persze attól még lehetek simán műveletlen :)
    Hát mondjuk van rá esély hogy be kerüljön majd A3-ba, mivel a fegyverkliegészítőket már menet közben is áttudjuk majd szerelni, na meg ruházatot váltani, bár gyanítom hogy az ilyen extrákat meghagyják majd a moddereknek..
  • DancZer
    Célzott csípő lövés. Adnak hozzá egy sisakot ami a fegyverre erősített kamera képét egy HUD-on a lövész elé vetíti és így tud célozni. Remélem ez is belekerül Arma 3-ba elvégre a lesznek sisakok(a képek alapján) amik támogathatják.
  • lee56
    Na ezen megakadt a szemem :)

Az újdonságok közül a "Csípőből lövés", ez minden CoD fenegyerek álma :D
  • denevérember
    Valaki tudna linkelni,vagy mutatni nekem egy teljeskörű leírást a játékhoz? ( most kezdtem,és még az alapokra is kíváncsi lennék:) Vagy esetleg néhány tutorial video,nemtudom hol olvassak utánna,minden olyan kínai :) Előre is köszönöm a tippeket,hozzászólásokat!

Üdv: D.
  • Solt
    Nem egészen! :)
  • repvez
    Ez az M6 Hiúz a gepard hosszabb és a csöve nem siklik hátra és csak egy lövetű
  • Solt
    Az az... :)
  • tpM
    Gepi?