35054
-
tpM #27005 Pl. itt hallgatom az M249-cet, mintha egy eldugult varrógép lenne. -
tpM #27004 Én ezekben a játékokban sem tapasztaltam igazán hangos hangokat. Inkább ilyen kis puha, basszusos pötyögés mindenféle fémes zörejjel tarkítva. Nincs az az igazi éles, fémes csattanás. -
lee56 #27003 Azért nem 600Ft-os tescogazdaságos mikrofonnal dolgoznak ezek :) De persze semmi sem adhatja vissza az eredeti hangot, úgy mint hogyha ott állnál te magad a két-csatornás fülecskéddel :) -
Gascan #27002 ez milyen mod? itt is lejjebb kéne venni a hangerőt :D
na mindegy, a lényeg sztem az hogy eredetiben tuti más hangja van.. a mikrofon azért torzit rajta -
#27001 A magyar nyelv szépsége, hogy választ kapsz a kérdésre.
Nem, nem hangos. :D -
Gascan #27000 asszem inkább jobban teszem ha nem szólok bele amihez nem értek :D -
#26999 Egyébként az AA3 ban is a BF3 ban is és a 2010 es medal of honorban is igazi m4 es hangok vannak, de szerintem mind 3 nak eltérőek a hangjai. Számít milyen környezetben veszik fel, mennyire torzul el és milyen mértékben veszik le a hangerejét, meg persze sok olyan változótól is amiről nekem fogalmam sincs, szóval szerintem ezek a hangok rendben lesznek. -
tpM #26998 Ez a lényeg. :)
Alapjátékba nem tehetsz ilyen hangos hangot, mert azt használja minden távolságra, így viszont, hogy fel van osztva, szerintem nagyon jól meg lehet csinálni. :)
ACE-ben ha bedugod majd a füled, akkor a lövésdörejek is eltompulnak. -
lee56 #26997 Addigra már az A-III hangjait kéne majd moddolni nem? :)) -
Gascan #26996 amúgy most tényleg... nem lehetne egy picit lejebb venni a hangerőt mert sztem nagyon hangos -
#26995 Jah az úgy már oké mert akkora már lesz gépem :D -
tpM #26994 2013 -
#26993 Melyik év? :) -
tpM #26992 Áprilisban kb. -
#26991 Mea culpa,amúgy mikor lesz kész ? :D -
tpM #26990 Te értettél félre, mert én is az AA-s hangokra mondtam. :P -
#26989 Szerintem félreértetted Gascan mondnaivalóját,ő az Americas Armyt éreztem részletesebbnek.
Nekem bejön ettől független,(Y)! -
tpM #26988 Ez több mikrofonnal felvett, profi felvételről való, legalábbis az alaphang amit aztán össze-vissza csűrök-csavarok. AA-ban egyáltalán nincsenek ennyire hangos hangok, legalábbis ha jól emlékszem, szóval érthető, ha részletesebb. :)
Amúgy ez csak technológiai bemutató, nem véglegesek a hangok. Kakaskukorékolást meg tehénbőgést is tehettem volna be helyettük, a lényeg, hogy van lehetőség környezet/távolságfüggő hangok modellezésére. :) -
Gascan #26987 nem igazán tudom mit vegyek valóságnak, de ha pl. az Americsa Army 3-ban pontosak a hangok akkor az nem nagyon hasonlit ehhez .. mármint ami az M4-est illeti 1st person nézetből
AA3-ban pl. jobban hallatszik a gázelvezetés vagy hogy kell forditani a gas-operated-et :) -
priluki #26986 ez komoly lett :) meg is hozta a kedvem :) -
tpM #26985 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=3KLurJvVdx0]ACSE video #2[/URL] -
tpM #26984 Na gyermekek. -
Feró Flex #26983 Akit érdekelhet esetleg:O)
!!!Steelbeasts!!!
For a FREE trial demo, contact Sean via PM or eMail.
Steelbeasts demo -
Fürtös #26982 Na meg azért a kirobbanó betondarabok sem pattognak le a delikvens arcáról mindenféle hatás nélkül...
Plusz a lélektani hatás, nem nagyon van olyan huszár aki a porrá omló fedezék láttán ne kezdene a megadáson gondolkodni. -
lee56 #26981 Mondjuk hogy miután lebontottad a falat már nem lesz hova bújnia, ha esetleg túlélné a falbontást az ürge :) -
tpM #26980 Pedig erre valóak ezek a fegyverek; fedezék/jármű védelmébe húzódó emberek likvidálására. -
Gascan #26979 a vált az egy l :) -
Gascan #26978 mi értelme olyan fegyvernek ami átlövi a betonfalat? a lövedék miután átütötte a falat úgy is menetirányt vállt, szóval ha csak valakit nem akarunk megilyeszteni akkor mi? -
lee56 #26977 Nálam kimaradt, azért jó kis fegyver, valóságos kézi ágyú :) -
#26976 Pedig ezt már a tévében is leadták jó fél éve ha nem több, A fegyver ami még a betont is átlövi címszóval -
#26975 Nem úgy linkelte ahogy akartam. 1m10s-nél lő az említett HUD-on keresztül. -
#26974 -
lee56 #26973 Hmm érdekes, nem így képzeltem :) Ez magyar találmány? Nem nagyon hallottam még ilyenről, persze attól még lehetek simán műveletlen :)
Hát mondjuk van rá esély hogy be kerüljön majd A3-ba, mivel a fegyverkliegészítőket már menet közben is áttudjuk majd szerelni, na meg ruházatot váltani, bár gyanítom hogy az ilyen extrákat meghagyják majd a moddereknek.. -
#26972 Célzott csípő lövés. Adnak hozzá egy sisakot ami a fegyverre erősített kamera képét egy HUD-on a lövész elé vetíti és így tud célozni. Remélem ez is belekerül Arma 3-ba elvégre a lesznek sisakok(a képek alapján) amik támogathatják. -
lee56 #26971 Na ezen megakadt a szemem :)
Az újdonságok közül a "Csípőből lövés", ez minden CoD fenegyerek álma :D -
#26970 Valaki tudna linkelni,vagy mutatni nekem egy teljeskörű leírást a játékhoz? ( most kezdtem,és még az alapokra is kíváncsi lennék:) Vagy esetleg néhány tutorial video,nemtudom hol olvassak utánna,minden olyan kínai :) Előre is köszönöm a tippeket,hozzászólásokat!
Üdv: D. -
Solt #26969 Nem egészen! :) -
#26968 Ez az M6 Hiúz a gepard hosszabb és a csöve nem siklik hátra és csak egy lövetű -
Solt #26967 Az az... :) -
tpM #26966 Gepi?