Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VBS2 Humvee umkippen
VBS2 Humvee aufladen
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Akkor meg ISRL vs. WHO? Ezek bealltak a EA/Activision sorba. Kell money a nagyobb hazra.
www.smart-bus.hu
vagy akkor már tényleg nemtudom mirõl van szó 😄
www.smart-bus.hu
Sajna az elsö arma idejében nem tudom hova tüntek el azok az oldalak ahol ezeket leirták és képek is voltak, ott azt irták, hogy olyan sérülés rendszer meg NPC lesz benne hogy ha belelövök az elsö percbe a falba akkor a kampány végén is meg fog látszodni , meg hogy meg fognak ismerni a falubeliek és ugy viselkednek velünk ahogy bántuk velük.
Itt is lesznek majd ilyen marketing maszlagok ezeket kell elrakni , hogy vagy a fejlödést látni lehessen rajtuk vagy azt amit nemcsináltak meg.
Amugy meg mi tart nekik még 1 évbe hamár szinte az egész rendszer adott nem kell a nulllárol ujrakezdeni.DE ebbol megint az lesz hogy kijön szebb garfikával az érdemi részek meg maradnak a régi OFP-s idökböl.
Mivel ezt nem tették, jogos a feltételezés a részünkrõl, hogy:
- Ilyen hülyék.
- Leszarják.
- Ilyen hülyék, és még le is szarják.
- Esetleg anyagilag így jártak jól, és ezért lapítanak.
www.smart-bus.hu
nem hülye embereket foglalkoztatnak bohémiánál.. szerintem õket kérdezd meg 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
A másik meg, hogy mi ez a PhysX balhé? Csak nVidiával lesz normális fizika?
De, hogy a fizikát ezzel akarják eladni... vicc kategória. Ettõl nem fog majd repülni a tank? Majd az lesz mint a mafia2-ben... gyakorlatilag semmi különbséget nem fogunk látni, de kifektet majd egy gtx580-t is...
Irdatlan módon az arcukba tudnék könyökölni...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Arma3
Elmennek az anyjukba ezzel a "with the accurate simulation"-al.
Aki eszreveszi a mi a gond a helivel az pirospontot kap Cufutol es tollem.
Es ezzel mit akarnak?
Magach 7
A zsidok lesznek az OPFOR? RAH-66 az mi? Meg egy torolt programot ( XM8 ) fognak "with the accurate simulation"?????
Akkor inkabb OFP for ever. Egy full tuning OFP ( LASER,RHS,SIG,CBT ) meg most is szebb mint az ARMA2 es nem gond a min. 30FPS.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rögtön az elején add ki nekik: Formáció oszlop-és viselkedés(erre nem emlékszem mi a magyar fordításban) Nyugodt vagy mi a franc,de a legfelsõ.
Ha ez megvan akkor 0-1-1 ami vissza az alakzatba.
Ha harci módban vannak akkor mennek tökön paszulyon,ha biztonságosban akkor szépen gurulnak az úton.
A Béna.
A fõbb dolgok a szokásos sablon single kampány meg nagy terep mellett... Újradolgozott animációs és fizikai motor (PhysX).

Örömmel közvetítem a Magyar Arma Közösség felé az új oldalt..ARMA 3!!!
Hol jelentik be? Hol van már a DVD-m?

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Átlag nap az Arma2 topikban.. 😊
Feladat pontos végrehajtása: 10/10
Rejtett küldetés ( vérrel falra festés ) 10/10
Különös kegyetlenség 10/7 ( mindet meg kellett volna ölnie katona! )
Összesítés: Küldetés teljesítve.
😄😄😄
www.smart-bus.hu
Meg ha a térképn adom meg az utpontot akkor tudok közbe mással is foglalkozni mig halad a konvoj.DE ennek az a hátrnya amit irta, mert az ut volt légvonalba is közelebb , de mégsem arra mentek.Nem tudom, hogy mi alapján választanak utat, de nem a legrövidebbet az is biztos.Olyan az egész mintha ugyan ugy gyalogosként kezelné a program a tankokat, mert amikor ellenséget látnak mégjobban lelassulnak.