Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Béna.
Remélem a 3. részbe normálisan megcsinálják a multiplayer keresö részt is , hogy ki lehessen igazodni a sok mod között fél orája nem találok 1 olyan szervert sem amire felengedne, mindenhol hiányol valami fájt vagy más moddal megy mint ami nekem van vagy csak másik verzioval.Persze a szürési feltételeket nem lehet mindenre kiterjedöen beállitani .
Mondjuk azt sem értem, hogy az ACE miért nem csinál egy OCI telepitöt legalább a minor verziokbol
Egyszerüen ahány szerver annyi féle mod, jo lenne valahogy rendet tenni közöttük, hogy legalább az a kevés játékos aki komolyan gondolja ne aprozodjon szigetelödjön el hanem minél többen lennének egy szerveren ugyan azzal a moddal, ott tudná megmutatni az igazi erejét az arma és az ACE mod is, nem csak olyankor mikor 2 klan összebeszél és egy zárt szerveren összegyülnek, a nyilt szervereken is jo lenne ha megvalosulna ez a fajta összejöveteleknek.
ki milyen eljárással probál felmenni multizni más más szerverekre?
De a kampány menübe nem tudom kiválasztani a BAF kampányt.
A játék minden elindulásakor hiányol valami PMC-s pbot és ha a harvest red kampányba játszottam elmentettem az állást és vissza akarom tölteni akkor egy csomo mindent hiányol és nem tölti vissza a mentést.
Még multit nem tudtam kiprobálni, de egyenlöre még mindig nem veszek észre a betöltöképernyön kivül semmi ujjitást ACE-val
Wampa neked hogy sikerült ?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én most ismerkedek az ArmA2-vel egyenlõre virágboltit próbálgattam hogy milyen a játék, és nagyon bejött, az lenne a kérdésem hogy melyiket érdemes megvenni, melyik verzióval játszanak/játszotok neten többet?
És hogy ez az ACE nevû mod melyik ArmA alá van mert videók alapján nagyon bejön az is 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A sivatagi helyszinen még csak-csak elhiszi az ember a patakok folyok hiányát, de egy mediterrán területen ez már felettébb kinos lesz , és az esözések is gyakoriabbak , hol maradnak az esö áztatta utak kis pocsoják amibe belegázolhat az ember anélkül hogy eldobná a felszerelését?
A jármüveknek is hiába lehetett kilöni a kerekét, de változott valami, nem.Az auto azonnal használhatatlan lett és nem lehet odébgurulni, és érezni a vezetés közben hogy valami nem jo vele.
Ez az arma3 megint nem lesz más mint egy Totalconversion mod az A2-hoz ami modositja a grafikát és pár aprobb részt, de érdemi ujitás nem lesz benne,ennyi erövel az ACE is lehetne egy külön játék, van benne annyi modositás mint az ARMA és az ARMA2 között van.
Már tényleg kéne irni egy jó hosszu listát peticioként amin számon kérjük rajtuk a hiányosságokat és az igéreteket.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Igaz ez A1, de A2-ben sem sokkal jobb. A PhysX ugye ezt is hivatott majd megoldani?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Sikerült feltennem az ACE2 õt,röviden annyi a véleményem,a készitõknek perelni kellene a BI-t mert akinek van esze,az csak ezzel játszik.
Éppen Tell Wilmoskodtam,de ha csak annyit csináltak volna,hogy a jóemberek nem pattognak fel,tudván hogy egy biztoskezû mestergyilkos ólálkodik arra (ez volna szerény személyem)egy 150 es üteggel a hátán......de nem,mekkora feeling,hogy pakolgathatok a zsatyekba,vihetek egy rövid m4 et,füldugót (rulez,elõször besz..tam hogy kiment a hangkártya ,mikor elment a hallásom)szemüveg?cool,távmérés,a szél,a távcsõ beállitása,utánállitása.....és én nem is szeretek annyira sniperkedni.
Valahol van fent a neten egy sniper simulátor,most hasonló lett az ACEel
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
...
nem tudom mennyire lehetne megvalósitani a full rombolhatóságot .. hisz igy is szarul fut a játék.. mi lenne még akkor
No
Egyebkent szep egy oldal...
A technikai ujitasokra "nem" a valasz, tehat marad ua a hulladek. Egy csomo kerdesre meg "spoiler", ami annyit tesz, "neeem modoom meeeeg, bibiiii". Ez ugy 12 eves korig meg be is jon.
Szoval nagyon ugy tunik, hogy elkezdtek a fiuk profitot realizalni.
source:
link
20 ember egy eves koltsege 300-400 milla also hangon, ha normalis fizetest es munkakorulmenyeket adsz, raadasul meg adot is fizetsz.
East Powa<#violent>#violent>
A Béna.
ezt csak azért mondom, mert ha megegyezik vagy nagyon hasonló akkor hülye aki mondta, hogy játékfegyver
amúgy nekem tetszik az m4 hangja 😊
Van egy pálya, valami egy reptér mindennapjai. Abban hol jól mûködik, hol a legkisebb mozdulatra sötétség.
Ace-ben neken nincs bajom az M4-el, sõt. Max annyi, hogy füldugó nélkül is ugyanolyan hangos mint dugóval.
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/user/ttony33
www.smart-bus.hu
Nagy terben nem szamit, hogy hol van egy adott fa, de pl varoson belul nagon fontos.
Egy OFPs sziget kb 8-10 hetvege osszesen CTI-hez, ahol nem kell annyira kidolgozni a varosokat.
OFP-ben picit egyszerubb volt a dolog. Igaz, az Arma sziget jobban nez ki, de tulzottal elbonyolitottak a dolgot. Ha egyszer lesz megfelelo tool, akkor majd talan nekiallok.