12134

Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
Mediolanum #11373 Bocsánat az értetlenkedésért: ez a PoP 3.6? Ha nekem a jelenlegi verzióm a PoP 3.42, és leszedem hozzá a 3.6-t, akkor új játékot kell kezdenem? Köszönöm a választ! -
SaGa Jr #11372 Pár szót az új, saját rend kreálásáról.
A dolog úgy néz ki, hogy a rend felkerült mint új, alapból is építhető rend a listára. ha ezt választja az ember, akkor pendor lovagokból lesz képezhető a rendtag akinek alapból nincs semmilyen felszerelése (csak bőr páncélban szaladgál egy saddle horse van alatta meg egy alap kard a kezében). Külön lehet neki felszerelést csináltatni ami pénzbe és időbe is kerül. Ugyanez él a sergeant-ra is (ugyanazt a szerepet tölti be mint a többi rendnél a rendtagok kísérője csak ennek a manusnak alapból egy botja van meg tabardja).
Lehet nekik venni hátast, páncélt (ha megtanulta a noldor kovácstól a noldor cuccok titkát a karakter akkor akár ilyen páncélokat és fegyvereket is), fegyvert, de ezeknek van egy idejük míg elkészülnek és van egy költségük is. Ha az ember nem különleges minőségű páncélból választ valami nagyon drágát akkor még viszonylag olcsón és gyorsan (pár naptól pár hétig) letudható egy adott tárgy legyártása és alkalmazásba vétele. A lényeg meg ez utolsó dolgon van, hogy minden egyes tárgyat külön, egyesével kell megvenni és míg nincs legyártva egy adott cucc addig nem rendelhető új az adott kategóriából (hátas/páncél/páncél kiegészítők/fegyver).
Mind a lovaghoz mind pedig az őrmesterhez két manust mutat a program akit öltöztetni lehet. Így lehet tulajdonképpen egy adott katonából kétféle felszereltségű és fegyverzetű variánst generálni akik aztán vegyesen kerülnek az adott csapatba. Ha az egyik manust nem öltözteti a játékos akkor csak egyféle felszereltségű embere lesz az adott kategóriából.
Ahogy nézegetem a játék fájljait annak alapján formális tréningre is lehet majd küldeni a rendtagokat amitől jobbá válnak és megnő a szintjük (tehát nem csak a jó öreg pénzért és renown-ért tuningolás működik). Ezt az opciót még nem sikerült előcsalnom, mert még nincsen felszerelve lovagom és gyanítom majd ezután jön csak elő a dolog. Egyébként alapból a saját lovagok gyengébbek mint bármely más rend tagjai, viszont teljesen testre szabhatóak és feltrenírozhatóak nagyon ütős szintre. Aki nem akar ezzel vacakolni annak ott vannak a jól bevált rendek továbbra is.
A rendek kapcsán lehet nekik hírnevet szerezni a szokásos feladat elvégzéses dologgal (vadássz le adott típusú ellenfélből adott Xp mennyiséget), ami azonban bővült még 2 opcióval is. Az egyik csak akkor áll rendelkezésre, ha tag a karakter az adott rendnél. Ekkor lehet nekik ajánlani illetve a nevükben nyerni tornákat. A másik feladat (ezek hetente frissülnek) az adott rend ellenségeinek levadászása. Ekkor egy 30-100 fő közötti csapat jelenik meg az adott város/vár mellett ahol a feladat el lett vállalva és őket kell leverni.
A program AI lordjai szépen kreálgatnak rendeket és a program pakolgat ki mindenféle nem alap rendektől is őrjáratokat (tehát olyanoktól amik nincsenek még felhúzva). Én már futottam bele ebony gauntlet, silvermist és radiant cross őrjáratokba, mi több csapásmérő egységekbe is (ezek eddig mindig minimum 50 fősek voltak és a lovagok meg a kisegítőik alkották).
Kis érdekesség, hogy készült minden nagy néphez 1-1 leányzó (asszonyjelölt) akik nagyon szép arcot kaptak, tehát aki a karakterének normális kinézetű asszonykát szeretne fogni, annak immáron megvan rá a lehetősége. Érdemes a lady-ket lecsekkolni a notes/characters részlegben mert a fejfedőjük olykor nagyon sokat elvesz a vizuális élményből.
A noldorok kissé erősödtek az AI csatákban pusztán attól, hogy a noble és a twilight knight immáron nem íjásznak minősülő egység (lődöznek persze mert a felszerelésük nem változott, de az autocalc-ban eszement sokat nyom hogy valaki íjásznak van kategorizálva vagy nem, mert az íjászok gyengébbek a várvédelem kivételével mindenhol máshol mint egy azonos szintű nem íjász). -
SaGa Jr #11371 Elkezdtem játszogatni ezzel a variánssal. Pár dolog ami eddig feltűnt nekem mint változás:
Ahogy nézem nullázva lett a kezdeti tápolás egyik metódusa, még pedig a só és fűszer meg a training field kapcsán. A párbeszéd ami eddig előcsalta a lehetőséget az most teljesen hiányzik (vagy én vagyok béna és nem látom vagy nullázva lett az opció vagy megváltoztak a feltételek).
Kicsit mint ha megint belenyúltak volna a hátterekbe de ebben nem vagyok száz százalékig biztos, lehet hogy csak én emlékszem rosszul már pár dologra.
Feladatok sűrűbben vannak, többet is lehet kapni mint korábban és rövidültek a feladatok közötti idők (tehát az az időintervallum míg újra előkerülhet ugyanaz a feladat).
Plusz a hírek közé bejöttek érdekességek amik határsértésekről, gazdasági dolgokról vagy épp bűnözésről szólnak és a normál térképen kerülnek elő egy új lapon (például kaptam egy hírt miszerint pár pofozkodó paraszt miatt tört ki most bunyó Fierdsvain és Sarleon között mikor az egyik falu parasztjai nekimentek a másik falu parasztjainak nem kicsit ittas állapotban é ezzel a két lordot egymás ellen hergelték), meg táborozás közben is érhetik meglepetések az embert (totál nyílt terepen ejtőztem azt egyszer csak bejött egy új párbeszéd ahol a karakterem lovát próbálták meg lenyúlni banditák azt abból kerekedett ki egy kisebb bunyó).
Jó sok új egység lett berakva (nem találkoztam még velük csak átnéztem a troops részt azt ott feltűnt jó sok újdonság).
A tárgyak között minimális bővülés figyelhető meg (elsősorban az új kis frakció miatt bekerültek új nyílvesszők, egy nagyon jó kis új íj ami valahol a két war bow közé esik teljesítményben és pontosságban és használható lóhátról).
Az új nevesített seregek vezérei nem gyengék. Kettő már megjelent (egy mittenheim-i és egy veccavian kalandor vezér) akik lazán összecsomagoltak az övékénél háromszor nagyobb haderőt. -
Kilop #11370 Sikerült megszerezni a játékot kemény 5€-ért:D amivel nagy szerencsém volt, mert alapból 10€-ra volt leárazva, de még a leárazást is leárazták:) szerencsére nem csak németül lehet felrakni, hanem angolul is, így a módokkal sem lesz gond:) -
Kilop #11369 Köszi a válaszokat:) lehet megrendelem neten, kb 3500 Ft de ugye a házhozszállítás még + 1500 Ft...:D -
SaGa Jr #11368 Pozitívnak ígérkezik ez az új változat. Lényegében azon újdonságok nagy része lett integrálva, amiket eredetileg csak a Pendor 4-ben akartak kihozni (ilyen például a teljes új mini frakció, a saját rendház, a rendházakhoz saját várak, több testre szabható dolog és így tovább) ami majd más kontinensen zajlik.
Alkalomadtán én is nekiesek azt megnézem.
Megvenni a Warband-ot meg ott a Steam. Olcsó és nagyon gyakran van a Warband akcióban (2 hete is volt) amikor olcsóért megvehető. Vagy ugye irány a Tesco. Ott is előfordul és olcsóbban mint a játékokra szakosodott boltokban. -
uwu420 #11367 Én még nem próbáltam, egy kis lélektani ráhangolódás kell a hetekig tartó farmolásra :)
De a leírás alapján kihagyhatatlan. Az a saját összeállítású lovagrend elég ütősen hangzik.
De nagyjából az összes változtatás úgy tűnik előnyére fog válni.
Én biztos hogy lenyomok vele egy kört, ha nem többet. -
Kilop #11366 Aki játszott már a PoP. 3.6-al, mit tud róla mondani? érdemes-e letölteni, vagy nem? És hol lehet megvenni a Warbandot lehetőleg 3000 Ft körül? -
dolorex #11365 Sziasztok!
M&B 2 Bannerlordról van már valami hír, mikor készül el?Vagy ingame képek, videók? -
Zero 7th #11364 Én a WFaS-ben a hősökből csináltam duplacsöves puskás, durván páncélozott nehézlovasságot. Elég jól működtek.
Kár, hogy nálam bebugzott a kampány, nem kaptam meg a következő küldetést, elkezdtem meghódítani a világot, és kiderült, hogy nem lehetnek lordjaim... :( -
uwu420 #11363 WFS persze -
uwu420 #11362 Asszem itt most VFS-ről van szó, ott kicsit másképp működik. -
Shad01 #11361 A magas pajzs skill másik nagy előnye, hogy minél nagyobb, annál jobban véd a lövedékektől. Vagyis magas értéknél amelyik nyílvessző egyébként eltalálna, azt automatikusan kivéded a pajzsoddal. -
SaGa Jr #11360 A pajzs skill annyit ad, hogy a karaktered által aktívan, hárításra használt pajzs lassabban megy tönkre (plusz előfordulhatnak olyan pajzsok amik csak akkor vehetőek kézbe, ha van egy adott értékű shield skill-ed).
Tehát védekezési érték az nincs (a támadások elől vagy kimozogsz vagy hárítod őket a játékban). Ha pajzzsal hárítasz akkor sérül a pajzs (vagy ha támadják) és a skill arra való, hogy növeli a pajzs HP értékét ami így tovább marad használható a harcban. Amíg megvan a pajzs és viseli is azt a karaktered addig annak sebzés mérséklő hatása hozzáadódik a karaktered test páncélzati értékéhez (magyarán ha van pajzs a karaktered kezében akkor kevésbé sérül). -
horthy #11359 Néztem a karakterfejlesztésben van olyan hogy Shield ( pajzs )amire lehet pontokat adni . Kérdés ez csak ha pajzs van nálam akkor számit ha csak kard van nálam nem számit védekezési értéknek ? -
SaGa Jr #11358 Teljesen mindegy (én mondjuk hanyagolnám a pofátlanul drága lovasokat de ha van rájuk elég zseton vedd őket).
A puska így is-úgy is átlő minden páncélt, szóval a nehéz páncélos zsoldos lovasok sem fogják tovább bírni (ellenben lassabban érik el a célt amikor nincsenek lóháton illetve amint kilőtték alóluk a lovaikat). Én nagy mennyiségű gyors katonát javaslok, akik míg odaérnek a célhoz addig te elvonod a lövészek figyelmét a fel-alá nyargalászással (nem kell aggódni, a puskák és puskás egységek nem túl pontosak).
Meg íjászokat (meglepően hatékonyak, gyorsabban lőnek mint a puskások és csak a legnehezebb páncélos katonákat nem szedik le 1-2 lövésből) is érdemes beszerezni. -
horthy #11357 Milyen arányban érdemes összeállitani egy zsoldoshadsereget puskásokra alabárdosokra lovasokra gondolok ? Nézem ebben a Fire with Swordban nagyon hullik a kőnnyülovasság a puskásoktol ( nemtom a nehézlovasságom még nem volt ) ? -
SaGa Jr #11356 Ja és falvak esetében biztos ami biztos a pozitív viszony sem árt ha onnan akar valaki toborozni. -
SaGa Jr #11355 WFaS esetében mindaddig nem tudsz toborozni falvakból míg nem vagy vazallusa az adott terület urának vagy birtokosa az adott falunak (javaslom elolvasni a játék manual-ját, többek között az ilyen és ehhez hasonló változtatások szájbarágósan el vannak írva benne és még angol tudás nélkül, egy szótárral megérthető az egész) vagy nincs nagyon amgas hírneve a karakterednek.
Így marad az, hogy a helyi erődből veszel fel a parancsnoknál (commander) embereket vagy használsz zsoldosokat a parasztokat meg elfelejted (amúgy is feleslegesek a parancsnokok miatt, akiktől eleve kiképzett bakák szerezhetőek).
Szóval biztos ami biztos alapon nem árt némi (jókora) hírnevet is szerezni mielőtt a toborzások (meg feladatok és sok egyéb más) egy része megnyílik előtted.
A magyarításokat meg kukázd ki, csak a gond van velük mindig, minden játéknál. M&B esetében ez még határozottabban igaz, pláne ha bármit módosítasz vagy modot szeretnél használni. De ezek nélkül is jobban jársz ha hanyagolod a magyarítások borzalmait és inkább gyakorlod a nyelvet. -
Mediolanum #11354 Első körben úgy érzem, hogy a magyarítás kavarhat be valamit - legalábbis ez szokott lenni a probléma. Töröld le a játékot, a magyarosítást irtsd ki teljesen mindenhonnan, és tett újra - a rutinos játékosok mindig ezt tanácsolják. Angolul játsszál - elsőre kicsit szokatlan, de meg lehet szokni. -
horthy #11353 Ja a Fire with Sword-al játszom . Zsoldosokat lehet toborozni de lakosságot nem csak korlátozott számban ?? -
horthy #11352 Miért nemtudom a csapatom 13 fő fölé növelni ? Azt irja ki hogy csapat 13/59 . Elméletileg még 46 emberem lehetne !?! Milyen tulajdonság vagy még mi kell hozzá feltétel stb ? A warbanddal nem voltak ilyen gondok faluban való toborzáskor ! Most kezdtem ezt a játékot magyar forditással játszom. -
uwu420 #11351 Hihetetlen mik vannak ebbe a cRPg modba. Tegnap csatlakoztam egy klánhoz, és megmutattak egy játékmódot amiről nem is tudtam.
Böngészőből elérhető felületen megtalálható Caladria térképe, és csatlakozni lehet a világhoz mint hős. Még nem tudom pontosan hogy működik, holnapra talán okosabb leszek. Most azt a feladatot kaptam, hogy menjek egy várhoz, ahol a klántársaim gyülekeznek, estére fogok odaérni. Lesz valami nagy csata több száz emberrel, de elképzelésem sincs hogy néz ki egy ilyen. -
uwu420 #11350 Ha kiírtod őket, a lordok nem fognak teljesen eltűnni, megölni nem lehet őket.
Be fognak állni más királyságokhoz, és a továbbiakban őket szolgálják. A te tróntermedben is megjelenhetnek, fel lehet őket venni, de nem éri meg szóba állni velük. Jobb ha kevés lordod van, de sok földjük van.
Jobban jársz ha még aktív ellenségtől csábitasz át lordokat. Ez a vége felé fog csak sikerülni. -
uwu420 #11349 Ha már nincs se váruk, se városuk, már nem fognak újra spawbolni, csak el kell kapni az összeset, és ki lesznek irtva. -
uscGhost #11348 Mi a teendő akkor, mikor már csak egy érdekcsoport van, de semmijük sincs még emberük se csak egyedül rohangálnak a lordok és fosztogatják a falvakat és nem képesek feladni? Hogy tudnám feladásra kényszeríteni őket? -
uwu420 #11347 mindenképp nézzétek meg
Ez a cRPG mod eléggé át van írva az alapjátékhoz képest csak multizni lehet benne. Lehet ostromolni, csatázni, és van kooperatív játékmód is botok ellen. A harc egy kicsit be van lassítva, realisztikusabbak a mozdulatok, közelharcban sokkal nagyobb szerepe van a blokkolásnak. Emiatt a kezdőknek pajzsos karakter erősen ajánlott, a kétkezes fegyverekkel meg a szálfegyverekkel sokáig tart megtanulni harcolni. Íjászkodni is jó benne, lovast viszont nemigazán éri meg csinálni az elején. Egyrészt nagyon drága, másrészt rengeteg skillpontot elvisz.
Ha valaki arra adja a fejét hogy kipróbálja, először olvasson utána, hogy érdemes karaktert csinálni!
Nem árt tudni hogy egy rendkívül időrabló játék.
A 31-es szintet elérve lehet visszavonulni (kb 60-70 óra játék), amit nem árt megcsinálni legalább 12 alkalommal, mert a visszavonulás utáni bónuszokkal lehet fejleszteni a felszerelést. Ezután érdemes elkezdeni csak igazán fejlődni. 36-osz szint kb 500-600 óra játék. Nem sok esély van ilyen playerrel találkozni, de aki idáig jut jó erős lesz.
Azért nem kell megilyedni, nem válhat félistenné senki, bárkit le lehet benne kaszabolni 30-as karakterrel, fejlesztett cuccok nélkül is, de tény hogy azért a statisztikánk nem lesz olyan mint a veteránoknak, jelentős előnyük van azoknak akik mondjuk egy éve játszanak. -
uwu420 #11346 A Warbandban annyira rondák a plate armorok, hogy általában nem vagyok hajlandó felvenni, persze volt már rajtam, de sokszor inkább Coat of Plates-et szoktam használni.
Egyébként meg annyira ritkák a jobb cuccok, hogy nagyjából lordly kivitelben bármit érdemes megvenni aminek 50 felett van alapból az értéke.
Ezért is játszok inkább modokkal, azokba sokkal értelmesebben fel lehet szerelni a karaktert.
Bár mostanában megint inkább a multit nyomatom. Rákattantam a cRPG modra.
Most raktak bele újfajta ostromlós mapokat ahol több zászló is van, iszonyatos darálás megy, és nem olyan bugyuta a harc mint AI ellen, igazi ostrom fílingje van. -
Minimum valami olyasmire gondoltam, mint ami a pajzsnál is van, hogy legfeljebb csak a csata hátralevő részére veszíted el a fegyvert, következő csatában ismét használható lenne... de ami igazán tetszene nekem, az egy diablo2 féle durability rendszer, amit esetleg a fegyvereken túl szinte minden másra ki lehetne terjeszteni. Még plusz skillt/skilleket is adnék, úgy mint fegyver/páncél javítás, szinttől függően egyre súlyosabb sérülések javítására lenne képes a karakter szerszámok segítségével, illetve a városokban lehetne aranyért cserébe javíttatni. Persze lehet ezt úgy is nézni, hogy csak egy újabb felesleges macera lenne, ami csak a karaktert hátráltatná, hiszen az ellenségek általában nem jutnának el egy csatában odáig, hogy összetörjön a fegyverük/páncéljuk/akármijük. A másik oldalról nézve viszont egy újabb pénzforrás lehetne, ha egy fegyver eladási ára függne a minőségétől. A városi javítás költségét úgy határoznám meg, hogy ne érje meg előbb feljavítani, és utána eladni a zsákmányt, viszont úgy már megérné a dolog, ha a karakter maga javítana. Persze a szerszám is fogyna javítás közben, de többszörösen visszajönne az ára.
Na mindegy, visszatérve az eredeti problémámhoz... ha nehézpáncélos stílusban játszok, akkor a nagyon maximum távolsági harcra nekem a számszeríj. Ha íjászt akarok, akkor bőrvérteket, vagy esetleg a könnyebb láncvérteket használom, olyat ami ránézésre nem korlátoz nagyon a mozgásban. A felső határ íjásznál az nagyjából a khergitek páncélzata.
De ez stílusfüggő... én egyszerűen ilyen vagyok. Elröhögöm magam, ha teljes lemezvértben hosszú íjjal lóháton látom a karakterem (sőt ez ló nélkül is vicces) és ugyanígy a nevetés kerülget, amikor a huszadik nehézvértes lovagot nyársalom fel a lovával együtt ugyanarra a hurkapálcára. -
uwu420 #11344 A Brytenwaldában és a Floris modban is benn e vab a fegyvertörés. Ezekben ráadásul jelentős büntetés is van a nehézpáncélokra.
Természetesen ki lehet kapcsolni minden ilyesmit.
Lehet hogy baromi realisztikus, de nem valami jó így játszani. Néha több száz napig is kell mászkálni mire találsz a kedvenc fegyveredből egy mesterdarabot. És amikor ez eltörik, az valami rohadt kellemetlen.
Ha mondjuk a kovácsnál jó pénzért lehetne pótolni, vagy javítani nem lenne baj, de így hogy a szerencsén múlik, hogy találj helyette másikat, ez már inkább csak szívatás, semmi értelme ilyenekkel elbaszni a játékot. -
Ja, viszont ha kicsit is törekszem a realitás felé, akkor nehézpáncélban inkább használok számszeríjat, mint íjat... de leginkább semmit se :)
de persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nem élek a játék adta lehetőségekkel.
Mondjuk van még pár dolog, amibe bele lehetne kötni, pl gyalogosnak szintén ne nagyon legyen teljes vértezete, de a fegyverek törése sincs megírva sajnos, pedig lehetne valami olyasmi, mint a pajzsnál. Érdekes lenne pl, ha viszel magaddal a csatába két tegez nyílvesszőt, meg egy szálfegyvert, és a szálfegyver a második roham után kettétört, és a nyílvesszők is elfogytak, így fegyver után kéne kajtatni a harctéren. -
Kilop #11342 Nemrég próbáltam ki az Anno Domini 1257 nevű modot. Egész Európa benne van, beleértve a magyar királyságot is, ahol most hűbéres vagyok. A játékélmény fantasztikus, de akad pár tényező, ami eléggé kellemtlenné teszi: sokszor kifagy a játék, leginkább akkor, ha be akarom tölteni. Csak ennél a módnál van ez. Először csak zsoldos voltam, de amikor hűbéressé váltad, érdekes módon az egységek fenntartása és zsoldosok felvétele megháromszorozódott. Ha valaki játszott már vele, az legyen szíves segíteni:-D jelenleg a beta 0.97 felpatchelt verzióval játszok -
uscGhost #11341 Igen azóta rájöttem, hogy az nem a sebzés, csak én automatikusan kikapcsoltam az ilyen jelentéseket úgy hogy nem olvastam el. Én sem használok számszeríjat csak a steam teljesítmény miatt volt, egyébként a dobófegyveressel szenvedtem vagy egy órát, mire sikerült :D Még van amúgy pár steam teljesítmény amit nem értek, csak kamuztam hogy már csak ezek vannak :D -
uwu420 #11340 Az nem a sebzésre vonatkozik. Van minden lövésnek egy negézségi értéke is, amit mindig ki is ír ha be van kapcsolva a log.
A számszeríjas nekem sincs meg, de nem is lesz, mer az parasztoknak való fegyver, nem királyhoz méltó olyat kézbe venni:)
Én már egyébként lőttem 12.8-asat is íjjal. Az úgy nézett ki hogy lóhátról max sebességgell vágtatva ellőteem a nyilat csak úgy minden mindegy alapon, nem is láttam rendesen az ellenfelet, vagy 3 lónyit keleltt felé lőni, és véletlenül eltalálta.
Egy 10-es nehézségű lövéshez is iszonyatos mák kell. Ami 5 fölött van az már nagyon messze van és igen csak meg kell nézni a célt, nem szeretek olyan messzire lőni, mert sokszor mellémegy, és a nyílvessző véges.
Legtöbbbször 2-3 nehézségűeket lövök, az szinte biztos talál.
-
uwu420 #11339 Hammerfallt meg Iron Maident kell közbe hallgatni XD -
uscGhost #11338 Köszönöm szépen, sokat segítettél, már meg is csináltam mindet hála neked :) -
rambozo #11337 Régen játszottam már a játékkal, ezért nem biztos, hogy mindenre pontosan emlékszem, de most erre jártam, így megpróbálok segíteni.
Amikor távolsági fegyvereket használsz távolabbi célokra, akkor (ha nem kapcsoltad ki,) ki szokta írni sárgával, hogy az adott lövésed milyen nehézségi fokozatú volt.
Az utolsónál arra gondol, hogy hajítófegyverrel a kezedben ha X-et nyomsz (ez pl. nem biztos, de a billentyűkiosztásnál meg tudod nézni), akkor lándzsaként tudod használni. Ennek mondjuk csak lovon van értelme, mert közelharcban semmit sem érnek.
Ha valamit rosszul írtam, akkor a többiek majd kijavítanak, de azért remélem segítettem. -
uscGhost #11336 Szevasztok!
Kérdésem lenne, mégpedig az, hogy warband-ben ezeket a steam teljesítményeket, mégis hogy a fenébe tudnám elérni? Sohasem jön össze, mindig nagyobbat sebezek, mindegy melyik testrészére lövök/dobok az ellenségnek. A másik meg, hogy mi az a hajítófegyver másodlagos használata? Mire lehet még használni dobáson kívül? Valaki segítsen már összehozni őket, mert már csak ezek hiányoznak, köszi előre is :D
-
bármi amit szeretsz :D
szerintem amúgy jók az eredeti zenék... de hallgattam már közben párszor csatametált pl, néha jól kijön a ritmus, néha meg nem annyira :) -
Mediolanum #11334 Közben megvan, csak kell egy konvertátor és a beilleszteni szánt muzsikát át kell nevezni a játékban megtalálható lecserélni kívánt fájl nevére. Szóval: milyen zenéket tudtok ajánlani, ami megdobja a játékélményt? Köszi :)