Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sereglistádból az elsõ négy ember megy veled. Vigyél te is hero adventurereket, vagy a legtáposabb hõseidet.

dartonita
Hmmm most hogy leirtam eszembe jutott valami.
Lehet hogy a legmagasabb tars szintjehez igazitja a jatek az ellenfeleket?Mert most nezem hogy Alistair pl lvl 38,egyedul tobbet keres mint az osszes tobbi companionom.Mert ha igen,elzavarom RTR pontot vadaszni amig vegzek itt.

dartonita
Sracok volt vmi update a Pendorhoz?Nem remlik hogy ilyen bitangnehez lett volna megszerezni a 2.free gemet a rablotanyarol.Tegnap probaltam be,17-es szintu vagyok,magas szintu hos tarsakkal es rave archerekkel,wardenekkel.Minden hosomon(rajtam is) ilyen 55+15 koruli pancelok,30~as cipok,50~es sisakok es tobb ezres fegyverek vannak,megis ugy nyomnak le mint a belyeget.Adventurer-ek,hero adventurerek,es rohadt magas szintu ellenfelek jonnek szembe,es a barlangig nem jutok el,siman ledaralnak.
Btw ijasz/one handed kalandozo vagyok.
Donovan,Alistair,Kassim,Julia es meg valakit szokott berakni mellem,eleg durva party es megsem sikerul.Vmi otlet?

Nálam nem volt gond a Florissal a tornákon, de szerintem ki tudnátok szûrni mi hibás.
A turnament design-ban be lehet állítani a fegyverzetet, akár egyetlen felszerelésre korlátozva. Csak mindet ki kell próbálni, és kiderül mit nem szabad bent hagyni.
Az is lehet hogy a torna tereptárgyai bugosak, ezt is ki lehet kerülni, ha Warbandos arénát választotok, nem azt a telehányt káoszt amit csináltak aréna helyett.
Még a lovak is lehetnek hibásak, azt is lehet szûrni a turnament desig állítgatásával.

Lehet hogy csak babona, de mióta eredeti játékom van, a Floris hibátlanul mûködik, csak addig kellett belepiszkálni amíg tört Warbandra raktam fel.
Mr_no_NaMe
Emlékszem én letöltöttem a két programot (warband + floris) és nekem is az új khergit armorral volt gond. Soha nem találta és néha beszélgetésnél, és a várakban kidobott. Letöltöttem újra mind a két programot, és elmúlt a probléma (WTF??). A tiszta újratelepítés nem segített, csak az újra letöltés. Ezekszerint még is létezik az a jelenség, hogy "corrupted" lesz a file letöltés közben.

Viszont a tornás megoldásra még nekem sem sikerült rájönnöm. Pedig elvileg nagyon jól meg van csinálva az új tornázgatás...kár, hogy nem lehet használni.
Jellemzõen ezek a "kibasz a játékból" bugok hiányzó fájlokra vezethetõek vissza. Szerintem a torna bug is valami hasonló. Lehet, hogy hiányzik valami fegyver vagy páncél az advanced tornából.

Mondjuk azt sem árt hozzátenni, hogy én nem játszottam még a florist moddal, a konkrét hibát nem ismerem.

Te most a torna bugról beszélsz vagy a textura bugokról?Bocs de számomra nem teljesen egyértelmû.

Ja, igen, írja is pár hozzászólással lejjebb.

Az alap, nem Warbandos Warsword modnál is bugos két ló (az egyszarvúnak a farkának az egyik vertexe hozzá van "ragadva" az egyik hátsó lábhoz, meg a nightmare nevû ló egyik hátsó lába igen fura csápolást mûvel), plusz az egyik undead katona(asszem a wraith) fagyást produkál.

Floristos bugot pl Uwu kimoddolta belõle, és azóta neki nem fagy. Ha jól emlékszem.

Semmi köze a két dolognak egymáshoz. A Warband nem bugos, csak a mod. Ha az .exe-vel lenne probléma, akkor nem lehetne modfüggõ a bug.

Egyébként is sokkal valószínûbb, hogy kifelejtett a modder egy textúrát, mint a másik eshetõség.

Szerintem nem ez lehet a magyarázata ,hogy tört játékkal játszunk.Az lehet, hogy a crackünk rossz és ez miatt, de még rengetegen játszanak moddal tört játékkal és nem mindenkinek van ilyen problémája.Sõt errõl nem is sokat találtam.Sajnos angol tudásom csekély ,ezért nem nagyon találtam errõl a problémáról megoldást külföldi oldalakon.

Tudni már valamit a második részrõl?

A korábbi hozzászólásaim amikor a Nativ-beli játékomról írtam, teljesen jók, azzal a kis módosítással, hogy valójában a Warbanddal játszok...
A Floris mod legújabb változatával nekem nem volt ilyen gond.

A korábbi verziók viszont ugyanilyen hibákkal küzdöttek amiket leírtál.
én úgy oldottam meg, hogy átalakítottam az egységek felszerelését, hogy a bugos dolgok ne jöjjenek elõ. Mikor a kereskedõnél találkoztam a bugos báncéllal, akkor nem fagyott le, csak egy hibaüzenetet kaptam és játszhattam tovább.
De szerintem úgy is meg lehet javítani ha legyeréled a hibás páncélt egy másikra.
Azt kell csinálni hogy az item txt-ben a budos darab neve után található kódsor helyére egy másik hasonló de nem bugos darab kódjait másolod.
Amíg nem veszel minden városba céhet, meg nem bérelsz földeket, addig nincs értelme sereget gyûjteni.
Mégis hogy gondoltad, hogy fenn tudod õket tartani bevétel nélkül? Egy falu jövedelme semmire se elég.
Nekem a florissal az volt a bibi, hogy az egyik új khergit ruha bugos volt, és ha egy ilyennek futottam össze arénában kastélyban, sõt akár boltban, akkor befagyott a játék. Próbálj meg alt-tabbal kilépni s ok-zd le a hibaüzenetet. Aztán vagy vissza enged, vagy nem. Akkor a ruha hófehér lesz, s amíg nem lépsz ki elméletileg nem fogja megint felhozni.

HA értesz az apróbb modoláshoz akkor próbáld meg kivenni a ruhát..

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Mr_no_NaMe
Nekem is ez volt a problémám. Elvileg az a baj, hogy tört játékunk van. nyomj egy campet a térképen, mod beállítások, és az új tornát kapcsold ki. Így mehetsz a régi típusú tornákra, és ha eddig kaptál hibaüzeneteket, elvileg azok is eltûnnek.
Mr_no_NaMe
haladok a Florissal gyerekek :]

Van egy 60 fõs seregem, 70-80-as túlerõt ledarálok már, csak az a gáz, hogy 1-2 hónapon belül elfogyna a zsém a fenntartásra. Beálltam a Swádokhoz vazullusnak, van egy szép kis falum meg vettem egy sörfõzdét 😄 Annyira imádom ezt a játékot. Ilyenkor szoktak a gondok jönni. Már a banditák is eltûntek, csak ilyen 400 fõs seregekkel találkozom...ha nincs háború nehéz fejlõdni, az idõ meg vészes ha nem tudom a sereget fizetni :/ Jajanyámborogass 😄
Sziasztok!

Van olyan ember közöttetek, aki játszik vagy játszott a Floris moddal!?Kérdésem ugyan is ezzel kapcsolatos.Részt szeretnék venni egy tornán, de sajnos mindig kilép a játék.Nem tudom mi lehet az oka, de remélem vki tud segíteni.

Elõre is köszönöm.
üdv

Nem tudom ki mikor játszott utoljára Native-al, de én most rendesen meglepõdtem.
Egész eddig csak gyengén védett várakat ostromoltam, könnyen ment.
Tegnap elõször kötöttem bele olyan népbe amelyik erõs volt. Volt olyan ostrom aminek háromszor kellett nekiugrani. Nyíltteres csatába is volt hogy jelentõs veszteségek okozása után vissza kellett vonulni, mert az egész csapat lesérült és vagy 20% meg is halt. Mondjuk kis pihenõ után szétkaptam a maradékot.
Nem olyan ám ez már mint régen, hogy 50 lovaggal végig lehet veretni a térképen. A 125-ös sereglimit kevés, a lordokat ugyan lehet hívni, de azok seregébe sok az alacsony szintû katona, még úgy is hogy rendszeresen adok nekik olyan elit katonákat amik nekem nem kellenek.

Szóval összegezve nem olyan könnyû ám ez mint régen, csak most tudom átérezni mivel volt baja davidbog kollégának ebben: #11098 a hsz-ben. persze ettõl függetlenül nem kell megijedni ha valamit elfoglal az ellenség, visszavenni sokkal könnyebb.
Mikor fejlesztem õket, a wepon pontokat mindig íjászatra rakom, közelharci fegyverrel könnyebben ölnek eleinte, úgyhogy az fejlõdik magától is. Viszont amikor beérik a dolog, elõszeretettel használják az íjat is, és Native-ban minden íjásznál jobbak lesznek.
Ostromnál pl. olyan hogy nem feltétlenül kell íjász a csapatba, õk 10-en is leölik az elsõ adag katonát a falakról, meg persze én is besegítek, de azért használok íjászokat is, biztos ami biztos.

A ló is fontos egy hõs alá, nyíltteres csatába a ló nélküli katona nem nagyon szól bele az ütközetbe. Mivel már a fontos képességeket 9-esen tudják, most kezdem nekik kirakni a 12-es agility-t. Úgy tûnik mindenkinél meglesz, és mehet a riding 4-re, hogy átülhessen a banda wrhorse-okra, akkor lesznek tökéletesek. A nehézlovas-lovasíjász a legjobb fegyvernem ebben a játékban.
Én mindenkibõl lovasíjászt szoktam csinálni.
Legszívesebben a hõsöknek is 2 csomag nyílvesszõt adnék, meg kétkezes kardot, mint magamnak, de ilyen felszereléssel a buta AI nem tud magára vigyázni, kell nekik a pajzs.

Sokféle felszerelést kipróbáltam már, a hõsök így a leghatékonyabbak.
Wreck86
Utólag sajnos nem, úgy tudom.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Hm, íjász mindenki. Nekem fura.😄

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jó szar a kép, nem nagyon látszik, de Cuir Bouilli páncélban vannak Sarranid sisak van rajtuk, hunteren ülnek és egykezes fegyverük van az íj mellé.
Native-ban nem lehet változtatni a zászlón?
A camp menübe próáltam, de nem találom. Elég béna címert választottam.

Így néz ki a csapatom egyenruhája, elég nagy meló volt összegyûjteni.
Én most a Native-ot tolom egy ideje, az elején nehéz volt pénzhez jutni, most már értem annak idején miért kezdtem falvakat fosztogatni.

De most ezt a játékot másképp csinálom, a comany sem olyan hogy fosztogatni lehetne velük. 10 hõsöm van, ez a max létszám amit össze lehet tartani, és a rossz vagy gonosz dolgokért mindig rinyál valaki.

Van egy módszer amivel egész jól lehet pénzhez jutni. Rabszolga kereskedõt kell keresni, és a környékrõl össze kell fogdosni a rablókat. A hõsök bénák az elején, úgyhogy 10-15 manhunter egységet, illetve annak fejlesztett változatait érdemes a csapatban tartani, hogy legyõzhessük a rablócsapatokat. Ha összegyûlt a pénz a hõsök felszerelésére és a sajátra, már nem lesz szükség extra kíséretre 11 fõs brigáddal az 50-es csapatok is verhetõek. 2 skillpontot áldoztam prisoner managementre, ennél sokkal több foglyot is legyet gyûjteni egy csatába, de késõbb semmi szükség erre a skillre, és tizesével is lehet annyi pénzt szerezni a foglyokból hogy átvészekjük a pénzhiányos részt.

100 nap alatt jutottam odáig hogy mindenkinek meglett a felszerelése, és volt pár céhem is.
200 napnál már minden cuccom lordly volt, és meg volt véve az összes céh, úgyhogy nekiállhattam hódítani.
Nemrég hagytam el a 300. napot, a Vaegir-ek ki vannak írtva, van 4 saját városom, és a 2 lordomnak van összesen 6 vára, mindkét lord party-n kívüli hõsbõl lett csinálva.
A pénzhiány teljesen elmúlt, több száz ezer dínár gyûlt össze amit nincs mire költeni, jó hogy nem pazaroltam több skillpontot prisoner management-re.

Egyébként a trainer, a surgary és a first aid skilleket tudtam felvinni 10-re, a többi skillt valamelyik hõs viszi, elég sok érték van már náluk 8-as szinten, de a taktikusom pl 9-esen taktikázik.
A karakterem most ilyen:
STR 17
AGI 12
INT 30
CHA 9
Úgy fejlesztettem hogy 12-ig vittem az erõt, meg az ügyességet, hogy harcképes legyek, aztán elvittem az intelligenciát 30-ig. Azóta erõre pakolok. A karizma nem érdekel különösebben a könyvekkel felraktam a leadershipet meg a persuation-t 4-re, és nem is lesz több.
Mr_no_NaMe
Nagyjából megoldódott a Floris probléma. Elképzelni nem tudom miért, de hiányos volt az a Floris telepítõ amit letöltöttem elõször, és kihagyott textúrákat a telepítésnél. Fogalmam sincs hogy csinálta, a telepítõ teljesen rendben felment, teljesen normálisan nézett ki. Megint letöltöttem, most már nincs textúra hiba, viszont fél óra játék után mikor menteni akarok akkor kifagy (végül is alig valami nagy hiba) konkrétan már idegbeteg vagy 2 napja mert így játszok.

Amúgy most vagyok lvl 4-5, beléptem valami fasz báróhoz, léptem egy szintet, aztán belevitt egy olyan csatába, ahol mindenkit elvittek hadifogolynak. Most szerettem volna újra beállni egy másikhoz, de már nincs ott az opció. Miért? Csak egyszer lehet katonának beállni?
Az elõzõ hsz-ben figyelmen kívül hagytam hogy nem sok napot húztál le Pendorban. A játék elején tényleg nem nagyon lehet ebony cuccokat venni a hõsöknek.
A hatékony páncélokra visszatérve, a Forlorn Hope Heavy Suit egy kicsit erõsebb mint az Ebony plate. Én olyat vettem a hõseimnek akik fel tudták venni. Asszem 21 strenght kell hozzá. Nálunk 4-en voltak akik bele tudtak bújni. Azért is jó mert több páncél is van ami ugyanolyan fazonú, pl. Unicorn Plate, vagy a Sarleon Plate, és a Green Plate Hermess. Így nagyjából egyenruhába lehet a csapat, ráadásul nagyon jók ezek a páncélok.

Az meg hogy drágák az ebony cuccok, igaz ugyan, de ha sokáig húzod a játékot, úgyse tudsz mire költeni, így lazán megvehetsz akár százezres páncélt is a hõsöknek, az apróságokról mint a pár ezres fegyverek nem is beszélve.
Hát ez már számomra tök érthetetlen.
A sokadik vagy aki azzal jön hogy: foglalok de nem tudom megtartani...

Mégis miért annyira nagy baj ha valamit elfoglalnak? A háborúba már csak elfoglalódnak dolgok! Egyáltalán nem nehéz ám visszafoglalni, sõt kifejezetten könnyû, csak meg kell várni míg elkotródnak.

Ha elfoglaltál egy várost akkor többet is el tudsz.
Csak foglalni kell és nem lesz baj ha foglalnak mert visszafoglalod, meg foglalhatsz még többet is.

Nagy túlerõ ellen a világon a legfeleslegesebb dolog védekezni, de azért megjegyezném hogy 6-8-szoros túlerõ még könnyen verhetõ ha védekezel, bár ez függ attól is hogy mit kell védeni, vannak elbaszott várak.
Nincs.
A "mod" leírásában (a reklámanyagában és a videókban is) elég egyértelmûvé tették, hogy az bizony multiplayer only add-on.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A noldor seregeket már nem kell leverni (kb 3 verzióval ezelõtt lett bevezetve a dolog), így õk nem számítanak bele a leverendõ hadak soraiba.

Az elsõ vár elfoglalását meg valóban érdemes akkora idõzíteni, ha az általad kiszemelt királyságot nagyon gyepálják. Ekkor, úgy kb 30+-os right to rule érték mellett, lazán lehet foglalni úgy, hogy nem lesz retorzió.

A foreign two handed sabre/sword szinte csak kalandoroktól és a three seers army leverésekor szerválható. Boltban eddig ha kétszer láttam (igaz akkor meg is vettem). Ennek oka, hogy a foreign knight/hero adventurer/adventurer egységeknél, meg a seers favourite-oknál szokott ez a fegyver lenni.

Mr_No_NaMe:
Esetleg egy próbát tehetsz még azzal, hogy átböngészed a mod topikjait a taleworlds fórumán. Van kimondottan az aktuális mod verzió nyûgjeit taglaló topik (bár rövid) és több másik is ahol válaszra lelhetsz plusz magad is megoszthatod a készítõkkel a tapasztalt problémákat.

Jut eszembe, egy problémaforrás tud lenni az is ha Win 8 alatt próbálja játszani az ember a játékot. Nem tudom ez érint vagy sem, de ha netán igen, akkor lehet hogy meg is van a probléma forrása.

Sziasztok! A Napoleonic Wars-ban nincs egyszemélyes játék?
Pár napja kipróbáltam a Floris modot én is. Nálam is elég instabil volt. Bementem egy városba a lovagi tornára kattintva mindig kifagyott, a piacnál is párszor. Találtam fegyverlistát a páncéloknál rendre kifagyott. Ezután inkább hagytam a fenébe.
Maradok a Pendor modnál. Az is néha kifagy, a csaták végén amikor a veszteségeket lehetne megnézni, de azért nem gyakori.
Még a Warhammer modot várom, az még érdekes lehet.

A Pendorban az egyik játékomnál van egy furcsa dolog. A Gyõzelmi feltételeknél azt írta, hogy három sereg van, de a felsorolásban már négy szerepel: kettõ snake cult, egy heretic és Ithilrandir serege. A noldor sereg nem számít? Más karakteremnél mintha az is beleszámított volna.

Egy korábbi karakternél sikerült elfoglalnom várost és királyságot alapítani, de nem tudtam megtartani kevés volt a 200 katonám. Egy hét után jött egy hadjárat olyan 3000 emberrel és elfoglalták. Nem tudom hogyan lehet biztosan megtartani. Gondolom olyankor kell várat, várost szerezni amikor legalább egy, de inkább két másik nemzettel harcol az a frakció akitõl elfoglalom.

Szóba került, hogy kinek mi tetszik és mit használ. Nálam is a kinézet elõbbre való mint a hatékonyság. Lehet akármilyen jó egy felszerelés, ha nem tetszik nem fogom használni, inkább odaadom valamelyik csapattársnak.

Lovak közül az Ironbred Chargerek a kedvenceim. De amelyiken már térdig érõ páncél van azt szívesen használom, sok szép van köztük. Van valami sarleom/ravenstern armored warhorse vagy valami hasonló, csak lordok alatt láttam. Szép nagy, kipróbálnék egy olyat de beszerezni sehogy nem tudom. Egyáltalán beszerezhetõ? És persze legalább egy demonic charger beszerzése is cél.

Kardok közt az egyenes pengék tetszenek meg a Flame Bladed Swordok, az íveltek annyira nem. Az Ebony kardok is szépek, és piszok jók is. Csak a nagyobbaknál a keresztvasnál hatalmas méretû fogantyú van, nálam ez sokat ront az összképen. Mintha egyszer láttam volna Ebony Flambergert is, az is biztos szép. Csak ezek mocskosul drágák.
De még sok kard van ami tetszik: Great Pendor Sword, Claymore, Sarleon Longsword, Silver Longsword.
Viszont az általatok említett foreign two handed sword egyáltalán nem ismerõs.

Egyéb fegyvereknél a blunt steel polehammer a nagy kedvencem, de az alabárdok is tetszenek. Fejszék, pikák, lándzsák szinte egyáltalán nem érdekelnek, buzogányból egy kettõ.
Pajzsoknál az ancient engraved és az immortal shield a kedvenc. De az állatosoknál is vannak szépek.

Páncéloknál a teljes lemezpáncélok a kedvenceim (meg a démoni lemezpáncélok, csak ilyen a Pendorba nincs, majd talán a Warhammerben): old pendor full plate és csak a sárkányos címerben különbözõ Dragon Plate vagy mi a neve. Az eventide lemezpáncél és a burnished plate armor is szép. A full plate se lenne rossz, csak szerintem nem áll jól a karaktereknek, nagyon karcsúsít és a torokvédõ is hülyén néz ki ha nincs vagy nyitott sisak van a karakteren.
Hatékonyságban a noldor páncélokon kívül Sigismund ebony platemailje fogott meg. Ahhoz képest, hogy csak platemail elég erõs. Kár hogy nincs ebony full plate, legalábbis én még nem találtam. Meg valami mettenheimi lemezpáncél volt brutálisan erõs. Nem az ami Fredericken van, valami más volt, persze százezrekért.
Sisakokból a hounskill meg a többi basinet tetszik, de a nyitott verzió. A salade (talán így hívják a játékba, én salletként ismerem), vödör, adventure sisakok egy két kivételtõl eltekintve nem tetszenek.
Mr_no_NaMe
Hmm. Tudtok ajánlani mûködõ cracket az 1.153-as verzsönhöz?
Attól mert jónak tûnik, még megérheti újra letölteni a modot. A hibákat sokszor nem lehet észrevenni csak telepítés után. Márpedig itt a telepítésnél van gubanc (ami visszavezethetõ arra is hogy letöltéskor valami nem volt kerek) ha nem képes felismerni és megtalálni bizonyos fájlokat azt emiatt kidobál.

A crack meg szintén lehet hibaforrás ha nem pontosan az ami kéne, de korábban is voltak problémák bizonyos crack-ekkel egyes modok esetében (az 1.142 és 1.143-as verziókhoz is volt 3 féle crack amik közül az egyik vígan együttmûködött minden moddal, a másik kettõnek viszont sokszor voltak problémái és kivagdosásra került a játékos).

Mr_no_NaMe
Mindenhonnan kitöröltem. A letöltött fileval nem volt gond :/ Magyarításom nincs, az végképp nagy luxus lenne.

A játékom nem eredeti, de azt senki ne mondja már, hogy az eredeti játékkal nem lennének textúrahibák...ugyan azt a programot használom. Amúgy ha egy ezres lenne én is megvenném :/ De ahogy néztem most 5-6 ezer forint csak a warband...az nagyon sok :/
A documents-bõl is törölted az ottani könyvtárakat? A kis piszok oda is eldug fájlokat azt jól nem törli azokat uninstall esetén.

De igazából nem értem miért csinálhatja ezt a Floris.
Lehet, hogy újra le kéne tölteni mert a letöltéskor lépett fel valami gebasz azt azért nem megy a dolog.
Hasonló problémákat a magyarítás szokott még okozni (akár a magyarul telepítés akár egy korábbi magyarítás külön feltelepítése).<#fejvakaras>

Nekem egyébként Steam-es változat van. Akciósan vettem egy ezresért, és kifogástalanul mûködik a Native, a Floris, a Pendor, és a Brytenwalda is.
Játsszál inkább Pendorral, az sokkal érdekesebb, bár nem olyan csillivilli mint a Floris, meg nehezebb is, de talán az mûködik.
Mr_no_NaMe
Minden warband és M&B uninstall, könyvtárok delete.

Warband 1.153 felrak, utána rá a legújabb floris (2.254). Ha mindez megvan, krekkelem a warband exet, indítom, és játszok. Pár perc játék után ha sok emberrel akarok beszélni, elkezdi kidobálni hibaüzenetnek, hogy ezt a köpenyt, azt a pajzsot, meg ezt meg azt nem találja. Aztán néha dob egy hibaüzenetet amitõl lefagy az egész, és ezeket így random idõben, random sorrendben. Téboly.
Mr_no_NaMe
Már vagy háromszor megcsináltam. És mindig ugyan az a baj.
Szerintem gyomláld ki gyökerestõl, aztán rakd újra a legújabb verziókat!
Nekem mûködik, sajna nem tudok többet segíteni.
Mr_no_NaMe
Próbáltam, de mint már írtam tele van textúrahibával az egész világ (fegyverek, páncélok)
Mr_no_NaMe
Nem, teljesen nyersen telepített warbandra akarom ráerõszakolni a florist.

Eddig mindegyikbõl a legújabbat akartam, most az 1.143-ast szerettem volna a legújabb florissal, de ez hülyeség, mert a legújabb floris kompatibilis az 1.153as verzióval...már csak verziószámokat látok tegnap óta, kezdek megkattanni. Nem értem miért nem mûködik normálisan.
1.153-al próbálkozz, as a legújabb, sokat javult.
A legtöbb mod újabb verziói is ezen futnak kevesebb hibával.
Mr_no_NaMe
Bocsánat, akkor megint hülyeséget beszéltem...a 2.54-es Floris, kompatibilis az 1.153-as Warbanddal. Viszont akkor nem értem. Ha mindenbõl a legújabbat teszem fel, a fele textúra hiányzik, sötét textúrájú lovak, páncélok, és mikor belépek egy terembe kidobja, hogy bocs nem találom ezt és ezt a textúrát, aztán kifagy. Mi a francot rontok el?
Ugye nem magyar nyelvû M&B-t akarsz modolni?