1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• SaGa Jr
    Elkezdtem játszogatni ezzel a variánssal. Pár dolog ami eddig feltűnt nekem mint változás:

Ahogy nézem nullázva lett a kezdeti tápolás egyik metódusa, még pedig a só és fűszer meg a training field kapcsán. A párbeszéd ami eddig előcsalta a lehetőséget az most teljesen hiányzik (vagy én vagyok béna és nem látom vagy nullázva lett az opció vagy megváltoztak a feltételek).

Kicsit mint ha megint belenyúltak volna a hátterekbe de ebben nem vagyok száz százalékig biztos, lehet hogy csak én emlékszem rosszul már pár dologra.

Feladatok sűrűbben vannak, többet is lehet kapni mint korábban és rövidültek a feladatok közötti idők (tehát az az időintervallum míg újra előkerülhet ugyanaz a feladat).

Plusz a hírek közé bejöttek érdekességek amik határsértésekről, gazdasági dolgokról vagy épp bűnözésről szólnak és a normál térképen kerülnek elő egy új lapon (például kaptam egy hírt miszerint pár pofozkodó paraszt miatt tört ki most bunyó Fierdsvain és Sarleon között mikor az egyik falu parasztjai nekimentek a másik falu parasztjainak nem kicsit ittas állapotban é ezzel a két lordot egymás ellen hergelték), meg táborozás közben is érhetik meglepetések az embert (totál nyílt terepen ejtőztem azt egyszer csak bejött egy új párbeszéd ahol a karakterem lovát próbálták meg lenyúlni banditák azt abból kerekedett ki egy kisebb bunyó).

Jó sok új egység lett berakva (nem találkoztam még velük csak átnéztem a troops részt azt ott feltűnt jó sok újdonság).

A tárgyak között minimális bővülés figyelhető meg (elsősorban az új kis frakció miatt bekerültek új nyílvesszők, egy nagyon jó kis új íj ami valahol a két war bow közé esik teljesítményben és pontosságban és használható lóhátról).

Az új nevesített seregek vezérei nem gyengék. Kettő már megjelent (egy mittenheim-i és egy veccavian kalandor vezér) akik lazán összecsomagoltak az övékénél háromszor nagyobb haderőt.