12134
1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• kiscsavo96
    Nagyon szep karakter :) remelem egyszer az enyem is ilyen lesz :D
  • uwu420
    Azért is jó, mert ilyen karaktered is lehet:
    Ez még fejlődni fog, úgy tippelem 47. szintű lesz a végére. Kap majd 2 persuation-t, 1 horse archery-t, meg 3 sthletics-et. Be lehet hogy inkáb invemtory-ra kéne rakni még.
  • uwu420
    Játszál te is Pendort!
    Voltam 12 vs 130 csatába és győztünk :)
    Biztos tetszene, mondjuk az ellenség Singalian warband volt, ami nem egy veszélyes banda, könnyűlovasok meg lándzsások. Csak a lovasok lándzsái veszélyesek, meg van pár lovasíjász köztük ami keményet tud lőni, de a hőseim meg én sokkal keményebbek vagyunk.

Mondjuk bevetettem azt a mocskos trükköt hogy mikor lefeküdtek a hősök visszavonultam, és újra támadtam. A first aid miatt 80% körüli hp-val jönnek ilyenkor vissza, és a második kör sokkal könnyebb, főleg azért mert egyedül le lehet lőni vagy 40-et közülük amíg a hőseimet kergetik.
  • nearo
    Te voltál a 60?
    Segreant-ek (Rhodokok főleg) baromi erősek, nem kell csodálkozni rajtuk. Khergiteknél meg igazából csak a Lancerek veszélyesek, a többit hamar szét lehet szedni.
    De azért szép! :)
  • Carmang
    ~160 vs ~60.
    Nem hittem, hogy túlélem, pedig Khergitek robogtak velem szembe, bele a sorfal közepébe. A strázsamestereim aztán szétszedték őket, én meg közben, mint a mérgezett egér vágtattam mindenfelé, hadonászva a szablyával.
    Csak a gyengébb egységekből esett el néhány, összesen kevesebb, mint 10, ami érdekes, hogy az íjászaim, számszeríjászaim megmaradtak.
  • kiscsavo96
    Uhh bakker...en meg gemert engedtem el xd Ez szivas na mindegy majd kovetkezokor. Am nektek is kur** nehez noldor vezert olni? :D
  • uwu420
    Elixírrel 63-ig növelhetőek az attributum értékek, kétlem hogy az neked meglenne egy elixírrel. (korábbi verzióban kb. 25 gem kellett hozzá, most meg sokkal több)

Ha egy Noldor vezért csak úgy elengedsz miután elfogtad, hálából neked adja a fegyverét.
    Az egyik egy másfélkezes kardot ad, a másik meg a legjobb íjat ami létezik.
  • kiscsavo96
    En Warhammert adtam a hoseimnek :) Eleg jok. A lenti hozzaszolasomban van mar kerdes valaki ha tud valaszoljon :) Koszi.
  • uwu420
    Én a vasbuzogényt jobban szeretem, mert átüthet a blokkon.
    A hősök meg military hammerrel nyomják. Ők jobban működnek pajzzsal csak azért.
  • uwu420
    Elixír nélkül gyökér lesz a karaktered. Én ebbe a játékba megittam már vagy 15-öt :)
    A gem másra meg nem feltétlenül kell, a felszerelés pótolható máshonnan is.
    Egyet érdemes elrakni lovagrendre, a többi mehet elixírre.

Régebbi verziókban amikor még könnyű volt kimaxolni a karaktert, mert 2-szer erősebb volt az elixír, én is vettem mindenfélét a kavicsokért.
  • SaGa
    Mindig hat az elixir. Legalábbis eddig mindig hatott.

Fegyver: nekem a legjobban a Long Hafted Spiked Mace vált be, ami ellentétben a nevével blunt sebzésű, azaz kábít és nem véd ellene a páncél sem. Polearm, lóhátról és gyalog is igen hatékony. A másik ilyen a fém vívóbot, különösen a fine változat. Kicsit gyengébb és rövidebb, mint a másik, de épp csak. Ezekből amit találok a boltokban mindet megveszem és szép sorban kiosztom a companionoknak.
  • kiscsavo96
    En kiprobaltam az swordot de az one hand axe jobban tetszett :) Amugy mar parszor vettem el fegyvert a kiralyoktol pl az ij bahadurtol vagy a konningur axe-t de mikor lehet elvenni mert nem mindig lehet? Am tippem szerint mikor mar 1-2 var/varosuk maradt meg. Amugy az elixirt csak egyszer lehet hasznalni nem? En ketszer is probaltam de csak elsonek hatott ugyhogy tobbet nem hasznaltam mert draga a gem :) Amugy a noldor vezerektol csak knighthoodnak lehet fegyvert/cuccot szerezni nem?
  • uwu420
    Kell hogy legyen nálad bor, és az alkesz megcsinálja, ha odaadod neki a bort meg a +1 gemet.

Egyébként ez a rúnás fegyver inkább a korábbi verziókban volt pálya. Most ennyi gem kell az elixírezéshez, hogy nagy luxus ilyesmire is költeni. A Noldor vezérektől, meg a királyoktól is lehet jó fegyvereket szerezni (az íj pl még jobb is mint egy rúnás fegyver), és igazábol semmi szükség azokra a túltápolt rúnás vackokra. Bár a Ruby Rune Two-handed Sword-t mindenkinek ki kell próbálnia egyszer :)
  • kiscsavo96
    Koszi nagyon jol bejott a fogoly biznisz akar 8-10k is kapok 30 fogolyert :D

Amugy lenne egy masik kerdesem: Kiveszek egy rune fegyvert de szeretnem fejleszteni is azt hol kell? Az az npc aki adja a fegyvert o nem csinal semmit o ad meg egy olyan fegyvert max a masik meg egy alkoholista csak borozik :) Hmm? Koszi ;)
  • Mediolanum
    1257 AD Magyar mód
    Erről a módról van valamilyen tapasztalatotok?
  • fucko
    Német nyelvre állítottam be a POP-ot, szóval valószínűleg ezzel lesz a gond. Majd otthon csekkolom.

Köszönöm szépen a segítséget!
  • SaGa Jr
    Magyarítást használsz vagy magyar nyelven telepítetted a játékot? MErt ez az egyik leggyakoribb hiba ami előfordul. A mod csak az angol nyelven telepített, angol nyelvet használó Warband-el működik együtt. Bármely más nyelvet beállítva az lesz amit írsz.

Amúgy jó helyre pakoltad fel a modot? Rendesen kiválasztható indításkor és el is indul, egyedi töltőképernyővel, karaktergeneráláskor egyedi opciókkal és hangokkal?
  • fucko
    Üdv!

Legfrisebb Warband verzióhoz felraktam a legújabb POP-ot és valamiért karaktergenerálás után a térképen az alap Warbandes települések vannak. Minden más úgy látom rendben lenne, a menü, hangok, meg szinte minden ok.

warband: 1.157
    POP: 3.611
    Tudja esetleg valaki, mi lehet ennek az oka?
  • SaGa Jr
    Jól látom noldor nyílvesszőket meg melitine íjat adtál a sergeant-jaidnak?

Az én sergeant-jeim felszerelése a következő (szigorúan kinézet miatt összedobálva, nem feltétlenül azért mert az a legütőképesebb):
    Iron mace (egykezes), Pendor Lamellar armor, Dragon Knight helmet (ad plusz páncélt testre is), snake gloves (miután az ember leveri Maltise dread légióját és elkapja a hölgyeményt, akkor elengedés fejében lehet tőle egyedi cuccok gyártását is kérni, ugyanez igaz még például Wolfbode-ra is), Snake Boots, melitine horseman bow, melitine horseman arrows (a legjobb arányú nyílvessző köteg a sebzés és lövedék mennyiség meg ár arányát tekintve), pajzs.

A lovagjaim meg kaptam dark silver warhorse-okat, dragon knight helm-et, jelenleg Pendor Knight Armor-ban feszítenek (egy ideig szemeztem díszített ezüst páncéllal de végül lemondtam róla, illetve mostanság a fekete és arany empire páncél felé kacsintgatok mert marha jól mutatna rajtuk), kacsóikon ornate hourglass kesztyű van, silvered boots-ot hordanak, kaptak pajzsot, hosszú lovagi kopját, morningstar-t és egy doom mace (korábban sima iron mace volt nekik).

Zúzó fegyverek ésszerű okból vannak a legényeknél. Mikor kiadom a use blunt weapon parancsot akkor nem csak állnak mint a tök, hanem az egész haderő rámegy a fogolyszerzésre.
  • SaGa Jr
    Őszintén szólva akkor már inkább gyúrj rá a fierdsvain íjász ágra és ott a legjobb képezhető íjászra. Nem lő olyan jól, nem olyan pusztító, de olcsóbb és ami fontosabb, ha harcolnia kell akkor egy vadállat (van pajzsa, marha erős baltája, jó vértje), mert weapon profiency, erő és agilitás terén bizony alázza más seregek közepes szintű kimondottan közelharci egységeit.

A ravenstern íjászok vagy olcsók vagy jók szóval ha nem saját csapatban akarsz párat tudni belőlük akkor felejtsd el őket. A kettő együtt nekik nem megy.

Védelemre elsősorban ne íjászokat használj mert marha gyengék az autocalc csatákban. Ez érvényes minden íjász egységre (ezért tudják például az über noldor egységeket amik mindegyike íjász, a náluk jóval gyengébb jatu csapatok leradírozni a térképről különösebb gond nélkül). Márpedig míg be nem csatlakozol egy harcba addig az automata számol és ott az íjászok nagyon komoly hátrányból indulnak. Védelmed úgy szervezd hogy 1/3-a legyen max íjász a véderőnek, a többi gyalogos (lovasságot felejtsd el védelemként, drága is meg hátrányt is szenved).

Az automata által figyelembe vett adatok az adott egység szintje, a weapon profiency értékek, az egység típusa (gyalogos, íjász, lovas vagy íjász lovon, a legütősebb a sima gyalogos, ő mindenhol teljes értéken érvényesül, utána jön a lovasság akik nyílt terepen bonuszokat kapnak ostromkor és védelemnél viszont levonásokat és aztán jönnek az íjászok), a strength (ez egyrészt a sebzés másrészt a HP miatt tényező), végül a pajzs megléte vagy hiánya is egy változó (Pendorban még befigyel a fő fegyver típusa is mint sebzést befolyásoló tényező).

Sarleon vonalon az armored footman jöhet szóba mint olcsó véderő. Az íjászaikat inkább hagyjuk.

Ravenstern vonalon nincs igazán jó védő egység ami olcsó is. Sem közelharci sem pedig lövész egységeik nem szerepelnek jól ezen a téren.

D'shar seregben a legjobb olcsó katona a veteran spearman (dobál is, szurkál is és egész tűrhető értékei vannak amellett, hogy pajzsot is hurcol magával, plusz nagyon olcsó). A warrior lenne persze az ultimate védő egység csak sajna a szintje már túllépi az ideális 20-as határt. Még jobb meg a bladesman lenne de ő sajna magas szintű, bár nagyon gyorsan képezhető és félelmetes darabológép. Íjászaik hanyagolhatóak.

Empire vonalon tombol a bőség zavara. Ott van a heavy infantry aki már pajzsos, kardos és akár még dárdát is dobál. Nem a legjobb harcos de sokoldalú, príma védő egység. Lövészek közül védelemre bőven elég a skirmisher is. Csúnyán jók az értékei ahhoz képest milyen alacsony szintű. Ha meg benn harcolsz mellettük akkor rondán tudnak irtani.

Fierdsvain vonalról egyértelműen az axeman a király. A vele egy szinten lévő warrior-nál sokkal jobban harcol. Vagy akár jöhet alacsonyabb szintről a light infantry is, mert az még dobálózik is és majdnem olyan jól verekszik mint mások 20-as szintű gyalogjai, pedig azoknál alacsonyabb szintű. Az íjászaik nagyon jók, mert eszement jók a közelharcban is (különösen igaz ez a heavy archer-re ami pajzsos-baltás íjász és leiskolázza bunyóban a vele egy szinten álló - ez 30-ast jelent - gyalogságot is amit más sereg felvonultat).

Pendor vonalon meg az ideális kombináció a swordsman és heavy archer kombináció. Mindkettő 20-as szintű, elég jól aprít és pillanatok alatt pótolható, olcsó egységek. Egy 75-fős várvédő helyőrségük (50 swordsman és 25 íjász) akár egy teljes napig is kitart 10-15-szörös túlerővel szemben, tehát lesz idő odaérni felmenteni a védőket és az elkerülhetetlenül bekövetkező veszteségüket meg pillanatok alatt lehet pótolni.
  • uwu420
    Én a városokba azért tartok 50 pendor man at arms-t örségnek, mert olcsók, de mégis elég jó védelmet adnak. A védősereg csak arra való, hogy magányos lordok ne akarják beostromolni kis 100-200 fős seregekkel, arra ez meg pont elég. Ha rámozdul az ellenséges marshall, akkor úgyis mindegy, vagy hagyod hogy elvigyék és visszaveszed, vagy viszel magaddal embereket és beállsz védekezni.

A főseregem viszont elég, de én megengedhetem magamnak. Amikor csóró voltam én is 200 rough knight-al kezdtem.
    Most van 200 lovagom 300 seregent-em és 300 pendor man at arms a védelmen felül, hogyha valami elfoglalódik, tudjak vinni bele védőt azonnal.

Egyébként a lovagrendi egységeim milyenek:

A lovagoknak blue, a seregent-eknek meg grey warhorse lovaik vannak.

• kiscsavo96
    Huh koszonom szepen a sok hasznos tanacsot megeri ide irni ;) Am akkor tudom mi volt a baj...80-150 rangert is tartottam a varakba mert mindig 1700-2000 en jottek ellenem szoval kellet az eros katona de inkabb fejlesztek csak wardeneket ami eleg jo es olcso is ;)
  • SaGa Jr
    Ahogy uwu is írja, van annyi pénz mint a szemét. Szinte bele lehet fulladni csak okosan kell csinálni. Hadsereggel csak akkor mászkáljon az ember ha épp ostromolni vagy nagy sereget leírtani megy, egyébként csak a companion csapat és esetleg még max 10 fő egyéb legyen a csapatban így gyorsan lehet mozogni és jól lehet aprítani (meg a kisebb létszám banda gyorsabban is fejlődik mert kevesebb felé oszlik szét a XP).

Bevételi forrásnak elsősorban a foglyok eladását kell tekinteni, abból iszonyat pénzeket lehet leakasztani. Ehhez érdemes minden companion-nak zúzó (blunt) típusú fegyvert adni és a saját karakterednek is érdemes ilyet is tartania mert a blunt típusú fegyverek a játék legjobbjai. No nem az alap sebzésben hanem hogy ezek nem szenvednek hátrányt semmilyen páncél ellen, viszont a legjobban profitálnak a magas strength értékből. Plusz ugye akit lecsapsz az potenciális fogoly lesz akit el lehet adni.

A nagyvárosokban is fel kell húzni mindenhol a manufaktúrákat (ehhez néhány város urával kicsit javítani kell a viszonyt mert alapból ellenségesek) ez kb fedezni szokta egy combosabb létszámú sereg zsoldját. A felfejlesztett települések amiket a játékos irányít szintén termelnek bevételt.

Nagy seregeket el kell felejteni. Egy 200 fős jól képzett elit sereg (order lovagok) bőven elég még tízszeres túlerő ellen is akár nyílt harcmezőn bevetve akár ostromolsz. Véderőnek szintén nem kell nagy hadakat állomásoztatni és főleg nem kell a legfejlettebb és "legerősebb" egységekre hagyatkozni mert azok túl drágák.
    Közepes szintű katonák (nagyon maximum 30-as szintűek de a 20-as az ideális mert az már kitart egy ideig míg az erősítés befut de legalább gyorsan képezhető és olcsó is) untig elegek, gladiátorok, berzerkerek, huscarl vagy épp assassin/blademaster egységek teljesen feleslegesek egy várat/várost őrizni. De írhattam volna a felesleges kategória élharcosait is a mindenféle adventurer csapatokat, ravenstern ranger-eket (piszok jók ha veled vannak de ha nem vagy a harcban az íjászok nem teljesítenek jól és ráadásul a rav. ranger-ek a legdrágábbak az empire számszeríjászok után).

Ha nagy hadakat akarsz akkor tarts saját lordokat. Akár companion-okból kinevelve akár máshonnan átvéve. Adj nekik településeket (várak és hozzájuk tartozó falvak) és esetleg ha valakit nagyon preferálsz akkor kaphat az illető várost is és máris lesz mobil, neked semmibe nem kerülő nagy létszámú haderőd.
  • uwu420
    A legtöbb pénz nekem fogolyból meg tornából jön.

Csak a hősöket viszem megammal ha rohangálok, mindegyiknél military hammer van, nálam meg buzogány. Nagyon gyorsan összejün így 100 fogoly ami már jó pénz.

Meg van pár városom is, 2-3 havonta mindenhol rendezek tornát akkor már egész jó a nyeremény.
    De egyébként végtelen mennyiségű pénzt is lehet csinálni ha akrsz, csak türelem kell hozzá. Ha rendezel egy tornát és megnyered kb 9000-et kapsz minimum, a torna rendezése 5000, a fogadá 3000, így minden tornáért kapsz 1000-et, akárhányszor is ismétled. Egyébként baromira nem hatékony, de működik. Amiért megéri ezt csinálni az a rengeteg renown meg honor. Csak gyorsan bele lehet unni, a noldor vadászat jobb.

Ja meg nem mindegy milyen a gazdaság. Én újabban az összes várost és falut megtartom, rengeteget hoznak. Én fent tudok tartani egy 800 fős sereget, és mellette 7 városomba van 50-50 védő.
  • uwu420
    Általában nem kell magaddal hurcolni katonát. Meg minek annyi amennyit nem bírsz kifizetni?
  • kiscsavo96
    Nem tudom :S Katonak zsoldjai sokat megesznek :))
  • uwu420
    Én nem tudom mit csinálsz hogy ennyire nincs pénzed. Én milliókat szoktam elkölteni, és soha eszembe sem jutott hogy egy vezér szabadonengedéséért ne gemet válasszak. 50 ezer az nem pénz, egy gem annál sokkal többet ér.
  • kiscsavo96
    Koszi. Amugy a war roomban is huztam kb 4x amig 80k nem kellett fizetni :D
    Nagyon sok penzt elszed a felszereles sajnos amit a lovagoknak adsz...ezt a penzt mindig ugy szedem ossze hogy kinyirok 4-5 frakcio vezetot vagy jatu lord vagy zsoldos vezetot es kerem ertuk az 50k-t. Maskep nagyon nehez lenne.
  • SaGa Jr
    Ő egy anomália a rendszerben, így rá valamiért nem nagyon érvényesülnek a korlátok. Hasonló csóka még Sir Roland is. Ők a két legmagasabb szintű egyén így nekik a szintjük miatt gondolom figyelmen kívül hagyja a mod az elvárásokat mert egyenlő vagy magasabb szintűek mint a tréningezni kívánt katonák.

Amúgy meg nálam rendszeresen el szokta érni mindkét fent említett kolléga a magasabb szinteket (per pillanat Lethaldrian nálam 49-es szintű, Roland meg 48-as). Csak neki kell őket zavarni komoly ellenfeleknek (berzerker-ek, gladiátorok, assassin-ok kiváló gyakorló anyagok mert a leverésük nem problémás ám magas szintűek így dől utánuk a XP) azt nyesegessék őket, abból kapnak igazán sok XP-t amitől majd fejlődhetnek.

Közben tesztelgettem még egy kicsit és úgy tűnik túl magas tréninget írtam korábban. Elég lesz a 6-os is, nem kell a 8-as ahhoz, hogy skill-eket tanítsanak a katonáknak. Weapon Profiency átadáshoz meg csak annyi kell hogy magasabb értékkel rendelkezzen a delikvens mint a tanítani kívánt bakák. Minél magasabb annál nagyobb lesz az esély a javulásra.

Lovagokat meg szépen húzd fel pénzért. Gyorsabb megoldás és kezdetben olcsó is. Erre találsz opciót a war room-ban.
  • kiscsavo96
    Amugy Lethaldrian hogy kepezted oket mikor 45-os szinte egy egesz jatek ido nem eleg ahoz hogy 1-2 szintet lepjen es neki alapbol 0 a training ?
  • kiscsavo96
    Koszi sracok a segitseget :) Ez most nagyon joljott ;)
  • SaGa Jr
    Küld a képzésükre a legjobbjaidat. Értem ez alatt hogy akivel képeztetni akarod a csókákat annak nem árt ha magas a training skill-je (ez nagyon nagyban befolyásolja hogy mennyi mindent tud tanítani nekik, szóval a legjobb ha legalább 8-as vagy még jobb a tanár training skill-je), a weapon profiency értékei szintén magasak legyenek (akinek nincs legalább 300-as weapon profiency-je azt hanyagold mint kiképzőt ha ezen értékeken akarsz emelni), plusz nem árt ha a tanítani kívánt skill értékei is meghaladják a 6-ot. 5-ös alatti skilleket nem képesek tanítani a tanoncoknak a kiképzők.

Ezek alapján én például Rolanddal tréningeztettem kétszer 4 hetet a csóringereket, majd jött Lethaldrian szintén 2x4 hetes kiképzéssel. Aztán 4x1 hetes képzésre küldtem őket a magas gyógyító értékű emberemmel akinek minden gyógyító skill-je 8-as vagy afölötti volt. A pathfinding-jukat is feltoltam 4x1 hetes képzés alatt amit Diev tartott nekik. Az igazán ütős eredmények majd hosszú hónapok képzései után fognak érződni. Nálam például már 6. hónapja megy a kiképzése a srácoknak és egész ütős kis egységgé váltak.

Kezdetben a hosszú tréningek legyenek a hangsúlyosak, mert gyenge trénerekkel a rövid idejű képzések nagyon gyatrán tudnak csak érvényesülni. Elméletileg lehetne csak 1 hetes képzésekkel is szórakozni, de a 4 hetes képzés alatt minden skill és minden weapon profiency érték 4 alkalommal is górcső alá kerül (ha a tréner skill és Wp értékei a fentieket elérik vagy meghaladják akkor hetente minden skill esetében van 20% esély arra hogy növekedni fog valamelyest az érték, 4 hét alatt meg 4 alkalommal is tesztel minden értéket a program). 8-as alatti training esetén a százalékos esély minden hiányzó pont után 4%-al csökken, míg 8 fölötti érték esetén meg minden pont +5%-ot ad az esélyhez.
    Ez persze még nem jelenti azt, hogy egy 4 hetes képzés alatt garantáltan növekedni fog minden, mert az esélyek nem adódnak össze így max 30% esély lesz a növekedésre 10-es training skill-es oktatóval, de legalább 4 alakommal is lesz esély a növekedésre így akár előfordulhat hogy valami nem nő más valami meg akár 2-4 ponttal is.

A harci értékek (weapon profiency értékek) növekedése meg függ még attól is, mekkora a képezendő delikvensek Weapon Mastery skill értéke. Minél magasabb annál esélyesebb hogy nőni fog. Mondjuk a lovagok számára ez nem téma, nekik lehet pénzért és presztizs pontokért is növelni de a sergeant-oknál csak a képzés marad.
  • uwu420
    Magas szintű hőst kell küldeni akinek van training skillje, mint pl sir Jocelyn.
  • kiscsavo96
    Sziasztok. Lenne egy kerdesem.
    Alapitottam egy rendet egy sajatot es eleg gyengek. A skilljei nagyon alacsonyak es a companionokkal nem tudom mar kepezni oket egy idelye semmit nem tanitanak nekik.Lehet valahogy novelni ? Itt van ket kep.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Hunor1
    ok, akkor nincs más út mint elszakadni....remélem ha visszavonom a vazallusi esküm azért nem lesz az ellenségem a mostani király. most +65-ön állok nála...
  • Carmang
    Sikerült megtalálni, elég útbaeső helyen volt. Valamiért azt a területet kihagyhattam? Mindegy.
  • Wreck86
    Olyat keress ahol sok van egy helyen, sok kis zsivány csoport, ott lesz az, meg az infokat jegyezd meg hozzá.
  • Carmang
    Volt már olyan, hogy nem találtátok meg a zsiványok rejtekhelyét?
    Össze vissza járom az országot, de sehol nincs. Van egy környék, ahol igen magas a zsiványok előfordulási faktora, de még ott sem találtam semmit.
  • uwu420
    Mondjuk akkor már saját királyságom volt.
  • uwu420
    Azt nem tudom mi van ha megölöd a királyt.
    Én egy korábbi verzióban megöltem egy lordot, és a fél világ hadat üzent.