12134
Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu420 #11693 Ez azért van mert mindkettővel negatívba vagy, ilyenkor nem tudsz beszállni.
Először a királyságokkal kell jóba lenni, be kell szállni a karavánok meg a parasztok oldalán a banditák ellen.
Ha jó magas a viszony mindenkivel, nyugodtan az emberek közé csalhatod a noldorokat, és segíthetsz nekik. Le fog csökkenni a viszony az emberekkel ha a karavánok kifosztásában segítesz nekik, de egyéb bajod nem lesz, csak ne keveredj emiatt háborúba. -
uwu420 #11692 Azért az erős túlzás hogy nincs haszon a noldorok támadásából. A játék elején nyilván öngyilkosság, de később a sok noldor elfogása és elengedése a legjobb a honor növelésére. 10-es PM skillel 100 noldor fogoly az +100 viszony, meg +100 honor, csak előtte le kell vinni a viszonyt negatyvba a noldorok városában. Mégis honnan máshonnan tudnád ezt beszerezni? -
SaGa Jr #11691 Annak nem sok értelme van, ugyanis besegítéssel max 6 pontnyi viszony javulás érhető el ha nagyon nagy volt velük szemben a túlerő.
Egyszerűbb betámadni a csapataikat és foglyokat ejteni azt utána elereszteni őket. -
IvanJacint #11690 kossz a segitseget.
-52 volt noldoral a viszon,megtamadtam 2 kisebb csapatat es a foglyokbol let -30 mar a viszonyom.
MOst megprobalok megint csalogatni yatuhoz egy sereget es hatha be tudok allni a noldor oldalan -
SaGa Jr #11689 Csak azok a foglyok számítanak akiket te fogsz el egy csata során. Kiszabadítottak nem. Magyarán támadj meg noldor csapatot, verd le őket és ejts foglyokat közülük. Ők bekerülnek a prisoner részlegedbe a seregnézetnél és itt lehet velük beszélni és ott lesz egy opció, hogy elengedheted őket. 1 fogoly elengedése 1 pontnyi viszony javulást hoz és 1 pont honor-t is ad még pluszban. Viszont ha semleges vagy jó viszony lesz a noldorokkal akkor a kis csapataikat már nem tudod majd megtámadni és a vezéreket ha le is győzöd automatice szabadon engeded, tehát pénzt/qualis gem-et vagy épp a spéci fegyverüket nem tudod cserébe kérni. Ez csak akkor működik ha rossz velük a viszonyod.
Noldor vezér elengedése nem hoz viszony javulást, sem honor pontokat. -
IvanJacint #11688 akkor noldor vezert kell elfogjak?Vagy sima katonakat?es ha a jatuknak van vagy 30 noldor fogja,azt legyozom akkor azok szabadok lesznek,az is szamit? -
pergus #11687 A seregnézetben van egy olyan rész, hogy beszélgethetsz a sereg tagjaival. A noldoroknál lesz olyan lehetőség, hogy szabadon engedheted őket. Csak akkor javul a viszony ha elengeded őket. -
IvanJacint #11686 szoval ha a Jatukat tamadok akiknek van par noldor foglya peldaul ilyaszok meg ilyesmi akkor akkor javul a viszony? -
pergus #11685 Azért nem tudsz csatázni, mert már sokszor megtámadtad a noldorokat és ezért annyira rossz a viszony velük, mint a jatukkal. Javítanod kell a viszonyt.. lehet még noldor foglyokat elengedni, és akkor is javul.
Vagy nézel olyan seregeket ahol vannak noldor foglyok, és kiszabadítod őket (jatuknál pl.) vagy ha megtámadod őket és utána sok foglyot ejtesz, akkor elengeded őket. Csak ehhez erős sereg kell + fogolyejtéshez blunt fegyver (kalapács stb.)Sok fogoly kell, mert ha támadsz akkor megint romlik a viszony, hogy + kerülj sokat kell szabadon engedned. -
IvanJacint #11684 kiprobaltam h noldor sereget csalogatok a Yatu sereghez ossze is csaptak,de nem tudok beavatkozni eggyik oldalan se.
akkor most h javitsam a viszonyt a Noldor neppel??? -
IvanJacint #11683 koszi,akkor nem tamadom noldort most asszem -20 a kapcsolatom veluk de akkor segiteni fogok nekik.Amugy sarleon ostromolta lariat es beket kotott.
Van ertelme epitgetni epuleteket varosokba,meg falvakba?Vannak valami kereskedelmi cuccok penzes ladak,noldor kancso vagy mi,meg aranyrud azok mire valok?
Igen eszt olvastam h gem kell hozza,de olyat hol talalok? -
pergus #11682 A noldor várost csak akkor éred el, ha jó viszonyba vagy velük ( azt hiszem +20, és akkor kapsz a lariai kocsmában egy küldetést,hogy győzz le egy jatu sereget, és ezután juthatsz el a noldor várba.( A hegyi tó partján van Laria mögött az erdőban, de addig nem látod még a küldit meg nem csinálod.)
A viszonyt ugy lehet velük növelni, hogy segítesz nekik a jatuk ellen. Követed őket( ha még negatívba vagy üldözni fognak, és a jatukhoz vezeted őket, aztán beszálsz az oldalukon.) Támadni nem érdemes ezért őket, elég erősek és hasznod siincs belőle.
Ha eléggé szétvered az ellenséget békét fognak kérni, tehát a békéhez vezető út egy jó győzelem v várfoglalás. Nekem még sose adtak békét, mikor én kértem.
Lovagrendet gemmel tudsz alapítani saját váradban v városodban. Csak elég sokáig tart felfegyverezni őket, mert csupaszon érkeznek:) Ha gyorsan kell használható lovag akkor -pendor vonalon- vannak jó lovagrendek jó fegyverekkel, és erősek is. -
IvanJacint #11681 udv
Pendorral jatszok,es sikerult meghazasodni es van sajat kiralysagom 1 varos Laria amiSarleone volt es mellette 1 var meg a hozza tartozo falu.
Azt kerdeznem h ti hogyan gyoztok le Nordor seregeket?Mert talalkoztam par csapattal 60 fos seregekkel nekem a max 140 de vezeruk nem volt es nem tudom legyozni.Nagyon jok az ilyaszaik par loves es meghalok es persze mindig engem lonek.Sarleon sehogy sem akar beket kotni velem,hiaba foglyul ejtem 8 lordjukat.A Nordor varosok merre vannak?Es hogy tudnek lovagrendet alapitani?Legtobb katonam Empire nepbol van meg adventure -
SaGa Jr #11680 Legyen tiéd a térkép minden vára és le kell győzni a teljes inváziós sereget megsemmisítve teljesen, a vezéreit meg elfogva. Már ha jól emlékszem. -
lordsamuel #11679 na megint itt vagyok
nem tudjatok hogysword ofdamoclaces invasionnal akkor nyerek ha a elfoglalom a terkepet vagy csakakkorha legyozom centuriont?
es hogy lehet legyozni?
ugy hogy elfogom mind a 20on valahany centuriont? -
#11678 Honor és renown, becsület és hírnév. -
lordsamuel #11677 koszi
elkuldtem a nagy kant a francba mar -60 a relation:D
amugy es a hohor meg renov mi? -
SaGa #11676 Valószínűleg felesküdtél a Khergit nagykánnál vazallusnak (vassal). Annyi a dolgod, hogy megkeresed és közlöd vele, hogy vagy neked adja a várat, vagy elég volt belőle, kilépsz. Valószínűleg mindent buksz, amit tőle kaptál, de akár rögtön háborúba is keveredhetsz velük.
De az sem kizárt, hogy szimplán csak beálltál zsoldosnak hozzájuk. -
lordsamuel #11675 sziasztok
nem tudok valami jol angolul de csinaltam valamit es most ha elfoglalok egy varat akor az a kheit kanate tulajdona lesz, szerimten a lordjuk lettem
hogy lehet elmenni onnan?eseteg ugy hogy kifosztom a falvakat vagy kajakra betamadog egy lordot? -
uwu420 #11674 Segíteni nem tudok, de ebben a játékban a 100 ping túl sok. Lehet hogy ki kéne próbálnod multis modokat, hátha azoknak a szerverére jobb a pinged. Én cRPG-vel mg Mercenary-val szoktam játszani 20-40 pinggel, és az jó. -
#11673 Nézem, hogy van új patch 1.158, bedobom a bannerba. -
spibal #11672 Üdv!
Multinál az egyik szerveren, pontosabban a Golden-Kingdom-US-nél 100 körül van a PING-em, és sajnos eléggé laggol. A netem 40/20mbit-es. Tud valaki segíteni? Egyik srác azt mondta hogy pactheljem a szervert, vagy mit? -
uwu420 #11671 Ez egy nagyon hosszú játék annak ellenére hogy kicsi a térkép, mindig olyan feladatot kell keresni magadnak ami nem túl nehéz. A végére nagyon könnyű lesz minden, iszonyatosan el lehet benne fejlődni a karakterrel, a hősökkel és a sereggel is csak türelem kell hozzá. Én a 800. napra fejlesztettem ki mindent amit akartam. Olvass vissza, mert sok apróságra kell figyelni, és előre tervezni. -
IvanJacint #11670 sikerult mukodik meg nyomtam is egy kicsit,jonak tunik,de a csatak nehezebbek mint az alapjatekban,igaz meg a hosom is gyenge -
SaGa Jr #11669 Én speciel a 1.153-as warband-et használom. Mivel nem multizom így nincs szükségem arra, hogy a legfrissebbet használjam. Meg ugye a kedvenc modom sem igényli a 1.158-as Warband verzióját. -
IvanJacint #11668 sikerult letoltsem a full verziot toltom lefele,de ha nem fog mukodni a 1.158-as verzioval,akkor ti melyikel toljatok? -
SaGa Jr #11667 A mount and blade nexusról le tudod tölteni az aktuális verziót, de nem tudom mennyire fog működni 1.158-as Warband-del.
Prophesy of Pendor mod -
IvanJacint #11666 mert csak a 3.011 tudtam letolteni,
egy direkt linket nem tudnal adni nekem ami a legujabb perndort letolti? -
SaGa Jr #11665 Miért a 3.011-et töltötted le és nem a legújabbat?
A hiba amúgy abból ered, hogy nem a modhoz való Warband verziót használod. A 3.011-es verziójú modhoz talán még a 1.143 kellett vagy egy az előtti Warband.
Az aktuális a 3.611-hez sem kell a warband 1.158-as verziója hanem egy korábbival szuperál jól. Szóval ott is lennének kompatibilitási problémák. -
IvanJacint #11664 udv
Szeretnek segitseget kerni
Letoltottem a Prophesy of Pendor 3.011 modot es nem indul el.Betolteskor ezt irja ki:Unable to open file: CommonRes\costumes_a.brf
a taleworlds oldalan keresgeltem,de nem talaltam megoldas es angol nyelv sem megyen tul jol.Azt tudom hogy a mod csak angolul fut rendesen.
A jatek verzioja jelenleg 1.158. -
SaGa #11663 Ezeket általában nem kell installálni, csak kibontani a modules(?) alkönyvtárba, ahol minden mod a saját könyvtárában üldögél. Ami a játék egyéb könyvtáraiba is írogat, az többnyire agyon is csapja a többi modot, mert azok az alapjáték állományait szeretnék használni, ha ezeket lecseréled, valahol gond lesz. -
lordsamuel #11662 olyasmire gondoltam hogy letoltok egy filet es abban vannak a modoknak az instalaloja -
pergus #11661 http://www.mbrepository.com/category.php?id=7 Ez? -
lordsamuel #11660 hello
talaltam regebben egy filet a neten ahool megvolt egyhelyen a mount and blade valamennyi modja, ezek a regebbiek, Civil war is russia,Sword of damoclaces(invasion), peloponessian war, medialwave total war es meg vagy 35 mod
nem tud valakimondani egylinet ahol le tudnam tolteni ezt vagy egy hasonlot? -
uwu420 #11659 A Melitine vezért most sikerült elfogni. -
uwu420 #11658 Azt nem tudom vele konkrétan mi a helyzet, de nem lehet minden vezért elfogni.
Nekem még egyik zsoldosvezért sem sikerült elfogni az újak közül. Szerintem nem véletlen; 10-es PM-el felesleges újra próbálni.
A régieket akik adveturer company-t vezetnek viszont mindet el lehet. -
Kilop #11657 a Sarno Expedition vezérét el lehet fogni, vagy csak én vagyok a béna?:D mivel már sorozatosan tizedszerre verem le, de mindig megszökik az a nőszemély, aki vezeti :) prisoner képesség pedig 5-ön van :/ lehet nem túl sok, de azért illene elfogni :) -
#11656 Native-ben mekkora csapattal szaladgáltok? 30-as szintű vagyok, már jó ideje csak a karizmára fejlesztek, illetve a vezetői képességre, de csak 119-es csapatom lehet. Ez így csatában jó is, de amikor elfoglalok egy várat, és hagyni is kellene helyőrséget, akkor már kevés.
-
uwu420 #11655 Hehe, Sir Alistar 1800 fős csapattal rohangál.
Van neki 3 vára azon a környéken ahol a D-shar banditák portyáznak, és folyton szabadítgatja a foglyokat. -
#11654 Knudarr vára, a Nordoknál.