Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A WFaS az azonos címû regényen alapuló, Európában játszódó összetettebb variánsa a Warband játéknak. Itt már vannak puskák és pisztolyok, kismillió és egy összetett változtatás kereskedelemben, toborzásban, küldetésekben és nem utolsó sorban itt már van valódi sztori is.
A melyik a szebb kérdésre az a válasz, hogy amelyikhez szebb modot leszedsz. A Warband az amihez rengeteg mod van, sok szép, sok bonyolult, sok nehéz és kismillió változatos.
De ha rákeresel konkrétan a Google-ban a különbségekre akkor megtalálod összefoglalva azokat. A legtöbb érdekesség, játékmenetbeli fejlesztés a WFaS-ban van.
Fire and Sword máshol játszódik, és Napóleoni háborúk szerû az egész, de igazából ezt csak láttam, nem játszottam vele.
Én elég régen már játszottam szerintem az alap verzióval és nagyon tetszett. Most az ünnepi Steam akció alkalmából meg is vettem a Collection kiadást, amiben minden benne van.
Persze grafikailag gondolom a Warband a legszebb... De egyébként mi a különbség? Játékmenet? Népek? Játékélmény? Stb... Minden részlet érdekel... :-)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
van valami modszer hogy megtalaljam oket?
2. Szótár használata csodákra képes, itt ugyanis van idõ bõven kiszótárazni mirõl van szó... Az alap játékban is benne lévõ királyságok trónkövetelõinek egyikével dumáltál és beleegyeztél, hogy megszerzed számára az adott/vágyott királyságot minden településével és lehetõleg minden lordjával. Ha befejezed a feladatot akkor viszi magával az egész részleget amiért a harc ment és te elfoglaltad, ahogy viszi magával a lordjaidat is. Ha kitessékeled a kíséretedbõl akkor a helyzet ugyanez, csak akkor mindent visz ami korábban a tiéd volt, nem csak azt amiben megegyeztetek.
A megoldás, hogy elolvasod mirõl megy a dumálás és akkor kikerülöd az ilyen feladatokat. Vagy erõvel visszaszerzel mindent.
megint vannak gondjaim
the peloponessian war minidg kidob a jatekbvol h m&b has stopped working...mindent leeegyszerusitettem de csak kidob....
van erre valami megoldas?
2. A sword of damoclaces invasion ban volt kajak 25lordom ev a terkepen meg meg 2 var volt amitel kellet volna foglaljak de egyszertalalkoztam egy assszonnal nem tudom mar mi a neme ve oda volt irva utanna h for Suno
beszeltem vele nagyon sokat es azt mondta hogy segit nekem intezkedni...vagy mi...nem tudok angolul
erre kaptam egy kuldetest es itt volt mar is a seregemben...el akartam kuldeni es beszeltem vele nagyon sokat megint nem tudom mit csak nyomtam az elsot mindig h huzzzon mar el....elle a fegen volt egy olyan h:
-Are you sure
-I am sure
erre minden varam meg minden ami az enyem volt, vagyis amit a lordjaimnak adtam hasznalatra narancssarga lett es a Swadiaiake lett....
minden
maradt 4 varam amit meg nem osztottam ki...annyival maradtam
ven velemi hogy visszavegyem..esetleg ha beszelek azzal akivel beszeltem 1. visszaadja?
Oltred
A telepítés meg annyiból áll, hogy a modot berakod a Modules mappába (oda ahol a Native is van, de értelemszerûen nem abba kell tenni). Induláskor meg kiválasztod hogy a Native helyett azt akarod játszani.
Honnan tudnám letölteni a pop-t? Jah és valaki adjon hozzá legyen kedves egy útmutatást mit hova kell telepíteni, stb!
Köszönöm elõre is!
Oltred
Meg van ebbe egy olyan játékmód is ahol több száz fõs csaták vannak, de ahhoz klánozni kell.
Bannoltak a M&B with fire and sword-ból, a westres_bnet_siege-bõl. De sajnos nem találom az adminokat, hogy hol tudnám magam visszakönyörögni. Tud valaki segíteni, hova írjak?
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Érdeklõdni szeretnék,az egész mount and blade kollekció most akciós a steamen és gondoltam benevezek rá. Az lenne a kérdésem,hogy mennyire játszák még neten? Plusz mennyire nehéz beletanulni,mennyire bonyolult a játék?
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv, D.
In space no one can hear you scream.
Én az egységeket változtattam meg, ha nincs aki hordja ezeket, nem jön elõ a bug sem. Piacon nem gáz ha meglátod, csak ha összefutsz valakivel aki hordja az adott páncélt.
Floris moddal kapcsolatban tud valaki segíteni:
ha az expanded florissasl kezdek játszani a játék kidob elég gyakran - ha tournament van, ha épp beszélni akarok egy companionnal (felszerelést/képzést intézni) és van hogy csata közben belassul, szaggat. a videobeállítások ha mindent felhúzok akkor is 130%, de ha egykét dolgot leszedek 140-150%, ezen nem kéne szaggatnia.
Ha csak a basic florissal játszok, ott nincs gond, meg más modok is mennek rendesen (brytenwelda, pendor).
Valakinek van ötlete, járt hasonlóan?
köszi
steam es verzióban annak meg és olyan gondo lenne,hogy néha igen rondán szétesnek a textúrák csatáknál a legrosszabb ott a legutóbb mindenki színes
pacává vált a karakterembõl meg csak a ruha látszott......csak ennél a játéknál csinálja
Paraméterek Win 7 64
Nvidia G102m 512
4gb ram 2X 2.1 ghz intel
Ezek mind txt fájlban vannak megadva, a megfelelõ sort kikeresve, és átírva könnyû egy-egy tárgyat így berakni. Csak így elvész az aminek a helyére csinálod, és az azt használó egységek is megkapják, stb.
Amennyiben egy meglévõ karakter cuccairól van szó akit újrakreálsz egy másik modban akkor ugyanaz a helyzet mint fentebb. Export/import módszerrel tárgyakat nem tudsz átadni csak pénzt és statokat.
Amennyiben azonban egy adott modban lévõ egyedi tárgy esetérõl van szó, úgy irány a taleworlds fóruma azt ott jó alaposan elmagyarázzák ezt több topikban is a módkészítés témában. Röviden elmondva: a dolog nem egyszerû, fõleg akkor nem ha egyedi textúrákat is használ a tárgy. Ekkor szépen integrálni kell a modba a textúrákat, aztán a megfelelõ helyekre és módokon le kell generálni a tárgyakat/eszközöket hogy a kérdéses mod felismerje. Persze megfelelõ segédprogram (például a Morgh féle troop/party/item editor) az megkönnyíti az ember életét, de ha nem tudod pontosan mit csinálsz (tehát pontosan mit és hogyan kell átvariálni), akkor tönkre is vághatja az egészet.
Ez pech. A kulcsod ugyanaz marad, szóval onnan csak kéréssel tudod visszavonni a bant.
Keresd az adminokat arról a szerverrõl!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ajánlom mindenki figyelmébe.
Nagyon jól ki vannak balanszolva a fegyverek, a balták és kardok végre olyanok egymáshoz képest mint amilyennek lennie kell. Eddig soha nem láttam még ilyet warband modban, ezt most tényleg nagyon eltalálták!
Ami még elég szembetûnõ, hogy a realisztikusság is tetszés szerint belõhetõ, bár ez a korábbi verzióban is ilyen volt.
ez lemaradt
http://www.sg.hu/galeria/1348142124/13481421241380443802.jpg
letöltöttem a napoleonic wars-t, lécci leírná valaki lépésrõl lépésre, hogyan kell multizni. bocsi, még új vagyok 😊
Elõször a királyságokkal kell jóba lenni, be kell szállni a karavánok meg a parasztok oldalán a banditák ellen.
Ha jó magas a viszony mindenkivel, nyugodtan az emberek közé csalhatod a noldorokat, és segíthetsz nekik. Le fog csökkenni a viszony az emberekkel ha a karavánok kifosztásában segítesz nekik, de egyéb bajod nem lesz, csak ne keveredj emiatt háborúba.
Egyszerûbb betámadni a csapataikat és foglyokat ejteni azt utána elereszteni õket.
-52 volt noldoral a viszon,megtamadtam 2 kisebb csapatat es a foglyokbol let -30 mar a viszonyom.
MOst megprobalok megint csalogatni yatuhoz egy sereget es hatha be tudok allni a noldor oldalan
Noldor vezér elengedése nem hoz viszony javulást, sem honor pontokat.
Vagy nézel olyan seregeket ahol vannak noldor foglyok, és kiszabadítod õket (jatuknál pl.) vagy ha megtámadod õket és utána sok foglyot ejtesz, akkor elengeded õket. Csak ehhez erõs sereg kell + fogolyejtéshez blunt fegyver (kalapács stb.)Sok fogoly kell, mert ha támadsz akkor megint romlik a viszony, hogy + kerülj sokat kell szabadon engedned.
akkor most h javitsam a viszonyt a Noldor neppel???