12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1774 Vége az open betanak. -
#1773 Kb egy hete nem neztem be a betaba, tegnap es ma is probaltam belogolni de nem talal szervert.
A betanak vege van, vagy megy meg csak nalam van gond? -
#1772 Jó lenne valahol egy poll, hogy ki milyen serverre megy. -
#1771 Amúgy nemértem , hogy minek lesz 2-3 magyar guild külön és miért nem egy (pl: aoc.hu-s) , úgy lehetne egy erős magyar klán , ha összetartanánk , fölösleges szerintem 10-15 embernek klánt indítani , úgyse tudnának segítség nélkül instázni (magasabb szinten)
(konkrétan Imperialra gondolok , bár nemtudom hányan vannak , de őkis RPPVP sek ahogy látom)
Megértem mondjuk , hogy baráti társaság , de ottis lehettek együtt ugyanúgy és velük is össze lehet haverkodni... :)
Bár ezt csak úgy megjegyeztem.
-
Arwenke #1770 http://imperial.gekkosoft.hu/ itt gyulunk guildbe, nez el ide warbar. -
Arwenke #1769 A nevek meg ossze-vissza egyenlore.:) Kiproszalom a classokat. -
Arwenke #1768 ha majd kijon akkor majd kiderul, jelen pillanatban valami closed beta1 talan -
warbar #1767 ki milyen néven melyik szerveren tolja?
-
#1766 jah, lehet mi huztuk be az uccso 2ot:p -
Arwenke #1765 Szerintem a cd galaxisban meg lesz, csak az dragabb vagy 4Kval. -
Arwenke #1764 Akkor meg pont idoben rendeltem.:) -
Arwenke #1763 Tegnap este meg volt. -
#1762 :o -
Kalinka #1761 most hívtak a gamersloot-tól a megrendelés megerősítése miatt, de mondták, hgoy jelenleg nicns raktáron, lehet majd lesz, de én inkább lemondtam...fyi akit érdekel -
Dili Doki #1760 Sziasztok!
Aki játszott/ik (nem követem a beta alakulását) necroval ill demonologis-el az leírhatná a tapasztalatait a kaszttal kapcsolatban. Necronál elsősorban a summonjai érdekelnének.
-
#1759 Én is AoC miatt vettem újat, kiváncsi vagyok hányan még :d -
Chris #1758 Meg is van a Findernek az erős vas, ő is most vette. :D
-
#1757 hagdszatok mar bear shamival, mar 11es a conq-om es jo:p -
#1756 Egy bear shamannak kell is az erős vas ^^ -
#1755 :) -
#1754 no megvan asztali gepecske, 9800gtx 4giga ram, vista es egy 22es moncsival varjuk a release-t
azt kell mondjameleg szep a jati, high beallitason 50fps korul rotyog varosba -
#1753 Jobb azért, ha már itt van a gépen -
Chris #1752 13 ojró. Nincs új a nap alatt. -
#1751 mennyi lesz ennek a havidijja? -
haxoror #1750 Nagyon jó az új banner! -
Chris #1749 Nekem már este 6-7 felé beterhelték és éjfél körül már lehetett is szedni. Amúgy hova ez a nagy izgalom, még 5 nap kezdésig. -
#1748 detto:P kivalasztott lettem!:) -
#1747 thx -
#1746 Na levonták végre -
Psychedelic #1745 Akkor megnyugodtam, hogy nem csak tölem nem vontak le a pénzt. :) -
Arwenke #1744 En a hivatalosrol amit kaptam. -
#1743 Ezzel -
#1742 honnan a rakbol szeditek??:P -
Arwenke #1741 Gondolom majd szepen levonjak mindenkitol. -
#1740 Nekünk se vontak le még joeval, de már töltjük a klienst *türelmetlenül vár* -
#1739 hmmm nem minden preorderes tudja letolteni???
nekem meg nem vontak le:S es az account managemen-t ben sem talalok linket.... -
Arwenke #1738 De jol elvagytok:) Ez ugy hianyzott mar.:) -
Chris #1737 Na csak belebonyolódtál, de egy csúsztatással nem oldod meg. Egy szóval nem mondtam, hogy nem változik semmi, csak hogy az alapkoncepciója marad ugyanaz. Közel sem jelent elég információt a két körmondatos kedvcsináló leírás a karakterkreáló képernyőn mondjuk ahhoz képest, hogy tudod, hogy lvl20-on a karinak már kétféle cc-je van vagy nincs. Tovább ezt nem fogom magyarázni. -
#1736 utallak is erte :C
-
#1735 Ja hogy nalad ez lvl 20on derult ki? ... azt hittem ezt mar a kasztok leirasanal megtudja az ember. Felesleges, lvl20on is annyit tudsz egy karakterrol Featek es skillek nelkul mint lvl1en ... kar belemagyarazni hogy 80ig nem valtozik semmi -.-