12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Fenrir
    HunConanhunhun :)
  • Friczy
    Mi legyen a karinév? Szerintetek a Conanhun vagy a Hunconan az egyedibb?
  • JohnnySmith
  • TDC Geronimo
    Az EA kliens. Mi a closed betaról beszélünk.
  • JohnnySmith
    Nekem még semmit nem csinál a patcher.. Downloading patch infromation... aztán ennyi
  • Torzonborz
    940 megás peccs most kúszik lefelé :) kíváncsi vagyok milyen lesz.
  • Fenrir
    Még szerencse, hogy nincsen EA hozzáférésem úgyhogy nincsenek ilyen próblémáim mint Crassus komának :)
  • [HUN]Crassus
    ó fakki a windows órám xar:)
  • [HUN]Crassus
    23:56:00 to go:P
  • TDC Geronimo
    Dear Testers!

We are so close to launch now that we are going to treat you all basically like internal QA. We appologize for this, but we are going to patch so often this last 24 hours that you will experience frequent downtimes, many versions and high turn-around. Now more than ever do we need your continued support and dedication. Your ability to give us bugs these few last hours is vital for us to make this game what it should be.

I would like to take this opportunity to thank you all for your support, loyalty and brilliant bugmaking! Your efforts these last months will be the stuff of legends!

Itt a hajrá!
  • [HUN]Crassus
    restart megoldotta:P furcsa,mert a task manager qrvára nem jelezte,hogy futna..../beparáztam:)/ mindennap rányomok hátha valamelyik takarító szaki bekapcsolta véletlen a szervergépet és elindul a játék:) hehe
  • TDC Geronimo
    Két conanpatcher.exe nem futhat egyszerre. Rendszeredben van a hiba -.-
  • [HUN]Crassus
    Ez is "normális" amíg baszkurálják a szerverüket??
    Duplaklikk az ikonon és ezt kapom:S

• JohnnySmith
    Azt látom, csak kicsit sokáig....
  • sleepwalker77
    Mondjuk ott a szövegben a válasz :
    "We are continously updating our servers during the Early Access phase to ensure the best possible performance. This means, that at certain times the patching might not be available."
  • Skill
    LF valaki aki válaszolna pár kérdésemre
  • TDC Geronimo
    Nem megy a patch szerver jelenleg. Próbáld meg később.
  • JohnnySmith
    Nekem órák óta ez megy.... pontosabban nem csinál semmit kb 1GB-t hiányzik..
  • sleepwalker77
    A lényeg röviden :
    PvP FFA Primer
  • TDC Geronimo
    Nagyszerű! Végre elsz casterünk is
  • kerek1224
    Sziasztok!
    Van valahol egy jó leírás arról, hogy a PvP szerveren milyen szabályok szerint zajlik majd a PvP?
  • warbar
    ja már tuti
  • Bhalage
    lol
  • Arwenke
    ez a pvp server dolog mar biztos? inen nem tudom megnezni a guild forumot
  • BEAST #2230
    ^_^
  • Arwenke
    Na azt hiszem nem inditok meele karit. Tegnap megneztem egy demot es nagyon tetszett. Demoval fogok holnap inditani.:)
  • Blacksheep333
    Öntudatra ébredt?
  • BEAST #2227
    a bot elszabadult, mindenki repult :D
  • Blacksheep333
    Miért lettem bannolva az IRC channelekről?
  • Ventura82
    Na itt van még egy demo spellweaving.
  • WiLDoR
    anim az baba, azt aláírom, bár eddig összesen 2 ilyen animot láttam, s mindkettőben a caster ilyen félig hanyattvágós figurákat mutatott casttime közben.
    remélem azért lesz majd többféle is.

a táncok viszont jók lesznek :)

jelenleg nálam a következő class-ok szerepelnek: guardian, assa vagy ranger
  • BEAST #2223
    mert itt csak az animaciokat mutatjak be, a "mit csinalt" reszhez utana kellene olvasni :p
  • WiLDoR
    "Ha >> erre << nem ugrik az összes assasin, akkor semmire :D Utolsó fázis mi, lecsapja a servert?"

utolsó fázist még senki sem látta, mert max. a casttime felénél az assassinok mindig kinyúvasztották a caster-t :D
    amúgy ez megint mit csinált? vihart? tornádót?
    csak mert megint nem lehetett rájönni, hogy mire volt jó, de azt legalább már tudom, hogy a stonehenge hogy keletkezett :)
  • [HUN]Crassus
    legújabb?
  • Kalinka
    melyik ati driverrel megy a játék? akinek az van pls írja le
  • Skill
    érdemes ma elmenem elörendelni a gamét? (esetleg megveni a mamutos elövételt?)
  • Maksi
    Köszönöm szépen! Spóroltatok nekem egy komplett gépfejlesztést. :)

Neked is köszi Jockey!
  • [NST]Cifu
    PvP-ben max. Siege alatt lehet elképzelni szerintem, hogy sikeresen megcsináljon egy ilyet, de ha sikerül... A PoM például kaphat +200% Dmg vagy heal bónuszt. Igaz bele is izzad valószínűleg, míg azt megszövi. ^^
  • [HUN]Crassus
    Látványos!,de lehetséges ezt kombatban "interrupt" nélkül összehozni??
    koplett flanx fal kell a kasztoló vazsi köré,hogy betudja fejezni:)
    Na és a másik nagy kérdés: mi történik ha befejezte a "szertartást"? 500%-al keményebb spelleket bír tolni? vagy lecsap az ellenre egy hatalmas meteor??
  • BEAST #2215
    Az a szavazas nem eppen mai volt mar, meg ugye akkoriban meg fele ennyien sem voltunk :) ... szoval jo lesz igy :D