Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
pve szerveren játszottam eddig, de csináltam egy új karit pvp-n, hogy megnézzem milyen. PVE-n 50es vagyok, a PVP-n meg lassan 25.
Az lenne a kérdésem, hogy PVE szerveren az endgame tartalomban mennyi lesz a PVE? Annyit tudok, hogy vannak a minigame-ek, meg várostrom, valamint bizonyos területeken van free pvp. Ezek a bizonyos területek menyire fontosak lvl80 körül?
Azért érdekel, mert még nem döntöttem el, hogy végül milyen szerveren is "telepedjek meg" 😊.
PVP-t nagyon szeressem, viszont questelni is szoktam, de az sux, ha 5-7 szinttel magasabbak gankelik az embert😊. Viszont ha PVE-n fõként raidbõl áll a lvl80as content, akkor tudom már hova megyek..
Ja, s még 1 kérdés: a roleplaying servereken mennyire van "tényleges roleplaying"?
thanx
Akkor megnyugodtam ,a server lista kicsit kusza volt igy ott csinaltam egy guardiant leven angol es pvp server.
Fury szervert ajánlom de legutóbb már nem engedett be újakat annyira zsúfolt.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Én sem úgy kelek fel, hogy ki a vidéki...
Más:
SG-s Age of Conan cikk
(Még nem olvastam még végig, de a képeket direkt a legkisebb felbontásban/minõségben csinálták? <#fejvakaras>#fejvakaras>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az viszont annál inkább hogy mit is válaszoltál annak akinek a kliens kellett volna?
"pedig vagy fogod magad és elkezded tölteni a torrentet vagy megveszed 12k ért, tudod olcsóhúsnak... szar a torrentje "
- de se te, se senki más itt nem ajánlotta fel hogy menjen el egy HDDvel és felmásolhatja a klienst.
Csak nem azért mert olcsóbban vette, és "nehogy már másnak jobb legyen" meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is" ?
Ez a tipikus magyar mentalitás, ami MMORPGkben is átjön.
(én odaadnám neki mert haveromnak megvan de nem vagyok budapesti - hálistennek, mert tapasztalataim szerint az átlag butapesti még az átlag magyarnál is sokkal bunkóbb)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Persze a skandinávok (norvégok, dánok svédek) a legjobbak.
Mármint groupolni.
A dízel autó meg olyan mint a buziság: manapság egyre elfogadottabb, de attól még szar dolog.
Szagold csak a bûzét, akinek telik rá az benzinest vesz 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Most 71 és fél vagyok, tehát mehetünk együtt kvesztezni.
Legalább nem kell majd állandóan a hátam mögé néznem a köcsög SUN-osok és RUScorp-osok miatt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
cirka 10 szint grind már csak:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Még szerencse hogy az ilyen anyahomorító megmondomafrankót emberek hamar lekopnak.
Az elsõkre a havidíj olcsóbb ... szerinted ha az USAból vki az EU változatot veszi meg (mert haverjai, stb itt játszanak) akkor az olcsóbb díjért teheti majd?
Amúgy is erõsen 2-3 havi játéknak tûnik ...
Nem mondjátok hogy ti mind az EU változatot vettétek meg??
Ha van itt olyan aki US szerveren játszik vagy fog játszani, szóljon.
(a ping már WoWban se volt probléma)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Régebben rendeltem már igy(nem ezektõl)és akkor igy mûködött a dolog.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Legolcsóbb ló a kupecnél(alku nincs!)2gold amihez 1gold az elsajátitható tanulmány;összeadva-kivonva és megszorozva 42-vel kijön,hogy mindez összesen...ööö...aszongyahogy..1+2...az...ööö...3gold!