Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
már nem zsúfolt szerintem <#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
hello,

pve szerveren játszottam eddig, de csináltam egy új karit pvp-n, hogy megnézzem milyen. PVE-n 50es vagyok, a PVP-n meg lassan 25.
Az lenne a kérdésem, hogy PVE szerveren az endgame tartalomban mennyi lesz a PVE? Annyit tudok, hogy vannak a minigame-ek, meg várostrom, valamint bizonyos területeken van free pvp. Ezek a bizonyos területek menyire fontosak lvl80 körül?
Azért érdekel, mert még nem döntöttem el, hogy végül milyen szerveren is "telepedjek meg" 😊.
PVP-t nagyon szeressem, viszont questelni is szoktam, de az sux, ha 5-7 szinttel magasabbak gankelik az embert😊. Viszont ha PVE-n fõként raidbõl áll a lvl80as content, akkor tudom már hova megyek..
Ja, s még 1 kérdés: a roleplaying servereken mennyire van "tényleges roleplaying"?
thanx

Szia !
Akkor megnyugodtam ,a server lista kicsit kusza volt igy ott csinaltam egy guardiant leven angol es pvp server.
tegla
Hali!

Fury szervert ajánlom de legutóbb már nem engedett be újakat annyira zsúfolt.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Srácok nem tudjátok, a barbárnak is lesz tracking képessége, mint a rangernek?

Sziasztok !Most kezdem a jatekot, van olyan PVP server ahol magyarok is vannak?
0Fritz0
Ezt a Pest fóbiát sosem értettem.
Én sem úgy kelek fel, hogy ki a vidéki...

Más:
SG-s Age of Conan cikk
(Még nem olvastam még végig, de a képeket direkt a legkisebb felbontásban/minõségben csinálták? <#fejvakaras>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sejtettem, hogy flameoffspamtrolling megy, ennyi üzenettel.

Torzonborz
blablablabla

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Seithennin
1. nem az én dolgom hogy õ olcsóbban vette e, kb leszarom már bocs, azért vettem meg 12k ért mert szeretem hogy fent van a polcomon az erdeti doboz. Kissé elfoglalt vagyok, nincs idõm arra hogy más dolgáért szaladgáljak. Én pedig pesti vok, és az átlag magyarnál 2x mûveltebb minimum, nem kell általánosítani, mert akkor általánosítva mondhatnám hogy minden vidéki szaros paraszt de nem teszem, ez is a kultúráltság mércéje. A kocsi meg használtan és régi kocsi talán jah lehet hogy olcsóbb.

zippofcy
Most már nem drágább használtan. Eddig meg az vette aki spórolni akart a fogyasztáson (aztán persze beszopta a 300-400 ezret futott, 80 ezres kmórás common rail motoros autókkal amiknek a motorfelújítása 1 milla alsóhangon) de ez nem ide tartozik.
Az viszont annál inkább hogy mit is válaszoltál annak akinek a kliens kellett volna?
"pedig vagy fogod magad és elkezded tölteni a torrentet vagy megveszed 12k ért, tudod olcsóhúsnak... szar a torrentje "
- de se te, se senki más itt nem ajánlotta fel hogy menjen el egy HDDvel és felmásolhatja a klienst.
Csak nem azért mert olcsóbban vette, és "nehogy már másnak jobb legyen" meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is" ?

Ez a tipikus magyar mentalitás, ami MMORPGkben is átjön.

(én odaadnám neki mert haveromnak megvan de nem vagyok budapesti - hálistennek, mert tapasztalataim szerint az átlag butapesti még az átlag magyarnál is sokkal bunkóbb)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Seithennin
amúgy az viszont amit a játékkultúráról mondtál az tényleg igaz, amcsi jobb mint a magyar orosz stb meg a skandináv ez tényleg így van

Seithennin
mivan? akinek telik rá? xD a diesel kocsi drágább barátom😄

tegla
omg! <#conf>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

inkább nem is kommentálom milyen baromságokat hordasz itt össze 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zippofcy
8 év MMORPG tapasztalatával mondom hogy a magyaroknál még az amcsik is jobbak.
Persze a skandinávok (norvégok, dánok svédek) a legjobbak.
Mármint groupolni.
A dízel autó meg olyan mint a buziság: manapság egyre elfogadottabb, de attól még szar dolog.
Szagold csak a bûzét, akinek telik rá az benzinest vesz 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Seithennin
ugyan ha 2 en mentek jönnek 10 en😄 csak hogy tuti legyen a gank xD

0Fritz0
Grat kocka társ! <#hehe>

Most 71 és fél vagyok, tehát mehetünk együtt kvesztezni.
Legalább nem kell majd állandóan a hátam mögé néznem a köcsög SUN-osok és RUScorp-osok miatt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Seithennin
grat guild társ😄

Jockey
70es lettem
cirka 10 szint grind már csak:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Seithennin
ja amúgy én kirgizisztáni gyerekekkel játszok a KIRK szerszereken így csak 1 tehén volt az ára, és havi 2 öngyilkos robbantással letudom, holnap lesz az 1. szurkoljatok xDDDD

Seithennin
pedig vagy fogod magad és elkezded tölteni a torrentet vagy megveszed 12k ért, tudod olcsóhúsnak... szar a torrentje<#hehe>

0Fritz0
US szervereken is minden event az ottani idõ szerint lesz, sok sikert. 😊

Nekem pl nem mindegy hogy 50 a pingem (EU serveren) vagy 300 ( US serveren).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Running
Havonta 20 ropi gázolajat eszik meg a kocsi, pedig nem járok vele sokat, szerinted mennyire érdekel h 7 helyett 12-ért és havi 2300 helyett 3200 ft-t fizetek ki érte havonta, cserébe találkozom magyarokkal és magyar guildba játszom?
Még szerencse hogy az ilyen anyahomorító megmondomafrankót emberek hamar lekopnak.

Soktál találkozni magyarokkal az US szervereken?

Kaptam linket, de torrent az a link és mindenhol csak torrentet lehet találni. Ami nagyon lassú.

zippofcy
US változattal US szervereken, EU változattal EU szervereken tudsz csak játszani.
Az elsõkre a havidíj olcsóbb ... szerinted ha az USAból vki az EU változatot veszi meg (mert haverjai, stb itt játszanak) akkor az olcsóbb díjért teheti majd?
Amúgy is erõsen 2-3 havi játéknak tûnik ...

zippofcy
Az US változat csak 7 ezer HUF (szemben a 12 ezerrel) a havi díj pedig csak 2300, szemben a 3500-al.
Nem mondjátok hogy ti mind az EU változatot vettétek meg??

Ha van itt olyan aki US szerveren játszik vagy fog játszani, szóljon.
(a ping már WoWban se volt probléma)

Nethyrrea
tény hogy olcsóbb de a központok kontinens és hovatartozás szerinti pénznemben fogják tõled levenni. nekik is le kell húzni a sápot valahogy 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Seithennin
ahol a kódot kaptad azoktól kell kapj 1 linket ahonnan letod tölteni

Valaki tud egy linket ahonnan lelehet tölteni az AoC-ot? Csak, mert torrent link az van, de mást nem találtam ÉN. Pedig már a kód is megvan.

"Mûfaját tekintve a Gulid Wars(továbbiakban GW) CORPG, bár emlegetik MMORPG-ként is, de valójában nem az, bár a hasonlóság megtévesztõ."

GamerAdams007
Akkor GW mi? LOTRO-ról meg sokat hallani, hogy nagyon oda voltak értek mielõtt megjelent azt az emberek 90%-a óriásit csalódott benne. Nem véletlen üresek azok a szerverek.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

megtudod mondani kiktõl rendeltél? 😊

tegla
Általában küldenek egy linket a regelt e-mail cimre ami egy letöltõ segédprogramra mutat és azt letöltve és elinditva tudod a klienst letölteni.
Régebben rendeltem már igy(nem ezektõl)és akkor igy mûködött a dolog.

Ha innen: http://hotcdkey.com megveszem ugye csak a CD kulcsot. Akkor ehez a játékot honnan tudom letölteni? :S

Akkor inkább megveszem az EU-sat 😊 És ez már szinte biztos, mert a lOTRO nem azt az érzést adta át amit vártam, nagyon üresek a szerverek, szóval ennyi erõvel egy sima RPG-vel is játszhatnék, az MMO-kban azt szeretem ha sokan vannak. A GW-ben sokan vannak a nagyvárosokban, bár a GW nem MMORPG.

0Fritz0
US szervereken igen.

Seithennin
persze csak ott nem lesz magyar erre készülj fel

De ha a dollárt nézzük akkor sokal olcsóbb. Ha az amerikai verziót veszem meg akkor azzal tudok játszani?

Nethyrrea
attól függ sztem melyik verzióval tolod, ha az eu verzióval akkor valszeg euróban fogja lehúzni neked, briteknek meg valszeg fontban.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
sztem nem, mert az többet is zabál és élelmiszerválság van.. :p

Running
A kérdés az megéri az 50 aranyat a gázüzemû, vagy a pimpos, vagy a nemtudnakannyiralerúgni ló?

Torzonborz
hja old tarantiában van lókupec ott ki van álítva azösszes paci.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
de találsz tarantiába traktordealert is, lehet neked az testhezállóbb lenne, már nem emlékszem a pontos helyére, keresgess:-)

BEAST
van amirol nehezebb lerugni, van ami gyorsabb, es van a kornyezetbarat, szobatiszta verzio <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
És a drágább lovak mire jók, gyorsabbak, vagy gázolajosak?

tegla
A lovak lvl 40-tõl "születnek" o.O számodra szóval lvl 40-tõl lehet vásárolni lovat amihez meg kell tanulnod természetesen lovagolni.
Legolcsóbb ló a kupecnél(alku nincs!)2gold amihez 1gold az elsajátitható tanulmány;összeadva-kivonva és megszorozva 42-vel kijön,hogy mindez összesen...ööö...aszongyahogy..1+2...az...ööö...3gold!

0Fritz0
Maki, ha küldetésben kell segítség, akkor csak szólj.
Max nem megyek. <#hehe>