12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • RÁK
    Pár napja nyomom a játékot és nagyon bejön. A harcrendszer nagyon ott van, a grafika pedig gyönyörű. Érthető a gépigény is mondjuk WoWhoz képest. Ha van látványvilág, akkor van gépigény is. :-) Bugokkal nem találkoztam eddig, gondolom már javították. Amúgy 4870-es videokártyával nyomom, 1680x1050-ben, minden fullon, gyönyörűen fut. Sztem kissebb hardverrel is vígan játszható lehet, főleg kissebb felbontáson.
  • Lazarus
    de
  • Sáska
    Mi a helyzet Hyboriaban? Van meg valamifele elet? Lehet mar csinalni valamit max szinten? mennyien jatsszak meg? Magyarok? Optimalizaltak mar nemileg a jatekot? Milyen a PVP?
  • GanXstaZoleeWrk
    Nekem van egy collectros-om ha valakit érdekel tökéletes állapotban occsóé elvihető. privátban megtalál akit érdekelne :)
  • Torzonborz
    lol Trysii már itt is ?
  • Maksi
    Eredeti, bontatlan Age of Conan játékszoftver eladó RENDKÍVÜLI áron!

A játék tartalmaz 30 nap ingyenes játékidőt, tovább MAMUT KÓDOT /ilyet már sehol nem lehet vásárolni, exkluzív kiadás/, 16 férőhelyes táskát.
    A játék ára: 8.000 forint. /postával +1000, előre utalás esetén/
    Ha az eladásban segítesz 1000 forint üti a markodat!!

mail: ageofconan kukacc indamail.hu
  • Zsoltika 007
    Szerintem meg nem. Olvass utánna. Még mindíg csak igérik. -.-
  • Bhalage
    i almost cared
  • Botond #6327
    belekerült dx10 -.-
  • genRob
    Játsza még vki egyáltalán?
  • rotator
    Külföldön már szinte budget kategória a játék, 4000 Ft-nál kevesebbért vesztegetik...
  • TDC Geronimo
    *voltam
  • RaSzTaH
    Figyelj, csak ne akkor mikor épp tusolok;))))))) ám ha jól emléxem te igen nagyon conan fan vagy:D
  • TDC Geronimo
    Figyellek!4
  • RaSzTaH
    :DD
    Látom nem bújhatok el Chuck Norris elől;DD
    Jaja.. asszonyomnak elég volt ennyi a WAR-ból meg sztem más mmoból is... jobb is, nem odavaló:) War nálam még marad azért;D ám az AOC már war előtt érdekelt, gondoltam most rászánok pár ezer ft-ot aztán nézzük mien is...
  • 0Fritz0
    Most lebuktál.
    Nem elég, hogy eladó az asszony war acc-a, még ez is... :)
  • RaSzTaH
    köszi, mindjárt meglesem, igazából szeretnék minnél olcsóbban kijönni a dologból(cdk stb.. nem szükséges), war-ozok, csak érdekel mien ez a game :) de azért thx az infot
  • Torzonborz
    A Magyar fan site-on van egy srác aki még árul dobozos AoC-t nézz körbe ott.
  • RaSzTaH
    Aloha!
    Eladó aoc acc?:) ócsóé? A sok fikázás ellenére én azért kíváncsi lennék mien a game...
  • vear
    Készítik a konzolos változatot, azon nem lehet nagyot bukni, úgyhogy no chance hogy ingyenes legyen (egyenlőre).

A Tabula Rasa meg relatív hogy buktának tekintjük-e. Gariott-nak elég sok pénze van még, hogy egy jó ideig elszórakozzon vele.
  • PunkZoli
    akkor még lehet én is megvenném... de így, hogy havidíjas, esélytelen
  • Lazarus
    Van benne okosság, Item shopnál mindenképp jobb lenne.
  • Probatbicol
    Hát a Google alapítói hittek az ingyenes dolgokban és kicsit jól jártak vele :)

Nem tudom mennyi lehet itt most az előfizető létszám, de ha drasztikusan leesik esetleg gondolkodhatnak pl. olyanon, hogy elengedik az előfizetési díjat és elkezdenek kiegészítőket gyártani mint a GW-ben, amiket pénzért árulnak stb.
  • Bhalage
    jo biztos lehet sponsorokat talalni, reklamokkal telefosni, ilyesmi, de nem hiszek az ingyenes dolgokban :)
  • Probatbicol
    Pedig volt már ilyenre példa, pl. Archlord, RF Online, ezek is előfizetéses játékból mentek át ingyenesbe, sőt a Conanosok előző mmo-ja az Anarchy Online alapjátéka is ingyenes már régen. Nem csak előfizetési díjakból lehet pénzt csinálni.
    Van ellenpélda is persze pl. a Tabula Rasa nagyobbat bukott mint a Conan mégsem hallottam, hogy ingyenesbe menne át.
  • Bhalage
    lehetetlen.
    tudod ez a jatek nem csak ugy van, hanem csomo ember "el" belole, mint munkabol.
    azokat ki kell fizetni, ahogy a szamlakat is.
  • teddymac
    ugy nézem ingyenes lesz a játák :)
  • krisz073
    Csak úgy pörög a topik :)
  • Bhalage
    2 hozzászzólás OMG
  • Lazarus
    A hiba a "Kis segitséget kérnék:" és az "(amiben elvileg ugye van 30 nap játék)" között van.

Én a helyedben ezekkel a kamu kártyaszámokkal próbálkoznék
  • Ren
    Kis segitséget kérnék: megvettem a játékot (amiben elvileg ugye van 30 nap játék), regisztrálnám az acc-ot, de mindenképpen vagy bankkártya infot vagy prepaid kártyaszámot kér. Ezt nem lehet kikerülni?
  • vear
    Ez nem kimondottan az a fajta amiből ők szívesen fogyasztanak. :)
  • Jockey
    a távolkeletiekkel csevegj erről szvsz nyugodtan..:-)

• Torzonborz
    kutyából nem lesz szalonna
  • Robcuskilla
    nem tudom jerekek, most is jött 300 mega peccs, egy-két ilyen és már azért merőben más a helyzet, mint volt, de erről már csak az nyilatkozzon, aki még tolja ;) mert aki abbahagyta régen, az nem sokat tapasztal, tehát "szidni" sem érdemes
    én magam nem vagyok a funcom reklám embere, érdekelt sem vagyok a nyereségben :D úgysem lenne nagy loot hehehe, lletve az sem érdekel hogy ki mivel játszik, hiszen mindenki ott találja meg az élményeket ahol szeretné - példul warhammert megvettem és egész fasza, szoktam nyomni, felváltva conan bácsival - de azért nem olyan rossz az alap állapot mint volt korábban... a túl sok lesújtó vélemény csak lehúzza azt, aki még számolna vele és esetleg megvenné ;) érdeklődés kérdése, akinek még bejön az úgyis nyomja :)

persze mehetne wotlk-zni is, meg várni benne a mikulást decemberben meg a hógolyógépet ;)

• Nethyrrea
    az lesz ami a játékkal. leül.
  • Torzonborz
    ammi ? oO
  • JohnnySmith
    WotLK :)
  • Robcuskilla
    nem pergetitek a topikot emberek :P

hát mi lesz így?
  • Robcuskilla
    mosmár aztán nem báncsaaaaa :P