12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
RÁK #6335 Pár napja nyomom a játékot és nagyon bejön. A harcrendszer nagyon ott van, a grafika pedig gyönyörű. Érthető a gépigény is mondjuk WoWhoz képest. Ha van látványvilág, akkor van gépigény is. :-) Bugokkal nem találkoztam eddig, gondolom már javították. Amúgy 4870-es videokártyával nyomom, 1680x1050-ben, minden fullon, gyönyörűen fut. Sztem kissebb hardverrel is vígan játszható lehet, főleg kissebb felbontáson. -
#6334 de -
#6333 Mi a helyzet Hyboriaban? Van meg valamifele elet? Lehet mar csinalni valamit max szinten? mennyien jatsszak meg? Magyarok? Optimalizaltak mar nemileg a jatekot? Milyen a PVP? -
#6332 Nekem van egy collectros-om ha valakit érdekel tökéletes állapotban occsóé elvihető. privátban megtalál akit érdekelne :) -
#6331 lol Trysii már itt is ? -
Maksi #6330 Eredeti, bontatlan Age of Conan játékszoftver eladó RENDKÍVÜLI áron!
A játék tartalmaz 30 nap ingyenes játékidőt, tovább MAMUT KÓDOT /ilyet már sehol nem lehet vásárolni, exkluzív kiadás/, 16 férőhelyes táskát.
A játék ára: 8.000 forint. /postával +1000, előre utalás esetén/
Ha az eladásban segítesz 1000 forint üti a markodat!!
mail: ageofconan kukacc indamail.hu
#6329 Szerintem meg nem. Olvass utánna. Még mindíg csak igérik. -.- -
Bhalage #6328 i almost cared -
#6327 belekerült dx10 -.- -
#6326 Játsza még vki egyáltalán? -
#6325 Külföldön már szinte budget kategória a játék, 4000 Ft-nál kevesebbért vesztegetik... -
#6324 *voltam -
RaSzTaH #6323 Figyelj, csak ne akkor mikor épp tusolok;))))))) ám ha jól emléxem te igen nagyon conan fan vagy:D -
#6322 Figyellek!4 -
RaSzTaH #6321 :DD
Látom nem bújhatok el Chuck Norris elől;DD
Jaja.. asszonyomnak elég volt ennyi a WAR-ból meg sztem más mmoból is... jobb is, nem odavaló:) War nálam még marad azért;D ám az AOC már war előtt érdekelt, gondoltam most rászánok pár ezer ft-ot aztán nézzük mien is... -
#6320 Most lebuktál.
Nem elég, hogy eladó az asszony war acc-a, még ez is... :) -
RaSzTaH #6319 köszi, mindjárt meglesem, igazából szeretnék minnél olcsóbban kijönni a dologból(cdk stb.. nem szükséges), war-ozok, csak érdekel mien ez a game :) de azért thx az infot -
#6318 A Magyar fan site-on van egy srác aki még árul dobozos AoC-t nézz körbe ott. -
RaSzTaH #6317 Aloha!
Eladó aoc acc?:) ócsóé? A sok fikázás ellenére én azért kíváncsi lennék mien a game... -
#6316 Készítik a konzolos változatot, azon nem lehet nagyot bukni, úgyhogy no chance hogy ingyenes legyen (egyenlőre).
A Tabula Rasa meg relatív hogy buktának tekintjük-e. Gariott-nak elég sok pénze van még, hogy egy jó ideig elszórakozzon vele. -
PunkZoli #6315 akkor még lehet én is megvenném... de így, hogy havidíjas, esélytelen -
#6314 Van benne okosság, Item shopnál mindenképp jobb lenne. -
Probatbicol #6313 Hát a Google alapítói hittek az ingyenes dolgokban és kicsit jól jártak vele :)
Nem tudom mennyi lehet itt most az előfizető létszám, de ha drasztikusan leesik esetleg gondolkodhatnak pl. olyanon, hogy elengedik az előfizetési díjat és elkezdenek kiegészítőket gyártani mint a GW-ben, amiket pénzért árulnak stb. -
Bhalage #6312 jo biztos lehet sponsorokat talalni, reklamokkal telefosni, ilyesmi, de nem hiszek az ingyenes dolgokban :) -
Probatbicol #6311 Pedig volt már ilyenre példa, pl. Archlord, RF Online, ezek is előfizetéses játékból mentek át ingyenesbe, sőt a Conanosok előző mmo-ja az Anarchy Online alapjátéka is ingyenes már régen. Nem csak előfizetési díjakból lehet pénzt csinálni.
Van ellenpélda is persze pl. a Tabula Rasa nagyobbat bukott mint a Conan mégsem hallottam, hogy ingyenesbe menne át. -
Bhalage #6310 lehetetlen.
tudod ez a jatek nem csak ugy van, hanem csomo ember "el" belole, mint munkabol.
azokat ki kell fizetni, ahogy a szamlakat is. -
#6309 ugy nézem ingyenes lesz a játák :) -
krisz073 #6308 Csak úgy pörög a topik :) -
Bhalage #6307 2 hozzászzólás OMG -
#6306 A hiba a "Kis segitséget kérnék:" és az "(amiben elvileg ugye van 30 nap játék)" között van.
Én a helyedben ezekkel a kamu kártyaszámokkal próbálkoznék -
Ren #6305 Kis segitséget kérnék: megvettem a játékot (amiben elvileg ugye van 30 nap játék), regisztrálnám az acc-ot, de mindenképpen vagy bankkártya infot vagy prepaid kártyaszámot kér. Ezt nem lehet kikerülni? -
#6304 Ez nem kimondottan az a fajta amiből ők szívesen fogyasztanak. :) -
#6303 a távolkeletiekkel csevegj erről szvsz nyugodtan..:-)
-
#6302 kutyából nem lesz szalonna -
Robcuskilla #6301 nem tudom jerekek, most is jött 300 mega peccs, egy-két ilyen és már azért merőben más a helyzet, mint volt, de erről már csak az nyilatkozzon, aki még tolja ;) mert aki abbahagyta régen, az nem sokat tapasztal, tehát "szidni" sem érdemes
én magam nem vagyok a funcom reklám embere, érdekelt sem vagyok a nyereségben :D úgysem lenne nagy loot hehehe, lletve az sem érdekel hogy ki mivel játszik, hiszen mindenki ott találja meg az élményeket ahol szeretné - példul warhammert megvettem és egész fasza, szoktam nyomni, felváltva conan bácsival - de azért nem olyan rossz az alap állapot mint volt korábban... a túl sok lesújtó vélemény csak lehúzza azt, aki még számolna vele és esetleg megvenné ;) érdeklődés kérdése, akinek még bejön az úgyis nyomja :)
persze mehetne wotlk-zni is, meg várni benne a mikulást decemberben meg a hógolyógépet ;)
-
#6300 az lesz ami a játékkal. leül. -
#6299 ammi ? oO -
#6298 WotLK :) -
Robcuskilla #6297 nem pergetitek a topikot emberek :P
hát mi lesz így? -
Robcuskilla #6296 mosmár aztán nem báncsaaaaa :P